Anabananas dag..

Aa tjena..!

Så var det Söndag igen, ALLT går såå snabbt...
Lite KORT om dagen. Var en sväng till Täby och Arningen med mamma, vill tacka för det tålamodet hon har med mig, som springer runt som en tok och ger smakråd när jag ska prova kläder, haha jag kan inte vara lätt att "handskas" med, hittade till slut två tröjor på H&M.. =) fina..
Hjälpt till att handla, skrattade åt provsmakningen av "majs i mugg" lite unikt där.. :O Åkte hem, hämtade pappa som slutade jobbet..

Inget stall för min del idag, som utbyte blev det gympapass med Emma och Loppis istället, KUL! :D men jag blev lite försenad och fick stressa på mig gympa kläderna som hastigast för att sedan slänga sig in i gympasalen, hehe, :P Dööjobbigt pass, våra magar fick allvarlig kramp, hallå träningsvärk..!? :P
Efteråt fick man skjuts av sina privata chafför: Pappa, vi passade på att hämta bruur från jobbet, han skulle dock vidare till sin klasskompis för att ha avskedskväll för spanjorerna som lämnar sverige imorrn, de tycker nog det ska bli skönt att komma bort från det här skitvädret och hem till värmen, de stackarna har väl bergis hunnit förfrysa ett antal kroppsdelar..:P Ååhh vi körde drive in på donken idag, FIRST TIME! :O gick ju smidigt förfan..

Mamma har bakat lussebullar också! :D jag hann inte vara med.. :( men någon dag här i veckan blir det pepparkakshus för min del.. =) längtar..! :D
Eftersom det är Anna dagen idag så fick jag efterätt, chokladmousse med vispad grädde och chokladbit.. =) MUMS! :D Tack till er alla söta som kom ihåg min namnsdag! :D Bäst..

Nu ska jag gå ned och se klart på filmen "Love actually", quite good actually.. xP

Puss och go'kväll

image800
Bakverket..

image801
"Min" mousse.. ;P


Kommentarer
Postat av: Lloyd

Speak your heart and I will listen
Don't hold back we'll find what's missing
Close your eyes and think forever
If you believe we go together
I'll take you all the way...

2007-12-09 @ 23:29:32
Postat av: Anabanana :D

Åhh vart har du hittat denna fina dikt då? xP tihi..

2007-12-10 @ 16:19:41
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0