Aha jaa söndag igen..

Har egentligen ingen lust alls att skriva, känt mig lite nere de senast timmarna..FÖRUTOM när manv ar ute och gick i myggsvärmen med Janne and Flodis, då blir man alltid happy face! :D 2 veckor kvar till Rhodos nu tjejor! Wiie!

Vill börja med att säga GRATTIS till alla söta mammor landet runt.. :) det är eran dag idag! Sedan har jag skickat massa slängkyssar upp till himlen...var tänkt att jag skulle hitta en helium hjärtballong i täby för att släppa upp mot himlen, med de hade bara bambi och dinosar typ.. :( förlåt lilla mammsen, jag hoppas du tycke rosorna var fina <3 hon är världens finaste min mamma, ni ska bara veta hur mycket jag saknar henne, ingen kan fylla det hålrummet i mitt hjärta..jag skulle göra vad som helst i hela världen för att få tillbaka min älskling! ♥

Nu blev det känsligt..jag lämnar ämnet.

Idag då...strålande väder, har stekt på altanen tills jag luktade bränt ägg, och appropå ägg så har jag pluggat om pippiböördisar eftersom jag har prov om dem i skolan imorgon, skoj...hrmm *not*, men det är sista veckan i skolan nu innan studenten, wiiooo kämpa kämpa! :D Vart till Täby, köpte mig en ashet bikini, so now I'm ready for beach-09, I will be like an animal on the beach, RAAAWR BITE ME! :D sedan så har jag tränat spinning med Emmsing och hennes snälla mammsing.. :) det var iofs det värsta jag gjort på länge, SÅ in i helsike varmt i lokalen, kändes som om jag hade ett vattenfall längst med halsen så mkr svett rann det...freeesh! ;)

På kvällen vart det grillning med papi, Robban och lilla Cam som älskade att springa runt vårat hus..busunge! :D även denna gång vart det traditionella lejonkungen! haha jag kan typ alla repliker utantill snart.. ;) Nej nu ska jag nog sussa..kolla igenom instuderingsfrågorna till fågel innan jag släcker lampan :)

Puss på er alla! 

En dag i huvudstaden

Idag har det varit underbart väder! :)

Jag har vart inne i stan med Niklas, fikat, kollat på sthlm maraton, vart på en gårdsfest som han hade VIP-inbjudan på haha.. :P och gått runt hela östermalmstorg typ.. ;) man kände sig ju lagom bratig må säga.. :P sedan så hamnade vi mitt i något jippo där en massa folk var utklädda till vampyrer och dylikt, asskumt.. :P and then haffade vi på oss x antal gratis tuggummin av människor utklädda till isbjörnan vid Kungsan, skoj skoj! Och fy bövelen va stockholm är underbart på sommaren, jag måste vara där mer i sommar och bara ha mys, picknick kanske? ;)


Vackra gamla stan!

Time for some fika!

Haha "mmmm gott" tyckte Niklas.. :P

Röda läppar och en latte.. :)

Sthlm maraton, nästa år är jag med! :D

Mm jag och Greta är goda vänninor.. ;)

Wiie happy face..

Niklas utanför sin affär...säger vi haha.. :P

De läskiga vampyrerna..

Det traditionella peace tecknet.. ;)

Och för alla ni som inte vet så var jag, Freddieboy och Jajje till mantorp igår och fixade kökort i fyrhjuling och snöskoter.. :P NU VILL JAG HA EN FYRHJULING I STUDENTPRESENT! SÅ KUL! :D hahaha..

Puss på er! ♥

Den är min, bara MIN! :D



Wiiie denna underbara party klänning kommer snart till mig, MUMS! :D
Och nu måste jag sussa för jagska upp klockan 5, mot Mjölby och vidare! Men jag kanske kan se Emil om jag står på tå och sträcker på mig riktigt ordentligt, det är en positiv sak iaf! <3 haha..sedan har jag ont i magen efter alla vaniljyoghurt...not good not good, hoppas pågrund av det att John Blund ger mig en extra dos sömnpulver..men enligt Milla så är han en pervers stalker, så jag vet inte...

NATTI! ♥

Inte långt kvar nu!

Toppendag..! Förutom regnet såklart...

Bara tagit det lugnt, kollat på klassikern Skärgårdsdoktorn, städat, skrattat åt Hasses försök att få mig att göra en välkomnsskylt i trä.. ;) Hell no! Har alldeles för dåliga minnen av min träslöjds karriär i grundskolan, moha spolade ner mina ritningar i toaletten, yeah man var bärgis lärarens gullegris...eller inte.. ;) även jag har mina mörka sidor.. :P

Hade tänkt att fika med Annapanna i Täby, men hon skulle jobba så det var synd...istället fick jag inkalla Emma tha man, som trots sin hemska förkylning pallrade sig till Täy för att fika med negerboll (förlåt men hon säger så), kaninballe (kanelbulle), latte och läsk.. ;) niceprice! Snacka massa gangstaah shit och kollade på folk.. :P that's our thing! Inhandlade även lite sommarkläder, flamsade runt bland underkläderna på H&M och provade asheta skor på Bianco, raaawr, ska nog köpa de där svarta pumpsen med paljetter på, fucking awsome! :D Åkte sedan hem med roslagsbanan och Emma tog denna eleganta bilden på mig:


Det ser helt seriöst ut som om jag precis vaknat, men det är sött.. ;)

Hemma vartdetträning på Friskis, medelpass, blev alldeles utom mig av lycka när Emmsingen plötsligt dök upp och skulle gå på samma pass, wiiie! Skratta och le, puss på de! :D härligt gympapass där jag sjöng med så jag nästan storknade, haha as usual.. ;) sedan klarade jag att göra näääästan alla armhävningar på benen, damn I'm getting strongaah! :) snart blir det "Pippi Långstrump" status på mig ffs! Nu ska jag chilla i soffan och bara dega var tanken, imorgon ska jag upp tidigt och åka till världens ödsligaste byhåla nämligen Mjölby/Mantorp.. :S Jag och Freddieboy ska nämligen ta körkort i fyrhjuling och snöskoter...ingen lust alls att åka dit, bläää, men det är bara att tänka "gröna kryss!"..

Btw en a-lagare började prata med mig i Täby idag:

Han (letade efter något i en papperskorg och tog upp en tidning): "Aaa...Daniel Westling har opererats.."
Jag: "Hmmm.."
Han: Det var hans pappa som gav honom en njure..."
Jag: "Hehe aha..."
Han: "Skulle din pappa göra så för dig va!?"
Jag: ...............
Han: "Va va?! Skulle han det eller? Tror du det!?"
Jag: Ja det för man väl hoppas..."
Han: Jasså du tror det alltså? Jag tycker det är starkt asså..."

Ha en mysig kväll! ♥

Onsdag typ

Tjingtjong! Jag har börjar undra ifall vi hamnat i stormens öga eller något? Är orkanen Gudrun på G igen eller? För idag har det blåst så in i....ursäkta att jag svär...men så in i HELVETE! :O och jag som är SÅ bästa vän med vinden *not* :S Thank  god att man vart inne den mesta delen av dagen då... :) tihi bus!

Var till skolan en sväng på morgonen, fick skriva mikrobiologi provet inne i vilorummet, haha lite skoj, kunde banne mig lagt mig ned i sängen och ritat upp alla korsningsscheman, men eftersom en tant vid namn Li-marie hela tiden hade koll på mig så vågade jag helt enkelt inte...dock så grisade jag ned som sjutton därinne när jag av misstag råkade skaka mig lös på min halvöppnade yoggi yalla, så de vart söta små yoghurtsfläckar lite här och var därinne...dessutom missadejag papperskorgen när jag skulle pricka mitt tuggummi i den, damn...renlig man är av sig! :S men jag agerade städtant efter, promise! :D Hann bara säga "Hej" och "Hejdå" till min kära klassisar, tråååkigt.. :(


Och nästa Fredag är det dags för studenten, HELT GALET! :D

På M kollade jag på någon underlig fransk film och gjorde mig ett armband för ovanlighetens skull, haha..hel jävla hög härhemma nu.. :P illa..sedan sjöng jag och Sophia Purple Rain också, underbart fin, Micke gillade våra planer på att öppna scen på pysselbordet och rocka loss.. :)

På kvällen vart det core träning på Friskis, min mage protesterade mot alla situps, men jag slog till den och bad den att "skärpa sig", så då gick det strålande! :) Väl hemma har jag plåstrat om mina små fossingar från an rad av skavsår från mina nyanvända gladiatorsandaler, blää..hehe, but I get used to it!

Nu ska jag nog mysa ner mig framför TV:en, har pluggat nu i en timme, orkar inte mer...fast vet ni vad? man kanske ska passa på att göra något bus istället nu när man är ensam hemma, papi på jobbet och bror är och bratar loss med nån vän, skoj!

Pussiluss ♥

Jag är en seg person

Usch jag har tappat lite av bloggsuget de senaste dagarna...kan bero på att jag inte mår sådär tipptopp för tillfället så jag har inte orkat lägga ner energi på att skriva..usch jag har fortfarande kroppsliga men från skivan, ont i ryggen, stel i nacken efter allt hoppandes, sedan på detta så har jag även fått en elakartad förkylning, ont i halsen, snorig och med en stickig näsa..nää fy...HOPPAS HOPPAS att jag slipper detta till min student nästa Fredag..

HERREGUD redan nästa Fredag, det pirrar i hela kroppen samtidigt som man har lite panik, alla skolarbeten liksom? men nej nej jag ska coola ner mig lite...Idag har det vart strålande väder! Jag har solat med flicksen och pratat massa skit..blev lite småröd om kinderna, thank god for that då min spraytan försvunnit ;P tänkte åka in till staden, men min stickiga näsa sa ifrån den utflykten..så jag har spenderat resten av dagen åt att plugga på mikrobiologi, lagat en mumsig fiskgryta och promenerat med min goa Flodan.. :) härligt härligt! synd att inte Jannesson kunde hänka, hon låg hemma och kurera sig..

Väl hemme vart jag utelåst, bror var hos Micke och hade INTE lagt ut nycklarna, så där stod man i duggregnet och ringde i ren panik.. :P som tur bor han inte så långt ifrån oss så bruur och jag möttes upp vid ett rödljus och växlade nycklar with each other, äkta tvillingkärlek! <3

Ne nu ska jag plugga och massera min oerhört stela nacke..

Puss i pannan! ♥

Tråkigt utan bild I know.. ;)

JISSES va trött jag är! Borde egentligen gå och lägga mig medsamma, men det värsta jag vet är att gå och lägga mig tidig..blä på det! anledningen till min trötthet kanske inte är så konstig, då jag enbart sovit 4 timmar inatt..men hujedamej det är inte hela livet då man fått vara med på årets mest oförglömliga skiva, eller hur? :D har även märkt att jag har världens träningsvärk i rygg och nacke efter all sdans och headbang + att min hals svider och rösten är sisådär halft borta efter all skönsång.. ;) mysmys, det gillas!

Trotsade min trötthet genom att köra en liten joggingtur i spåret med en papi som valde att skona sig själv genom att ta en promenad istället.. :) kände dock att min kroppa var aningens ur funktion, kändes typ som om fötterna var gjorda av cement.. :P men jag fixade hela varvet runt.. :P däckade dock på sängen efter stretchen...vilket resulterade i att min lilla tid som jag avlagt för pluggande av genetik försvann aningens, men NU har jag finally tagit igen det! :D

Middag avnjöt papi och jag på Åkersbergas bästa och...ja iofs enda sushiställe, gudomligt, riktig livskvalitet om du frågar mig! :D bror "svek" oss genom att åka till tösen sin, nej men jisses det är förståeligt.. :) Nu ska jag ta en kopp te och öva på parental och filial korsningar! :S ingen favorit men...

Lycka till Janne i Båstad imorgon, you will make it bro!Och hälsa fiskmåsarna i Götet från mig va!? please! ;)

Puss!♥

What a night!

Gud vilken härlig skiva klassen fick till inne på Viper room igår kväll! Jisses! Mysig middag, prisutdelning där man tilldelades "Klassen Teddybear" med motivationen: "Att krama denna snälla och goa tjej är en mycket härlig grej!" Ni kan gissa hur overkänsliga jag började smågrina...aww tack sötnosar jag vart lite rörd... :')

Kvällen fortsatte med skönsång, shot-maraton, dans i massor, galna ungar och jaaa..you named it! :D Helt fucking underbart! Jag kom hem klockan fyra, men mungiporna var ännu uppe vid öronsnibbarna.. TACK B-06, we rule tha whole fucking woooorld! <33

Och tack till papi, bröderna bus och min Emmsing för mysigt middagssällskap, skagentoast och oxfilé is the shit!


Annsing och Emmsing, snygga som få! <3

Mina bedåårande bröder!



Maaaaten! ser fan äckligt ut, but it was pretty nice.. :)















Awww de tar hand om mig!

På väg hem, redan ljust.. ;)


Andra saker som gillades var:

- Trion av röda gina tricot klänningar: Jag, Malin D och Annelie
- Jessans röda "shake-yaa-ass-frans-klänning!" :D höhö
- Alex mamma´s underbart fina tal om Alex och hans "bilar".. ;)
- Min piggelin shot
- Freddieboys och min dans till låten "Svenne banan".. :P
- GASOLINA!
- Malin K som verkligen levde upp till sin benämelse "Laugh out loud" så söt!

M.m.m.m.m.m.m.!!!!

EFTERLYSNING av fler foton från skivan mer på klassen! :)

Det är ikväll som the real shit is happening!

Min söta klass, b-06 ska nämligen ha skiva! :D Viper på fridhemsplan here we come! :D

It will be the moment of our lives och jag ska även ha en negervän och dansa loss med hela kvällen, nämligen Erika som också gjort spraytan :) awsome! put yaa ass up in the air! Ok om jag ska vara lite seriös ett tag nu.. :) men det ka bli skoj skoj fast för tillfället är jag av någon anledning nervös, nerverna hoppar och har sig i kroppen.. :P vad har man att vara nervös för liksom? JO kanske att psyket ska komma å hämta mig för de tror jag är en mutation av en neger OCH en albino, men annars fint! :)

Har precis kommit hem från Åkersberga centrum där jag och papi-tjullo tagit oss varsin kanelbulle med kaffe, smaskens! Och nu ska jag nog börja göra mig iordning lite, var sak på sin plats.. :) Emmsing ska ju snart droppas förbi för att åka med oss in, ruuuligt! Ska väl kanske försöka plugga lite mikrobiologi först, have to make Bettis proud ffs! :D

Och ni inne i stan! Om ni ser ett neon vitt huvud med pepparkakshud och en knallröd dräkt som haltar och sjunger introt på "infinite" högt, så kan det tänkas vara jag...snälla ni ring INTE polisen! :P

Puss! ♥ 

Och Janne och Flodis, ni har gjort mig till en facebook-nörd! Fy skääms! :O höhö

Blondie is back!

Jag sitter här och vråltuggar stimorol sense och knäcker min rygg, intressant va?

Jag känner mig för tillfället väldigt nere, men kan inte riktigt sätta fingret på vart problemet ligger..vilket är sjukt irriterande..idag har jag iaf suttit 2 timmar i en jäkla frisör salong.. :O gud jag fick verkligen träsmak i baken och jag läste om tidningshögen jag fått placerad framför mig och och om igen.. :P men jag ska inte klaga för OJ va fräsch man känner sig när allt är färdigt.. :) mys!


Här är inte efter jag fixat håret om ni tror det.. ;P

Imorgon har jag min klasskiva på Viper inne i stan! Då bli det party party vill jag lova! :D Ska bli skoj skoj, så nu måste jag tagga upp mig själv riktigt ordentligt så jag kan visa hur man ska röra sig på ett dansgolv.. :D wiiie!

Ha en mysig kväll! ♥

Hemmakväll

Jag har drömt mardröm, vilket kanske resulterade i att jag försov mig, god damn it.. :S Usch om ni vill få rn liten inblick i vad jag drömde så handlade det om en stor bussolyka där några av mina vänner omkom, nää fy det var förjävligt! :O

Igår kväll hade jag en supermysig kväll hemma hos mig med Janne och Flodis! Vi kollade på premiären av bonde söker fru, år vindruvor, yoghurt, chokladkrispkakor och kanelbulllängd :) efter bonde programmet som var en ren succe så vart det till att sukta i taxfree katalogen inför rhodos, kolla på lyxhotell till thailand, läsa skvaller, talk some girltalk, dansa loss till Jannes urbra låtar på hennes mobil (övade på några äkta rhodos-moves) OCH tjejorna "tvingade" mig att skaffa facebook, haha så nu kommer man väl bäegis sitta som klistrad där hela dagarna.. ;) whiloo..!!









Idag ska jag klippa mig och färga håret! Sommarfin ska man bli till mogondagens skiva, whhhaaa tagga tagga! :D

Puss på er! ♥

Man får någon underlig styrka av den här låten...

...men varför? det har jag ingen aning om! ;)


Run biatch!

Wholla! Jag springer runt som en svart liten inföding härhemma och mimar till Nelly's låt Promiscuios i enbart stor tisha och ett par strosor, haha känns väldigt mkt som en "martinsson-anda"... :D

Det är en härlig dag än så länge! Solen skiner och jag har vart ute och tagit mig en morgon jogging i den lummiga skogen (gaash det där lät som en äkta fairytale!).. :) skönt skönt, valde även att flasha lite extra med fejkbränna genom att ta på mig det vitaste linnet jag äger så det framhävdes even more.. :) en man i skogen som var ute och gick med sin vovve just "stoped and stared" ;) eller så var det bara jag som ville inbilla mig det.. :P


Jag, redo för joggingturen! :D

Har även pratat med en sliten bror som igår hade mösspåtagning ;) eller pratat och pratat det blev mest en massa oförstådda meningar då han knappt hade någon röst kvar haha..lilla bruuuur då! :P Men han hade haft skoj skoj, krök hela dagen, en lektion där alla typ var berusade på, bortschasade av polisen vid kanalen och röning på Tommy's haha what a day for him! :D Nu är den lymmeln ledig ÄNDA fram till studenten den 5 Juni, HALLÅ ORÄTTVIST!? :O 


Bror dagen efter, schleten?

Nu ska jag se vad papi har för sig ute i trädgården, jag hörde rykten om att gräsklipparen skulle fram för årets första invigning av "klippa gräsmattan", spännande! Förut hade vi ju marsvin som betade ned det mesta av gräset, så jag försöker fortfarande smöra för honom: "Aa man skulle ju spara tid om man hade marsvin..." nice try banana! :P nej nu ska jag bädda min säng, den ser förjävlig ut.. :S

Puss på er! ♥

En för tidig pepparkaka!

Ihhh now I'm a real brown sugaaah bitch! :D eller som jag sa innan, finally I will save myself from tha nickname "Albino biatch", because now I'm a true niggah nitch! F-f-f-foor real! :D härligt! Och Emmsingen likaså! :)

Vi virrade dock bort oss rejält där bland alla husen på kungsholmen och vi insåg tre saker: 1. Stockhlm vimlar av skumma typer som pratar nonsen med sig själva. 2. Den blå tunnelbane linjen ligger utanför civilisationen och 3. Stockholm är banne mig större än vad man kan föreställa sig! :O hihi...iaf efter de att vi ringt både till stället vi skulle till för att göra vår spraytan (eller hur det nu stavas) + eniro så hittade vi och vi snubblade in i EXAKT tidpunkt! :P haha, sedan så fick vi gå in i ett rum, klä av oss, eller njaa vi körde med trosorna på, men märken efter BH-banden ville vi skippa ;) sedan så kom det en kvinna som jobbade där och gick lös på sprayen som förvandlade oss till brunbrända gudinnor! :D "Upp med armarna, blunda, vänd dig om!" haha det kändes nästan som om man var med i armén eller liknande.. :P efteråt vart man klibbig och vi klädde på oss i slowmotion för vi var så skraja att all spray skulle trilla av å fastna på kläderna, haha men efter ett tag insåg vi att vi inte kunde stå där med badmössorna som skyddade håret på oss hela dagen...


En bild från imorse, lite blek sådär..

Ni ser ju att man blivit lite brunare right? Även fast det in real life är brunare! Kamera blixten förstör lite av stjärnglansen haha.. :P btw så är klänningen jag har på mig min studentklänning! :D Glossy glossy!

men nu ska ni få höra en annan rolig sak, när vi skulle gå ut från omklädningsrummet satt självaste Magnus Carlsson där utanför och läste någon tidning, ni vet han föredettingen i barbados och alcazar.. :O haha värsta chocken! så hade vi stått i rummet bredvis nästan halvnakna liksom, coolish! ;) inte illa pinkat, synd bar att han är bög, haha ok sorry guys jag skoja.. :P På vägen hem till berga glänste Emmsing och jag med våra gyllenbruna hudar, fast det var mindre skoj å åka hem i luffarkläder då man inte fick tillåtelse att ha på sig tajta kläder direkt efteråt.. ;) men vi bor ju på landet right?

Nu ska jag sussa lite, SÅ skönt att vara ledig imorgon! :D

Puss och Natti! ♥

Onsdag morgon

Well well..

Idag ska Emmsing och jag bli pepparkaksbruna! :D Wiiie fejkspray i massor va det här! We gonna look like fucking moviestars! :D right hun? Sedan imorgon blir det facbook/bonde-söker-fru kväll at my place med Janne och Flodis! :) Sen ska jag även bjuda på det efterlängade fikat och vi ska dreggla i taxfree katalogen och kolla resa till Thailand, jisses nu har man mkt i göringen.. :P

Ska kila nu.. :) det börjar osa skorpa... ;)

Tjollahopp

Jag blir tårögd när jag tänker på alla underbara människor som har stöttat mig genom tuffa tider...vad vore jag utan er gullungar! <3 Ni är grymma! Miljoner pussar till er!

Idag har det vart en rättså fin dag för min del.. :) fast gud kunde ju iofs gärna fått hålla tätt istället för att kissa ned på oss, men även han är ju bara människa (nu kommer alla troende människor slå ner mig men..) och alla människor kissar, fucking natural! :D skitsamma nog om vädret.. :P

Vart i skolan, sprungit runt som en idiot för att haffa en massa lärare, sjungit "The Balkan Girl" men Jenny, jobbat med fågelsjukdomar samt diskuterat dödsstraff ned Sandra G och Lorena... :)

Även glassat runt inne i stan, vart vittne till en man som fick utbrott på ett gäng med fjortisar som satt på tunnelbanan och skrattade och hade sig, han fick efter en stund nog och vrålade ur sig: "MEN SNÄLLA NI VA TYSTA FYFAN!" haha alltid lika kul med folk å fän.. ;) Själv var jag i stan i jakt på en fin liten klänning, and guess what I found one + ett par frääniga jeans, skoj skoj! :D




Ser ni likeheten i färg på min nyinköpta klänning och strawberry daiqiuri, that dress is made for Rhodos ffs! :D

Hemma skippade jag och papi våra exotiska matrecept för dagen och satsade på älta svensk husman, nämligen hemmagjort potatismos med kryddig korv.. ;) diskussionsämnet under maten vart j uen självklarthet "Vad innehåller korv egentligen!?" vi kom inte fram till något rimligt resultat annat än att dagens körvar var rättså piffigt kryddade.. ;)

Nu ska jag plugga vidare på lite mikrobiologi och ni kan ju ana vilka planer jag har sen, JO SPÅRLÖST! :D och imorgon blir det en äkta kompisdag, först mysig sushimiddag med Emmsing sedan en traditionell promenix med Flodis och Janne :) Wholla! En annan sak som egentligen är helt ointressant..jag har köpt en somrigt smultron te som jag för tillfället sniffat sönder näsan på.. :O

Ha en mysig kväll!

Vår trädgårdsmästare...

...är ingen mindre än vår gullig lilla kattpojke Melvin! :) Han håller papi sällis i trädgården när han renser gräsmatten på maskrosor...hihi sötnöt!




28 dagar...

...kvar till Rhodos, that's right people! :D wiiie! Nedräkningen it's getting hotter!

"Im in löööhööööve with a fairytaaaahaaalyyy!" Ja ni, så lyder tydligen texten till vinnarlåten i årets Eurovision..är jag glad? Ärligt talat så orkar jag längre inte bry mig så mkt, blir ändå lika besviken varje år och tänker VARJE gång: "Nej NU får det vara nog, nästa år ska jag bojkotta denna urlöljiga tävling där alla grannländer röstar på varandra!" ändå sitter man där året efter och hoppas på att Sverige åtminstonde ska komma fjärde sist istället för nästa sist, hehe, någon som känner igen sig kanske? ;) Jaja jag tycker det överlag var bra låtar, men min personliga favvo blev faktiskt Rumänien, vet inte varför men den va lite "flashy".. :P sen grattis Norge, han var värdig faktiskt.. :) Pappa och jag satt dock och skämtade om Danmark av någon konstig anledning: "Vart ligger det egentligen? Är det den där smeten som ligger därnere typ under Norge? JAHA ett eget land? Är det verkligen ett land? Hmm never heard of..." :P


Rumäniens bidrag: Elena - the balkan girls, en av de bättre enligt mig.. :P

Idag är min stressfaktor på max, åhhh allt snurrar runt i skallen, bläää hur ska man hinna?? Och jag pallar verkligen inte att göra min praktik i sommar, usch någon som vill byta? hehe..men nu har jag organiserat upp allt på en lång lista så detta ska nog funka, idag ser det ut på följande vis: Plugga mikrobiolgi, MUMS looking forward to that!

Plockat bort en fästing på Melvin killen min, sedan förvandlades jag till "Anna - fästing tortyren" genom att ge den brännskador genom att hålla fast den med en pincett och hålla en tändsticka mot den och spola ned den i toaletten.. :) jag lär vara djurvän, men fästingar är hatobjekt numero uno, finns inget äckligare djur...Ok ok bärfis och bönsyrsa kanske.. :S

Du...kan jag få sockret?

Vad ska du ha det till?

Nej men jag tänkte sockra lite mer, för det smakar för beskt...

Lilla du, inte behöver du mer socker, du är redan så söt! ♥

Så fint!

Supermysig dag!

Idag har det vart en jättemysig Lördag! :) På morgonen var det hoppning med pållen Maxi, gick strålande och innan vart det massa mys med pussar på mulen och morotsmums till honom, söt! :) På förmiddagen lunchade jag med papi i täby centrum, även sushi denna dag.. :) underbart! :D

På eftermiddagen så vart det en heldag med papi inne i stan :) han agerade assistent åt mig när jag sprang runt x-antal varv inne på topshop och provade kläder, vart två linnen, en tisha, en somrig kjol, en par brillz OCH mina efterlängtade gladiatorsandaler! :D wiilaaa! För att vila våra små fossingar gick vi till slutet av drottninggatan och satte oss på ett mysigt konditori och fikade med min lilla "hemläxa" för denna vecka, nämligen kanel bulle och kaffe latte, jobbigt som fan men himmelskt gott verkligen! :) Sedan avslutade vi dagen med en klassisk konsert som vi bestämt sedan länge inne på konserthuset, nämligen Göteborgs symfoni orkester.. :) kände mig dock lite missanpassad därinne men ååhhh va underbart det var, man riktigt drömde sig bort musiken, fioler, cello, blåsinstrument you named it.. :P riktigt fint! :D och man applåderade så man fick skavsår i händerna, mahaa.. :P


Ser konstigt nog inte ut som jag.. :S

Papi på fiket med kaffet i högsta hugg, självklart! :D

Kanelbulle med latte.. :)

Jag i den fina soffan :)

Jag och statyn, what a couple! :D

Såhär tomt var det ju inte hela tiden om ni undrar.. ;) haha..

Mina efterlängtade gladiatorsandaler.. :D

Then I saw Linda Rosings bobby on tha same fik som mig också, så nu ska jag och Janne och jag smöra med lite striptease till honom så vi får gratis klippning i hans hårstudio.. :P haha..underbart! :D men nu ska jag faktiskt ta mig en promenad innan eurovision song contest börjar, GO SVERIGE GO SVERIGE ! :D sedan så hoppas jag att Emil sprang skiten ur dem andra på Göteborgsvarvet också ;) gissar att han laddade upp med ett ton muffins den muffinsen :D wie!

Och jag mår illa...inte alls bra... :(

Puss på er alla! ♥

Tåg och sushi, jag tackar!

Gud i gorillan, det var längesedan.. :) vart lite busy, that's why.. :P igår styrde jag min kosing till Eskilstuna igen för att delta i den sista läger dagen med klassen på parken zoo.. :) stackarna hade fått för mkt att dricka kvällen innan på grillfesten så alla satt och halvsov och klunka vatten i mängder, i pausen fick Tomat Thomas till och med säga till på skarpen: "Ni får skärpa er och hålla er vakna!" bara för han har småbarn och går och lägger sig efter bolibompa liksom haha.. :P mot slutet av dagen vart vi uppdelade i grupper för att göra lite miljöberikning, min grupp blev dock mest utnyttjad genom att skrubba sköldpaddsgaller och det enda vi fick göra som "miljöberikning" var att se på när djurskötarna la ut doftspår till komodovaranen, fun fun liksom, hur mkt lärde vi oss? :S Malin D och jag var ganska sura så vi ägnade lite av tiden åt att sola istället.. :P Tåget hem till civilisationen gick klockan 15.05, lite smårolig resa hem, Rose, Sandra och Malin K som garvade på den "tysta delen av vagnen", en godisätande Freddieboy, Alex som satt i trans med sin beyonce musik och Alexandra med världen störst sedda banan.. :P haha..

På Fredagskvällen mötte jag upp Janne och Flodan för att kolla i lite butiker och "fönstershoppa" i stan, samt avnjuta en sushi middag i kungshallarna.. :) Janne däremot körde på den berömda tacotallriken.. ;) var meningen att vi skulle se Rix FM festival i Kungsan, men det slutade med att vi gick dit, solade, kollade lite på folk och beslutade sedan att åka hemåt, haha alla var lite trötta, typiskt på en Fredag.. :) trevlig kväll med underbart sällis ändå! :D


Samling i solen efter lunchen på parken zoo.. :)



Hur var det nu med Fredriks och min seriösa sida? ;)

Skrattanfall på tåget! :D


Flodis sörplar misosoppa :D

Min mama sushi. mumsiii! :D

Jag hade egentligen en bild på mig och Janne också, men dem hade blivit helt "delade" av någon konstig anledning, så tyvärr gick de inte att publicera.. :( Och NU har jag btw köpt mig en champangefärgat studentklänning på SALT, mummaa, ni får se den sen! :D


Iiihhhhhh!!

Åhh jag är så glad så glad så glad SÅ GLAD!! :D:D Det var längesedan jag kände sådan lyckan bara spira inom mig, jag klarade det och jag är SÅ jävla stolt över mig själv! Wiie livet ler mot mig igen! :D

Jag kan inte skriva om dagen för jag sitter här och bara ler, lär ha träningsvärk i mungiporna imorgon, jajamensan! Men jag kan säga lite iaf, jag har vart på utvecklingssamtal, det sista EVER innan studenten med min söta mentor Annika, så nu har jag läget under kontroll.. :) träffade också sötis Sandra och betalade in pengarna till skivan.. :) nu på kvällen vart det ett träningspass tillsammans med Emmsing, härligt härligt!

Och solen har skinit i princip hela dagen, FANTASTISKT! :D Åhhh jag har bara lust att ställa mig på en klippa vid havet och skrika, vart nämligen lite inspirerad av ronja rövardotter som jag såg igår, när hon och Birk skriker det berömda vårskriket... MYS! Nu ska jag kolla på Dr.Phil, han försöker nu lösa ut ett gräl mellan ett gift par, whollaaa intressant! :D

Och idag: EN MÅNAD KVAR TILL RHODOS! Fucking amazing! :D


Sååhäär taggad känner jag mig nu! :D haha...

Dagens humör: Hyperglad och jättesocial (hihi)
Dagens mående: Bra, lite ont i nacken bara, but hey! that's life! :P
Dagens borde: Sola, för att hålla brännan vid liv, men det är väl försent nu.. ;)
Dagens frisyr: Uppsatt i klämma med yvig lugg som står åt alla möjliga håll och kanter.. :P haha..
Dagens klädsel: Chinos, converse och en randig skjorta
Dagens planer: Busa!
Dagens längtan: Rhodos! :D

Och imorgon ska jag upp i ottan för att åka till Eskilstuna, till klassen å Parken zoo :)
Jisses va jag ska hoppa och dansa ikväll! :D

Puss på er alla! ♥

That's right!

Om du var en blomma och jag var en ko, skulle jag äta upp dig för du är så gó!



Muuuuu...!!

Centralstationen in my ass

Jag undrar om jag är den enda 08:an som hyser agg mot centralstationen??? Åkte nämligen med några från klassen till Eskilstuna idag och bläää vad jag hatar att rusa runt som en sönderstressad järv därinne och folk är som galna, puttas och knuffas, klagar och suckar.. :S Nää fy jag fick huvudvärk på en gång...och nu när jag finally är hemma så se man ju helt jäkla schleten ut, håret som ett enda fluff, påsar under ögonen och med en dunkande huvudvärk.. :S fy bövelen..

Hmm...aja dagen på Parken zoo i Eskilstuna har vart skoj, eller njaa man gjorde det bästa av situationen! :D Började med att sitta och lyssna på en föreläsning om miljöberikning, alla vart dock kissnödiga och godissugna stup i kvarten men annars bra, höhö...vart lite segt i längden men delvis intressant.. :P vår föreläsare var från skåne, så hon skojade hejvilt om sin dialekt: "En dag när jag ringde hem till mormor så sa hon: "Men gumman du pratar SVENSKA!" Mmmm man blir väl försvenskad av att bo i Eskilstuna vad jag förstår.. :P sedan vart det rundvisning i parken, lunch, ännu mera rundvisning i parken och sedan var det dags för mig att hitta en utväg för att pallra mig till tåget hem, de andra ska ju sova över där, ha grillsfest, spela brännboll och dricka vodka och grejer, men jag stannar här i berga hood och degar tänkte jag.. ;) I will be back on friday mohaha.. :P Jag och Alex töntade oss som vanligt med att komma upp med en massa galenheter, "Men hej lilla söta kissemiss....MJAAAUUUOOOOO!! (rivsår i hela ansiktet)"  haha när vi skulle berätta för dem andra förstod ingen det roliga, whhaa wonder why? ;) vi allihopa solade också efter lunchen, brownies! Sedan måste jag bara säga en jätterolig sak, vi var nämligen inne och kollade på de enorma sköldpaddorna...alla stod i en klump för att se en skymt av dem, men ingen sa något speciellt, sedan lyckades Malin K tränga sig igenom folkmassan och helt plötsligt ekade det i hela lokalen: "WOOOOOOOOOW!!!!" haha söt, lät så himla kul, she's a big turtle fan! :D

Nu orkar jag inte skriva mer, är så trött...Zzzzzzzz...ska nog vila mig på sängen, ni kan ju ana hur det kommer att sluta? John Blund is back on track! :D

Lite bilder!


Den lilla söta Flodhästen klicker-tränas för fullt.. :)

Alex gör det han är bäst på, go bitch! :D

Tre tuffa brudar, Sandra och Anneli kollar in i Thomas kamera, men Rose är mig trogen! :D

Sköldis låg och schteekte i den tropiska hettan.. ;)

Men ser man på? Vad har nu alla fått syn på?

JO den klumpiga leguanen som kraschade sönder en hel gren på trädet.. :P och så hans lilla hemliga ap-kompanjon kan man skymta också, :)

My biggest fan, gibbonapan! "Jag vill se ut som du, gå som du, duuuu uuu uuu!"

De fina antiloperna som jag redan glömt namnet på, duktigt Anna! :D

Sen när brukar jag och Freddieboy vara seriösa på bild?? Haha love it! :D
We belong on a djurpark ffs!

Den lilla über söta sandkatten som ALLA ville ha en exemplar av med sig hem.. :)

Jennypenny och jag! :)

Pussiluss!♥

Tipptopp...glass?

Hejhopp! :D Jag har blivit beroende av disney låtar för tillfället..hehe just nu är det "Can you feel the love tonight", åhh så söt att jag vill baka kärleksmums...typ...haha ;) För övrigt har det varit en toppendag för min del! Känt mig pigg och glad, very ovanligt för att vara en måndag! :P Var till skolan på morgonen för två timmars sällskapsdjur, mysigt att prata pippifåglar och skoja med Jenny...sedan vart jag även haffad av en lite smått spydig Thomas som lät lite väl ironiskt när jag snällt frågade om tågbiljetterna till Eskilstuna:

Jag: Jo jag ska väl hämta biljetterna av dig idag...?
Thomas: Ja det vore ju bra..
Jag: Aa, kan jag ta dem nu?
Thomas: Ja det är ju bra om du har biljetter liksom, annars kan det vara svårt menar jag, eller??

Herregud sen när blev jag hans hatobjekt? haha, aja han är väl bara besviken att jag ska göra min praktik i sommar istället för nu, he will then never uppleva hur jävla bra jag va! :P mohaha på det! :D Innan jag lämnade skolan så fick jag höra de alldeles underbart ljuvliga stämmorna av Sandrornas skratt, hihi sötungar, kommer verkligen sakna deras små anfall, haha.. :P sedan så diskuterade jag och Malin om alla i klassens lita unika skratt, kul när Malin: "Nää och jag är ju VERKLIGEN INTE nån av dem!" söt! ;) gull klass, synd att man inte är där så ofta längre.. :(

Dagen på "Tha Place", gick bra, var SÅ avis på Soffis som fixat långa hår-clips typ, ska banne mig också fixa mig sådana innan studenten, damn I will have a lion man on tha flak.. ;) vart lite pysselstund med hemmagjorda ljus och grejer, mys men jag måste erkänna att jag dissade den lilla stunden för att istället ägna mig åt lite tankenötter som sudoko och korsord.. :P


Twin power for life! <33

Väl hemma har jag och bruur vart home alone, vi pratade om sommaren, skoj han ska också schteka loss på Rhodos i två veckor, men jag kunde inte låta bli att på skoj göra loser-tecknat åt honom när han berättade att dem skulle vara 8 km från staden, utan all inclusive och i någon liten ort helt off road.. ;) OCH för samma pris som vårat flashyy hotell, to bad huuuh? ;) sedan var han inte så mojsig nyss heller, han gjorde en egen version av "Känn en doft av kärleken" som jag nyss lyssnade på: "Känn en dofta av Mooooas ASS!" min katt alltså, thank lord in heaven att vi hunnit ätit middag innan han kasta ur sig de orden, haha.. :P

Nu blir det fest härhemma!
Smell yaa later! ♥

Allting har en mening

Åhh varje gång jag hör "En värld full av liv" tänker jag på tiden i Sydafrika!
SAKNAR DET! <3



Var ju näästan som på videon ;)

Goodmorning sunshine!

Godmorgon! :) Vilket UNDERBART väder vi har idag! Wiihooo vaknade alldeles för tidigt (klockan 6) av att solen sken in genom gliporna på persiennerna.. :) men det gjorde inte så mkt för min del, jag ägnade istället resten av de två timmarna innan klockan ringde till att lyssna på musik och läsa skvallerblaskor, that's what I'm good at! :D Så nu har jag precis avnjutit frukosten ute på altanen tillsammans med pappsen och alla tre katterna som verkligen njöt av att ligga i rabatterna och sola sig.. ;) sötmissar..btw så upptäckte jag att Melvin fått årets första fästing :O god damn it så var det dags med dessa helvetiska småkryp att vakna till liv igen..blää det enda negativa med sommaren..




Är de  inte söta?

För tillfället så sjunger jag loss till min flashiga 60-tals skiva, "SO GOOD SO GOOOD THAT I GOT YOOOOU!" mysigt! :D
Min dag ser ut på följande vis:

♦ Plugga religion, wanna make Emma proud! :)
♦ Få ut papsi i joggingspåren! Få se hur mkt jag pallar efter gårdagens tuffa dressyrpass, fan träningsvärk all over maah body.. :P
♦ Spinning pass at 15.00, hoppas att min sötis Emmsing är frisk och kry också! :)
♦ Träff with my biatches?? (ännu en oklar gåta ;))

Sen blir det självklart lite dans! :) jag är vääldigt danssugen ska ni veta, längtar så sjuhelsike mycket till Rhodos, ska dansa så tiden står stilla! :D wihooombaa watch out! Nej nu ska jag som sagt ta och plugga lite...

MEN INNAN, lite kort och gott om gårdagen: promenad till stallet i ÖSREGN, red ett lovande dressyrpass på lilla Maxmillian, träffade Sofia, skoj skoj, storstädning med pappsen hemma, så nu är golvet som en spegel vill jag lova! :D So darling darling stand by me, ooohh stand by me, ohh stand now, stand by me stand by me!

Ha en mysig söndag ♥

Och jag vet hur mina planer ser ut...tror jag.. ;)

♦ Ta studenten
♦ Praktik och förhoppningsvis jobb på Skansen
♦ Extra jobb, måste tjäna sjuhundrans mkt pengar!
♦ Mot vinterhalvåret: Volontärarbete i Thailand, måste bara hitta nån som vill åka med mig.. ;)
♦ Hösten, börja plugga :)

Känner att man måste passa på att resa nu när man har möjligheten.. :) wiie!

Aha så var det dags igen..

Förlåt om jag gör er besvikna nu..men jag känner mig inte alls bra för tillfället...är bara ledsen och har inte lust att göra något alls...det som är Fredag och allt...jag vill bara sätta mig på något flyg och åka LÅNGT bort, bara glömma livet här i Sverige för ett tag och komma till värmen och platsen där allt verkar så enkelt..

Önskar att man var liten igen och att en kram kunde göra så allt blev bra igen, men hur ska det gå till? You tell me...

Precis kommit tillbaka från en kvällspromenad, satte på mig mysiga kläder, laddade mp3:en med mysiga låtar och gick ut i den friska luften för att "vädra" ur hjärnan på lite tankar..."träffade" även på en död stackars skata som var i full färd att bli uppäten och bortglömd av ett par blodtörstiga iglar, aww hade bara lust att ta upp den, gräva ner den under min körsbärsbuske på tomten, så den fick en värdig begravning, men sen insåg jag att körsbären i sommar då skulle få en bitter smak av skat-lik, så jag gav den en sista blick och tänkte: "Vila i frid käre herr skata" innan jag vandrade vidare till mitt lilla hus..

Nu känner jag för att kolla på någon "Feel Happy" film så man piggnar till lite iaf! :) det är bättre att försöka än att bara dra täcket över huvudet och tänka att livet är skit...jag menar man ska ändå vara glad över det livet man har, I am! Men jag skulle ju ljuga om jag sa att livet jämt och ständigt är bra, för FAN vad jag hatar när berg- och dalbanan goes down.. :S men man ska verkligen ta vara på de underbara stunderna och viktigast av allt vara rädd om livet, för det är banne mig värdefullt! Älskar mitt motto som jag nog sagt x-antal gånger nu: "Livet är som en babianrumpa, färglatt men också fullt av skit!" tycker det är ett bra och klockrent budskap, för visst är det så? Inte kan livet vara en dans på rosor jämt inte...

Puss ♥ Saknar det som varit!

Nedräkningen forsätter, 37 dagar kvar till Rhodos!


Fria drinkar, grekisk mat, massa flum med tjejerna, sol och bad, skratt attacker, galna promenader, "shoppa-onödiga-saker-dagar", bargatan, shake shake, och MASSA MASSA ANNAT! :D (På bilden: En brunhårig jag som tydligen vill ha lite "Peace" och Flodis som till fullo utnyttjade all inclusive bandet med en gratis drink, mums!)

Och one more thing before I leave: GRATTIS JANNE BRUSCHAAAN!! You will rock yaa ass of in Båstad! :D


Han är bäst!



Jag är SÅ avis på Sofia som sett honom live två gånger, åhhh JAG VILL! :)

Dingdong

Heeeej...! Jag vet det vart inget bloggande för min del igår, hade en alldeles för dålig dag och dessutom kände jag mig väldigt trött och somnade ovanligt tidigt.. :O jag som är känd för att både vara nattuggla OCH morgonmänniska, vad har hänt? Hmm är väl ett ålderdomstecken antar jag, jag menar man är ju ändå inne på det sista året som tonåring.. ;)

Idag har jag åter igen vart till kära tandläkaren, ni vet stammis är man! :D Vart tvungen och borra lite och hör och häpna but I did it without någon bedövning, är man en tuff brud så är man! :) kändes inte så väldans mkt, men för säkerhets skull så bad de mig att lägga ena handen på bröstet så jag kunde vifta lite med den ifall de skulle halka till med borren och gå lös på tungan.. :P men allt gick prima och nu är mina små tänder friska och krya igen! :D men snåla var det så inte fick jag något bokmärke denna gång heller, buhuu.. ;) haha..på vägen ut mötte jag en paff Andreas som också skulle tampas med tandis doktorerna.. ;)

Sedan flodan måste jag be om ursäkt för jag inte hörde hur du ropade på mig förens långt efter, haha jag gick verkligen i min egna lilla värld och drömde mig bort till musiken, thank god att jag till slut hörde dig, annars hade man antagits som värsta dissaren, gå och kolla ned i marken samtidigt som man ruschar till tåget, haha trevlig man är! :P

Var på jätteglatt humör på mando och tog min lilla roll som clown när jag berättade en massa roliga historier för de andra som kved sig av skratt.. ;) haha, hitta strumpbyxor i jeansen liksom, vem lyckas med sådant om inte jag!? :P haha..på bussen hem hade man sällis av Janne maah man som hade schteekt runt i stan, vi pratade om vårat gangbang med Matte.. ;) don't take us serious guys..

Sedan har det vart full rulle nu på kvällskvisten, medelpass med Emmsingen, kul kul! Och hon skulle äta sushi efter, damn I'm jealous! ;) själv åt jag hemma med papi och bror, men det var tydligen bara jag som var pratsam:

Jag: Gud va vädret har vart konstigt idag!
Pappa: Aaa...
Bror: Mmm....
Jag: Jag menar det var ju jättefint på morgonen, sen mulet..
Pappa: Mmm verkligen..
Bror: .....

Tänkte, fan jag byter väl ämne då!

Jag: Det är konstigt att man först kan tycka om en låt asmkt, men sedan så lyssnar man för mkt på dem så de typ blir dåliga..
Bror: Hehe...
Pappa: Aa konstigt...
 
Haha ni kan ju gissa om jag gav upp efter ett tag..
Nu har jag blivit rättså bedövat i öronen efter att paps lyssnat på AIK:s klack på youtube, herrejisses, jag vart tvungen att höja max på volymen på TV:en för att höra någorlunda va de sa.. :P Tsss...nu ska jag kila!

Ha en mysig kväll! ♥

Och ni ska se vilka enorma bananer papi har köpt! :O Herregud lika långa som ett basebollsträ känns det som! :O

Tisdag!

Nää vart i helsike tog solen och värmen vägen om jag får fråga? Idag har hela jag fått mig en dusch vill säga, hela håret som jag igår gjort så fint med inpackning och hela fadderullan krullade totalt ihop sig och blev alldeles stripigt och äckligt av allt regn som elakt nog damp ned från himlen.. :P Aja..vädret har väl också sina små "ups and downs".. ;)

Ingen skola för mig idag, inte för jag gråter över det särskilt mycket men det är iaf bättre än att tvingas styra sin kosing till tandläkaren vill jag lova.. :P och inte fick jag något bokmärke för besväret heller, hello there!? ;) fick stressa med att hinna med tåget från Danderyd efter jag hade tryckt i mig skorpor med marmelad och hunnit kraffsa bort alla smulor mellan tänderna med hjälpa av min kära tandborste och dess kompanjon Sensodyne tandkräm som jag så varsamt lagt ned i min väska på morgonen.. :) Före säkerhets skull så begav jag mig innan tandläkarn även till ICA för att inhandla leverpastej (till mig själv inte som gåva till tandisen om ni trodde de) OCH självklart tuggummi så ens andedräkt blev fräsch som sommar och att min tandläkare inte skulle behöva svimma pga mitt hälsobesök.. ;)


40 dagar kvar till Rhodos tjejer! :D :D

Gick bra, gummihandskar smakar gott och jag fick se mina visdomständer på röntgenmaskinen, damn they are on their way up! :D fiiiiina! dock så såg de att jag var på väg att få ett litet hål som de ska täppa till på torsdag kl 9.. :) så jävlar på tandläkarmottagningen blir man allt stammis! :D wioho! och eftersom jag bor lite ute i lantis ghettot så gick det knappt några bussar, utan jag fick kuta som om jag hade en flock bisonoxar häck i häl för att hinna med en någonlunda tidig buss.. :P

Hela eftermiddagen har jag bara degat, pluggat och kollat på "Americas next topmodel" som gick i repris.. :) nu ska jag följa med papi till centrum I think, vi ska beställa some sushi for dinnaaaah! :D AMAZING! :D

Puss och ha de! ♥

Och NEJ NEJ NEJ det är ingen Andra Avenyn ikväll, damn I'm gonna miss tha spårvagn.. :( 

Äsch då..

It's easy if you try...men om man inte orkar försöka då?? Gud jag känner att allt rinner som sinad sand ur mina händer...vart fan tog den jävla motivationen vägen som förut var så stark?? Jag tänker på Rhodos, jag FÅR fanimej inte sabba det här nu! Måste kämpa, men jag känner att antalet misslyckande bara fortsätter att dra mig tillbaka..damn it!

Och vad är det för fel egentligen när man inte ens ser fram emot studenten? Finner ingen som helst glädje i det, känns bara som: "Åhh måste jag.."...men jag har svaret på varför...alla kraven...att jag innerst inne VET att om inte allt hade hänt så hade jag gått ut med bättre betyg, oavsett hur mycket jag och alla andra försöker intala mig att jag "gjort mitt bästa utefter hur jag mått" så kan den där vågen av besvikelse inte sluta skölja över mig om och om igen..

Nej nu måste jag skärpa mig, shape UP nu Anna förfan!
Livet blir inte lättare förens jag lyckats lösa problemen som hindrar mig..!


Ge mig sommar, ge mig Rhodos, ge mig solbränna, ge mig ledighet, ge mig Strawberry daiqiuri, ge mig ALLT! :D (Nehee ni jag iär INTE desperat!) ;)

Anyway...idag har jag pluggat pippiböördisar, haft möte angående min APU, trott att alla på tunnelbanan haft svininfluensan, gjort ytterligare 2 armband i min egna lilla armbands collection, åkt massa buss och lekt med katten..trevligt...och nyss vart jag på bättre humör när jag såg att den underbara solen kommit tillbaka från semestern...hur är det man säger: "Efter regn kommer solsken" stämmer bra det! Farväl ditt onda regn! ...men TACK för att du vattnade mina blommor! :) och idag har jag fått biljetterna till skivan, lite sent I know, men nu är det försten to tha kvarn! :D

Peace ♥


Luftballong, inget med dagen att göra men jag orkar inte med dessa rubriker ibland..

Det verkar som om solen har tagit semster idag... :( jag som hade lovat mig själv att sola minst halva dagen :P måste ju hålla brännan vid liv vettja! men ja ja då får jag väl ägna dagen åt att plugga och lösa korsord istället..allt jag kan göra är åtminstonde att hålla alla mina fingrar och tår på att solen kanske inte fann det som meningsfullt att ta ut semester en fin söndag som denna.. ;)

Inatt har jag sovit prima! för en gångs skull..och jusste jag drömde att Emil hade VÄRSTA jacuzzin!! grymt, den var typ lika stor som en swimmingpool, jävla brat han är! ;) Haha neee..bara LITE..Muffins? Iaf så vaknade jag precis innan klockan skulle ringa av att Moa, min lilla busiga katt for runt på mitt golv och hoppade å hade sig, undrade först va helsike hon hade fått för epeleptiskt anfall, men sen såg jag att det kröp en STOR FET spindel på mitt golv som hon busade med, AHHH SPINDEL-INVASION! :O tur att man har katt i sådana lägen som kunde käka upp den så jag lungt och fridfullt kunde stiga ur sängen utan att få flashbacks och panikattacker från den traumatiska Sydafrika upplevelsen när skorpion spindeln försökte attackare mina och pojkarnas fossingar, hujedamej...!! :O

Vid frukosten höll jag på att sätta filmjölken i halsen när jag, även denna morgon, garvade åt Hugh Grants misslyckad försök att köra sin gravida hustru till sjukhuset i filmen nio månader.. :P under färden lyckades han göra så att en kvinna skar sig, han bidrog till att en gubbe fick hjärtinfarkt OCH bröt benet på en stackars cyklist, herregud..undrar hur många gånger han kuggade på uppkörningen innan han fick körkort liksom.. ;)

Nu har jag precis suttit ute på altanen med en kopp te och pratat med papi, Moa gjorde även oss sällskap och jag tackade henne för hennes hjältedåd med spindeln genom att ge henne massa pussar och kramar..sötmisse! :D men nu väntar väl pluggpapprena på mig..suck.. :(

Igår då! JO vi fick besök av min faster och min kusin Cassandra samt deras lilla, eller lilla och lilla...ganska stora familjemedlem, nämligen hunden Aston (om jag inte minns fel).. :P jättesöt krabat! Vi fikade, pratade och var även ute på en promenix med vovven, som sket så det stod härliga till, haha.. ;D Kicki fick "äran" att plocka upp Astons avkomma och jag kan ju säga att den lukten inte direkt var att leka med, snacka om att behovet av gasmasker vad nödvändigt.. :P Till middag vart det även grillning och jag och papi körde med våran specialitet, nämligen grillat kött med rostade och vitlöksmarinerade potatisskivor i ugn med tomatskivor och en smarrig creamy cheese sås till :) om jag inte minns fel så vart det en favorit hos dem! :D så nu ska de tydligen komma över på middag varje dag är det sagt, står och dregglar utanför dörren när vi kommer hemfrån skola och jobb, haha.. ;) man kanske ska fundea på att öppna en egen restaurang här på kantarellen, "Martinsson kockarna AB" :D damn made for sucess! Trevligt besök var det verkligen!


Vovven Aston :)

Faster i väntan på den stora grillfesten, hihi.. ;)

Haha värsta posen, det ser ut som han typ: "Yeah baby look at me!"

Avslutade kvällen med en promenix med Flodan! :D så kul att se henne! Vi matchade varandra bra med våra chinos och skinnjackor, haha..schteekigt! Vi gick den traditionella "hästhage-vägen" och samtalsämnet var som vanligt lite "gott och blandat".. :) men en hel del om våra planer inför sommaren, wiie roadtrip in Jannes car maybee? ;) mysigt var det! <3 Jag är verkligen lyckligt lottat som har så underbara vänner.. :) puss på dem! Ni vet vilka ni är right? ;)

Nu ska jag nog kila, men en sak innan, riktat till Emmsing, vet du? Jag har nu premiär använt shower gelen som jag fick av dig! Gud nu luktar man woonderbart! Thank you honey! <3 Puss på er alla!

 

Jag hjärta solen!

Åh vad jag älskar solen! :D när man bor här i Sverige så uppskattar man varje sekund som den är framme! Miljontals pussar på den! Jag har nästan bränt ansiktet och fått massa nya sommarfräknisar, me LIKE! :D Fast nu ska jag nog ta det chillpill med solen ett tag, joina papi kanske som redan satt sig i skuggan for a cup of coffie.. ;) Snart BESÖK och later on meeting with Flodis! :D Puss sötungar! ♥



Och mitt hjärta fylls av glädje när Beatles sjunger "Love love me do, you know I love you, I always be true so pleeeeease love me do!" :D damn you really teach my heart to sing!

Godmorgon!

Sitter här nu lite smått besviken...men thank god att jag kollade på ridschemat INNAN jag begav mig till stallet..jag som hade sett fram emot en solig uteritt i vårvärmen men tydligen så var det teori idag.. :( Jaja lite irriterande när man gått upp en och en halv timme innan man borde och klätt på sig och allt.. :S Hmmm aja ska väl kanske ta mig en jogginrunda iaf, försöka bli av med min träningsvärk i mina höfter som gårdagens lilla tur bidrog med.. :P

Och vet ni? Idag ska det tydligen gets even hotter! :D

Alrightiruu förresten så glömde jag totally bort att berätta om gårdagens dröm när jag, Emma och Anna åkte waterski med tre brats med slickade frillor och inoljad kropp, fifan, att jag ens i en dröm kunde falla för sådana bregott paket :P Aja thank LORD att det bara var en dröm iaf.. ;) och som pricken över i:et så bröt jag armen när "min kille" gjorde en för kraftig sväng i vattnet...höhö..

Btw någon som såg humorgalan igår då? Själv höl jag på att garva ihjäl mig (ok lite överdrivet kanske) när Robert Gustavsson immiterade Per Gessle och Tony Irwing: "STRÄCK PÅ DIG OCH SLÄCK LAMPAN!" haha jisses den mannen is the fucking king of humor.. ;) Sedan vart jag lite blödig av mig, som vanligt, när jag ser alla fina barn som lever ett helvete...samtidigt blir jag så jävla arg på mig själv...man sitter där och tänker: "Åhh stackarna..." men gör man något åt det? Blir man en världsförälder och skänker ynka 100 kr i månaden?? NEJ, man borde ta mig skämmas, nästa gång då ska jag banne mig bidra med min lilla del! :) PUNKT!

Nää nu ska jag nog bege mig hörreni, resten av morgonen/förmiddagen ska nog gå åt till att jogga, sola, duscha och plugga på kattprovet...later on kommer ju min faster och kussarna på fin besök, wiie skoj skoj!¨

Och krydda i tomatsåsen vad jag vill tillbaka till Parga! <3

Fiiiiiiint!

Haha och min och Jannes sms-konversation igår..
"And when they slår upp "crazy niggah biatches" in tha lexikon, they will find a crazy picture of us brothaaa!"

So true so true...

Yo yo



Inte visste jag att Danny kunde rappa, fräsigt! ;)

I'm walking on sunshine Ohhhh ohhhh ohhhhh!!

Det är den låten jag haft på huvudet hela dagen! :O

Åhh idag var min urgulliga väninna Emmsing på besök!
Hon har ju vart på kryssning och lyxat sig med en massa behandlingar, mysigt, jag kan ju inte säga annat än att jag är avis, tihiii men det är hon SÅ värd! :D Sedan blev jag lite rörd när hon hade med sig en liten present från båten, nämligen våran favorit bath gel från Kerstin Florian som vi kärade ner oss i under våran SPA-behandling på Sturebadet vi gjorde i vintras.. :) den luktar kamomille, mums va underbart! :D



Fler skojsiga saker man gjort idag då? Hmmm JO vart till Täby med pappsen, jag köpte mig ett par asfrääniga chinos, ett par orange jeans (låter fult som stryk men nu ska allt se their hottiniess!), lämnade tillbaka en kjol och köpte en urgullig kjol, wihooo! :D Snart är det bara bikinin som saknas inför beach 09 :D Handlade mat på ICA Metro eftersom vi annars hade vart tvugna och välja Hemköp och det kändes inte som ett bra alternativ då de flesta  besök där slutar med att de får köra skallgång på oss för att vi går helt lost därinne.. :P Dock så fann vi knappt de vi sökte inne på Metro heller utan vi sprang runt en kvart i jakt enbart efter en simpel hummerfond.. :P dock kom min faster och kusin som en räddare i nöden! :D danke schöön! Sem har det blitt lite annat mys, eftermiddags solning i trädgården och en promenix med fadern min, vi tyckte vi blitt lyckligt lottade som föds i detta vackra land Sverige, höhö..

Sen för att inte glömma något viktigt, så det inte låter som om jag degar dagarna i ända så har jag pluggat! :D Wholla! Snart börjar ju humorgalan också, I wanna see I wanna SEE! :D Ha en mojsig kväll folks!♥

I mitt hjärta bor en sol..!

Tänk va humöret kan vara upp och ned ibland. Idag vaknade jag upp till en fantastikst morgon efter kvällens lilla "down under"...Solen sken och jag kände mig väldigt busig på någort sätt, haha.. ;) Tog mig en frukost tillsammans med Hugh Grant, eller njaa han var ju inte direkt närvarande på så vis, rättare sagt hade jag sällis av honom genom TV-rutan då jag valde att mysa lite till en film, nio månader, innan jag gick ut för att scheeka av vårvärmen! :D

När frullen lagt sig i magen så bytte jag om till träningskläder och begav mig ut i spåret för en härlig morgonjogging klockan 9 :) DAMN I FEEL GOOD! :D kände mig som en antilop i sina bästa år som glädjefullt skuttar runt på savannen, mums! Väl hemma hade papi precis vaknat och där kom jag intrallandesi köket och flashade lite genom att göra lite stretch övningar, you can call me hurtbulle! :D Nu har vi precis tagit fram sommarmöblerna på altanen och jag har precis kommit in efter en timmes av solandes i den schteekheta solen, wonderbart! :D Ska nog springa ut en stund igen, wiiie, damn fan vad jag känner mig oemotståndlig for the moment: nytränad, nydushad med blomsterängsdoftande hår som fluffat upp sig rejält, nyrakade ben som är lena som en babykind, papayaläppar och en fräsch solbränna med inslag av sommarfräknar på nosen....wiiiie, ibland måste man känna att självförtroendet är tiptop right? ;)

Och idag är det 1 maj vilket betyder att min kära bror fyller + Alexander den store! :D WOhooooooo GRATTIS PÅ DEM! :D och one more thing, Rhodos resan är inbetalt och klar nu, fan va skönt nu r et bara nedräkningen som är kvar! :D 44 dagar kvar!!! :D

Bye biatches! ♥



Och denna låt har jag ältat nu nästan två veckor efter Flodans skiva...haha värsta nostalgin och fasen vilken bra partylåt! :D Wiiie!

RSS 2.0