They can feel it all over..




Stevie Wonder är SÅ bäst, kungen! :D
Hela kroppen fylls av gläjde när man gungar med till denna låt.. ;)

Neheedu

Nu vill jag gå ned och se den här filmen:

image417

Cabaret, den är grym!
Om ni inte har sätt den, gör det för guds skull.. :) Jag har pappa att tacka för att jag såg den, han tvingade mig nämligen att se den förut, jamenvisst sånt funkar också! Because I liked it! ;)
Och idag vid middagen blev jag arg på min bror för första gången på jag vet inte hur längesen. Var nämligen så att vi skulle äta "Calles Tacos" till middag, det är sånna här hårda majsbröd med en massa gott i som man haft i ugnen, do you get it? Iaf, så försökte jag med all min kraft att få bort en från plåten eftersom den hade fastnat lite lätt, lirkade och skrapade, gick inte så bra eftersom botten gick sönder... :S Men när jag finally fått upp den på stekspaden "kastade" jag den i ren desperation (eftersom botten va sönder å allt innehåll vällde ut) på min tallrik, men helt plötsligt sträckte bror fram sin tallrik och fångade MIN TACO! :O Tack schysst syrran, även om han drev med mig (vilket jag inte fattade då) så blev jag så himla upprörd eftersom jag KÄMPAT så mkt med den där tacon: Meeh din BITCH! fick jag ur mig..haha så där ser ni även jag kan lacka ur sometimes..
Men nu är sötbror förlåten.. :D

Äsch då, nu har jag sutti här för länge igen, nu bli're movietime och fika med mega-bullarna.. :)
Och glöm INTE att det blir sommartid inatt, yiihuuuuu ljusare!! Pga av detta har jag halva dagen gått runt och sjungit på denna låt: Sommartider HEJ HEJ, sommartider!

Gokväll

Wonderbart

Kan man sakna en plats så det gör ont?
Jag gör det..just den där veckan jag och mamma var i Parga var SÅ himla underbart...
Vill tillbaka dit så jag kan återuppleva minnena, känna solen gassa mot huden, bada i det turkosblå vattnet, mysa och strosa runt i staden på kvällarna, sitta med en drink på balkongen och se ut över den sovande staden, äta glass och småsnacka vid hamnen.. :)
Parga, den fridfullaste och underbaraste lilla staden på jorden...

SAKNAR TIDEN I PARGA..

image411

image412

image413

image414

image415

image416

Ni måste väl erkänna att det ser lite härligt ut? ;)
Pussiluss på er..

Äta bullish och bli lite mullish.

Ok, det här är inte bra..
Har precis vart ute på en promenad, ingen trevlig en för den delen, utan hejdundrans va plaskigt och blött det var i skogen, ett tag blev jag så irriterad av att halka hela tiden så jag var tvungen att slänga ur mig en svordom, tror att det blev: Men helvetes jävla plask!! måste vårda språket lite kanske..
Iaf det jag ville komma till var att jag right know känner mig lite hängig, ni vet öm i ryggen, slemmig i halsen m.m..BLÄ jag ska fasen träna imorrn, NU måste jag verkligen köra te-drickning hela kvällen.. :) Fast då lär det väl bli översvämmning på toan så kanske inte, tänker inte slösa bort pengar på någon värdelös rörmokare som drar åt en skruv och sedan drar.. ;P

image408

Åhh nu doftar det bullar i hela huset, vi är inne i ett "baka-bullar-stim" härhemma förstår ni, men det är väl inget negativt med det eller? ;) Hembakta bullar, finns det någe bättre? Ok...stallbullarna är INTE illa..var ju en tradition förut att mumsa de berömda stall bullarna varje gång men var i stallet och hängde med sitt stall-gäng och skötte sina "sköthästar", VILKA TIDER! :D Man hade grymt skoj varje dag där! Saknar..nu ere bara jag och Emma kvar i stallet av den generationen, alla gick ju och köpte sig egna hästar, men inte vi, vi är trogna ridelever.. ;)
Man hade det verkligen bra när man var mindre, allt var så lekande lätt, nemas problemas och inga bekymmer..Man får väl bara bita ihop och säga Hakuna Matata.. ;)

Nu bli're väl till att smörja in mina händer med den s.k "banan oljan", nu undrar ni säker vad det är?? Jo det är en hand creme som luktar banan, men jag måste ha ett namn för den, konstigt nog innehåller den inga "spår" efter banan.. :S Konstigt endå luktar den äkta Chiquita..Hmmm...

image409
HAHA jusste jag satt och letade efter bilder på min kära data när plötsligt denna bild dök upp framför mina ögon..!? En hejdundrans gammal bild på mig när jag tydligen gjorde en snögubbe på landet..gaaahhh...sen kom jag på att den här bilden har skickats till en kille i Tunisien, what liksom..!?.. :P Aja, gjort är gjort..
En fråga till va f***n har jag på mig?! xD haha..Koolt med snöflingorna iaf..


Ha en fortsatt kanonaaa dag! ♥

Goda dagars magi

Hej på er! :)
Imorse var jag en riktig segpropp på att komma upp från sängen ska jag säga, FY på mig som är uppe alldeles för sent på nätterna.. :O Anledningen till att jag gick upp vid 7.30 var för att det var "hoppla-pålle-time" i stallet.. :) Var mys som vanligt att komma till stallet, underbar plats! :D Träffade en massa trevliga personer och pussade på alla pållar som nöjt stod och glufsade i sig det sista av morgonhöet.
Visade sig också att Sofias mamma börjat i min grupp, trevligt, hon blev tydligen jätteglad av att se mig, så vi pratade på så jag höll nästan på att glömma bort å fixa min lilla häst som jag skulle ha på lektion.. :P
Hade Teddy, en riktig charmig busponny men som har sina egna lilla vilja.. ;) Därför fick jag honom idag, jag var den enda som kände orken att "bråka" lite med honom.. ;) Men det gick faktiskt rätt ok på lektionen, övade på rakriktning och ställning samt att vi fick analysera våra egna hästars svagheter i bägge varv, men eftersom "höger" och "vänster" inte är mina starkaste sidor så famlade jag nog rätt så mkt när ridläraren frågade mig vilken sida som det kändes bäst i, tyckte väl att hon såg ut som ett frågetecken.. :P
Teddy fick klapp och puss av mig som beröm.. OCH lite kvarglömt hö som låg i stallgången.. ;)

image406
En gammal bild på mig och Love.. :)

image410
Teddy, pållen som jag red idag if yaa wanna know.. ;)

Sen var tanken att jag skulle rida ut en sväng på Love i vårvädret, men pojken hade blivit halt.. :( Så jag pysslade om sjuklingen rejält istället.. :)
Gick sedan hem, men fick panik eftersom jag inte hittade min dumma mobil.. :O Märkte sedan att den legat i samma ficka som jag gått igenom ett tiotal gånger, vilken bra fingerkänsla man har.. (not).. :P
Precis mumsat i mig en hel portion gröt, känns som om jag har bomull i hela magen right know..men galet gott..Tänkte kolla lite på saltkråkan, haha, såg att den filmen gick på Tv4Film, men jag venne nu, har already missat en timme så.. :S "Saltis" får vänta..

Bror är  med boysen och de ska tyligen beställa en resa utomlands i sommar, det satsar tydligen på Grekland, man får ju hoppas och be att de INTE åker till Rhodos samma vecka som jag och girlsen.. ;) Det skulle inte vara så roande å ha sin tvilling springandes runt en hela tiden.. :P I will hålla mina tummar..

image407
Åhh Rhodos, jag ba' lääängtar..!!

Och jag visse inte att vi var lediga nu på Måndag, VILKEN LYX! :D en extra lovdag!

Pusshej ♥

Tobbe på Kolmården!



Ahaaaa. KLOCKREN!

My milkshake brings all the boys too the yard..

Åhh nån som vill komma hem till mig imorrn, göra lite banan milkshake och kolla på disneyfilmer? ;) Men bara om det är dålig "vara-inne-och busa-väder".. :D

266744-405

Jag fick lite "vill göra" tankar i huvudet och att vara barnslig är jag SÅ gärna.. :)
Sitta och fluffa upp sig i soffan till Alladin och dricka banan milkshake från ett LÅNG skruvigt sugrör.. Åhh det MÅSTE jag bara göra! :D Lite härliga flashbacks minnen from my childhood.. :)

Detta blir nog sista inlägget för kvällen, SOV GOTT PÅ ER! ♥

More food

Proppmätt, gash va jobbigt..
Passar på att ha datorn lite för mig själv nu när bror smitit in på toaletten, men snart kommer väl han tillbaka och puttar mig härifrån, kanske ska ta och fundera på att stänga in honom på toaletten before it's too late.. :P äsch jag är för snäll för att göra sånna hyss.. ;) Vill inte bli instängd i snickarboden (förrådet).. :P
Jag nämnde ju tidigare idag att jag skulle göra värsta hälsokost middagen och givetvis höll jag mitt löfte! :)
(Sorry att det blivit lite mkt matprat idag men..det är väl av en slump, eller så håller jag på att få mat-mani :P) Resultatet blev förvånadsvärt bra, helt vegetarisk också, pappa och jag kunde inte sluta prata om hur himla god vegetarisk mat egentligen är, hmm vi funderar starkt på att bli "vegetarianerna-martinssons" eller liknande, för TÄNK hur mkt god och dessutom nyttig mat man kan göra av grönsaker och liknande, sjukt.. :)

Så här blev resultatet:

266744-404

Jag vet att det kanske ser lite "geggigt" ut men för er som vill så kommer här receptet:

Ljummen quinoasallad (4 port)

4 dl Quinoa 
8 dl grönsaksbuljong
2 avocador
 
200 g fetaost, eller mozarella om man föredrar det
1 rödlök
1 ask körsbärstomater
20 svart oliver
(Ruccola, står inte med i receptet men det var supergott att ha i!)

Dressing

1 msk balsamvinäger
3 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar

Så här gör man:

Skölj quinoan i hett vatten (för att få bortbitterämnen som sitter i ytskiktet). Koka upp vatten med grönsaksbuljong, lägg i quinoan och låt koka utan lock i 15 minuter. Skär sedan alla grönsaker och blanda dressingen. När quinoan sedan är klar är det bara och blanda ihop allt till en sallad. Servera gärna med något gott bröd till! :D

Mums, en garanterad succe! :)

Men nu mina vänner är det som sagt final i Let's dance, need to check it out..! :D HEJA TONY! Han måste bevisa att även stela speedwayförare kan regera i dans.. ;) Och jag HOPPAS innerligt att det går någon bra film efter så man kan vara uppe natten lååång, älska're! :D
Och jusste för er som kanske har skickat meddelande men inte fått något svar...FÖRLÅT men min mobil är lite psycho right know, prova igen bara.. :) Tro inte att jag dissar er eller någe..that's not my style.. :P

Ha en bra kväll (Psst rösta på Tony och Annica nu, tihii..)


Våffel-time!

Sitter här nöjd och belåten efter att jag vart SÅ himla duktig och dammsugit HELA undervåningen faktiskt, det trodde ni inte om mig va?
Men ibland så måste man hjälpa till att ta "död" på alla envisa dammtussar här hemma, ni vet väl att de inte försvinner av sig själva? ;) Precis anlänt här hemma efter att jag vart hos Emmsing ute i skogen och mumsat våfflor och druckit te, mys.. :D Lite roligt, för innan jag åkte till henne strosade jag runt i Åkersberga centrum eftersom jag skulle kika in på affären Tempo för att handla lite keso och avocados till våfflorna, när jag kommer in i fruktavdelningen står det en man vid blodapelsinerna och mumlar hela tiden för sig själv: Blodgivare, blodgivare...
Kunde knappt hålla mig för skratt, hade han hamnat lite fel kanske? I think so.. ;)
Fick vänta i 20 minuter på bussen, men va fasen det gjorde ingenting alls när solen sken, man hade bra musik i öronen + att man förgäves proppade i sig x-antal tuggummin i munnen, kallas tuggummi-narkoman I know..
Knappt aldrig åkt den där bussen förut, 622, som skulle ta mig ut till ödemarkena i "Flaxis" hehe, men det var en trevlig lite rundvisning.. :) sen höll jag på att slå ihjäl mig på väg upp för Emmas superjobbiga backe, men jag höll mig på bena! ;D

Förutom Emma träffade jag även de flesta av hennes söta familj och vovvsing.. :) 
Hennes småsyskon stod hela tiden och dregglade efter våfflor när vi så duktigt gräddade dem, och för en gångs skull gick det ju bra också! :D DE BLEV HELA! Haha tänker självklart på när vi skulle göra rulltårta en gång för inte så längesedan, haha snacka om att vi sög på det, hela smeten fastnade på plåten, det gick inte att rulla ihop den, så vi bredde helt enkelt sylten direkt på den utplattade smeten och skrapade bort allt från plåten..FY va vi mådde illa efter den sockerchocken.. :P men kul hade vi...SOM ALLTID.. :)

266744-399
Smält smör behövdes också, jag vet att det ser lite motbjudande ut men.. ;)

266744-400
Först trodde jag att Emma höll på att roa sig med att rita påskägg, men sen insåg jag att hon försökte räkna ut hur mkt vatten vi skulle ha till tre påsar våffelpulver, haha vi är sanna matteproffs.. ;P

266744-398

266744-401
Gräddningen gick som en dans..

Sen måste jag ju bara skriva ner en jättesöt kommentar som hennes lillasyster sa:

"Men Emma, vad är socker om det inte är riktigt socker?"

Haha lite svårt att förstå, men det är det som är gulligt.. :)
Iaf vi svullade i oss alla våfflor, tror att det blev 5 var eller nått, precis lagom, men iden om våffel-tårta sprack, men men nån annan gång maybe.. ;) sen inom en snar framtid ska jag och Emma öppna ett cafe där Emma ska vara bagaren och jag ska vara kocken, sounds great! :D Men vi får antagligen skippa det där med rulltårta i sånna fall, eller kanske ha en som heter platttårta.. ;) Det var iaf SUPERGOTT med våfflor, och prova med avocado och keso på, det var riktigt nice!

266744-402
Allt framdukat!

266744-403
Avocado och keso, en riktig succe!

Sen innan hennes supermormor kom för att skjutsa mig hem och Emma till stallet så satte vi oss på Emmas rum och snackade lite om allt möjligt och drack te.. :D Trevligt..!
Tack Emma för en kanondag! Bästelibäst.. ♥

Nu blir det väl kanske en liten kort promenix för att få igång min ömma rygg..

Puss på er ♥
 

Frääjdag

Godagens!
Orkar knappt sitta här i solen, jäkla fönster som inte har någon persienn.. ;S
Känns nästan som att sitta i en kokande bastu eller nått, kan ju också bero på att jag har en fleece morgonrock på mig, smart.. :) Jaha, så var det Fredag, snart börjar skolan igen, egentligen vill jag inte bli påmind men det är väl något man inte kan komma undan från..fast vi har det ganska så soft endå, lyx schema i tre veckor, praktik i 5 veckor, sen går man kankse 2 veckor till i skolan sen är det SOMMARLOV! Gud va skönt det ska bli..
Hoppas verkligen vi har avslutningen på Långholmen i år igen, det var myyys,synd bara att vi var så ivriga att komma iväg att vi missade när bandet skulle spela.. :P har ni hört om strömavbrott på sommaren någon gång? Not me.. ;) Känns helt sjukt, för efter detta år skolavslutning är det bara 1 ynka år kvar innan man tar studenten!? Shiet ut i det verkliga livet, vågar man det? Man har alltid vart så trygg i skolan, så ska man helt plötsligt stå på egna ben..lite läskigt om du frågar mig, men bärgis kul också.. :)

image397
Långholmen för den som undrar..

Och vad ska man hitta på idag då?
Först tänkte man väl hitta på något med Emmsing, eller vi vet inte än, ska snacka om'ett i telefon om sådär 40 minuter, men jag hoppas det finns någon stackars buss krake som kan skjutsa ut mig till skogen.. ;) För vi MÅSTE ju göra våfflor, eller rättare sagt våffel-tårta, spännande, aldrig provat.. :) Och jusste jag skulle skicka några till Hille via brevduvan också, fan, aja jag får väl försöka hålla mitt ord.. :P 

Vad mer...Let's dance final! :D Jag ska rösta järnet på Tony och Annika, jag vet att jag kanske är en psykopat när det gäller att rösta men DE SKA banne mig vinna, fast jag borde nog lära mig att de som jag vill ska vinna och som jag röstar ett fyrtiotal gånger på ALDRIG vinner, snacka om bortkastade pengar, så jag kanske ska ta det försiktigt ikväll.. ;) Sen ska jag faktiskt laga värsta hälsokost middagen till familjen, mums, jag kan lägga ut en bild senare på skapelsen (om det lyckas dvs) :D

Nu ska jag gå ned och stilla hungern hos "lilla" Melvin, han har vart en olydig pojke som vart ute HELA natten fast man ropat på honom och skrikit sig hes..busen..

266744-320
Melvin Melvin..verklighetens svar på katten Gustav.. ;)

Ha en bra dag! ♥

Congraaatz!!

OMG! För 40 minuters sen fyllde denna biatchiga rikemans son från Värmdö 18 år!!! :D <3
Gaaahh congratz little brat boy.. :) Hoppas du får en äckligt dyr födelsedag med en massa bilar i potten! ;D
Och vad du än gör, sup inte alla stackars ghettobrudar under bordet.. haha.. ;)
Hipp hipp hurra! :)

image396

Ledsen för jag är så vulgär ibland...tihii...
Nu ska jag sova, var bara tvungen och tillägna ett inlägg till Fredrik, I told him so.. ;)

Natti Natti..

I am a palmtree..?

Gokväll..
Körde verkligen hårdträningen idag på Friskis, min kropp är totalt slut right know + att ryggen min fått sig en törn.. :P För att ta allt från början höll jag på att missa bussen efter min "leta-efter-mp3-incidens", men tack vare bror som fann den vid datorn så hann jag med bussen med nöd och näppe.. :D
Iaf, nog om bussresan, väl på Friskis körde jag ett medelpass i gympa på 1 timme, Loppis och Elin var även med och pumpade med mig.. :) Jobbigt men kul som vanligt, gillar verkligen att skutta..! :) dock så höll jag på att flyga all världens väg när jag till min förvåning halkade till på golvet.. :O äckligt med svett på golvet, haha aja..
Direkt efter passet joinade jag Emmsing som skulle köra cor (mag och ryggträning) i en timme..fast det är inte SÅ himla ansträngande, men FY vilken dålig balans jag har, märkte det under balansövningarna, haha pinsamt ju, stå där och hoppa som en tok på ett ben samtidigt som armarna vinglar åt alla möjliga håll för att på något konstigt vis FÖRSÖKA parera upp balansen igen.. ;)
Och imorgon har jag och Emma bestämt att vi kanske ska göra våfflor, mums, vi får se hur det blir, i sånna fall satsar vi på en våffel tårta.. :D tio lager minst..!

image393  image394
Träning och våffelmums, BRA kombination.. ;) tihiii..

På bussen hem höll jag på att få spader på fyra helkorkade killar som trodde de var balla allan eller nått, USCh de klängde över säten, skrek så de överröstade min mp3, puttade varandra i gången och jag vet inte vad.. :O Ett tag fick jag lust att vända mig om och skrika: Men håll käften!! men tror ni jag vågar sånt? svar nej.. ;)
Gott med mat var det iaf när man kom hem, fick lite "mat-frossa" efter alla träningen eftersom min energi typ var på noll.. :) Nu ska jag nog ner och kolla lite på American Pie 2 som går på Tv6..

image395
Lite skoj ja..

Peace out.. ♥

För en lång lång tid..



Söt låt, man blir såå glad!
Höj volymen och sjuuung! ;)

Fantasilös

Snart bär det av mot Friskis för lite hårdträningen, men innan laddar jag självklart upp med:
APELSIN! en riktig klippa när det gäller att få upp energin! :D Yeeah..

266744-392

Är ensam hemma så jag har passat på att vara sådär lite extra töntig genom att sjunga högt med min "vackra" stämma, tillsammans till en massa gamla 90-tals hits..ett tag blev jag lite nojig och fick för mig att det KANSKE var någon hemma endå som jag hade missat, så jag stängde av musiken, lyssnade, det var tyst, men för säkerhets skull ropade jag: HALLÅ!? inget svar, jasså då fortsatte jag mitt lilla uppträdande.. ;) roligt.

Sen har jag upptäckt att jag tyvärr är en dålig kattägare.. :S Hade glömt att de små pysarna Moa och Melvin var ute, så de stackarna hade suttit på altanen i timmar och frusit pälsen av sig INNAN jag finally såg dem..snacka om att de var hungriga efter hemskomsten, I'm sorry little kittys.. :)

Hejsvejs!

Dagen är räddad! ;)

Gissa hur glad jag blev när min granne lagt ned denna skvallerblaska i min brevlåda, JUBEL! ;D
Jag vet att man inte ska tro på allt som står i dem, but I just love it.. ;) Tihii usch va busig jag känner mig..Som sagt, äntligen lite bra läsning! :D

266744-391

Efter promenaden idag kände jag mig inne i "hälsosamma-Anna-snåret" så jag gjorde mig en egen sallad till lunch bestående av en MASSA vitaminer, varning för vitaminchock helt enkelt.. :P men gott som sjutton, med lite mosat fårost över, hokus pokus.. :)
Fast jag blev inte så glad efter maten när bror upptäckte min gömda tuggummipåse som jag alltid har i säkert förvar i en låda i hallen..inte bra, nu har jag bara två tuggisar kvar.. :( och de lär ju försvinna inom en halvtimme sådär.. :D
Snart ska jag ringa Emmsing, så..

Tjohopp på er alla! ♥

What a beautiful morning..

Godmorgon!
Jag skulle gått upp klockan 8.30 idag och duktig som jag är vaknade jag 8.15, yeees, gick ned och gjorde ett toabesök och tänkte sedan att jag skulle lägga mig ned tills klockan ringde vid 8.30, hur tror ni det går liksom? Vaknar igen en timme senare med Majsing bredvid mig, vilken besvikelse.. :S aja LITE sovmorgon är aldrig fel..Gick ned till köket, gjorde iordning det traditionella fullkornsvällingen, som bror btw blir äcklad av eftersom han tycker det ser ut som spya..bara för han tömmer hela vårat brödskafferi på POLAR-bröd.. :P (jag som hade tänk att lägga ut en bild på ett glas välling, men så fort jag söker på ordet "välling" på google kommer det bara upp bilder på bebisar, hmm I wonder why? :S)
Satt mig ned och stirrade lite ointresserat på MTV, handlade om kändisars äktenskap, inte ett dugg roande om jag ska vara ärlig, tyckte mest de visade vilka överflashiga diamantringar alla hade fått..man ba: Aha, can you show me something else? JA lyxkåkar..! :) men jag måste erkänna att jag inte skulle tacka nej till ett slott till hus, living like a princess.. ;) men materiella saker som smycken, njaaa, hellre än jacuzzi..! :D

image390
Stora lyxhus i all ära, men jag skulle inte banga att få bo i en sån här liten bungalow vi havet, FATTA underbart..!! Åhh det skulle vara sagolikt, Like a dream come true..

Nehee... man kanske ska ta den dagliga promenaden? Ojaaa vädret är med mig iaf, stråååålande solsken!..sen kanske det bär av någon annanstans, vi får la' se vad som händer..RIGHT, måste fixa håret, jag ser ut som Cruella De ville i huvudet, INGEN vacker syn för den som frågar..

Ha en fortsatt bra dag! ♥

Natti på er, sov sött ..

Nu är jag bara SÅ himla trött, låg och sov (almost) i min säng till något urtrist TVprogram när min bror kom och stängde av TV:en, självklart ska man vakna i sin obekväma ställning med huvudet på gosedjurskatten OCH fjärrkontrollen krampaktigt hållades i handen.

Bror:
Sover du Anna?
Jag: ...ehmm...vaa? nee...NEJ...!!
Bror: Okej såg ut som det...

Okej okej han hade rätt, I did..
Men imorgon är det en ny dag med nya tag...Muuu...

image389
VILKEN söt en..

GODNATT SÖTNOSAR! ♥

Up against the wall

Ännu en jobbig Onsdag, fast den förra veckan slår endå allt.. :( min älskling..
Tagit farväl av en gammal klasskompis som man gått i samma klass i från 1:an till 9:an, så det blev en hel del återträffar av gamla klassen och även lärare..kändes bra..
Det var jobbigt, i huvudet snurrade det med en massa tankar och man fick jobbiga tillbaka blickar från förra veckan.. :'( gråten i halsen, rinnande tårar längst kinden, alla människor som var samlade, minnena, de röda rosorna, allt gör ont på något vis, men det är kanske bra att det får göra ont ibland?..Vila i frid, två små änglar..

266744-387
Mitt i allt detta hittade jag en liten tussilago som var gömd i snön..

Nu tänker jag inte gå in mer på det där, för det är två så jobbiga och ofattbara händelser..
Promenaden med Jannesson och Hille blev inte så värst lyckad, vi höll helt enkelt på att blåsa bort och mina händer blev frostskadade.. :O Tack till Emma som lånade ut EN av sina vantar, that's what's homies are for.. :) men de små pysarna var iaf dukiga som var klädda efter väder.. :S:P till jämförelse med mig...
Även på eftermiddagen var jag och papi ute på en skogspromenad, vi kunde inte låta bli att mobba stackars lilla Holland som snart kommer ligga under vatten, nej ok det är inte kul, men ibland kan man få skratta åt lite knasiga saker..eller? ;) Sen påpekade pappa HELA tiden hur bra det var å ha "offroad-skor" som han hade istället för mina klena tygskor som man bara gled bakåt av i den plaskiga snön.. :P
Wonderbar middag blev det också, men jag brände tungan av mig på något typ ev senap, tänkte: Äsch det kan väl inte göra något om jag slickar av det sista av senapen på skeden? Herregud jag var nära att ringa 112, för gaash va det brände till i munnen.. :O

Ikväll har jag beslutsångest, ska jag se filmen "Den där Mary" ELLER ska jag kolla på Top Model? Det är frågan...
Nu ska jag ner å mysa lite framför brasan som vi precis lightat up.. :)

266744-388
Våran fina brasa.. :)

PussOchKram 

Sen har jag fått kort fran Anna som är uppe i Åre, usch va avis man blir! Vill också åka skidor och gå på Afterski.. :D Hehe men jag och Jannesson ska hänka med henne nästa vinter, och då ska vi hänga med hennes brat homies.. ;) tihiii..

En stund på jorden



Den här låten "Sommarkort" med Cornelius är så himla fin, samtidigt som man blir ledsen så fylls man av värme på något sätt..
Tyvärr var det här den enda videon som fanns, är tydligen någons semester, men lyssna på låten och enjoy! :)

Eyyaah..

Hejhopp jag var uppe klockan 7 imorse..
Så nu sitter jag här vid datorn lite halvdöd, har dessutom inte kunnat sova på halva natten eftersom bror, som bärgis va lite smått berusad..haha..bjudit hem sin kompis för övernattning..trevligt iofs, men gaash va de två lät, spelade guitarhero klockan tre på natten och pratade med en hög ljudnivå, ganska kul att lyssna på var det dock, inte för jag hörde så mkt.. ;) tänkte ett tag gå upp och ställa mig med örat mot väggen för att höra lite bättre om vad som sades, men min kropp ville helt enkelt ligga kvar i den varma och goa sängen..
Min bror var INTE alls pigg när vi tidigt mötte mina andra två bröder to do some buisness, sen somnade han i bilen när jag och pappa var inne och handlade, hade vart skoj om någon buse kört iväg med honom sovandes i bilen.. ;P mohaha elak syster man är..

image386
Aj va're blåser..

Ochi dag trodde jag vädret skulle vara på min sida, men det blåser HEMSK...håret åt alla håll och gåshud över hela kroppen är det som gäller för dagen, det är fy skam..
Nu ska jag väl proppa i min lite lunch, varma mackor är det som står på menyn, mmmm...sen ska jag möta Jannesson, vi ska gå LÅNGT, fast till tråkigheter dock, I don't wanna tell yaa.. ;)

Men vi hörs! ♥

Jag ser det töar, jag ser det töar, det var väl roligt, HURRA!

Vilken skön kväll det har varit...
Pappa kom hem med köpt pizza från pizzeria och en mumsig avocado sallad till lilla mig.. :) Vilken fest!
De andra var lite "mindre nyttiga" än mig och svullade i sig varsin pizza..Melvin min katt satt på bordet och glodde på oss mellan tuggorna, jag var lite snäll och gav pojken en räka, senare fick kissarna dock lite tonfisk som någon fräsching jobbigt nog spydde i.. :S

image384
Avocadosallad, I Like..

Brors kommentar om pappas pizza slår dock allt.

Pappa: På min pizza är det på en sån här grönsak...va sjutton heter den nu igen? Den börjar på A...
Bror: ANJOVIS!
Jag: Haha, det är en fisk, ingen grönsak...
Bror: Nej..haha jusste det är det ju..!

Senare kom vi fram till att det var Aburgine pappa menat.. :)
Var iväg en sväng på kvällen och tränade lite, så nu känner jag bara hur träningsvärken frodas i armar och ben..höll dessutom på att somna i bussen på vägen hem, men tre stycken filurer som pratade på något annat språk och luktade cigarettrök höll mig vaken, bra det! ;D
Nu, här hemma har jag snackat med Jannesson på telefonen, hon garvade asmkt åt att jag diggar "Äntligen Hemma" och schteekingen Martin Timell..haha, vaddåra? ;P BARA degat i soffan hela kvällen med Moa och papi, kollat på dokumentärfilmen "Klass 9D", gaash jag vill också gå i 9:an.. ;)

Nu måste jag sussa, ska upp klockan 7 imorgon, do some buisness.. :)

Sov sött.. ♥

Drömmer mig bort..

Alltså nu har jag suttit och ältat samma låt hundra gånger (Stevie wonder - superstition) om känns det som och min bror tjatar fortfarande på mig: Anna ska du inte prova guitarhero..?? snart lilla bror snart, vill bara inte att han ska sitta bredvid och garva åt min urdåliga fingerkänsla, jag har visserligen spelat fiol i typ 8 år, men gitarr har jag, av någon anledning ALLTID varit kass på...men jag måste erkänna att det inte vore dåligt att kunna spela gitarr.. :) Coolt instrument.. 

Promenaden gick fint, förutom att jag kom ivägen för ett par pulkaåkare som blev lite småsura på mig, när jag klumpigt försökte ta mig uppför backen som var täckt av plaskig blötsnö, men har man conversen på så funkar det alltid! :D Och jag måste säga att jag idag gjorde grova framsteg med min blyghet idag när jag hälsade på en främmande gubbe som också gick i spåren..! :D "Uppdrag Anna" börjar göra framsteg.. ;) hehe...

Egentligen måste jag göra ett par läxor, men eftersom det är en bit kvar på lovet kan jag vänta nååååra dagar till..
Coolt en gick man förbi med en grand danios här utanför, de hundarna är grymma ju! ;D om jag någonsin ska skaffa hund ska det vara en sån eller en bullterrier.. :) Söta som få.. (för att komma ifrån ämnet..)
Och en sista fråga...

Kan någon göra så jag trollas iväg till detta land!?

image383

MALDIVERNA!


Tidsfördriv

Har man tråkigt så har man.. :P Här kommer lite onödig crap.. :

Vad är ditt fullständiga namn?
Anna Sara Christina Martinsson :) 
Hur gammal är du? Den gyllende åldern, 18! ;D 
När fyller du år? 27 Januari, samma dag som Mozart kanske därför man har musiken i blodet.. ;) 
Vart bor du nu?
I en håla 3 mil utanför Stockholm, I call it "Berga".. :)
Har du bott där du bor nu hela ditt liv? Nope, man har ju bott i Täby också..! :D
Tycker du om någon just nu? Jag gillar alla.. ;)
Vad gör du om sex månader? Då är jag nästan på väg uppe i luften till Sydafrika! :D
Vem ringer du när du är ledsen? Jag ringer ingen, jag kramar första bästa.. :)
Gillar du golf? Nej, lite för snobbigt för mig.. ;)
Vad gör du på fritiden? Umgås med mina vänner, tränar, rider, aa å lite småtrams på vägen..
Vad vill du bli när du blir stor? Kock, men eftersom jag går lite fel linje för det så kanske djurpolis..(om det nu finns i Sverige)
Hur tror du ditt liv ser ut om tio år? Jag bor i ett fint hus utomlands, kanske i Grekland, man kan ju alltid drömma.. :) har ett bra jobb, en söt liten pojke och jaa.. 
Vilken tid gick du upp idag? Hmm I think it was 9.15
Har du sovit i din egen säng i natt? Oja..
Har du sovit ensam i natt? Nej, min katter trängs runt mig.. :S :) (om det räknas)
Vad har du för strumpor på dig just nu? Barfota..
Hur svarar du i telefon hemma? Haha jag svarar aldrig i telefonen, nej men OM jag gör det så typ: "aaa hallå?"
Hur svarar du i din mobil? The same.. :)
Vad ska du göra ikväll? Troligtvis träna, men sen har jag inga planer.. ;)
Vad ska du göra imorgon? Tråkigheter..
Var vill du bo när du blir stor? UTOMLANDS, Grekland, Italien, Thailand, eller nått land som det är vamt i iaf.. :)
Är det okej att gråta? Jomenvisst..annars skulle inte jag vara "okej"..
När grät du senast? Ehmm..litegrann i förrgår kanske..
Vilken årstid tycker du om mest? Enkelt svar: SOMMAREN!
Vilken årstid tycker du minst om? Alla har sin charm..
Laddar du ner musik och film från internet? Nee inte vad jag vet.. ;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka Jorden runt, till en massa häftiga platser, my dream.. :) Sen skulle jag nog skänka lite till olika organisationer..
Har du glasögon eller linser? No I don't
Tycker du att det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, jag köper aldrig märkeskläder..men visst Fred Perry kan vara schnyggt.. :)
I vilka affärer handlar du helst dina kläder? Hmm, H&M, TopShop, Tjallamalla..
Är du piercad nånstans? Nej, bara två traditionella hål i öronen.. ;)
Vill du gifta dig? Ja i framtiden så, why not?
Vill du ha barn? Hmm, om ni frågar mig nu så: Njaaa, men det kommer väl en tid som man vill det antar jag..
Hur ofta dagdrömmer du om din framtid? Always..
Hur ofta solar du solarium? Aldrig, har ladrig provat heller, inget för mig att ligga instängd å koka.. ;)
Är du bra på att laga mat? Ni ska bara veta, the mastercook is here..! ;D
Gillar du att dansa? Love it!
Är du vig? Hmm njaa sådär..
Vilken är din favoritglass? Mjukglass i våffla, speciellt med polkasmak, bästa finns i Gamla stan! :D 
Tror du på ett liv efter döden? Ja jag vill att det ska finnas.. :)
Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska som fan, hehe, kan vara uppe i evigheter.. ;P
Vad har du för ögonfärg? Blåa
Vilka hårfärger har du haft? Ehmm, blont, kastanjebrunt, rödbrunt, sandrè
Vad har du för hårfärg nu? Ehh ja du, det undrar jag med, en blandning av alla de som jag nämnde över.. :S
Är du beroende av något? Mmm klockan och musiken.. :)
Röker du? Hell no..
Snusar du? Never..
Vilken är din favoritlåt just nu? The Killers - when we where young (alltid min favvo!)
Gillar du att läsa böcker? Nej inte min starkaste sida..men skvallerblaskor Ohh yeah.. ;)
Vad brukar du göra på helgerna? Meet my homies..eller bara mysa å chilla..
Brukar du bädda sängen? Jag är dålig på det, men idag så: JA.. :D
Vem pratade du senast med? Bruur..
Vad sa ni? Han sa inget, men jag skrattade åt honom när han nyste.. ;) (okej det kanske inte räknas som "prat" men..) 
Vem kramade du senast? Pappa
Saknar du någon nu? Ni ska bara veta.. :(
Vem ringde du senast? Emmsing..
Vem ringde dig senast? Emmsing där med!
Brukar du sminka dig? Mjoo det händer.. :) men on free days, hell no.. :)
Känner du dig värdelös? Ja klart att det händer..
Vad ska du göra nu, när du har svarat klart? Jag ska ned å prata med bror, sen ut på en liten promenix var tanken.. :)

Mouthwash

Godmorgon! :D
Ikväll blev det Wallander och fruktsallad som det var sagt, mkt mkt trevligt.. :D
Inatt har jag drömt en massa, men jag kommer tråkigt nog inte ihåg var det var för någon psycho dröm denna gång.. ;) Vaknade av att Maja, hoppade ned med ett duns i min säng från fönsterbrädan, gaash va gummsen skrämde mig, var till och med nära att ge henne en snyting för jag trodde det var någon som försökte attackera mig.. ;) Precis ätit lite frukost och av någon anledning slog jag på TV4 där det var det sk. nyhetsmorgon, där började de babbla på om "Våffeldagen", har jag missat något? När i all världens är den dagen?! :O Btw så kunde jag inte låta bli att bli suktad av deras våffelmums: "Prova den här våfflan med lite kesella-vanilj och kanel på!" Lät ju himmelskt gott om jag ska vara ärlig.. :) men vårt våffeljärn är sönder här hemma, lite tragiskt...nån som har lust att skicka lite våfflor på posten till mig kanske? Ok, dream on..

image382
Åhh gott...

Nu måste jag fixa lite här hemma, klä på mig ordentliga kläder kan vara en bra början, sitter här i min äckligt varma morgonrock medans solen gassar in genom fönstret, yuuuu..sen blir det en mysig morgonpromenad, eller ska man säga förmiddagspromenad i snön.. :)

Massa Schäärlek! ♥

Åhh Melvin min katt är dum i huvudet, han försökte hoppa upp på samma hyllplan i garderoben där sura Maja ligger..oj han fick stryk, lilla pojken måste snart inse att det INTE går att bli vän med Maja, mission impossible, hon regerar huset, det borde han lärt sig för lääänge sen, but probebly not.. :S (ok jag vet inte hur man stavar det där engelska ordet.. :S but you get it!) 

Shit song..



Härlig låt, makes me happy! :D Även om låttiteln är "shit song".. ;)

Min lilla flicka..

266744-381

Måste bara tillägna detta inlägg till min lilla kattflicka Moa, hon är helt underbar, en alldeles egen mysig liten vän som har en alldeles unik personlighet, ett rikigt charmtroll helt enkelt.. :)
Tänk att hon skull bli så himla social efter att under hela sin tid som liten kattunge levt i det vilda, jag kommer verkligen ihåg när hon kom till oss, hon skakade som ett litet asplöv, ögonen var stora och öronen var ständigt på spänn..Hon var aldrig ute och gick, utan låg mest i en garderob och tryckte..ett tag höll mamma nästan på att ge upp: Nej det här funkar inte, vi lämnar bort henne..men jag ville verkligen att det skulle funka och bad om att få lite tid med henne.. :) Och visst det funkade! 

Jag är så himla stolt över gullet, att gå från en rädd vildkatt till en helt underbar liten kattflicka som gosar som bara den med oss, hon är en riktig knäkatt som svara på varenda tilltal hon får, med sina unika små "pipningar" eller mjauningar..
Katter människans bästa vän! :D 


Promenader i snöyra och kladdkake bakning.. :)

Hola amigos! :D
Vilken trevlig dag man haft idag! ;D Emmsing och jag tog oss en promenad ned till centrum för att äta lite lunch..och trots att snön yrde, det var iskallt, man blev blöt om fötterna, man fick snöflingor in i ögonen så mascaran bara rann så fortsatte vi mot vårat slutmål: Åkersberga centrum! :) Allt funkar när man har varandra som trevligt sällskap, eller hur? ;) Pratade på om allt möjligt, livets positiva och negativs sidor och hur löjlig man var i lågstadiet när man frågade "Chans" på varandra: Får jag chans på dig? (tittar ner och skrapar lite med foten i marken) Haha men det är ju lite sött när man tänker efter.. :P
Sen kom vi fram till hur lika vi är! Tuggummimissbrukare, sushi-lovers, träningsnarkomaner, alltid-dåligt-samvete-känslor, osv, helt sjukt..:P Emma är vi släkt? Hehe..

266744-378
Emma, min lilla vän! :) (och sluta tjaffsa Emma, du blev jättebra på bilden, PUNKT SLUT! haha)

266744-379
Min Tonfisk sallad på Anjas Cafe, very tasty..!

Väl i centrum valde vi, efter många om och män att äta på Anjas Cafe, men det var lite kul för innan hade vi både bestämt att vi iNTE skulle äta sushi, Emma: Jag är inte så sugen på sushi idag...jag höll med, men precis när vi satt oss ned med våran beställda mat utbrister Emma: GUD va sugen jag blev på sushi nu! Jag kunde inte göra annat än att hålla med.. :P haha knasar..men vi nöjde oss med pajen och tonfisksallade.. :) Mumsigt det med! Vis att kvar sist av alla, det ville bara ha oss därifrån antar jag.. :P  
In på Tempo efteråt, köpte lite tuggummi och startade vårat missbruk.. ;)
Vi var inte direkt taggade att promenera hem till mig sen, men vi bet ihop och trotsade det hemska vädret..Nu skulle bara se hur vi såg ut när vi kom innanför dörren, blöta, rödblommiga, och ja nu ska vi inte gå in mera på det va? :P

266744-380
Inte illa att "fetta" i sig lite kladdkaka.. :)

Beslutade oss för att göra lite kladdkaka som belöning av våra promenixer.. :) Den blev oerhört god, pappa kunde självklart inte hålla sig bort han heller, utan han fick smaka såklart.. :) vi är snälla töser..min katter ville också gärna ha, men de fick nöja sig med att sitta nedanför och dreggla samt knapra i sig några torra "hårdisar".. :P
Tack Emma för en underbar dag! :D <3
Sen var jag ned till Friskis och körde ett medelpass, ni vet, burn da kladdkaka of..men detv ar seriöst ett av de värsta passen jag vart med om.. :O Var så himla varmt inne i lokalen så det kändes som om man gympade i sahara öknen eller nått.. :S Hela golvet blev helt blött så folk halkade och spegeln immade igen och blev helt vit.. :P Stackars gamlingarna, jag var ju beredd att göra hjärt och lungräddning på de stackarna, SOM de kämpade..! Helt utpumpad efter det passet.. ;) Snälla papi hämtade mig.. 

Nu är min rygg på väg att strejka här, I better stop bloggin.:)

PussOchKram ♥ 

Ahhmm, Ahhhm, hon ska bort..

Godkväll!
Nu är braskamminen tänd här hemma, mysigt med lite värme när man bor ute i "Berga-ghettot" :P Ska snart ner och kolla på filmen "Kingdom of Heaven" om bror min vill slita sig från programmet "Hockeyhjärtan" dvs..vilket kommer bli en tuff uppgift.. :P Själv har jag precis anlänt här hemma efter en snackstund hos Jannesson, mkt trevligt och träffa "my homie" igen, vi babblade på om allt möjligt, konstiga killar, galna bilturer, heybaberiba immitationer, hur dåliga alla föräldrar är på att välja godis osv, lite gott och blandat blev det dvs.. :) 
Sen kollade vi lite på andra avenyn och rapport, haha vaddå pensionärer.. ;)
Men gracis Emma för kvällen, I like you homie, eller som vi säger: "Keep it ganstaah" asså fy vilka töntar vi är egentligen, men vi gilla're..nu tror alla att vi är värsta wannabe-ghetto-gansters, men vi driiver ju bara lite.. ;) don't take us serious.. :P ok nu lämnar vi det där va..

image377
Orlando i Kindom of Heaven..

Men nu ska jag väl gå ner och koka mitt vanliga kvällste och skala lite apelsin, sen ska jag tvinga bror att äta chokladpudding..
Och till min ENORMA besvikelse var det inte Wallander ikväll..istället har det pressat in en extra sändning av bingolotto!? Hur kan det göra såhär mot mig! :O Skandal..

Hej'råå! :D

Non stop

Min kropp är helt död..
Snacka om "bränna-fett-dag" det vart idag.. :P Först gick jag till stallet, det var hemskt eftersom det blåste nått så förjäkligt, inte ens min jacka kunde handle it, all kyla blåste igenom, sen blir det inte bättre av att luggen blåser in i ögonen så man halvblind spatserar på gatorna.. :P men jag är glad att jag gick, skönt med lite frisk luft.. :)
Tog hand om lilla pållen Love i stallet, mys, älskar stalldoften, fast jag kunde inte hålla mig för skratt när en tuff kille i 16-års åldern kom in i stallet med sin tjej: Asså FYFAN va det luktar här, nää jag klara inte det här, jag MÅSTE gå ut härifrån!! Då är man känslig! :P så hemsk kan det väl inte vara, fast jag är iofs van så min näsa känner väl inte "den värsta" stanken.. :) tihii...

Iaf efter stallet fortsatte jag min promenad in till centrum och in till Friskis..smart som jag är gick jag med mp3, vilket ledde till att min hörsel försämras en aning (klart liksom), därigenom hålla jag på att bli ihjälskrämd av en tjej som om ridandes på sin häst, hon bara glodde på mig efter mitt lilla "upphopp", sen höll jag på att få ner en cyklist i ett dike när jag helt omedventande gick ivägen för hans cykel-trapatser.. :P Sorry dude..
Och mitt i allt detta träffade jag Denise på sin häst Pegasus, det var verkligen JÄTTELÄNGESEN, kul å snacka lite.. :) haha jag minns hur kul vi brukade ha i stallet med våra april-skämt, smörjnings-dagar, prova på allt foder, kasta morötter upp i taket och rida ut två på samma pålle, buus..det var grymt skoj! :D

Friskis sedan med Emma, vi gympade för den Peo, en gammal klassiker.. :) så visst fick man lite flashbacks.. :P Vi var duktiga as usual, men jag kände mig inte så värst taggad efter att man gått halva dagen.. :P
Imorgon ska vi hitta på något, få se vad det blir för bus.. ;)

Nu ska jag fixa lite käk (pastagratäng med spenat, kalkon och kelda tomatsås) wish me good luck! :D Sen en sväng över till Jannesson för att snacka litegranna.. :) Och ikväll är det Wallander! Yihuuu, funkar alltid! :D

Pussiluss ♥

Vila i Frid Kaktus

Hur lyckas jag?
Jag köper kaktusar för att skona andra blommor från ett hemsk öde..men endå lyckas jag av någon anledning ta död på kaktusar med?! Då är man en dåliga blomskötare.. :P Haha jag hade också pinsamt nog GLÖMT bort min lilla kaktus som tydligen stått bakom min dörr i flera månader, that cactus was not a surviver.. :(
Från och med nu blir det BARA plastblommor i mitt rum som gäller, tänker inte ta risken att möjligtvis "mörda" flera stackars växter..men du var en fin liten blomma kaktus, så länge det varade.. ;)

266744-376

Vila i Frid kaktus..

Är det fest eller?

Så var det Söndag...
Känns så HIMLA skönt att det inte är skola imorgon, en hel veckas lov väntar, halleluja moment! :D
Hela morgonen har jag i princip ägnad åt att busa med Cameron, hehe, jag jagade honom runt stolar och bord, han tyckte det tydligen var askul (om jag var honom skulle jag gömma mig av rädsla :P) skrattade med sitt härliga skratt..
Sen har vi kollat på en MASSA filmer, Cameron kunde nämligen inte bestämma sig, första kom han ner med Alladin, Araaaabiska naaaaatt, älskar den filmen, men det visade sig att jag var mer intresserad än honom att se på alla disneyfilmer, sen bytte han till Pinocchio, sen till de 101 dalmatinerna, sen Svärdet i stenen, som pappa sa: Han verkar mest tycka det är kul att trycka in banden i videon..hehe I think so to.. :P
Men till sluta hittade han sin favorit, guess who? Jomen SJÄLVKLART Nemo, som han "aldrig" sett förut.. ;) Han blev helt till sig och ba: NEMOOOO, NEMOOOO, NEMOOOOO!! Så nu har man sett den också.. :) Gud va härligt barnslig man känner sig, men jag gilla're.. :)
Snart blir det lite lunch har, sen drar man till stallet och finally Friskis, ska köra för "Peo" ni vet han i vintergatan.. ;) neråå men de är grymt lika, ett av Emmas och mina påhittiga smeknamn.. :P

266744-374
Cam kollar på Nemo! (kolla in den koncentrerade blicken)

266744-375
Han håller hårt om favoritfilmen.. :P

266744-373
Bror och Cam..

Tjohopp från lilla mig..

Det närmar sig med stormsteg..

Ja, det är inte alls långt kvar till min första resa detta år, ska bli fruktansvärt härligt! :D
Först bär det av till Rhodos i Juni med tjejpolarna, ni vet bara ta det lungt, njuta av solen och värmen, bada i det turkosblå havet med härligt höga vågor och ljummet vatten, sitta på balkongen under kvällen och om man har tur titta på solnedgången.. :) do some dancing moves at night och bara skratta och ha det mys, glömma sina bekymmer och bara vara...kanske en liten tripp upp till bergen och vara med på en Grekisk afton, lära sig lite zorba.. ;)

image371
Åhh va värme och sol, jag SAKNAR!

Sen nu i Oktober bär det av till Sydafrika tilsammans med två små pojkar för att jobba med lejon och andra djur..JAG till SYDAFRIKA liksom!? det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, kan knappt tro det ännu.. :) 
Fast allt hänger på om jag får stipendium eller inte, ååhh va jag hoppas på det! :D
Kan knappt bärga mig, skulle helst vilja slippa Sverige året om, om jag ska vara ärlig, jag och min familj ska banne mig ta och flytta till ett värmare ställe (in my dreams)..
Ingen annan som ska till något spännande ställe?

image372
Tänk att just jag fått turen att få åka till Sydafrika..är jag värd det?

Nu ska jag drömma om solen och värmen.. ♥
 

Nån bra film?!

Godkväll..
Grabbarna är nere och kollar på fotboll någon match med schteekiga Zlatan tydligen, Cameron vill INTE alls gå och lägga sig, han sitter lite småtjurigt och ritar i Eriks säng.. :P hehe..trotsåldern maybe?
Vi har ätit en massa tacos och mysigt, Ante har berättat en massa läskiga spökhistorier om skuggor och grejer, nu kommer inte lilla jag kunna somna ikväll inte, shiet vilken fegis man är! :P
Hade tänkt att kolla på King Arthur, men varje gång jag säger att jag SKA kolla på en film så blir det aldrig av, PUNKT SLUT.. :P Nu är det fika time here, got to go! :D
Och jag är i stort behov av att få tips på någon bra film? Känns som min fantasi på film är rätt så död right know.. :S

image370
Huuhh här är en som inte kommer kunna somna efter alla läskigheter.. ;O Hehe nån mer än jag som tror på det övernaturliga? :P

Puss och Godnatt

Segpropp

Gud va jag känner mig seg...undrar om det har med den där kämpiga promenaden att göra? :P
Hela jag är som en bunt med spaghetti och jag fryser som bara den..endå måste jag ha ork att pallra iväg en sväng till stallet.. :/ känns lite motvilligt, men Love gubben är ju där så, det ska nog funka! :)
Och har man spelat GH än då? Svar NEj, usch vilken fegis jag är, men när jag såg brors dolda talanger satte det liksom stopp.. :P Får prova lite i hemlighet någon dag.. :)
Nej mina vänner, klockan har blivit alltför mycket, dags att ge sig iväg på en promenix igen, men INNAN ska man väl försöka proppa i sig ett äpple så man inte kolapsar (hur stavar man det där ordet.. :O) helt under "resans" gång.. :)

image369

Hopes everything is fine with yaa..

Min lilla Promenad

Sitter nu här hemma, rödblommig och med kliande fötter efter en 40 minuters lång promenad i skogen, riktigt härligt! :D Fast till en början, när jag startade min promeand undrade vad jag hade gett mig in på, då det blåste isvindar från Antarktis typ.. :P men jag vande mig och min feta jacka (Ja tro det eller ej men jag HAR vinterjacka!) värmde.. :) Och min mp3 skötte sig utmärkt och även om jag valde att den skulle spela "slumpmässiga" låtar blev ALLA bra, vilket är ett mirakel, såhär blev spellistan:

The Beatles - Something
Lifehouse - Blind
Chris Brown - With you
Stevie Wonder - I just call to say I love you
Leona Lewis - I'm you
Metallica - Nothing else matters
The tough alliance - Koka Kola Veins

Sen var det några fler men.. Här kommer några bilder från promenaden!

266744-358
I början av promenaden, en av två mördarbackar.. :)

266744-359
Vad fann man!? en söt pytteliten gran som stod i ett dike, haha knäpp som man är var man tvungen å ta en liten bild på den, den var ju så söt! :P

266744-360
BÄSTA promenadskorna ever, mina kära converse! :D

266744-361
Lite sol kunde tränga sig igenom träden trots allt.. :)

266744-363
Mördarbacke numero dos, jag vet att det kanske inte ser ut som en backe, but hell it is! :P

266744-362 
Lite fint..

266744-364
Sen var jag bara tvungen att ta en bild på ganstaah-Emmas old school, haha..första gången jag träffade henne, i en brännbollsmatch mellan klasserna, herregud: "Emma är JÄTTEBRA på brännboll!" haha..

266744-365
Nästan hemma, längst bort kan ni skymta "mördarvägen".. :P den som det typ är mission impossible att komma över..

266744-366
My Hood! Kantarellis!!

266744-367
Hem ljuva hem! :D

När jag väl kom hem märkte jag, till mina stora besvikelse att bror inte var hemma ännu.. :(
But know he is och gissa vad han hade med sig i en kasse? Guitar hero! :D Yiiihuuu, nu ska det bli gitarrspel av! :D Snacka om att han såg ut som en liten glad 5-åring när han ivrigt packade upp det.. :P gölligt..

266744-368

Nu ropar han på mig: Anna kom och kolla!
Bäst att jag gör det!
 
Puss på er Pysar! ♥

Söndag eller Lördag det är frågan!?

Godmorgon mina sköna bönor! ;D
Är nästan som om jag måste sitta med solbrillor på mig right know, för vi har som sagt ingen himla persienn på vårat fönster här upp i datarummet.. ;) så jag känner mig som en kisande idiot..
Just nu längtar jag till min bror kommer hem, för han är i centrum och köper det omtalande spelet Guitar Hero! :D så om ni har lust är det bara att höra av sig, så kan vi spela en liten truddilutt här, at my place.. ! :D Jag har bestämt att jag ska ÄGA över bror, fast han har ju tjuvtränat, så jag är inte hundra på om det kommer att gå så bra.. :) Men heja på mig folks!

image357
Buuuus med bruur...Guitar hero....

Blev inge Friskis idag, istället hade jag tänkt att ge mig ut på en långpromenix nu en stund innan det blir dags för stallet OCH innan storebror och Cam kommer på besök.. :) det är ju så himla fint väder nu, med sol och sisådär lagom varmt.. Ska bara ladda min Mp3 for a while, never walk without my mp3! ;P tänkte gå den härliga "skogsrunda" två varv..lär väl funka på en timme..det enda jag lär få göra är att be om att jag lyckas klara mig över den läskiga vägen oskadd, de kör ju fasen som idioter där..! :O jag funderar på att skicka in klagomål till kommunen om att de ska fixa ett övergångsställe där eller nått, för gaash det är bara en tidsfråga innan någon mosas av en bil där.. :S kanske överdriver LITE, but it's almost the truth.. :)

Och jag är helt dagvilt nuförtiden, det blir ALLTID så är man slutar skolan en dag för tidigt, jag som var HUNDRA på att det ver Söndag idag, tänkte: Yeees Wallander går idag! man ack va fel det kan bli när jag såg att alla andra bloggare hade skrivit "Lördag" som sina huvudrubriker, tänkte: What är de efter eller!? men det var det ju jag som var.. :S  

Ha en mysigt dag vänner! ♥

Tänka sig, den LÅNGA Fredagen är slut!?

Sover ni ännu?
Inte jag iaf..jag är ett äkta hopplöst fall när det gäller att komma i säng på kvällarna/nätterna, jag skulle kunna vara uppe HELA natten lång om jag så skulle ha tillfället i akt, eller om jag hade nån att vara vaken med.. :P inte kul att sitta själv uppe en hel natt bara för "att sitta uppe" liksom.. ;) mitt värsta fall på att vara uppe länge var i somras när jag, Jenny och Alex gick Skärgårdsstad runt typ, medan Fredrik och Sandra sussade lungt..åhhh det var SÅ trevligt, vi gick barfota hela natten på asfalt, grus, gräs ja you named it.. ;) Vi gungade på skolans gungor, kollade på havet, gick i måsskit, fotade och snackade en MASSA.. :) vad var klockan när vi finally gick och la oss? Typ 8.00? haha jaa iaf så var det sent.. :P eller ska man säga tidigt..häärligt..! :D
Undrar hur det bli denna sommar? Kanske fler nattpromenixer, om inte så ska jag, Anna och Emma iaf vara uppe hela natten och dansa på Rhodos! :P lite annorlunda kanske men typ lika kul! :D 

Nån som såg på Let's dance då?
I DID! :D faktiskt på hela för en gångs skull, känner mig väldigt stolt att jag orkade sitta och kolla hela tiden när dansparen rullade på sina höfter, gjorde dödslyft och kastades som vantar runt på det nypolerade dansgolvet...och OK att Karl Petter kanske är Sveriges charmigaste bonde, men det var SÅ tur att han åkte ut, det andra två Tina och Tony är ju SÅ BRA! :D Go go go Richardsson säger jag bara och gaash älska Robert Gustavsson parodi på honom: "Sitter och dricker kamomillteeeee!"  många skratt på den..höhöhö..
Sen sjöng ju EMD också, det märktes tydligt på bror att han inte uppskattade det särskilt mkt..."Usch de är ju pinsamma" Sen höll vi på att garva ihjäl oss åt "Snygg-Eriks" överdrivna munrörelser, det var nämligen så att de körde playback..haha...men bror visste inte RIKTIGT vad det kallades för när munnen inte gick likadant som låten..

Bror: Haha VA FULT, kör de dubbat!?
Jag: Det heter Playback..
Bror: Aha...

image356
Mina favoriter, vote for them people! ;D

Nej jag kanske ska ta och pallra mig till sängen trots allt.. :)
Ska upp tidigt imorgon hade jag tänkt..ska pumpa lite med Emmsing på Friskis om hon är bra det vill säga! Men det måste hon vara efter min lilla present, harmoniskt badskum med ett tillhörande doftljus + mörk choklad, jag fick höra att hon tagit ett bad med badskummet samt tänt ljuset, BRA, det perfekta botemedlet mot en elak förkylning.. :D
Nu har alla i familjen släckt sina lampor, maybe it's time for me to?

image355

Godnatt på er sömntutor ♥

Ibland hatar jag rubriker..

Nu har jag precis ätit en utsökt middag..

266744-354

Riktigt gott blev det, som ni kanske kan se.. :) spenatpasta med hemmagjord pesto, paprika, zucchini, rödlök, oliver och pinjenötter, that's what a call sucess! ;D Men jag höll på att fnissa ihjäl mig för vi hade köpt alldeles för mkt pasta, egentligen, enligt receptet skulle det vara 300 g pasta, vi använde oss av 500 g, haha snacka om att det fick svårt att få plats med allt, grönsakerna flög åt alla möjliga håll och kanter när jag försökte röra om någorlunda bra.. :P Men HELT vegetariskt, nyttigt nyttigt.. :)

Idag då...jag var en sväng över till Emma, födelsedagsbarnet, för att lämna lite presenter och en fin blommig påskbukett som jag köpt, kände mig väldigt pysslig med brev och allt, men jag hoppas att Emmsing blev glad! :D Hon är ju en av de bästa, så då banne mig förtjänar hon det bästa också! :D Och jag trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle vara så himla igensnöat i Skärgårdsstad, hehe man kom knappt fram med bilen och jag som var klädd för vår (eftersom snön där jag bor typ var smält), fick smaka på andra bullar när jag med mina tunna tygskor snubblade fram och tillbaka mellan isfläckarna och snödrivorna.. :P but I made it the hole way to Emmas place.. :)

Klockan 16.30 var det ett gympa pass på Friskis för Birgitta, Jannesson den degisen (haha you know I'm joking) svek mig och hänkade inte med mig till de svettiga gympahallarna, men det är lungan homie, jag klarade mig all by myself.. :) Inte ett så värst ansträngande pass men lagom så man fick upp lite puls och blev lite svettig, kanske skönt att få skutta av sig lite energi.. :)

Och bror är jätteglad på mig, för jag plockade och köpte lite av hans favvo godisar, känner mig som en sån himla snäll syster idag! :D Men vad har man inte tvillingbröder till, JO att skämma bort.. :P Dessutom har vi nyss suttit och asgarvat åt alla lite smått töntiga deltagare på det överskattade programmet "Singing Bee".. :P rooligt..
Nu'ere Let's dance fiifan! :D Hoppas innerligt på att bonden åker ut..och jag ska frossa cashewnötter as usual.. :)

Puss på er! ♥

Du är så söt min kära lilla Melvin..

Min "lilla" katt Melvin är hopplös! ;)
Han ska alltid breda ut sig som värst på våra matplatser och håra ned, så det, när man ska äta, flyger hår runt tallrikarna..endå kan man inte skälla ut grabben, hans söta kattögon gör ju så man smälter..

266744-353
Hehe visst ser det ut som om han tar tassen mot ansiktet som han skulle skämmas..? ;) Men i själva verkat: En eftermiddags putsning.. :)

266744-352
Opps jag väckte honom! ;D

Ha en bra kväll folks! ♥

The påskhare is coming..

Vad är detta för påskväder om jag får fråga?
Jag minns när mna var liten och klädde ut sig till påskkärring för att tjata på godis av grannarna och springa runt med en stor korg i högsta hugg, men då var det banne mig inte ett sådant snöoväder!? Jag minn att det var varmt, sådär lagom varmt som det alltid är på våren, solen sken, fåglarna sjöng, gräset var torrt och hade en lite brungrön färg och i nästan varaenda gräs snår fanns det tussilago som bara lyste med sin gula färg..men nu har vi ju ett snöväder som nästan vart värre än både december, januari OCH februari tillsammans! :S Hmm...
Inte ensa katterna vill gå ut, okej undantag för Melvin som klättrar i träden och hänger på grenarna som om han vore värsta apan, men Maja ligger här bredvid och snarkar, hon är pinsam ibland.. :P Och Moa ägnar dagarna åt att kloa sönder våra lår.. ;) och hon ä en riktig liten snackefia, så fort man visslar eller när hon hör något "pipande" ljud som ex. när mikron är klar så mjauuar hon i takt med "pipet", söt liten tjej det där! :D 

266744-350  image351
För det är ingen vanlig dag, för det är Emmsings födelsedag! <3

Och idag fyller sötungen Emma år! Grattis Grattis lilla vännen! Hoppas vi kan ses idag för jag har ju en liten present till henne.. :) men vi ska höras! :D
Nu blev jag hungrig också god damn it, jag som inte ska äta förens om 2 timmar, ni vet 3 timmars mellanrum är det som gäller! ;) ehe...vilken tönt jag är...

Men nu ska jag gå och platta till mina toppar av mitt envisa hår som aldrig vill se bra ut...
Daddy står också här bedvid och kopierar en massa papper, känns lite fånigt om jag ska sitta här å skriva då.. ;) hehe bus..

Pussiluss ♥

Så var'e slut på Skärtorsdagen..

Sitter nu här igen, har precis sett klart Forrest Gump, den är en riktig klassiker och Tom Hanks är bara FÖR bra, nästan min idol faktiskt.. :) nää men han är cool..
Kan verkligen rekommendera filmen till er som inte sett den! Så nu vet ni det...

image348
Ruuun forrest RUUUN...! ;)

Och jag blir galen på min klockan, här ovanför på väggen, den går fel! :O Jag luras varje gång, haha just nu visar den på 22.35, men i själva verket är den ju 23.30, knasigt, det blir alltid en chock när jag kollar på den: "What!? gud va skönt klockan är bara så lite ännu..." men nu har jag börjat inse att den klockan går banne mig inte att lita på.. :P Imorgon är det Låååååångfredag, som tydligen är den tråkigaste och längsta dagen på hela året, jag märker inte det, jag har ju lov, då har man oftast kul å tiden bara flyger iväg, eller hur guys? Och imorgon fyller sötisen Emma 16 år! GRATTIS i förskott honey! <3 Jag ska ringa och sjunga..! :) fast om jag inte vågar blir det väl ett sms, ska ju ändå kanske ses så.. :P för ni som känner mig kanske vet hur feg jag är när det gäller att ringa upp folk eller när jag blir uppringt.. :S måste seriöst ta tag i mina problem..vad var det uppdraget hette nu igen? "Rädda Anna" ;)

Och vi som hade köpt MASSA godis idag till alla påskkärringar som brukar knacka dörr och skrika: "GLAD PÅSK"  samt lämna fram en hemmagjord teckning som man hänger upp på vägen.. :P hehe men det var helt tomt på "kärringarna" iår,  vad gör alla ungar i dessa tider? när man själv var liten kryllade det ju av påskkärringar i området som slogs om att få mest godis i korgen.. :P Aja bror min klagade inte, han har ätit upp allt godis all by himself typ.. :) Familjens värsta godismonster ever.. ;)

image349
Nu bli'ru suktad va bruuur??

Och av någon anledning råkade man ligga ned på golvet och göra några situps när bror kom hem, vad fick man då höra? "Gud syrran du har blivit värsta träningsnarkomanen.."  vaddå, av att göra 20 ynka situps? I don't think so brothaa.. :) men gulligt av dig...
Nu är jag trött som en liten sjusovare..

Godnatt på er ♥

Looking back over my shoulder



Hehe ni får tycka vad ni vill, men jag älskar denna låt! :D
Så härlig på något sätt, mina mungipor åker automatisk upp...då'ere bra betyg! ;)
säger som förut, musiken var bättre förr... :P
Jag har fått en hjärnskada på denna låt, för den har "terroriserat" mig hela dagen lång.. :P

Freedom

NU ÄR DET PÅSKLOOOV!
Fybubblan va härligt! :)

Jag kom försent till Fredriks och mitt lilla glass-köpar-möte imorse pga att gamlaa fallfärdiga roslagsbanan krånglade.. :S DESSUTOM kunde jag inte få någon kontakt med Fredrik eftersom min mobil för tillfället är helt störd..men men det gick som det gick, jag gick ned till lunchen och fick veta av Mona att Fredrik tydligen stod och väntade på mig...gaaaahhh..jag har klantat mig IGEN! :O så han kom där senare med glasspaketet i högsta hugg och kände sig sviken av mig...awww sorry.... :( men vi blev homies igen när jag berättade om gubben som trodde jag gick i femman eller nått.. :S fasen vilken förnedring.. :P hehe men jag antar att hans syn var på gränsen till blind.. :P (önsketanke att det var så)...

Matte, fattade ingenting, kunde heller inte jobba på halva lektionen eftersom Alex, den tjuven snodde både min penna + min mattebok.. :P Fast jag tackar honom för det, för då slapp jag jobba med de omöjliga andragradsekvationera.. :S känns bara som om jag sitter och stirrar mig igenom ett enda tal på hela lektionen, sen om man frågar om hjälp: "Så här gör du, flytta x:et dit, dividera med 4:an, kvar har du...KLART, nu kan du va?!" All förklaring över på en hundradels sekund, går för fort helt enkelt, funderar seriöst på att få hjälp av en speciell hjälplärare, because it can't move on like this.. :O
Och alla var "glada" över sina oerhört "utklassande" bra prestationer från förra provet.. ;)

Sista lektionen var dubbeltimme i Djurskydd, jag gick efter halva, det fick jag!.. :P Vi gick igenom lite artiklar, diskuterade en film + gjorde lite rollspel dä Kamilla varen ilsken jägare som ville skjuta rådjur hej vilt och Fredrik var en ointrisserad debattledare, osv..kommer inte ihåg allas roller.. :P Sen kramkalas och Glada Påsklovshälsningar! :D    

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

image347

Ikväll var jag på ett danspass på Friskis, var HUR kul som helst.. :) det var med lite Afrikansk dans också faktiskt, då jäklar briljerade jag ALLA med mina oanade kunskaper i "African-shaking", hehe, men jag tog ut mig helt på det passet, treeevligt med lite arbete.. :) Snälla papi hämtade mig..
Och ni ska bara veta vilken middag jag och pappa gjorde idag alltså, herregud femstjärnigt right away! :D Vilken gorme-middag.!! :D Stekt hokfile gratinerad med ägg, persilja och fetaost, till var det  fullkornsris med paprika och lök, samt med en sås till som var gjord på turkisk yoghurt, citronsaft, honung och peppar..till hade vi lite ruccola.. :) Pappa var typ helt salig och åt way too much: "Oj oj oj, det blev nog lite för mkt, är så mätt så jag spricker snart.." Behärska dig daddy! ;D

Gud jag är redan trött liksom, klockan är bara 20.25..jobbigt läge, jag som hade tänkt stanna uppe hela natten och kolla på film juue..och min rygg gör ont`, fattar inte vad jag fått det ifrån? träningsvärk maybee.. ;)
Men nu ska jag inte vara här mer, så....

Tjohopp på er! ♥

Only trams

Hejhopp!
Klockan är nu 9.25 och jag sitter här i morgonrocken och tar det lungt, min buss går inte förens 11.05 sådet är lugna puckar för min del.. :D Älskar Torsdagar! Längtar redan nu till pannkake-lunchen, ska bli delicious! Skolans panncookies är, tro det eller ej riktigt goda, kan ju iofs bero på att vi äter våran skolmat på en restaurang, för att skryta lite.. :P

image346
Jag har en känsla av att jag använt mig av denna bild förut.. :P

SOLEN skiner idag också, vilken lycka! :D trodde det skulle vara runt 10 plusgrader ute när jag vaknade men till min stora besvikelse visade termometern på nollgradigt...damn...dåblir det väl till att ta på sig mössa och halsduk endå'ra... :S för man säger väl att man ska svettas in våren va? usch för sådana gamla klyschiga ordspråk.. :P hehe..undrar vem som kom på det? inte kan det vart Einstein iallafall.. :P

Nej nej nu ska jag inte sitta här och fördriva min "dyrbara" tid, nu ska jag sätta på MTV, dansa lite, sen bli're till att göra sig iordning för dagen.. :) men jag är så himla seg, så vem vet? kanske missar jag bussen..?! :O Nää inte sånna hemska tankar nu, tänk positivt.. :P

Have a nice day!♥

RIGHT, IDAG ÄR DET LOV! :D

Äppel päppel piron paron

Alltså jag är inte på mitt bästa humör just nu...
Ingenting går som det ska.. :/ Datan går i 0,5 km i timme och nästan varje gång som det äntligen laddat klart kommer det upp en tråkig och grå sida där det ska stå: "Webbsidan kan inte visas" dude, that sucks.. :S Min data ska ALLTID börja krångla på kvällen, vet inte vad som är problemet..sen min mobil då?? Den totalt VÄGRAR att skicka iväg sms...suck på tekniska manicker, vem uppfann sån skit? Jag menar varför ska man ens ha dem om de bara pajar och slutar fungera stup i kvarten, funderar på att bojkotta allt som har med teknik att göra, köpa mig en stuga i skogen och leva som en gammal luffare, mm sounds great...fast lite sällis skulle man inte tacka nej till förstås.. :P

Precis kollat klart på Onsdags-måstet, nämligen Top Model, det är grymt underhållande faktiskt! :) Hehe och jag blev så road av att se Tyra sur idag när en av tjejerna bestämde sig för att lämna tävlingen: "Det är det mest oattraktiva jag vet, när man ger upp!" medgav Tyra lite småsurt, haha in you're face Ebony.. :P Fortsättning följer nästa vecka! :D Och vet ni vad! Prison Break har premiär igen den 31 Mars, äntligen börjar dramatiken igen och heta fångar i äckligt svettiga t-shirtar, men men.. ;P

image345
Man klagar inte.. ;)

Nu nös min katt så högt att jag höll på att flyga av stolen..
Imorgon är det skola, får se om jag orkar att gå hela dagen, men jag tar det som det kommer.. :)
Ska iaf först och främst möta upp Fredrik vid Liljeholmen, för vi ska köpa glass på konsum för att sedan äta det med pannkakor, MUMS.. :D inte för jag vet om den "rikemans-sonen" bjuder mig på glass, but I hope so! ;D

Sweet Dreams To All Of You! ♥


Empty Heart

Idag har man träffat en massa underbara människor... :) De betyder så OTROLIGT mycket allihopa!
Kramar, tårar, skratt, minnen allt i ett, så mina ögon svider just nu...
Jag trodde att jag inte skulle klara det, men jag gjorde det! :) Känns skönt...finner inga ord, men det var otroligt fint..
Trots att allt rivs upp igen känns det som om man har fått det värsta avklarat och det är som en tung sten faller från hjärtat, time to move on...fast det kan ta ett tag förstås...tomheten är stor....saknaden är ännu större.
Stort tack till er alla! :) utan er, ingenting..Och Anna och Emma, ni är för underbara ibland.. :) Gracias girls! <3 Och Emma en mkt trevlig liten promenix blev det, trots det jäkla haglet, sönderfrusna fötter och händer och allt undanhoppande från bilar.. ;P

image343

Av någon anledning satt jag halva eftermiddagen/kvällen och kollade på något skumt naturprogram om "Kalle von Linne" på UR, utvecklingsradion, satt där och stirrade medan jag irriterat dunkade min mobil i kudden efter att den hundra gånger vägrat skicka iväg ett ynka meddelanda.. :S NEVER BY A SAMSUNG PEOPLE!
Och ikväll åt jag way to much av kycklingsalladen..det där med att bara ta "en portion" har jag brutit för längesen.. :P

image342
Kycklingsallad, inte å leka med.. :P

Och kan någon hjälpa mig? Jag vet inte vad jag ska kolla på ikväll...Antingen Top Model eller filmen Hannibal...hmm svårt beslut.. :P Jag får se, damn att de går samma tid..
Fredrik och jag diskuterar vilka dialekter vi tycker är finast på msn, haha vet ni vilket svar jag fick från hans sida?

Men jag vet inte vilken favvo jag har.. JO..."niggahtalk" xD

Big mama-talk...

Det är braaa keep it gangstaah Freddieboy! ;P
Men nu ska jag ner på golvet å pumpa med några situps tänkte jag.. :P

Ha en bra kväll!
Puss&Kram♥


Om du..

image341

Om du var ett hav, vore jag en våg
om du var himlen, skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land..
Men jag skulle inte vara någonting om du inte fanns...

Hej mitt vinterlaaand..

Godmorgon på er alla sömntutor! ;)

Inatt har det kommit ÄNNU mera snö, det är fördjävligt om jag ska vara ärlig... :S Vem vill inte ha vår nu?
Till och med min katt Maja, som sitter här bredvid mig och tittar ut ser besviken ut, fast hon är så himla kinkig när det gäller snö så den lilla divan lär väl endå inte gå ut förens det är 25 plusgrader och sol..DÅ minsann passar det damen! ;) Tiderna förändras, jag minns så väl när hon var liten och yrde och busade runt bland i snön som en vilding..men nej nej nu är hon gammal och gaggig så know more time for playing around..

image340
Ja som ni ser så hade jag ingen fantasi när jag skulle välja en bild till detta inlägg, fick bara bli en fin liten blomma..

Idag är man ledig från skolan och imorgon är det bara one day to go innan man har påsklov, åhh härligt! :) Vad jag ska göra idag tänker jag inte berätta här och nu, för det är lite jobbigt, så det får vara en liten hemlighet.. ;) kommer inte alls vara kul, men jag ska ta mig igenom det här, punkt slut!
Äsch då, nu kom bror och snodde min "Hänt Extra-blaska" från databordet, damn, det som var en sådan intressant framsida med Bonde Fredrik som inte fattar varför ingen vill ha honom...eller nått? aja anyway..jag som hade hoppats på lite läsning nu på morgonkvisten men så får man vänta då.. :P

Men nu ska jag nog ta en dusch and fixa some stuff..

Tjohopp♥

Ballonger

Tjoooo...!
Det blir bara lite kort om denna dag, för jag har gäster och vill inte vara ohyffsad genom att sitta här å blogga.. :P De som är här är Ante och Kurre, ruuligt! :D
Idag körde vi Afroafrikansk på våran första och enda timme, nämligen idrott.. :) Fast vi var ett helt gäng som kom försent (pinsamt nog), nämligen Sofia, Jenny, Erika, Mona och jag, thank god att man inte kom intrillandes ensam oh ba: "Tjaaaa" så det var iaf positivt, men tunnelbanan var INTE alls kul imorse, strulade som sjutton pga. det snöiga vädret bärgis och jag fick stå och trängas med en unge som satt i vagn och som hade sina leriga skor på mina ben samt en spansk dam som luktade som ungstekt korv.. :P hehe..
Iaf...dansen ägde rum på Workclass gymmet i liljeholmen..och själva dansen då, den var SJUKT kul!! :D Alltså jag blev verkligen överraskad, vill inte sluta, men visst kände man sig lite dum ibland när man kastade runt med händer och fötter som en apa i djungeln, men OJ va SKOJ det va! Och jobbigt också dessutom..
Tror jag ska börja gå på något av dessa pass någon gång i veckan, för seriöst jag är helt såld..! (förlåt om jag tjatar) :) Och Jannesson, nu kan jag fan "shaka" bättre än dig alltså, jag vet att det är jobbigt å ta in, but thats the truth! ;P

image338
Jaa här ser vi så en bild på klassen när vi dansar...hehe...nedåå, men nästa gång undrar jag inte om jag ska köra med sånna kläder alltså, fräckt.. ;)

Jaaa...sen slutade man... :) LYX I know..hehe men jag höll på att dö mitt i lättnaden när de på toaletten, inne i omklädningsrummet började borra på övervåningen med värsta monsterborren.. :O shieet...
Innan jag susade i väg till tunnelbanan följde jag med Sofia in på konsum för hon fick "köpa-glass-behov", hon beskrev det som om hon ville få tillbaka allt fett hon förbränt på dansen... :S:P men jag fick smaka, typ ett "slick", så det gjorde inget.. :)
Innan man kom hem till sin lilla hemstad gjorde man lite ärenden i Täby centrum, vad? nää nää det är TOP SECRET! :D Träffade på Elin med en macka i högsta hugg, hon skulle på någon audition i någon gymnasieskola..good luck to her! :)
Hemma vid 12.30 yeees, men jag vart utelåst för jag hade inte alls tänk på å ta med mig nycklar imorse, så jag satt där på altanen och luffade mig kanske i en halvtimme, innan papi kom till undsättning åt lilla mig, en stackars frysande unge ja...Aldrig har en kopp te smakat godare än vad den gjorde när jag kom in.. :P

Som tack för hjälpen med pappas undsättning följde jag med honom å handlade, fast USCH för den grillade kycklingen som vi fick vänta på i hundra år, annars gick allt priiima, jag upptäckte att jag var väldans bra på att plocka lösviktssallad.. :) sen tiggde jag på mig tuggummi för att stilla mina behov, men det är en annan historia.. :P
Sen har jag vart på Friskis och pumpat med skivstänger å hela köret! :D men jag saknade lilla Emma som var lite hängig idag och var tvungen att skippa träningen...awww krya på dig honey! :D
Sen höll jag på att halka och slå ihjäl mig på hemvägen när jag skulle gå ned för ett par trappor, gaash va det har frusit på! :O

Och vet ni!? idag var det typ jag som stod för middagen härhemma, blev HUR gott som helst, vill ni veta vad mästerkocken bjöd på? Klart ni vill! Färsk pasta blandat med keso, pesto, avocado, oliver och pinjenötter, himmelskt är det rätta ordet! :D

image339
Typ huvudingrediensen i mitt mästerverk till middag, avocado hell thats good! :)

Men nu mina vänner ska jag sova, imorgon blir det ingen skola för min del, utan något helt annat...
Vill inte, jag kommer att dö...tänk att denna dag skulle komma... :( men ha det bra alla goa vänner!

Pusshej♥

Ser ni någon skillnad?

266744-336
Imorse när jag vaknade, innan skolan..Ett härligt snölandskap... :)

266744-337
Efter skolan, bara en massa hemsk slask och den mesta av snön..BORTA!

Snälla vädergubbe som styr däruppe, kan du inte bestämma dig någongång får HUR du vill ha det..? :P


Rock away

Är väl bäst att jag går och lägger mig snart så jag inte försover mig så grovt som idag..
Imorgon blir det Afro African dans med "klassen", haha inga kommer tydligen vara där, alla tar sig en free day...men jag ska banne mig kämpa och lära mig "shake lite ass", man vill ju inte vara sämre än gangstaah Emma, dessutom måste jag lära mig några moves inför Rhodos-08 you see.. :)
Sen ska jag hinna med en sväng till Täby va're tänkt också...

Jobbigt nog och av en konstig anledning har jag haft Sjögrens låt "I Love Europe" på huvudet typ hela kvällen och det blev ju inte bättre av att man skulle slå på nöjesnytt där två engelska bögar satt och sjöng JUST den låten.. ;) vilket sammanträffande! :D

Och självklart har man varit lite engelsk av sig ikväll med te, äpple å hela köret! :D
Älskar det där supergröna äpplena, godast av dem alla! ;D Fast de är inte lika poppis hos alla har jag märkt: Måste vi köpa dem? De ser helt konstgjorda ut, ser ut som om de har blivit polerade och vaxade hundra gånger om.. Gissa vem? Hehe papii! ;D

266744-334
En typisk bild av mig kanske, men jag kunde inte låta bli att fota mitt kvällsfika.. :)

266744-335
Och min lilla bror, att han aldrig lyckas lägga smutsiga osthylar och smörknivar I diskmaskinen, alltid att de ska ligga framme, fyy skäms.. :P

Nej nu bli're sooova!

Godnatt♥

Worrying kind



Jag gillar inte orginalet så värst mycket, men detta är fantastiskt! :D

Måndag

Ännu en skolvecka har startat..men deppa inte ihop helt vänner, på Fredag är det PÅSKLOV!
LÄNGTAR!

image332

Men till idag då, jag skäms för att berätta det...men jag  försov mig i 2 och en halv timme.. :O Skulle gått upp klockan 06.30 men vaknar 09.00, tycker att det är ANINGENS ljust ut, tittar på klockan, vilken chock man fick!! :O Först tänkte jag: "Nee det är väl söndag idag??" ni vet jag gjorde allt för att hindra mig att komma fram till sanningen, men efter jag insett att det INTE var söndag fick jag ren panik! Jag vaknade liksom när första lektionen började..Gick runt i huset och pratade högt för mig själv om hur fan jag hade lyckats?? svor lite då och då gjorde man också...
Och min bror då! :O snacka om att jag är lite småsur på den egoisten nu, för igår kväll snackade vi om vilka tider vi skulle gå upp..

Erik: Men jag kommer gå upp vid 06.30, du då?
Jag: Jaa men det kommer jag också göra!
Erik: Ok...
Jag: Men då kan vi ju väcka varandra om den ena fortsätter att sova..?
Erik: Ja det kan vi göra!

Inte fasen gjorde han det, istället hade han lämnat huset med sitt pick och pack, never trust my brothaa..
Hann inte ens äta lunch i skolan och gud va jag kände mig taskig mot stackars Alex och Rose som jag svek på projektarbetet.. :O Åkte roslagbanan in till plugget, köpte mig en macka med skagenröra som jag klumpigt tryckte i mig på det "upp -och ned guppande" tåget, kändes som om jag hade skagenröra över halva ansiktet, kletigt som fan nämligen, men oerhört good, gissar på att den klassade dagens skolmat som enligt rykten inte var så god, ok förutom Erika som tydligen avgudade den, men det är ju kul att nån gillar maten! :D

PROV! Thomas hade som vanligt satt ihop ett prov med alla udda frågor och på 7 sidor typ, man fick panik helt enkelt, dessutom blev det ju inte bättre av att Thomas rååkade höra min kommentar:

Jag: Asså fyy faaan, måste det alltid vara så himla mycket, USCH....!! skitprov..
Thomas: Vad sa du Anna?
Jag (som vid detta tillfälle var lite chockad att han hörde): .....Ehh...nej det var inget....
Thomas: Tycker du att det är mkt frågor? Ja men det är nog ganska lätta..

image333
Ni vet man blev röd som en tomat i ansiktet...usch va man blev bortgjord... ;)

Ville bara sjunka genom jorden och dessutom kunde jag inte låta bli att fnissa med Malin som satt bredvid och skrattade åt mitt lilla pinsamma misstag.. :P men provet gick väl....bra?? :P
Sen satt vi och snacka lääänge, jag Sandra och Alex väntade på Malin som skulle göra omprov för vi skulle fixa klart med våran etologistudie...gjorde inte så mkt, Sandra var lite trötter så hon småsussade lite :) Jag och Alex jämförde mobiler, måste motvilligt säga att hans mobil vann.. :S Fick se två småvideor från Sandras och Alex helg när de bakade oändliga verk till kolakakor och "månlandskapsmuffins" å hela faderullan! :D Ge mig receptet tack! Haha och sen visade de mig en grymt röölig film om religion som de spelade in i 9:an, hehe, gaash vilken fantasi de där knasarna har! ;D Sen kom vi på lite ideer om våran flashiga film som vi ska göra på djurskydd, den ska nog kunna bli minst lika braig! :D but right know it's top secret! ;)

Hem...höll på å deppa sönder när jag inte hann köpa mitt traditionella äpple på pressbyrån som jag brukar..var tvungen å ruuusa till tåget.. :) På väg från bussen till huset var jag irriterad på det HEMSKA vädret, snö och slask, dessutom höll jag på att ramla i lervällingen på åkern, ojojoj ni skulle bara veta vad jag svor *censur*... ;) när jag bara var några meter från huset hände det en underbar sak...jag hörde en fågel kvittra sitta allra vackraste fågelkvitter, gud va glad jag blev, att mitt i allt det mörka trista vädret höra en vårlyster fågel sjunga, det är grejer det! :D

Ha en bra kväll..♥
...Och jusste ni missade när jag "grät" i floder ikväll när jag skulle riva lök, herregud, vilken pina! ;) Mascaran bara rann och det svartnade för ögonen..


Hujedamej

Ett liten pluttigt inlägg innan jag går och lägger mig bara..
Just nu är mina ögon i "svider-fasen" dvs innan man däckar helt, svider och rinner tårar typ, då är man trött! :O men det har vart en kämpig kväll med intensiv pass på Friskis, jag ver inte direkt taggad om jag ska vara ärligt, efter tonvis av träningsvärk från gårdagen, värst i bröstmuskeln och i axlarna.. :) Emma och jag klagade ständigt på våra åkommer.. :P

Bussen hem var fylld av mestadels fjortisar som hade håret sönderblonderat, ett ton hårspray, fem lager smink och pratade en blandning av "fjortiska" och åkersberga slang, jodåå, så satt man själv där äcklig och svettig med en mössa som täckte mitt äckliga hår och kände sig som en sann luffare.. ;P men det var ju trevligt..
Hemma var middagen serverad, GRYMT, med efterätt också, ännu grymmare! :D det var så himla gott och jag lurade blåsta storebror Ante att jag brukar ha sötsur sås på gröt, haha ni skulle sett hans min, slår allt! ;D

Wallander blev det inget av ikväll, valde å plugga istället.. :)
Men nu ska jag nog sussa..och usch va min mage gör ont, dumma den! :(

image331
Venne varför just denna bild, men jag gilla'ren.. :)

Godnatt!♥

Jag tittar förbi..

Hejhopp too yaa..!
Nu har jag precis kommit hemfrån en stallvistelse OCH en långpromenad med AnnaPanna.. :D Mycket trevligt, Anna var riktigt proffsig i stallet, passade faktiskt riktigt bra in i miljön.. ;) annat än vad jag skulle göra i en innebandyhall minsann.. :P  och lilla Love naffsade sönder mig SOM vanligt...
Men en trevlig tid det där, TACK Anna för promenixen, man blir alltidså glad av att se dig och skönt att få snacka av sig lite.. :) Nästa blir en middag där vi ska lära Emma ALLT om matlagning..hehe det blir ett knivigt uppdrag men visst ska vi lyckas! :D

NU är storebruur här och jag ska nog umgås lite med honom nu, eftersom jag om 20 minuter måste rusa till busen för att bränna fett på Friskis.. :P känner LITE dåligt samvete att lämna honom home alone med Erik men, haha they will be alright, kollar ju endå på fotboll så.. :)

Men ha en bra fortsättning på dagen gott folk!
Och fan, jag måste ju plugga också.. :S

Pöööss♥


Reminds me of yesterday

266744-330

Jag saknar det så mycket,
och tänk att vi två kunde bli så glada över att ha ett citronträd utanför balkongen ♥ :)

Underbara minnen..

Redan Söndag...kan det bli värre?

NÄMEN SER MAN PÅ, GODMORGON!
Tänkte bara lägga in ett snabbis inlägg..INNAN jag drar för att föna mitt ostyrliga hår och sätter mig ned för att somna i pluggpapprena, bra planer känner jag..
Och till min stora förvåning var det sol idag och blå himmel med några enstaka bomullstussar till moln, wonderbart, det här vädret är efterlängtat om man säger så! ;D (Bara för det skulle solen gå i moln när jag skriver om'ett)...
Har precis kommit ut från duschen efter en timmes sittandes vid TV och det evigt sitrrandet på MTV och alla som celebritys som har SÅ jäkla mkt pengar att det till och med skulle ha råd att köpa MIG..skooja..men vissa har ju EGNA öar och hela köret man blir ju liite mörkrädd på hur världen ser ut idag alltså, vissa har råd att köpa anything medans andra knappt kan få en matsked mat för dagen liksom, fan sjuk värld..men töntig som jag är kan jag endå inte sluta anvundas de där som har lyxhus och egna öar, vem kan förneka att man inte skulle vilja ha det liksom? Jag skulle döpa min ö till "Tha banana Island", snacka vilken turism man skulle få.. :P Äsch nog om dessa tramserier.. :S

Planer för idag? Typ inga, vet iaf att Ante ska kika förbi och vi ska bjuda honom på tonfisklasange (godaste ever) och som efterätt bananer med glass, mörk choklad, mandelflarn och pistagenötter.. :)
Sen kanske jag hinner med lite stall och Friskis vi får laa se.. :) en sak som jag tyvärr prioriterar mest idag är pluggandet, hard work, plääsch orkar inte men måste..

image329
Nån som har fönat håret lite too much? :P

Nu MÅSTE jag föna håret annars blir det en KATASTROF! :O

KramKram♥

I Love Europe

Hej på er alla sötungar här e jag igen!
Jag vet jag har blitt lite "slapp" med bloggen alltså, men ni ska veta att igår satt jag uppe hela natten och skrev ett superkänsloladdat inlägg om min wonderbara period i grundskolan men SJÄLVKLART ska datan strula till det hela och göra så att "Webbsidan" helt plötsligt inte kan öppnas och hela inlägget dumpas...jag blev oerhört ledsen ska ni veta! :( Men som sammanfattning av det "dumpade" inlägget så vill jag säga att jag vill att allt ska vara som förut, täänk va myys det var då, allt var så enkelt liksom..softiish och skraattiish every day, saknar alla och alla som inte finns mer.. :( nee let's talk about something else.. 
Men en annan sak, idag fick jag värsta impulsen att jag vill åka utomlands NU, kan knappt bärga mig till Rhodos alltså.. :)

image328
När jag ser den här bilden med en drink och en palm, tänker jag Rhodos-08, inte för att bilden är nå vidare solig men man kan tänka att det är på kvällen när solen gått ned, eller hur? ;)

Idag då, jag försov mig och MISSADE ridningen, rena rama skandalen HUR KAN JAG GÖRA DET!!?? :O men gjort är gjort, väldans synd bara.. :( istället passade jag på att sova ut..lääänge, enda till 10.30 faktiskt..men bruur däremot låg inne i sitt sunkiga rum och snarkade dubbelt så länge, endå gick han och la sig tidigare än lilla mig, men detta förblir ett mysterium.. ;) Typ pluggat halva dagen, inte alls trevligt, men en del av livet vad jag förstått.. :) Vart ute på en snabbpromenad med världens bästa Anna.. :) härligt å få snacka lite med den tjejen..! :D pratade på om lite allt möjligt, allt från depp till glada toner.. :) en salig blandning mellan himmel och jord helt enkelt, sen skulle hon in på Lill-Ica och handla sig en kyckling och jag skulle hem för att byta om till Friskis, så vi önskade varandra Good Luck och gjorde en "Hi-Fi" :D

Var som sagt och pumpade på Friskis med Emma..vi körde den nya stationsgympan, alltså GUD va jobbigt det var, aldrig vart med om nå liknande, slår fan de andra passen med hästlängder, eller ska man säga löpbandslängder..både jag och Emma var HELT utmärglade, man körde blandning av styrka och kondition i en och en halv timme, värst var armhävningarna och upphoppen fiifan inga favoriter direkt, man ha väl inte den rätta tekniken, eller rätte "knycken" som Tjorven säger till stackars farbror Melker.. :P
Efter att jag gett Emma en bamsekram så bar det vidare mot Kvantum där jag köpte min favvo bulgur sallad.. :) sen GICK jag faktiskt hem från centrum, snacka om motionsrik dag.. :) inga sunkiga bussar gick nämligen..tog typ 40 minuter att gå, därigenom fick man passera den fallfärdiga Röllingbyskolan (sorry brothaa), ishallen, Hacksta spåret som var en enda gyttje välling, mina skor blev inte fina om man säger så, Spånlöts området, där min värsta fiender finns, hehe nedåå.. ;) Var hemma vid17.50.. :)

image327
Man blir väl tvungen å säga Grattis då! ;D

Och ikväll då, FINAL I MELODIFESTIVALEN! Höll järnet på BWO och Sanna Nielsen, men nej nej, mina favoriter ska ALDRIG vinna, men Perelli med de rrrrrrullande R:en var också bra, så jag är nöjd.. :) Björn Gustavsson var en sann underhållare med sina sexiga moves och välskrivna dikter, yeah.. :D pappa satt och garva så det ekade i hela huset minsann.. :P Och Sjögren då, herregud vilken överskattat man.. ;) en applåd också till duktiga Luuk!
Nu ska jag "knarka" lite tuggummi innan jag lägger mig för kvällen.. :)

Puss på er!♥

Nattmusik för trötta pyysar..



Åhh fina underbara låt! :)
Back in god's hands.
Och Nelly, henne vill jag se ut som, punkt slut.. ;)

"Men fredag e endå den dagen som känns bäst.."

Oj va skönt med Fredag..! :D men det känns som om denna helg INTE kommer bli någon "vila" helg direkt, fullt sjåå helgen igen, såhär ser planeringen ut:

Lördag:
- PLUGGA (tyvärr)
- Rida gånger 2 (en gång på lektion och en gång på Loverboooy)
- Gå på stationsgympa med Emma, for the very first time, spännande..!
- Maybee till Emma med Anna på kvällen för att fira av den traditionella Melodifestivalen! :D

Söndag:
- PLUGGA (åter igen jaa)
- Mocka skit i stallet, kanske en liten tripp ut på Love igen.. :)
- Träffa storebruuur..
- Intensiv pass på Friskis med Emmsing :)

Jaa vad ska man säga? Körigt värre, så ikväll bli're bara chill för min del..
Jag och pappa gjorde ikväll två homemade pizzor, snacka om mustiga grunkor det blev! Goda som få..
En av dem hade bacon, championjoner, pinjenötter, fetaost och ruccola som pålägg, medan den andra hade köttfärs, ost, avocado och creme fraiche som pålägg, himmelsk I know.. :) Inte för att vi kunde snurra degen på ett finger som RIKTIGA pizzabagare men, haha, de fick sig allt en unik form de där pizzorna ska jag säga, den ena såg ut som ett A4-papper medan den andra såg ut som formen på ön Island.. :D härligt!

image325

Idag har det vart en jobbig dag i skolan..
men morgonen däremot var inte heller särskilt lyckad, försov mig med 1 TIMME...usch sånt får INTE hända, men heter man Anna och är uppe för sent på kvällarna så jaa...ni fattar.. :S
Tunnelbanan var också lite ur balans, den ropade upp fel stationer hela tiden..när jag åkte från Danderyd sa den inprogrammerade rösten helt plötsligt: "Nästa Västertorp" haha om jag inte minns fel var Bergshamra nästa.. :P sen ropade den upp fel stationer HELA vägen fram till Liljeholmen..Kul för de synskadade liksom.. :S They had know idea.. :O men det fixaa sig nog..

Kom typ 10 minuter försent till djurskydd pga. min sena uppvakningsprosedur..klassen återfanns i biosalen där vi under två timmar kollade på en drama film om en liten småstörd kvinna som eldade på hus och hjälpte gorillor för att sedan själv bli mördad.. :S men den var hyffsat bra.. :)
Matte sedan..kan inte Ylva bara förklara för mig vad man ska ha dessa hemska andragradsekvationer till, jag är HELT lost.. :S finner ingen logik i det at all..Var istället en sväng in till rektorn för att få en underskrift på mitt kära lilla stipendium som jag ska söka inom kort.. :) Håll tummarna för mig people! :D
Lunch, vi hittade värsta sunkiga "blodkärls-bönan" i Roses chilicorncarne.. :S min matlust försvann totally, men jag tryckte endå ned lite broccoli gratäng och den underbart gooooda "betongbrödet" som jag nämnt tidigare.. :)
På vägen till skolan snackade jag och Erika om att göra uppror mot Veronicas djurskydds lektioner och köpa pälsjackor, en stelnad orm till käpp, gorilla händer till vantar och ge henne en avskedningspresent i form av en gorilla hand omvandlad till en askkop.. xD observera att vi bara skämta.. :P så hemska är vi inte in the reality.. ;)

266744-326
Alla gillar vi gorillor! ;D Mkt snack om sånna idag ha're vart.. ;)

Samhälle med Emma, Fredrik och jag fick VG+ på vårat mediarbete, FATTA STOLTA! :D trodde vi aldrig, så lite mallig var vi trots allt.. :) Hade sex och samlevnad, jaa men intressant...och tydligen känner Anneli en person som jobbar på "Sexmissbrukare AB", haha, inte något ställe man vill hamna i framtiden.. ;P Men det var kul med alla lite vulgära frågor.. :) Till och med Emma skrattade, då'ere fan braa.. :O
Sista ämnen var Jean-ämnen, svenska var först ut, jobbade med någon medeltida-text, jag och Fredrik tittade snabbt igenom den och analyserade, men självklart missuppfattas allt man säger, så vi garva lite åt det.. :P sen körde vi fem i rad och JAG vann.. :) NK, såg någon seg uppdrag granskningsfilm..inte mkt att tillägga på den punkten.. :P

Nu ska jag kolla på Let's dance, kanske lära sig några dansmoves who knowes? ;)

Pussåkramåsåvidare..♥

Natti Natti

Snart är det dags för sängen.. :)
Men innan måste jag babbla på msn som vanligt..annars kan jag inte somna.. :P
En glad överraskning: BÅDE jag, Malin OCH Emma håller stenhårt på BWO på Lördag! :D
Yeah BWO for life giirls!

Nu önskar jag och Maja (som sitter bredvid och glor) en riktigt GODNATT!♥

266744-324


Inga pannkakor för mig idag inte..

Tjoo...
Vet ni, jag åt aldrig lunch i skolan idag, dissade pannkakorna fullständigt..men jag tröttnar seriöst på att äta pannkakor VARJE torsdag.. ;) Sorry to all pancakes fans out there,.. ;)
Istället stannade jag till vid pressbyrån vid tekniska och köpte mig lite lunchis..vilket fick bestå av: Två tonfisks wraps, en banan och ananas juice, men gaash va dyrt det var! Liksom en lunch för 60 spänn, njaa vet inte om det är värt det.. :S var liiite dessutom..och jag blir lika förvånad varje gång när kassörskan säger: "Du vet att det är två frukter för 10 kr va?"  vilket tjateri, fattar det inte att jag bara vill ha EN frukt, annars skulle jag väl för sjuttsingen tagit två medsamma.. :P hehe men det är lite roligt också..
Stod upp och mumsade på tunnelbanan, snacka om att känna sig uttittad när man stod där och så gott man kunde försökte trycka i sig banan, wrap å hela köret..en gubbe blängde lite småsurt på mig när jag tappade mat på golvet, när han skulle gå av bara väntade jag på att han skulle gå fram och slänga ut sig en elak kommentar: "Du städer väl efter dig unga dam!?" men till min stora förvåning gjorde han inte det, snacka om att nervösa lilla jag kunde dra en lättnads suck.. :)

image322
Men huuh, även fast det gick ganska så bra idag på matten, fattar jag endå inte charmen med å lösa en massa ologiska grejer på ett rutat papper, e nejdåå..

Matten gick faktiskt GANSKA så bra tillslut.. :) Alex hjälpte så duktigt mig och Sandra som satt som stora frågetecken och höll på att somna med våra huvuden i boken..TACK! :D Jag å Sofia har pratat med den nya APU-ansvariga idag..om Skåne..det känns faktiskt ganska bra nu! :D Vi ska bo i en stugby ca 2 km från parken och 5 km till närmaste stad, då bli're cyklaa av! :D Sen hade vi braskammin, myys, hoppas inte att vi eldar upp hela stugbyn bara.. ;) men grädden på moset var endå att vi skulle få tillgång att RIDA på helgerna! Yihuuuuu! Hon som hade hand om stugbyn skulle alltså fixa hästar till oss! :) Asså kan man begära nå mer? Vilken schysst dam!

Och jag måste tillägga att jag och Fredrik var SÅ duktiga idag.. :) Emma, som annars är aggro till allt bara sken upp som en sol när hon såg vårat geniala arbete: "OJ VA SNYGGT!" :) yeah..
Och vad har man gjort hemma då? JOMEN för "ovanlighetens" skulle gick jag och Emma på Friskis, ett medelpass med Ylva, även Loppis och Elin va med och "pumpade" järnet.. :) Gick prima ballerina (Nej va sugen jag blev på ballerina kakor nu) , oh jag älskar låten "What hurts the most" med Cascada, man får sån energi när man gympar till den, grymt..

Imorgon bli're en JOBBIG dag..usch varför har schemaläggaren lagt den jobbigaste dagen av dem alla på en Fredag? Huuuh I don't know..men illa ere...

Och herregud va jag hoppas på ett bättre väder imorgon, sånt här depp-väder kan vi inte ha det.. :(

image323
Sånt här fint väder vill vi ha!

Sendin yaa some love.. ;)
♥ Puss..
 

Min data = segast i världen..

...JA det stämmer, usch va jag har vart sur på den nu på morgonen när jag skulle skriva ut ett skolarbete.. :O
Hoppas inte att det hördes över till grannanrna..  :P

Idag börjar man 13.10, niiice..ska ta bussen som går om exakt en timme.. :)
Kom på att jag kanske måste skynda mig...skulle inte alls förvåna mig om jag lyckades missa den bussen, men nej under kan ske! ;D Enda ämnet man har idag är matte B, en SEG lektion dock..men..det känns som om jag måste jobba upp mig lite i matte..USCH jag undrar varför man ska lära sig viss saker i matte?? Känns så himla onödigt..jag menar...NÄR kommer jag ha användning för det? never..liksom helt ologiska tal som man bara stirrar på och får fram ett: "VAA!?" Så'ere alltid..men jag ska försöka så gott jag kan idag..allt man kan göra yaa know.. :)

Nej ni..nu måste jag kila...fick nyss en chock av en grej så.. :O time to ruush..too take a dussch.. :D

Ha en bra dag folk å fää!
Puss..♥


Pump it up!

Godkväll pysar!
Måste säga att jag inte var på något vidare humör innan träningen idag.. :S ALLT gick på tok..skulle förberada våran middag, laxpasta med citrondressing, kände mig väldigt duktig, men kom sedan på att jag hade en buss att passa.. :O Bror kom hem från stan där han hade vart å roat sig, vad tror ni han gör ISTÄLLET för att hjälpa sin stackars syster? JO han kutar upp till datorn och börjar förfullt snacka med sin homies och därnere står jag helt själv i köket och rensar fisken, dessutom SKÄR jag mig på alla benen å mina katter står precis vid benen och tigger så jag snubblar varje gång jag ska förflytta mig.. :S In med allt i kylskåpet och kuta runt i halv huset i jakt på träningskläder, Friskiskortet, busskortet och diverse nödvändiga saker..
Små springer sedan hela vägen till bussen, men då kommer irritations moment numero dos, REGNET och LERAN! :O Usch för detta väder och blää för leran man bara blir smutsig, blöt om fossingarna och glider bakåt ISTÄLLET för att komma framåt och mot busshållsplasten, made me maad..gick och svor för mig själv, men sen kom en som rastade hunden så jag fick tygla mina raseriutbrott.. :P Väl på bussen var jag samlad igen.. :) men mina skor såg fördjävliga ut, helt gråa av leran.. :S

Vid Friskis fick man sig en bamsekram av Emmsing.. :D<3 sen körde vi lite skivstång, jajamensan, tänkte uppgradera oss lite och tog ett par tungre vikter, men haha herreguud va jobbigt det var! :O snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorrn, halleluja.. :O vill inte ens tänka tanken på hur min gångstil kommer å vara..
Men alltid nice med lite bodywork.. :)  

image321
Min drog.. :P

Buss hem sedan, satt å halvsov, själv på hela bussen, man undrade vart alla folk håller hus.. :P
Så ni ikväll har man frossat i cashewnötter och te, damn får lite dåligt samvete efter alla cashewnötter alltså, men det är SÅ svåra å motstå när de ligger uppradade i skålen.. :)

Men nu håller mina ögon seriöst på att rasa ihop, men hörs imorrn!
Och YES imorgon börja man 13.10 och har EN lektion! :D

Tjingeling♥

Cuutie..

Jag vet att jag tjatar om mina små katter hela tiden, men jag kunde inte låt bli att lägga ut den här bilden som jag tog idag när jag kom hem..
Äkta Kärlekspar!♥

Jag som trodde Moa skulla dissa ALLA killar efter sitt lilla ingrepp.. ;) måste blitt något fel... ;P

266744-320

Lill Lördag!

WHAT A DAY! ;D
Det var längesedan jag garvat så mycket som idag, hääärligt..! :D
På tunnelbanan såg jag en jätteläskig snuskgubbe som stod och tog kort på mig och en annan tjej, jag menar FY vad ska han göra med de bilderna? Är väl bara en tidsfråga innan bilder på mig ligger ute över hela internetvärlden: Bitch for sale..äsch jag är nog bara nojig, han tog bergis kort på stolarna..eller...ermm...nått?
Första timmen var det etologifördjupning, jag, Rose, Sandra och Malin jobbade på så gott vi kunde, Alex fick hänga med så gott han kunde på msn för den stackaren har gjort illa sin svanskota..men vi började undra ett tag hur illa skadad han verkligen var eftersom han STÄNDIGT fick kortslutning på msn:

Vi skrev typ: Men har du läst det vi skickat eller?? 
Alex: Va? Jag är vaken..

image319

HAHA vi höll på att ramla av stolarna av garv.. :) Och Malin och jag träffade på miss Piggy idag igen, vilken trevlig återträff minsann! Och redovisningen gick väl bra, men jag stod mest med huvudet i marken och skrapade med skorna kändes det som.. :P 
Sen har man snackat tatueringar med Lorena och blabblat en massa med Fredrik och Niklas i pararellklassen, han tyckte tydligen jag ständigt såg chockad ut.. ;P men ruuligt värre.. :D
Men KLART roligast var det på elevstödet, jag och Fredrik jobbade med våran..erhmm..ja vad ska man säga SENA media arbete..we got some problem.. ;) men iaf, allt blev suupaah perfect verkligen..! Satt även en timme extra och finslipade på det sista..men gaaash va vi garva, jag var värst, typ helt sinnessjuk, ALLT var kul! ;D Fredrik började skratta åt mitt udda beteende, men en sak som jag fortfarande inte kan släppa ur huvudet var när vi skulle söka efter en bild på en bok på google, eftersom den bilden skulle finnas på våran framsida, där det skulle stå: EXTRA! Du får en bok med på köpet! När vi sökte på ordet BOK var den första bilden som kom upp på ANNA BOOK, SHIT jag skrattade verkligen så jag fick magknip, tårarna rann + att jag tappade andan.. xD very funny honey...

Sen bjöd rikemans sonen från Värmdö (Fredrik) mig på en baugett med skinka och färskost röra i, mums, Gracias senor.. :) Han själv tryckte i sig två hamburgare på MCdonalds, gissa vad jag gjorde under tide han stod och skulle köpa sina smarriga skapelser? JO jag stod och garva.. ;P Men en kul dag.. :)

image318

Nu är jag ensam hemma, bror drog nyss till stan, den DIVAN! ;D ..men GISSA hur glad jag blev när jag fick se att pappa köpt naturgodis! :D Är det lill lördag så är det, han är bäst min pappa.. :) <3
Nu ska försöka göra lite skolarbete, sen hoppas jag på skivstång senare ikväll.. :)
Jusste jag åkte ju samma buss som Hille den skitungen, men jag såg inte han förens han gick av, mohaha synd där, men det kanske var tur att undvika den grabben.. ;P hehe..

Ha're!
Pussiluss♥

För att lätta upp stämningen lite..

..tänkte jag skriva ett sista inlägga för kvällen...
Har precis mumsat på apelsin, det är verkligen en underbart god frukt, men gissa om jag blev häpen när jag höll på att bita sönder ena tanden när en fet kärna plötsligt dök upp helt oväntat sådär.. :O Men inga skador skedda! Blev dock lite nojig och klämde på varje apelsinklyfta i jakt på elaka kärnor.. ;)
Och nu kom min kära lilla katt Majsing in i rummet också, hon har väl tröttnat på småkatterna som kör racing på nedervåningen, helt galna! ;) Mattan låg upptryckt mot väggen såg jag, måste gott i väldans fart.. :D
Maja är lite charmig som ALLTID ska tassa in i datarummet när jag är här och skriver, men jag måste erkänna att hon kan vara aningens jobbig ibland när hon får för sig att kloa på tangentbordet eller täcka upp hela skärmen genom att stryka sig mot den..hmm jag vet inte vad jag tycker om detta.. ;P

Kanske ska kasta en blick på Zlatan som spelar fotboll på TV, Sveriges stolthet! :D Han är cool..men vi får se, kan man motstå frestelen? ;) hehe..

Men nu mina vänner ska jag gå ned och "raspa nötterna" before it's to late och de ramlar av.. ;) vilket troligtvis aldrig kommer att hända om jag inte för en väldans knockout på käften of course.. ;) men nu ska vi inte tänka i de banorna..
Imorgon är det en ny dag med nya tag, skönt att man har ännu en chill dag i skolan imorgon, GUD va jag ÄLSKAR vårat schema.. :)

Avslutar med ett klipp jag och bror suttit och garvat åt hela kvällen, tvillinghumor.. :D



Natti Natti Sweet Dreams♥

Det är inte regn som faller..

Alla bara försvinner..
Kan inte fatta vad som händer...
Min tankar bara snurrar runt som mörka moln i huvudet..
Men vad är det man säger.. :
Life goes on, hur jobbigt det än är..

Jag uppskattar verkligen det jag har och man ska vara rädda om varandra, glöm inte det!
Det finns tre ord man aldrig kan säga för mycket av: Jag Älskar Dig
Kom ihåg det mina vänner och passa på innan det är försent..

Vila i frid två små änglar..

image317

If I could turn back time..

Tjoo på er alla..!
Har ni någon gång fått träningsvärk/kramp i armen för att ni hållit krokarm med någon i en och en halvtimme? Haha I have! :D Fick det idag när jag, Emma och Anna gick en långpromenad i en och en halv timme.. :) Vi gick runt hästhagarna, förbi Röllingbybacka där en utbränt bil så fint låg placerad, upp i Hacksta spåret och genom spånlöt..Krokarm HELA vägen! Härligt! :D Vi snackade om allt möjligt, från Emmas lilla ragg, mina små bekymmer och Annas afterskii fester i Åre.. :) en salig blandning.. vi både skratta å grät typ om man säger så.. ;)
HÄRLIGA girls det där, loove them, det finns inga ord för hur mycket de betyder för mig, grymma! :D (måste bara tillägga att min andra Emma också är betydelsefull! <3) "Trion går igen" var längesedan man såg dem nyss..och jag fick värsta flashbacks när vi gick förbi våran gamla skola där man har så många galna minnen ifrån och röllingbybacka, alla dessa årliga brännbollsturneringar.. :') Åhh önskar att allt var som förut, finns det inget sätt som man kan spola tillbaka tiden med..JAG VILL.. :(
Men en UNDERBAR promenix vart det, vi ska göra detta till en "Tisdags-tradition".. :)
Precis ätit pyttipanna, en sann klassiker, mkt gott! :D Med stekt ägg, som jag misslyckades med, pappa ägde dock på'ett.. :)

266744-237
Emma och Anna.. :)

Skolan idag då? Jaa, jag kom lite försent pga. "Trafikstopp" men den egentliga sanningen var att min dator var segare än någonsin när jag på MORGONEN skulle skriva ut ett arbete att jag missade två bussar, bra planerat Anabanana.. :S men men sen var katterna en sann plåga också.. ;P de sprang som små galningar fram och tillbaka, som om de ville ha mat OCH gå ut samtidigt.. :O *en djup suck*..
Vart ganska mkt betygssnack idag, POF samt Etologifördjupning, jag hade enligt lärarna stor chans att få MVG på båda de kurserna.. :) Kändes MKT bra, kanske blir bättre nu, för min motivation till skolan right know är tyvärr inte särskilt hög.. :( känns lite jobbigt eftersom jag har SÅ stora krav på mig själv.. :S men men det fixar sig..

Och jag å Freddieboy hittade ett borttappat USB minne som vi var så duktiga å lämna in, vilken hjälteinsats! ;D
På eteologifördjupningen blev man även utsatt för en undersökning av Alexandra, Tiia, Angelica och Ferdinand..haha jag söög för det var matte inblandat..skulle svara på en massa tal och hade bara 5 sekunder på mig..det hela slutade med att alla garva och Alexandra fick ur sig: "Haha Anna var du är söt! Gillar verkligen dina svar!" Hehe.. ;)

Idag var det också klasskamp mot hundklassen-07, dvs småglinen.. ;) Jag var tyvärr inte med, skadade mig lite på träningen igår så jag ville inte anstränga mig..:S men det visade sig inte vara SÅ himla krävande övningar så jag hade gott kunnat vart med..blää synd på den.. :( Men min duktiga klass ägde över "småhundarna" :) mohaha vilken utklassning..själv satt man och kollade på med Malin och Sofia, Sofia var helt crazy och skrek: "FAAN VA NI SUUUUGER HUNDAR!" sportsligt värre..!? :O :P Malin och jag hade kul åt "Grisnäsan" haha damn va elaka vi är.. ;D men man ska inte ta oss seriöst de vet ni.. :P

Slutade 12.00 SKÖNT! :D
Åt lunch i skolan..frossade i, som Alex säger, "betongbröden", tror det var nått sånt iaf.. :)
Hem..ingen succe, satt mest och FÖRSÖKTE hålla mina trötta ögon uppe.. :S

Men ni nu ska jag ner och DEGA (som Hille säger) i soffan.. :)
Ni får ha det så himla bra..!

(Och jusste IDAG konstaterade jag mitt dåliga humor, när jag på vägen till skolan i bussen började jag asgarva åt en bil med registrerings skylten: "SUG"...haha ni ser.. ;P)

Och...

image316

Godnatt på er alla om jag skriver något mer för dagen♥

Ofattbart..

Orkar egentligen inte skriva men...
Ganska så "lätt" dag i skolan, jag kom lite senare men men..måste påpeka at jag kände mig väldigt scchteekig i min nya skinnjacka this morning.. :) ehe..
På projektarbetet gjorde man inge speciellt, snackade med min gulliga grupp, Alex och Rose..vi spanade på "dinosar" på nätet, lekte med Alex superflashiga mobil och pratade om det man alltid gör på måndagar: "Vad vi hade gjort i helgen" Alex hade köpt en råtta, GRYMT avis, den var så söt..Sibel var namnet, tydligen hans idol or what?! :S :P

Lunchen var en succe, vegetarisk grönsaksbiff med potatismos och pestokeso.. :) Dock så höll de andra på att spy av mitt matval, don't know why? ;O De två sista ämnen var Djurhållning i park, gjorde lite giraff frågor och Tomat Thomas snackade en del om APU med oss, jag och Sofia ska tydligen bo ute i buschen på våran praktik i Skåne...! :O Hmm vet inte om jag gillar det särskilt mkt, men vi ska prata med den APU:ansvariga inom kort så får vi hoppas tills dess.. :) Under rasten visade jag Rose, Sandra och Alex mina coola "Friskis-moves" och de höll av någon anledning på att garva ihjäl sig, sen blev man mobbad resten av tiden..vaddåra? bara för vissa av de rörelserna är en anings "sexistiska".. ;P
Och idag fick jag en chock när Fredrik bjöd mig på en Extra Pastill, jag riktigt spärrade upp ögonen och ba: VA!? Haha ha bara skrattade åt mitt udda beteende.. :)

Sista timmen var det mentorstid, vi gjorde en samarbetsövning, jag å Rose vilket teamwork! :D Man skulle blunda och tillsammans rita ett hus, hund + bil på ett papper, picasso here we come säger jag bara! :) blev riktigt nice..om man ska se det från den ljusa sidan..

Hem sedan till "Berga-hood", innan jag och Jenny hoppade på roslagsbanan stannade vi till vid pressbyrån och köpte den traditionella frukten och var lite extra snälla å lyssnade på den stackars kraken till dragspels spelare som satt och försökte tjäna sig en slant...får ALLTID lika dåligt samvete.. :(
När vi var framme gick jag direkt från tåget till Friskis för ännu ett gympapass, men denna gången medel, thank god for that! :D Mötte också Loppis och Elin som var å pumpade på samma pass, yehess sällskap! ;D Var astaggad innan men den "taggningen" försvann när jag mitt under passet fick ont i huvudet, men jag kämpade mig igenom hela passet med lite känningar av ena vaden, but who cares for the moment.. ;) gick bra trots allt..

image314
Yeeeah..

Buss hem, satt i min egna lilla värld, var SÅ nära att glömma å hoppa av, SAMT att en överdrivet jobbig fjortis satt med benen för vägen så jag rikigt fick harkla mig för att hon skulle fatta att en person skulle passera.. :S tragiskt.. ;) och appropå fjortsiar så var det en reblisk tjej på tåget idag som skrek jättehögt i telefon om att hon inte ville åka på någon bussresa, hon måste haft psykiska störningar den stackaren som hon skrek alltså, mitt bland folk: "JAG VILL INTE ÅKA MED DE DÄR JÄÄÄVLA FJORTISARNA TILL UNGAR!!!.....VILL INTEEE!!!" herregud nästan så man behövde öronproppar.. :O

Men hörrni, nu måste jag avsluta här, nyss kollat på sista avsnittet av kungamordet, BRA! ;D Tjejerna gav det där svinet till misshandlare! :) Men jag ville ju veta vad som hände med lilla Rasmus..aja.. :S

Och jag hoppas på att jag kan sova bättre inatt, var inte kul igår.. :( mitt hjärta gjorde ont, var riktigt obehagligt..  
Och en annan sak: Säg: "Jag älskar dig" till dem du håller kär, innan det är försent ..jag har lärt mig att livet har oväntade vädningar.. :( tyvärr...
Och en annan ofattbar händelse har inträffat..tråkigt nog..

image313
Glöm inte..

Men nu måste jag säga GODNATT till er alla därute, hoppas ni sover gott! 

(Och jag måste bara tillägga att jag för första gången i mitt liv fick damp på spisen av alla manicker idag, när jag skulle koka upp vatten till mina mästerliga tortellinis..USCH..tog hundra år innan vattnt överhuvudtaget började koka, sen när det kokade och jag la i tortellinin så SLUTADE det koka..jag rikigt röt till: JÄKLA spis! bror ska alltis retas och svarar med töntig röst: Du behöver ju inte bli sur?)  

"Jag gillar gaseller ere nå fel med det?"...

Sitter nu här, nöjd och belåten efter en mumsig middag som var bulgur med köttfärs, paprika, purjolök, morötter, och curry för er som vill veta.. :) Och så har man gått på ett intensiv pass med Emma också, vilket gör att man känner sig ÄNNU nöjdare med sig själv, GUD va duktiga vi är.. :) Sitter just nu och pratar om våran duktiga insats på msn, haha ego trippin.. :) Fast jag kände av knäet och vaden, vilket INTE var bra.. :O haha ok den där övningen till "Smack that" låten, snacka om mission impossible, shit man skämdes ju nästan när alla andra överaktiva människor pumpade på i väldans takt..men men jag lär mig.. ;)
Fick skjuts hem av papi.. :) han är snäll han, hade vart å lämnat Robban och Cam.. :)

image312
Krister Henriksson, my new idol.. ;) kanske överdriver en aning..

Snart är det söndags klassikern Wallander på TV, mastermind denna gång, den är ryslig.. :S men jag har filten redo och i högsta hugg IFALL det skulle krisa.. ;) och gissa vem som kommer kasta sig över den sista kladdkakebiten? inte ere jag...BROR såklart..men rikigt såg hur det gnistrade till i hans ögon när han såg formen med den saftiga kladdkakan på bänken, men den är han värd.. ;)
Men ni skulle sett han vid middagen, han började babbla på om en massa litteratur trams, fattade nada, men FÖRSÖKTE så gott jag kunde att lyssna, men tappade intresset right away..han fortsatte snacka goja, han var verkligen jätte inne i ämnet, haha lite smågulligt där...

Men nu ska jag inte sitta här nå mer..
Och imorgon är det skola ja? fan jag hade förträngt det.. ;)

Ha en kanonbra kväll!♥

Bara lilla jag igen..

Sitter här med lite te och ett äpple och mumsar.. :)
Robban och Cam är här å busar..trevligt! Och jag säger bara en sak, Cameron är helt såld på hitta Nemo, han hade inte ens ro att sitta ned och käka pappas home made mega bullar, då'ere illa... ;)

image311

Precis kommit hem från stallet och det blev, som jag sa, en hel del naffsningar från Loves sida, den lilla lymmeln! ;O Snacka om att jag blev arg och röt i när han bet mig i överarmen i protest för att stå i vattenspiltan, Love i ett nötskal.. :S jag gav tillbaka och sprutade lite vatten på hans mule..
Och Fredirk ringde mig angående ett skolarbetet, han är läskig den bitchen.. ;) nejdå självklart inte! Vi kör värsta teamwork.. :)
 
Nu ska jag snart iväg igen här på Friskis med Emma.. :) Ska bli refreashing om man stavar det så? :S jag ska FÖRSÖKA ge järnet, men som sagt, man vet aldrig med Hasses intensiv pass, de ät en oviss fråga.. ;)
Men nu ska jag snackish lite med Hillish på msn, ni vet man kan inte göra TVÅ saker samtidigt.. ;)

See yaa..♥

Hot shots



Haha älska Hots shots! ;D



Roligare film får man leta efter...



Och ja vet, jag kunde inte rikigt bestämma mig för vilken jag skulle ta.. ;)

Video 1: Killen i finkan..
Video 2: Limousin scenen..
Video 3: A la "Lady och Luffsen" scen..

Bang bang orangutang.

Godmorgon..
Jag kunde inte sova inatt, låg bara och tänkte hela tiden samtidigt som min mp3 spelade på hög volym, jomen det kanske var därför.. :P Usch så var regnet tillbaka då, fy vad jag önskar att det skulle vara lika bra väder idag som igår..hmmm... :/ och min bror har blitt "stan-galen" han ska in dit och schteeka idag MED, men med en annan person bara..thank god for that...skoja... ;)
Själv ska man sitta och göra en massa läxor hela dagen :( usch jag orkar inte, på en söndag och allt, jag har hört att söndagar är de s.k. "vilodagarna", så ska man sitta med en bunt läxor och hålla på, nee det borde finnas straff för sånt elakt.. ;) Mitt i allt detta ska man hinna: Gå till stallet och busa med Love som garanterat kommer försöka bita sönder min jacka med sin naffsningar, umgås med Rob and Cam + hinna med ett intensiv pass på Friskis med Emma, om det inte blir ett medel of course.. ;) kan inte dygnet ha 34 timmar istället, god damn it, man hinner ju inte med allt som ska göras.. :O

Nee nu gott folk måste jag göra lite nytta, bädda min säng som ser ut som "a big mess", pussa bror hej då på kinden (ok som ni kanske förstår så överdriver jag en ANING på den punkten, så trevliga är vi inte mot varandra), ta mig på lite normal kläder, istället för pyjamas short och en uråldrig tröja från Eriks fotboll där det står: Matchvärd OCH så måste jag sätta mig ned med läxorna...

Så...Tjingeling på er alla...! ♥

image310
Och ni, jag blev lite betagen av denna bild...läskig..den heter "Fashion Hurts"...
Och ja, det syns verkligen..

Complicated

Ni kan inte ANA hur seg min dator är right know..haha man kan inte göra annat än å garva åt det.. :P vill helst inskaffa en egen bärbar, men det kan man ju bara glömma å drömma om, hur ska jag ha råd med det liksom? MÅSTE ta tag i jobb nu, before it's too late.. ;)
Jusste, glömde säga förut att jag fick en sann chock i stallet när jag snackade med Mirre, hon trodde jag var 20 bast!? Haha what? Jag som ser galet barnslig ut..men men.. :S :P alltid kul å höra att man ser äldre ut, fast konstigt, i kris ålderna blir det väl tvärtom har jag hört, DÅ vill man se så ung ut som möjligt, börjar färga den gråa utväxten och använder tonvis med anti rynk cremer..HERREGUD jag längtar inte, det måste ju ha en stressfaktor på hundratjugo.. :O

Och OJ va skönt det var att ta en promenad i vårvädret idag, tog en runda i skogen, hoppas innerligt att de inte bygger hus där någon gång i framtiden, det är en riktigt söt liten trollskog.. :) fast gaash va lerigt det var, gled runt som bambi på hal is mellan lervällingarna.. ;) otur att man hade satt på sig sina VITA converse, det var inte direkt vita när jag kom hem, snarare grå prickiga.. :S
Ikväll blir man bänkad framför andra chansen, hoppas Carola INTE kommer vidare, gillar inte hennes tupp-toner som bara ekar genom TV:en, synd bara att Andreas e galet bra men men..
Björn är inte med, triiiist..vem ska man då skratta åt? undrar det..

266744-309
Mina kärnfria vindruvor och....
266744-308
de andras kladdkaka... ;)

Själv ska jag frossa i vindruvor, kärnfria, kan inte bli bättre? Love it, en av de godaste frukterna, ABSOLUT! :D Min lilla familj ska få min kladdkaka som de tjatat så på.. ;) själv kör jag lite healthy saturday.. ;)
Och min bror är lite söt när han vart och shoppat i stan, han är verkligen göö stolt över sina inköp.. ;) Hihi så kul att lyssna på hans analyser: Ok kolla här Anna, vad är snyggast, om man har de här skorna till dessa byxor....eller....de här skorna?? 

Nu har min rygg pajat och jag har fått skavsår i öronen av låten "Is it you" med Cassie.. :S
Puss på er alla..♥

Vem vill inte vara en katt i sitt nästa liv?

Mina små katter Melvin och Moa är FÖR söta..

266744-307

266744-306

266744-305

Det är vad jag kallar KÄRLEK! :D

 

En liten shopping vända..

Åhh nu har jag vart en sväng både till Åkersberga centrum OCH Täby centrum.. :)
Blev det jag ville ha, skorna från vagabond som jag kollat ut samt en skinnjacka, yiihuuuu! :D

266744-304

266744-303

Schteekigt va?
Men ojsan va irriterad jag blev på kassörskan som jag köpte skinnjackan av, hon upptäckte en sminkfläck på ena jack ärmen..
Yeees..! tänkte jag, NU sänker hon priset på jackan så jag kan få den liiite billigare..Hon tar då fram vatten och en trasa och börjar gnugga...skit stolt kommer hon tillbaka: KOLLA!! Jag lyckdes få bort sminkfläcken! Fan, hellre att jag fått den billigare alltså.. :P men tanken var väl..
Pappsen shoppade också loss och inhandlade ett par svart "James Bond" skor.. :)
Nu bli're väl en kopp te och kanske en promenad.. :)

See yaaa..

Hihi nu ropade pappa nerifrån köket:
Anna, du kanske kan göra en kladdkaka till kvällen!? 
Fika galen är ordet, but sure I will.. :)

 

"Hörru jag vet att du är därinne.."

Äsch då..det blev ingen hoppning för mig idag.. :/
Men istället gav jag mig ut på en långritt med Loverboy, jag vet namnet är lite udda, men jag tycker det är sött! :) Och han är världen sötaste pålle, punkt slut.. ;D Men iaf, vi red runt röllinbybacka och lite till, Love var pigg och busig som få men jag lyckades tygla den grabben.. :) Snacka om att det var härligt att rida ut i solsken väder, ååå vad jag njööt! :D Stötte på x-antal hundägare också, en av dem hade en jättecrazy liten vovve som började springa efter Love i jakt på en vän å busa lite med, Love bara stanade och glodde på hunden som om han typ sa: Eyyy, what's youre problem dude? tur att han inte blidde rädd å skena iväg iaf.. ;)
Träffade Milla och Natta i stallet, de två är så himla duktiga som jobbar och sliter.. :) men det gjorde så jag fick denna låten på huvudet: Jag klär jag klär av mig naaaaken... om ni vet vilken det är? Haha satt och nynna på den under hela uteritten.. ;)

Tog mig en promenad hem...så nu sitter jag här och min mage vill tydligen ha lite mat eftersom den nu låter som en "vulkis" igen..hmm kanske ska gör iordning mig lite gröt.. :) sen ska jag till centrum och kolla upp hur mkt pengar jag har på mitt kort, kanske blir det lite shopping, skor och skinnjacka, fast allt hänger på HUR mkt pengar jag har.. :S HOPPAS PÅ MYCKET!

Ha en braig Lördag people! :D

Filmtips

Innan jag går och lägger mig måste jag bara tipsa om denna film som jag såg idag:

VÄRLDARNAS KRIG
image302

Lite psycho var den of course, men verkligen sevärd.. :D
Brukar inte alls gilla "Alien" filmer, men denna var riktigt spännande och endå ganska bra gjord.. :)
Så om ni har möjlighet, se den! 
Men nu måste jag gå och sussa lite, för imorgon ska jag upp klockan 07.00 och åka till stallet för att hoppa lilla Teddy, looking forward to that.. ;) inte för jag kommer palla att gå upp men, jag får helt enkelt TVINGA mig själv..går nog super I think..

Och jag måste erkänna att jag nyss "knarkade" lite Läkerol IGEN.. :O måste börja gå på någon drogklinik för "Bli av med ditt läkerol-beroende" serious stuff föfan..men det blir nog braa! ;D

Ni får sova så sött ♥

 

Fredags mumselimums..

image301

Åhh ikväll har jag svullat med lite mörk choklad, även sånt kan man få tillåtelse till ibland.. :) Men om man ser det från den ljusa sidan så har jag hört att det är GANSKA så nyttigt iallafall, äsch skit samma förresten huvudsaken är att det är gott, I just LOVE it! :D 
Njaa men nu små pysar måste jag kila ned för att se resultatet i Let's dance, god damn it vad jag håller på Tony Richardsson, härlig man! ;) sen måste jag se klart på "Världarnas krig" en mer spännande film får man leta efter.. :P 

Hoppas ni njuter av Fredagen! :D
Pusshej♥

Freeeedag!! :D

Hejsan...
JOBBIG dag i skolan..usch...bara en massa s.k. "betongblocks-ämnen"...Estetisk verksamhet, jag och Freddieboy jobbade lite med ett arbete vi håller på med, ingen kommentar, men vi fick en "lilla vita kines flickan" att börja garva i datasalen efter våran lilla diskussion.. ;) haha...
Sen var det matteprov, jag kände att det inte var någon ide att ens försöka.. :/ så jag skrev upp mig på omprov right away tillsammans med Sofia..kan verkligen NITE matte, jag vill också vara ett NV-snille ibland.. :) Ska nog börja gå privata matte-kurser hos Flodby, borde funka bra det! ;) Hon är ett proffs när det gäller sådana ämnen, man blir grymt impad om man säger så.. :) LUNCH sen, yeees, man fick välja pannkakor om man ville men njaa jag tog en morotsbiff med couscous och tzatsiki, gott enligt mig, men Elli och Rose var djupt besvikna så det sprang efter pannkakor, gölligt.. :D

BARA jobbiga ämnen efter lunch, Sh, där vi kollade på någon konstig sex och samlevnad film och jag som trodde en liten kille i grön keps hade grönt hår, braa syn man har! :D Sen var de svenska med stackars Jean banan som inte kunde tygla oss på en sen fredags eftermiddag, vi pratade om medeltiden och jag, Rose och Alex skämtade om den "Svart Medeltiden" sånna blir vi när vi har tråkigt.. ;) Och Erika gav mig en tungskrapa i form av en klen plastbit och dessutom en meteorit, eller dvs. ett stenkorn som tydligen fallit ned från himlen, som ni hör är vi vääldigt seriösa.. :) Dessutom snackade vi gamla "brandsläckar-minnen" och skapa konst på Jeans ena byxficka.. ;P roooligt.. Sist ut var NK med Jean igen, men han lät oss gå tidigare, kan förstå det.. :P Alla bara tjoade och kutade ut från salen...aja nästan iaf.. ;)

image300
Och ni anar inte hur jävla mkt jag har missbrukat Läkerol salvia på vägen hem från skolan idag! Herregud man borde nästan skämmas.. ;P

Åkte hem lite ensam, Sofia, Jenny drog hem till Anneli och Fredrik hem till sig, bärgis för att svullo citrontårta.. ;) den lilla godisgriiisen.. :P som tur hade man liiite sällis av Alex på sms, OJ va elaka vi är.. :P neråå.. :)
FINT väder, jag njööt när solen trängde igen fönstret på roslagsbanan hem.. ;)

Preic ätit middag, Calles taco med avocadosallad, en SUCCE! :D Love it! Säg till om ni vill ha receptet.. =)
Nu signar jag ut...SLUT!

Pöööss på er♥

Saknad..


Every day I wake up
I hope Im dreamin
I cant believe this shit
Cant believe you aint here

Its hard to just keep goin
Its like I feel empty inside without you being here
I would do anything, to bring you back

You was the greatest
You'll always be the greatest
I miss you

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you

I cant wait til that day, when I see your face again...

image299






22.15 dax för lite godnatt snack..

Nu mina pysar ska jag nog gå och sussa lite, men jag ville bara säga godnatt till er alla därute..
Själv sitter man här och missbrukar tuggummi som vanligt, som Emma och jag påpekade tidigare under dagen..har hört att det ska ha en laxerande effekt, men jag har ännu inte märkt något..? very strange, men tur också of course! :D
Och min katt Maja verkar inte veta vad hon vill för tillfället, jag lyfter upp henne i sin favvo garderob för hon står och mjauar på pallen nedanför, en sekund senare är hon nere på golvet och stryker sig mot mina fossingar, jag klappar henne, i minut senare sitter hon på pallen och glor mot garderoben IGEN och så går det runt, som i ett kretslopp..hmm jag har gett upp.. :P

Men men jag måste bara tillägga att pappsings megbullar blev HIMLA goda! :D Mysigt med lite fika time ibland.. :)
Imorgon är det Fredag, ska bli himla skönt med lite helg.. :) känner att min kropp behöver det..who dosen't liksom? Men nu ska jag drömma sweet dreams och jag hoppas ni gör det också! :D men INNAN jag släcker lampan blir det lite läsa av med veckorevyn..! :)

Godnatt och puss på er alla! ♥

image298
Ska bli skönt att få sova lite..eller vad säger ni?

Party brothaaa..

Tanten: Vilken årskurs går du i då?
Bror: Jag går i tvåan på gymnasiet..
Tanten: Jasså hur funkar det då?
Bror: Det är ganska tufft faktiskt, men sen i trean kommer det bli slappt, då kommer man ju bara planera sin studentskiva hela året..

Haha, gosh vad hade han tänkt och göra för någon super skiva om jag får fråga..? ;)
Men det är bra bror, keep on moving..

"Han ser typ sminkad ut?"

Hejsan! :)

Haft en mycket trevlig kväll med Emma, men det höll på att sluta i katastrof eftersom min bussjäkel inte ville dyka upp, till slut kom den FAST PÅ FEL SIDA!! :O Fick kuta över och hann precis, buss chaffören undrade nog vad jag sysslade med, men han var en riktig gentleman..! :)
Emma och jag körde idag ett medelpass på Friskis, var himla taggad innan om man säger så, körde fullt ut! Riktigt härligt! :) Efteråt var jag för en gångs skull snabbare än Emma att byta om, hihi, jag är nämligen känd för att vara den segaste i omklädningsrummet.. :P Efteråt gick jag och köpte veckorevyn, för vet ni vad? min storebrorsa är med i den i ett reportage: "Sexiga hantverkare" Känn på den ni, man blev ju väldans stolt! :D så köp den gott folk!

266744-296
Haha tänk att man har en så schteekig hantverkar bror.. ;)

Sen styrde Emma och jag kosan mot Liu's sushi bar där vi sörpla lite soppa och åt sushi.. :) Himmelsk! :D Säger som Erika: Älska sushi! Fast jag råkade vid ett tillfälle få i mig liiite för mkt wasabi, så det kändes ärligt talat som jag skulle döö, bara andades ut hetta typ.. ;O Wonderbart trevlig kväll med Emmsing, BÄST! :D <3 precis vad jag behövde.. :)

266744-297
Mums.. :)

266744-294266744-293
Emma och jag på Liu's sushi... (Emma slå mig en pling om du vill att jag tar bort bilden, helt ok ;)

Och ni kanske undrar hur det gick med våran etologi studie idag, jomen det funkade prima! :D Vårat uppdrag var att fråga främmande människor om autografer..Rose och Malin är för tillfälligt mina idoler för de VÅGADE springa runt som små tokar och fråga snällt om autografer, DE FICK FAKTISKT TRE STYCKEN! Yäääh.. Sandra, jag och Alex var fegisar vi bara satt och antecknade bakom en skylt..haha..
Endast ett ämne idag, matte B, fattar ingenting och det är prov imorgon, OJ det känns ju bra (inte).. :S

Och ni kanske är nyfikna hur det gick för min katt Moa idag? Jomen det funkade bra. förutom att den lilla markattan lyckades få av sig tratten på huvudet som hon skulle ha i tio dagar + att hon kissade ner min säng..Thank you honey! ;S Men det är bra att flickan lever.. :) Ni skulle sett när hon var helt groggy och dunkade huvudet i trappen samtidigt som hon med sina fladdriga bakben försökte springa upp för trappen, gaaash vilken dramatik! :P

266744-295
Aww lilla Moa med tratten på huvudet..

Men nu mina kära vänner ska jag ned och mumsa på bullar som min pappa har bakat! :D Han är duktigt han!
Och så vill jag säga GRATTIS GRATTIS till födelsdagsbarnen Mona och Alexandra! :D Hoppas ni får en underbar dag! Parta loss nu föfan! ;)

Pussiluss♥

In da school

Mmm så sitter man här..I SKOLAN! Hur jävla idiotisk får man va?
Jag menar idag börjar vi klockan 13.10 eller vad det var och har en lektion och lilla jag åkte hemifrån klockan 07.55...Jaja kalla mig stupid biatch om ni vill.. ;) Jag ska endå möta Alex, Sandra, Rose och Malin om en och en halv timme..så det borde jag väl klara..kan jobba lite under tiden.. :)
Hoppas ni, mina vänner, sover gott därhemma.. :P

Åhh herregud imorse, pappa skulle ta lill-katten Moa till veterinären, för idag ska hon tyvärr förlora sin kvinnlighet.. :S men vi orkar inte med henne och hennes vulgära toner när hon löper så ere bara..men iaf..Vi fick INTE in henne i den förbannade transportburen!! Hon blev som tokig, klöste oss all over the place och ja..jag säger bara stackars pappa, han fick ett antal hemska klös sår: Kändes som om vissa klor gick enda in till benet..Gaaahh min katt är crazy! Men vi fick in henne till slut, men LITE våld var vi dock tvugna att ta till, väl därinne var hon som skogstokig, satt med tassarna mellan gallret och skrek.. ;O Hoppas det gick bra at the vet.. :)
Lilla söt "BooBoo" som vi kallar henne.. <3

Och det är SNÖ igen, fyy bara en massa slask och blötsnö, man blir helt sänkt av detta väder, I wan't some VÅR!! ;D Fast vädret har sin egna vilja, nothing to do about..
Och jag är inte glad över mitt hår idag ska ni veta, jag tänkte dusch imorse, men klantig som man är försov man sig och hann inte med den där duschen som man planerat, har fixat det så gott som det går, men erhhmm...jag vill ju inte påstå att det blev särskilt prima.. :S

Oj vilket framsteg det har bara gått 10 minuter sen jag senast skrev att det var en och en halv timme kvar, great! :S

Jag kan seriöst sitta här och skriva i evigheter, för jag har endå inget å göra, om ingen störd klass har bokat salen det vill säga, but i dosen't seems so.. :) önskar bara att någon rolig människa skulle kunna logga in på msn, men alla sover ju som sagt, smartare drag än vad jag lyckats besluta.. ;S

NU kom Jenny!! :D Haha trevligt hon ska göra klart lite skolarbeten, bra ide, ska nog också försöka med det! ;D
Och jusste! Blevdet någon promenad mellan t-centralen och gamla stan för mig? Neee, usch vad lat jag kände mig när jag stod kvar när de sa: Se upp för dörrarna, dörrarna stängs.. *PIP*...

image292

Och JA idag ska jag äta sushi med Emma, GOTT! :D

Men vi ses allihopa! ;D
Pusshej♥

Keep on moving

Fan fan fan, nu blev jag inte glad alls, varför måste man ha så höga krav på sig själv? Blir ju bara jobbigt i  längden..
Men lite om ikväll kanske..Jag och Emma kom med på skivstången!! :D Var riktigt kul faktiskt, men vi var tydligen de enda som var nya där så lite pinsamt vart det när ledaren ständigt pekade på oss och skrek: Ni två nya tjejer där, kom så ska jag visa..! Kändes som om hela gruppen vända sig om för att se vilka filurer vi var.. :P
Vi lyfte skivstänger, vikter, drog i rep, gjorde lite step-up m.m. musklerna fick sig en rejäl genomkörare..men really nice after.. :) så nu har vi bokat in oss på ytterligare två pass..pump it up! :P Längtar tills imorgon för då ska Emma och jag gå på gympa och sedan mumsa sushi, ska bli så trevligt! :)
Jusste! Och jag mötte Jenny vid station när jag skulle ta bussen hem, trevligt, hon var bra glittrig i håret, hade tydligen busat med Sofia i stan.. :P hehe..

Grabbarna kollar på fotboll och lilla jag gör ingenting, precis kollat klart på top model, de skulle posa som blommor...haha jag kände mig som värsta barnrumpan när jag satt där och var avis över deras "blommiga-utstyrsel"... :) Den sk. "smarta" tjejen som käftar mot alla i juryn åkte ut..ingen kommentar.. :P

image291
Om jag var en blomma skulle jag vilja vara en liljekonvalj, för de luktar ofattbart gott, är söta OCH giftiga..inga fiender här inte! ;)

Nu är jag bara så himla kissnödig, för jag har druckit alldeles för mkt te...så ni kanske vet vad jag måste göra? :P
OJ va jag skriver om "intressanta" saker känner jag..
Men snart blir det väl läggdags, imorgon har man bara ett ämne i skolan: Matte B, inget dröm ämne om man säger så men...jag ska åka in tidigare, för jag, Malin, Sandra Alex och Rose ska göra en etologisk studie, ni vet den jag snacka om, så det blir till att pallra sig upp vid 06.30 anyway...Tänkte vara lite duktig också å hoppa av vid t-centralen och ta mig en morgon promenad till gamla stan också..rensa tankarna lite.. :)

Men ni får sova så gott..! ♥

Flyg fula fluga flyg och den fula flugan flööög

Sitter här och lyssnar lite på Stevie, it makes me happy! ;) Man rikigt sitter och diggar med i tonerna, härligt..! Min ena lårmuskel har blivit helt knäpp, den rycker hela tiden, riktigt obehagligt, kanske så vill den också digga med lite? :O men jag gilla're inte..så sluuuta..

266744-223
Inte är Melvin inne och sover nu inte..skatjakt!

Nu tror jag min katt Melvin är uppe i trädet, för skatorna här utanför är RIKTIGT förbannade, skriker och har sig, Kraaaaaak, kraaaaaaak...åh jobbiga filurer.. :P
Snart ska jag möta upp bror efter hans skola, själv har man ju vart hemma, mohaha va skönt det känns att JAG för en gångs skull har bättre schema än den lilla lurken..! :) man rikigt ser hur avis han är på määj..synd broothaa..

Har inte fått svar från skivstången ännu, venne om jag kommit med eller inte, hoppas, annars ska ju Emma tvinga med mig på ett intensiv pass och den typ av pina vill man inte genomgå idag.. :P så I hope for the skivstång..måste endå låna hennes skor, för jag var ju som sagt HIMLA lat imorse och orkade inte hämta dem i skolan.. :P

Äsch nu ska jag fixa iordning mig lite..have too looking good när man ska gå på banken och glassa.. ;)

Ha're gott! :D

Wednesday morning..

Godmorgon allihopa!
Strålande sol utanför fönstret, säg någon som inte gillar den synen? Fast right know är det faktiskt ganska så störande eftersom vi inte har någon persienn så man sitter här och kisar..lite småjobbigt of course..dessutom kände jag nu att man blir överkokande varm..
Det blev anldrig någon skola för mig idag heller, jag nämnde ju igår att jag skulle åka dit för att hämta ett par grejer..men jag råkade visst glömma bort att jag har 1 och en halv timme till min skola i resväg.. :S Så jag gick upp vid 07.00, satte mig en stund på sängen och funderade, för att sedan slänga mig under täcket igen och somna om, sköönt..
Så nu vaknade man klockan 9.15 igen..precis ätit lite frulle..VÄLLING, Mums säger jag bara! You have to try it guys! :D

image290
Man känner sig typ som katten..

NU ska jag försöka göra något med mitt förbaskade hår som ser hemskt ut för stunden, ser verkligen ut som jag levt på en öde ö i ett decienium eller liknande..bläää...men det funkar nog..
Sen ska jag göra lite läxor, eller skolarbeten, don't looking forward to that men...sen blir det väl en härlig promenix sådär vid lunchtid.. ;) Ska till banken sen också, god damn it..men inte för att råna den om ni trodde det, sånna gangster fasoner sysslar inte jag med.! ;P

See yaa
Tjingeling..♥

Byt låt sego..




Tänkte bara för skojs skull dela med mig vilken låt jag har lyssnat på senaste timmen...Vet inte varför jag lyssnat på den hela tiden, glömde helt enkelt bort att byta låt, seg som man är..
FYY vad jag tröttnat på den nu!! Gaahh..

Tisdag

OK nu är jag riktigt arg, för HELA mitt inlägg försvann nyss..!!!
Åhhh varför? kan man inte få LITE gnutta tur någongång!?

Dagen i korthet då:

- Softish dag i skolan..

- Pof, ingen fattade nada av Brittas konstiga uträkningar på tavlan, endå fick man höra detta: Guuud va duktigt ni jobbar!! själv låtsades man vara en sekreterare åt Alex..

- Etologi fördjupning. Jag svek lilla Fredrik genom att dissa hans grupp och vara med Rose, Malin, Sandra och Alex istället..vi ska göra en studie på hur folk reagerar. Våran studie: Glömma barnvagnar på tunnelbaneperrongen. Tänkte först putta ut barnvagnar med skrikande leksaks babysar i i full trafikerad väg, men det kändes lite "too much" om ni fattar vad jag menar..

- Idrott, gangstaah dans körde vi på, men jag och Fredrik var inte med, vi skötte den störda CD-spelaren som inte ville lyssna, tur att vi är SÅ tekniska å klarade av att få igång den där manicken.. :) de andra i klassen var SÅ duktiga på att dansa..var är det man säger: Shake what yaa mama gave yaa..!  en klassiker i mina kretsar.. :)

- Lunch, hamburgare med pommes GOTT! Niklas i parallell klassen tog dock way too många: HÖRRU! Två hamburgare räcker! han lyckades nalla tre.. :P Jag snodde pommes från grannarna Jenny och Fredrik, proffs på sånt.. :) Alex försökte starta matkrig, jag gav igen med en tomatskiva, sen vågade ingen fortsätta IFALL vi skulle bli sedda och portade från matsalen i tid och evighet..

image289
Det är lite gott ni vet...!

- Hem, mötte pappa och alla tre bröderna bus vid Åkersberga centrum, vi gjorde en del tråkigheter.. :( men lättade upp stämmningen genom att äta på Bergas bästa pizzeria, Arena, haha Sandra, Jenny, Fredrik och Alex kommer ni ihåg i somras? Ursäkta har ni inte ätit klart snart? det var härliga tider! :D

- Göö trött, somnade på soffan härhemma.. :P Snackade med AnnaPanna på msn, riktigt wonderbar vän, skönt att snacka lite med henne, var längesen juee.. :D Imorgon ska man vara hemma från skolan...skolkis? jag? nej nej vi har fått kompledigt! Yeehess! Men jag måste typ endå åka upp en snabbis och hämta some stuff..

- Emma och jag ska prova på skivstång imorgon på Friskis, for the very first time, spännande!

image288
Herregud, hoppas inte att Emma och jag får sånna vikter!? :O

Godnatt på er!♥

Måndaaag

Hello..
Första dagen i skolan då..
Och hur gick det?
Njaa det gick väl ganska så bra, men visst var det jobbigt att gå upp, fiifaan, missade bussen jag hade tänkt att ta också, fick ta en senare, så jag HANN precis i tid.. :) Men det var lite kul, för Fredrik den busen satt på lektionen och skrev ett sms där han undrade vart jag var...haha fast det trögot märkte inte att jag var i klassrummet already.. :P

image287
Tycker ni som jag? segt att börja skolan igen?

Trevligt att träffa alla igen, de gör mig glad efter allt som hänt.. :) happy smiling faces everywhere! :D You see, det gör mig också glad! :D och Alex med sin ÖVERFLASHIGA nya mobil, herregud jag är GRÖN av avund..att han alltid ska ha det flashigaste.. Anna ska vi jämföra skärmar?? Äääsch skit på dig! :P men jag kom på att jag bara behöver säga: Alex, ska vi jämföra tunnhet!? mohaha..

Haft projektarbete, ingen var särskilt taggad inför den lektionen.. :S
Lunch, mummsig lasange, fast jag och Kamilla tyckte den smakade too much saffran, och "The african women" var inte det minsta glad över att se oss igen, mungipan rörde sig inte ens en millimeter..vad har vi gjort henne egentligen? :P
Djurhållning i park..ingen succe, men det gick med lite flodhäst film och artiklar..
Sist men inte minst var det mentorstid, berättade en grej för min mentor med stöd från Fredrik och Jenny, de är underbara de! :D visste att det skulle vara jobbigt, men jag bet ihop.. :(

Jag köpte mig ett äppel päppel innan jag och Jenny traskade till roslagsbanan, där på träffade man även Emma tha man med homies.. :) trevligt!
Själv har jag vart en hurtbulle idag och gått på Friskis, vill inte direkt påstå att jag var taggad innan men måste man så måste man...Det var jobbigt men kul, grymt skönt efteråt, nästan så man satt och sov på bussen på vägen hem, helt utmärglad verkligen.. :P Väl hemma blev det till att frossa lite i cashewnötter innan den mumsiga middagen.. :)

Nu blir det strax Andra avenyn och Kungamordet direkt efter, kvällen är räddad..
Haha jusste vi snackade vid maten om udda platser på bussen, råkade då nämna brors fotbolls-homie som ALLTID väljer de mest konstiga platserna, han är roolig..! xD Först handikapp platsen, sen "den-ensamma-felvända-stolen-platsen" för att sedan idag köra på "dragspelet".. :P skojiboj! nån som vill ha uppmärksamhet maybee?

Ha're bäst! :D

Bedtime

Nu har man fixat över några softish låtar till mp3:en, så nu är det time for bed för min del.. :) Somna in till några grymma beats, finns inge bättre! :D Hoppas jag drömmer en massa härligt, inget tråkigt vill jag drömma om, då kommer jag garanterat vara på dåligt morgonhumör imorgon..det vill mina nära och kära INTE uppleva... :P

Neee imorgon ska man upp vid sisådär 06.30, ingen drömtid direkt men det är iaf bättre än 05.00 på morgonen! :D Blir väl ingen succe det där heller, men med lite frulle i magen och med en varm och skön dusch brukar det alltid funka.. *Nickar*...

Men ni får sova så gott alla pysar så hörs vi imorgon! :D
Wish me good luck in school!

Pussiluss♥

Superstition



Stevie Wonder, för alltid min idol! :D

Ursäkta? Bjuder du på ett skratt?

Samtal vid en middag:

Jag:
Erik jag mötte din kompis..vad heter han nu igen..?
Erik: Jaa, jag vet inte...
Jag: Men han som är ganska kort, som du spelade fotboll med IGÅR..
Pappa: Jaha du menar "C" ?
Jag: Right han var det! Värsta brat han är..
Erik: Är han FORTFARANDE lika kort?

Haha glömmer aldrig det där alltså..
Som om han växt mkt på en dag eller nått..
Ibland känns det som om min bror skulle behöva en elektrisk stöt i hjärnan..

Men sött..image286

Dagens bild

image285

Åhh tänk att bara svinga sig upp på denna vackra häst...
Låta vinden bita tag i håret medans den bär dig över stranden och havets rullande vågor som brusar när de slår i strandkanten och den gyllenbruna sanden som ligger som en lockande mjukt täcke..
 
Hålla fast med ett krampaktigt tag om hästens fladdrande lena man som riktigt kittlar under fingarna..
Magen som riktigt pirrar i den fartfyllda galoppen..
Kallt vatten som stänker upp från dess graciösa ben som dundrar över vattnet..
Det är härligt..
Sen om man har taskig balans och ramlar av så är det ju en annan sak..
Så gott folk...HÅLL ER KVAR!! ;)

Ingen vacker syn..

image284

Imorgon ska man stirra ögonen ur sig på den här skylten...
Everything back to normal..
Bussar att passa, tågen hit och dit, trängsel, förseningar...
Sounds like a ordinary day på väg till skolan..

Nää fyy på mig! Vad håller jag på med egentligen?
Om jag inte minns fel så var det JAG som tillägnade ett HELT inlägg till att berätta att våra problem i i-länderna är så små att man inte behöver klaga på dem, medan de stackarna i fattiga länder inte ens har mat för dagen...DET är ett PROBLEM...

Nästan så man får skämmas... :S
Sorry people, that belived in me..

Skola imorgon, men här har man humöret uppe..eller?

Tjohopp!
Så var det den fruktade dagen här, söndag kväll och imorgon börjar allt slit igen..
Tur att man har wonderbara pysar som lyfter upp den trista skolvardagen.. :)

Min faster har vart här idag och vi alla blev för stunden onyttiga och åt gifflar, mary cookies + att hon hade köpt med sig Coco choklad.. :) hehe men är det sista dagen på lovet så MÅSTE man tröst äta lite, inte sant? Går ju inte att neka till att det var gott..! :D Trevligt å träffa lilla faster, gjorde oss nog gott! :D Fick filmen Gustaf också, den är ju som klippt och skuren för min katt Melvin, snacka om hans tvillingssjäl..

image282
Oja, det ÄR gott!

Som tur förbrände jag bort ALLT onyttigt crap som jag tryckt i mig genom att gå på ett medelgympa pass med Emma..Jag vet inte hur Emma kände, men jag kände mig helt ur funktion under passet..venne..men armar och ben var typ som spaghetti och dessutom var det så himla fullt på passet att man hela tiden höll på att ge någon annan en örfil i alla yviga rörelser.. :P men vi kämpade oss igenom en timme, trots förutsättningarna.. :) KUL i jul att träffa Emma iaf! :D vi med våra orakade ben, jaja.. ;) shit happens..

Sitter nu här igen, skitväder outside, jag som hoppades SÅ MYCKET på våren men det önsketänkandet fick man snabbt lägga åt sidan.. :( Hmm vet inte om jag gilla're..
Längtar tills om 50 minuter, för då är det "En annan del av Köping", gillar det skarpt, speciellt Tobbe of course, min gud fiifan! :D 

image283
Härliga människor..

Ha en bra kväll!♥

Jaha, one more day to go.. :(

Godmorgon, eller ska man kanske säga God förmiddag?
Jaja säg som ni vill...
För er som undrar så blev min kladdkaka en dundersucce igår, yeah, min bror tog ett dussintal bitar: Asså Anna...är det ok om jag tar en till bit? Haha sötisch..
Min bror Robban var över en sväng till oss igår, med sin "tjejkompis" Sara, trevliga tider! :) Jag och pappa lagade värsta gourmet middagen som kallar sig: Medelhavskyckling, visst var det lite kaotiskt ibland, men hell yääh att det gav resultat, 5 plus skulle jag vilja ge denna utsökta måltid med kycklinggryta med saffran, tomat, fånkål, salladslök och färska kryddor med potatisklyftor och sweet and soure sås till..? Sounds good? Mums...

image281
Färska örter, basilika var det här!

Sen var det GALA-time med melodifestivalen, men då tog jag mitt paraply och gick över en sväng till mi gangstaah homie Emma.. ;) haha..var jättelängesedan vi såg så det var KUL! ;D Fast det blev ju en del tråkigheter också..men det lättade vi upp genom att läsa gamla sms från den gamla tiden, haha kunde knappt tro mina öron när ja fick veta vissa grejer som jag skrivit, like this: "Njut nu av Ljungbergs kropp som tar sig fram som en tiger på savannen.."
Haha gaash man har ju inte vart liiiite pinsam.. :S:P
Efter melodifestivalen, som man knappt alls tittade på, förutom den berusade Björn Gustavsson OCH Fronda <3så gick man hemåt och lämnade lilla Emma home alone, men hon skulle ju få nobelt besök så hon klarade sig nog! ;D

image280
Min nya idol.. :P haha kanske inte..

Hemma var det full myskväll, kollade på den klassiska filmen "Om en pojke", love it, speciellt när den udda pojken kastar ner en hel fet brödbit i dammen och dödar en anka.. :) toppen..
Nu ska jag byta om, sitter här i morgonrock och slappar, sen idag kanske faster kommer över, så nu blir det till att baka another kladdiskakis! :D Men det gör jag så gärna, man får ju slicka ur skålen med smet så.. ;)

Tjingeling♥

Lifehouse - You and Me



Låten som jag aldrig kan tröttna på, den är så söt! :)
En låt som väcker många minnen, speciellt från sommaren 2005, gaash det var en bra sommar!

Chokladfrossa!

image279

Snart blir det till att göra lite kladdkaka...
Åkersbergas godaste, OJA! :D Mums va längesedan det var man frossade i kladdkaka, looking forward to that! ;)

Do you wan't some?

Hoppla!

Ibland undrar jag om datorer också har dåligt morgonhumör? eller vad är det här liksom? Den är ju SÅ himla seg, vissa stunder har jag bara lust att slänga ut den genom fönstret...varför är det så att man ALDRIG har tålamod med datorer, det ska gå med högsta speed alltid, don't get it..men så är det bara! :)

Gick som sagt upp klockan 7.00 idag, snacka om att kroppen fick sig en chock av att pallra sig upp så tidigt, den frös och hängde inte alls med i svängarna.. :P
Härligt att komma till stallet igen och andas in stalldoften, me like! Alla verkade jättetrevliga i den nya gruppen och de hälsade mig "varmt välkommen", aldrig vart med om något liknande, men det är ju vuxna så.. ;) Fick rida lilla Teddy, han är söt, men jag minns så tydligt när han var ny: KOLLA! Stallet har köpt sig en åsna! Ja det stämmer litegrann, han ser ut som en liten åsna, men ack SÅ söt! Nu kommer man väl bli "uttnyttjad" som minstingen i gruppen att få rida ponny hela tiden, fast jag gillar små busiga ponnysar så mig gör det inget! :D


image277
Trust me Teddy, är han inte söt?

Gick väl ganska bra, men man var ju lite ringrostig..Teddy var duktigt, men han är ju som han e, lite bångstyrig, så det blev mkt till att rida med skänkeln (har kramp i benen right know) och lirka i innertygeln för att han skulle ställa igenom ordentligt...erhmm..nu har ni som inte är hästintresserade ingen aning om vad jag snackar om men.. :S Jaja ni får slå upp i något "Stall-lexikon" för jag orkar inte sitta och förklara.. :)
Mockade åt lilla Loverboy också! :D

Nu sitter jag härhemma, precis druckit te och kollat på Fab 5, ååååh härliga pojkar det är! :) Jag gillar dem skarpt! Nu ska jag ta mig en varm dusch, innan svettet torkat in helt på kroppen..

Och vad är det för väder? Varannandagsväder? Fint den ena dagen och skitväder den andra dagen...Idag är det rikigt bullshit väder med evigt "kissandes".. :( Usch då..

Kramisar♥  

Sov mitt lilla videung

Klockan visar på 00.05..hmm egentligen bör jag vara i sängen vid det här laget, för imorgon ska jag upp klockan 07.00 för att pallra mig upp till stallet och rida..Min nya ridgrupp står på tur, är lite smånervös eftersom gruppen typ endast innehåller människor på 40+, men jag för hoppas på att de är snälla mot en liten 18:åring som mig.. :)

Precis kollat klart på "Den sista samurajen" med Tompa, ganska så bra film faktiskt, fast det är verkligen EN självklarhet att av ALLA japaner så ska det vara en Amerikansk "krigshjälte" som står som den enda överlevaren, WOW, man blir såååå impad... :P Nu låter jag som en riktig filmdödare, men det är bara fakta, men bra är den..och jag kan inte låta bli att bli liiite andlig när jag ser alla japanska små hus och deras livsstilssätt, coolt, jag vill åka till japan.. :)

image276
Trodde jag skulle komma på en bildtext, men tydligen inte.. :P

Vart ute och promenerat i dag med pappsen, skit jag som trodde att det skulle vara ganska varmt, så jag körde på med tunna leggings, men ack vad fel man kan ha! Mina lår höll på att förfrysa till två stela pinnar under promenadens gång, men jag klarade mig med nöd och näppe, härligt med en promenad var det iaf, fast hostig blev man.. :)

Kollat på Danny gånger två också, lite på Så ska det låta, där jag hör och häpna INTE missade när Danny sjöng sin berömda "Öppna din dörr", lika tårfylld varje gång, sen på TV4 var det självklart Let's dance, med craaazy 80-tal, jag digga're! :D Mat Tina med sin Tobbe var klart bäst, fast Tony är inte illa han heller.. ;) Missade vem som åkte ut, men det är väl bara att gå in på aftonbladet.se så ser man väl svaret på en gång.. :P

Nu måste jag bädda upp min säng och krypa ned, åhh va skönt det lät, gör nog det medsamma! :D

Godnatt på er!♥

RSS 2.0