Hasta la vista 2007..

Sista riktiga inlägget på år 2007 då..
Vet inte varför jag har den känslan, men jag känner mig på något sätt illa till mods.. :/ not a good feeling, måste vara nått som ligger och gnolar i mina tankar..får leta rätt på'ett..

Right know är jag typ helt mörbultad efter Emmas och min hårdträning på Friskis idag, jomen ni vet vad som gällde: Dans och nyårsmixen (både dans och gympa) Allt gick sammanlagt på 2 TIMMAR! :O man kunde gjort (som alla andra) gå ut och dricka skumpa efter dansen, men jag och Emma ville inte börja festa redan vid 12-tiden så vi tänkte: "Äsch ETT gympa pass till klara vi" Och det gjorde vi, men jag är död right know, och dessutom har man hela kvällen/natten på sig att fira det nya året, gissar på att jag kommer däcka snabbt. .:O
Men gympan var grymt skoj, dansen var en ny grej, och det var HUR MKT folk som helst. Förlåt men jag kunde inte hålla mig för skratt åt kvinnan framför mig som dansade med VÄRLDENS jäkla inlevelse, haha såg ut som hon blivit hypnotiserad och dansade runt i sin egna lilla "bubbla" men som sagt, lite extra kul när folk bjuder på sig själva.Och det gjorde ju också gympa intruktörerna Pirrko, och han...aaa don't remember his name, men de gympade med kavaj, slips, kjol, klackskor å hela köret (bara en stund dock) Boogie woogie.. =)

Inte så väldans kul var det att åka hem med bussen, svettig som en gnu med en massa andra fräscha ungdomar, haha kände mig lite...äcklig? dessutom var det ingen höjdar buss, flög och guppade EN meter över sätet och chaffisen körde fel väg, ojaa, men jag kom hem! :D That's the point! :)
Typ hela dagen har man kollat på MTV TOP 100, mkt bra.. 

Nu ska jag hjälpa mami med smörgåstårtan, hoppas på att få sig en "smakbit".. :P
Ikväll ska're bli trevligt...

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!!!  
266744-28

Get myself on track

Så va're kväller IGEN! Måste egentligen gå och lägga mig nu, för imorrn ska man upp klockan 8.00 för att hinna med en viss buss för att sedan hoppa av vid centrum och  förmodligen gå på TVÅ pass på Friskis, ett nytt pass som är dans/konditions inspirerande samt en annat pass som kallas för "nyårsmixen", det var Emma som ringde mig nu ikväll och frågade om jag ville hänka, SJÄLVKLART liksom! :D Man måste ju hålla sig i form innan allt nyårsfirande, totally agree..! :) Så imorrn blir det upp och hoppa..!

Frysit på bra ordentligt nu på vägarna, var nämligen ute en sväng och promenerade med mami y papi och snacka om att det var glashalt på vägarna, bara TUR att man klarade sig från att halka och bryta benet lagom före nyårsfesten, puuuh, att man inte råkade ut för en sådan olycka..BRA start på det nya året det hade vart, gipsad på kryckor? Nää hallelujah att man blev skonad från nått sådant..

Minns när man var 12? kanske det var, då bröt man klantigt nog benet den 1 Januari 2003 FÖRSTA  dagen på det nya året och dagen INNAN man skulle på hoppkurs i stallet, ni kan ju gissa hur mkt jag grät, när jag hoppade på kryckor varje dag i över en månad? Dessutom skulle jag olyckligtvis krascha in i julgranen med gips och hela paketet...Ni kanske undrar hur jag bröt benet? JOMEN jag åkte bara ned för ett döbrant berg som ligger utanför mitt hus, fan smart ass.. ;) ALDRIG igen, får rysningar så fort jag går förbi det berget, minns hur det small till i benet, FY asså..

Nog om sånt tråk..
Ikväll var vi lata, vi orkade inte göra mat, utan det fick bli beställning från pizzeria instead..GOTT det med, men alla blev besvikna när inte jag tog någon pizza (vilket my hole family did) jag valde nämligen att vara nyttig och tog en köttbullesallad med vitlöksdressing, låter inte som så mkt till världen, men den var GOD som få! ;D    
Kollat på filmen "Ogifta par - en film som skiljer sig", haha den är rolig den, men man får lite panik i slutet när tomten är full, välter granen, eldar upp sina egna kängor, sätter sig på pepparkakshuset, ååå herregud, massa trams, men aja, svenska film när det är som bäst.. :)

Nu mina vänner måste jag sussa, om jag imorrn ska hinna till bussa.. (Poet jag vet! ;) not..)

GO'NATT

Right, vi (jag och mamma) har ju också gjort en GRYMT smarrig smörgåstårta tills imorrn, ojaa, rena höjdar succen, vänta tills imorrn då ska ni få se ett fota of da mästerverk! 

Vad säger ni...

Var inte allt LITE enklare förr..?

266744-47
Jag och bror påsken -95

266744-45
Jag och älsklingskatten Maja..

266744-44
Tvillingarna leker apa i trädet..

266744-43
Fika efter en tur med skidorna på ängen..

...Jomen det tycker jag... :)

Raindropps are falling on my head

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 13

 

Din ålder borde vara 23 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

What? Skulle min ålder egentligen vara 23 år? gör inte mig nått, men så vuxen är jag faktiskt inte.. :O
Men kul att höra då'raa! ;)
You can also try! Hemsidan står däruppe om ni inte märkt det ännu..

Måste berätta en sak innan jag drar, drömde värsta helmysko drömmen inatt, jag var i skolan, där var en kille, som jag vet vem det är, men jag känner honom inte, så jag ska inte nämna namnet.. :P Vi satt ner och pratade sen helt plötsligt slängde jag ur mig: "Jag är AIK:are!" Hans ansikte bara LÖS upp och han sa: "GUD va du är rolig Anna!" vad är kul med det? xD Sen blev han tydligen kär i mig för jag hade sagt så, myskoo, men som jag sagt tidigare jag ÄLSKAR drömmar! :)

ONE more day to go innan nyår! :D ring klocka riiing! skoj, längtar till man får skååla med "skumpa"..!
Nu blev jag törstig så fort jag nämnde namnet på drycken..

Får se vart ödet tar mig idag då! :D

See ya, peace out

"Anna gillar hästar...men inte vilka hästar som helst...utan FLODhästar"
/Gammalt Hajk/Papi citat

Så tråkig så den blir rolig..

266744-36


Inga tårar

Klockan är 23.45, ingen speciell kväll, only a mysig hemmakväll, inte illa det heller :)
Blev inte "Hajar som Hajar" istället kollade man på när Håkan Hellström och Taube sjöng visor, mkt fint där! ;) Sen blev det en nagelbitande kriminaldeckare med pappsen, kommisarie Lynley tror jag den hette, ;P inte någon vidare succe, men den dög, de flesta deckare brukar vara "förutsagtbara", om det e nån deckare jag gillar så'ere Beck, jag menar Peter Haber och Micke, säger inte det allt? ;P Jodå.

Och nyttig försökte man vara på en Lördag å allt, med te och äpple, dröjde dock inte länge innan jag hade slängt händerna över julens sista knäck, man kan ju inte låta de ligga och ruttna bort liksom, nån måste äta upp det, så pappa och jag gav järnet på att få fatet rensat, lyckades gjorde vi dock inte, blev fem stycken för min del, sen ville min mage inte ha mer sötsaker.. :O

Nu innan jag går och lägger mig ska det bli läsa av med lite skvaller, Love it! ;D

266744-846

Sen innan man finally hoppar i sängen för att sussa, blir det väl provning av lite olika kläder samt lite dans och mimning framför spegeln till NRJ:s nonstop musik, eller varför inte MTV:s partymode? Få'se vad som händer och fötter. (Älskar det ordspråket, SÅ klyschigt :P)

Go'natt på er, sov sött och dröm fina drömmar!

"Men det svänger juu!"



ME LIKE MAROON 5! :D
De är grymma å heta också däremot! <3

Won't go home without you..
Skulle aldrig komma på frågan! ;)



Aaa meehh jag kunde inte bestämma mig för vilken av deras alla grymma låtar jag skulle lägga ut..så det fick bli två! :P Den här låten är nästintill grymmare än den andre! :P Vad tycker ni?

What's you're secret?

Ha en bra kväll! <3

Min katt

Gud vad jag dissar min katt, känner mig som ett svin right know..

1. Hon sitter och glor på mig i trappen (snälla GOSA med mig), jag går förbi, hon sitter kvar.
2. Hon sitter i badkaret, jag öppnar kranen för att ge henne lite vatten för jag tror att hon vill ha, men tydligen inte: "Men strunta i det då!"  fräser jag ur mig lite lagom snällt, hon hoppar därifrån och försvinner.
3. Jag glömde bort att hon låg i garberoben, stängde in henne, upptäckte henne kraffsandes inifrån på dörren ca 5 timmar efteråt..helt slut och med träningsvärk i tassen..
4. Hon vill ligga på tangentbordet när jag sitter vid datorn: "Men Maja! Vad ska du HÄR och göra!?" lyfter ner henne på golvet, hon sitter och tittar upp på sin besvärande matte.
5. Hon gör ett nytt försök, hoppar upp på stolen bredvid, jag är inne i mina msn-konvsersationer, hon hoppar ned därifrån när "klapparna" inte är tillräckligt många och lägger sig besviket på sängen.
6. Hon får inte ligga i mitt knä för hon kloar sönder mina lår: "Men Maja, SLUTA kloa! Det gör ont juee..." Lyfter henne över till soffan bredvid mig, där vill hon inte ligga, hoppar ned.. 
7. Vill ALLTID gå in i de rum där dörren är stängd, kraffsar så det ekar i hela huset: "Men Maja, sluta! Varför ska du in där! Mamma ligger och sover hon har jobbat natt!" (inte för jag tror hon förstår men).

Men ENDÅ är hon den katten som jag ÄLSKAR mest!
Puss på dig söt!
Det är alltid du som ligger bredvid min huvudkudde på kvällarna och spinner i mitt öra, alltid mysigt att lägga armen runt dig och gosa, som en tröstande vän.. :) Det är KÄRLEK! <3

266744-52

266744-51

Hon är BÄST! Även fast hon kan vara LITE (men då menar jag lite) jobbig ibland, men hon tycker nog desamma om mig så, det går jämnt ut! ;)

Ohh cutie pie, you are my angel, I love you baby beauty..SO mucho macho!
(Så snackar jag med min katt..strange I know..)

Keep on moving

Aa tjena..
Ni vet jag sitter och väntar till 2008, LÄNGTAR, äntligen snart slut på 2007..
Hur ska man sammanfatta detta år? Hmm inte vart det bästa kanske, men en del underbara minnen har man faktiskt, Parga, Justin konserten i globen, och ja en massa annat skoj som jag inte kan komma på för tillfället men..Alla underbara vänner...
Men självklart en del tråkigheter också, ni vet tjaffs, tårar, ångest, stress...men sånt hör väl till livet antar jag?
Men som man alltid säger när ett nytt år ska gå av stapeln: "Hoppas det nya året blir bättre än det gamla!" KLART man vill det, jag har också de förväntningarna, men det blir väl vad man gör det till.. :) man kan inte direkt sitta året ut och hoppas på att något bra sak hända, men måste anstränga sig lite själv också, det ska iaf jag göra! :D Jag tror att 2008 års höjdpunkt kommer att bli när jag, Emma och Anna åker till Grekland, det ska bli grymt skoj..! :D Har längtat hela hösten och vintern på det..
Sen fyller man 18 år också, bara det är en stor grej, men sen så har man inte planerat så mkt av år 2008, får ta det som det kommer, men vissa saker hoppas man ju på.. ;) Ska försöka skaffa mig ett jobb också, istället för at slita sig itu av det tuffa stalljobbet hela tiden, visst det kan man ha som andrahand men jag känner att ett "riktigt" jobb också behövs.. :P
Och nyårslöfte? Njaa brukar inte gå in så mkt på det där med nyårslöften, de är ju som till för att brytas.. :P Men om jag ska hitta på nått här och nu så bli det kanske..hmm..att helt och hållet sluta med godis (ni vet det gamla klassiska)! Hehe bli nog ganska lätt eftersom jag knappt äter godis nu så..lite fusk där maybee...  

266744-29

266744-31
Hmm utmaning?

Nu har det börjar regna också, skitväder, man bli bara deppig av 'et.. :( Jag som hade tänkt och ta mig en promenad till stallet idag och allt, men om det ska regna såhär blir det väl så att pappa får skjutsa mig..
Även idag så har vi vart till Arninge, börjar känna mig som en stammis i de trakterna nu för tiden, hänkade med pappa som skulle köpa lite vin och "skumpa" inför nyår..oja, valde dock att sitta kvar i bilen och lyssna på musik, inte ville jag gå in där och suktas av cidern ;) ingen bra utsikt fick man heller, en man som stod och kissade bakom ett träd vid parkeringen, allt folk bara vågar.. :O Jaja deras ensak..
Sen gjorde pappa och jag lite hemligheter, ni vet min mamma fyller år på Onsdag.. :D Så nu måste jag vara tyyyyst.. :P Var också inne på el giganten och tittade lite på tekniska grejer som tangentbord, vårat börjar bli lite väl slitet nu.. :P men den billigaste varianten som det var REA på var slut, självklart att vi ska ha sådan otur.. :S Btw så fattar jag inte att ALLA killar som jobbar på El giganten är snygga, är det ett anställningskrav eller? "OBS! Endast snygga killar" verkar så :D Men jag klagar inte..

Nu har vi ätit lite lunch, rester, hela kylskåpet är numera fullt av rester, don't get it? Äter vi dåligt i min familj eller?
Om en timme ska jag gå till stallet och sköta om lilla Love, mys. Sen hämtar pappa mig och vi beger oss till Lekiz för att hämta bror från jobbet, sen till Margeletelund, för att lämna bror hos en kompis, sen home again, ett himla skjutsandes fram och tillbägo.. :O

JUSSTE! Igår fattade inte mamma och jag varför mandarinerna som vi hade köpt inte var med i kassarna: "Äsch vi glömde väl dem i vagnen" påstod mamma. Men vad hittade jag och pappa hängandes på en skylt på våran parkering? Haha mandarinerna, välbehållna i en plastpåse..lite skoj, så nu är det i trygga händer! Slutet gott allting gott! :D

One more thing..imorse drack jag välling, snacka om att det var mumsigt! :D
Ikväll bli're mys och den klockrena filmen "Hajar som hajar" går på 5:an, have too see! :D Om lilla vithajen Lenny som blitt vegetarian.. xD

266744-38   266744-40
Samma sorts välling som jag drack, try it! 

Puss på er alla!    

Nattsång..



Världens charmigaste, sötaste och bästa Salem Al Fakir... :)
How many days will it take for you to understand? Look in too my eyes this is who I am..!  You know I can not do anything about it..

Väldigt bra text, jag menar, varför rätta på sig och ändra på sig själv för att alla andra vill det? Våga vara dig själv och strunta i vad alla andra tycker och tänker. Man är bra som man är! :D
Sitter jag här och ger råd medan jag själv inte har det bästa självförtroendet, hehe men anyway..! ;) 

Men Natti Natti på er alla ute i stugorna...eller lägenheterna, eller var ni nu bor i! ;)

Maskin

Go'kväller på er alla!
Nu är jag inte särskilt glad, min bror ska tydligen bjuda hem någon främling, gaah orkar inte.. :S Aja antar att det bara är att hålla masken och se glad ut..errhm, player.. :S

Vart till Arninge och köpt en tröja, vit å fin, samt ett halsband med guldörhängen, kanske passande till nyårsfesten!? :D Mami köpte sig två diadem..bra, då kan man alltid låna.. =) 
Hjälpte till att handla mat på Willys, mkt rogivande..hehe, men ärligt så gillar jag att gå runt och packa varor i vagnen, dessutom blir det lite extra trevligt när de har en "provsmakningsdisk" där de idag bjöd på mackor med ishavsröra, mamma och jag gled förbi disken och plockade diskret på oss lite tilltugg.. =) mums..
Oj jusste får inte glömma en sak, DET FINNS GRÖNA RUSSIN! :O Jag som mobbade Alex för hans teori om att det fanns gröna russin, men damn it det GÖR DET JU! :D sjukt..gnuggade mina ögon ett tjugotals gånger innan jag fattade att det faktiskt var GRÖNA RUSSIN! obegripligt, men nu vet man det då..

266744-32
Bildbevis: Gröna russin..

Nu ska jag bädda rent min säng, ikväll blir det faktiskt godis för första gången på länge :D Ska bli GOTT! ska fetta upp mig med lite Marabou mjölchoklad ni vet sånna där runda? Ahh ni fattar, snacka om att jag kommer njuuta!

Puss på er alla och ha en bra Fredag!

266744-35
Kunde inte låta bli att lägga ut en bild på detta fina vattenfall, ligger mellan Argentina och Brasilien..
Vill jag åka dit? Ojaa vad annars?! :P

Lite frågor..

Kan inte rå för att jag är förtjust i "snabba frågor" måste göras! :D so here we go!

10 favoriter:
Färg:
Ojaa blå!
Mat: Hmm vad säger man: "Mammas kök"..!
Band: Utan tvekan The beatles, the one and only, fast om man ska ta något band som är aktuellt idag blir det väl Maroon5.
Film: Åh det här vet jag, men att jag aldrig kommer på filmen..Fanny och Alexander e grym!
Bok: Not so much för böcker men, jag tar nog Harry Potter böckerna, funkar ALLTID!
Sport: Ridning of course, hello people?! :P
Årstid: SOMMAR <3
Veckodag: Asså det måste ju nästan bara vara Lördagar, även fast de i reklamen sjunger: "Men Fredag är endå den dagen som känns bäst"...Äsch bullshit.. :P
Glassmak: Polkagris, mums, finns att köpa i gamla stan, just love it! :D *dreggel*
Tid på dygnet: Kvällen, typ runt 21-24 då trivs jag som fisken i vattnet..nattuggla som jag e..

9 för tillfället:
Humör:
Jomen jag ska inte klaga, kanske smått irriterad på att min mage gör ont, annars glad!
Smak: Vaddå? Fattar inte, kanske beror på mitt IQ-guldfisk tänkande..who knowes? 
Kläder: Ni vet pyjamas-party dygnet runt på lovet..och en munkis ovanpå det!
Bakgrund: Om ni menar på datan så är det på min käre gammel katt Maja! <3
Nagellack: En fläck kvar på mitt högra pekfinger av mitt röda nagellack, annars nothing..
Tid: 12.55
Omgivning: Jag vad ska man säga, datarummet, träningscykel, skolpapper som ligger lite huller ombuller, öppen garderob, fönster med utsikt över en bullrande väg/äng..lite annat smått..
Irritationsobjekt: Att min ena fot somnar så fort jag sitter med benen ikors..

8 första:
Bästa vän:
Första bästa vän..? Hm det måste ju vart min söta tvillingbror..! :D ni vet best friends ända sedan magen, det är vad jag kallar lång vänskap! Men om jag inte räknar med det så var min första bästis nog Therese maybe. :) 
Screen name: *IQ-noll* IGEN! :O
Husdjur: Mina katter Rembranth och Sessen, aww saknar dem..
Piercing: Bara ett i varsitt öra, enkelt men schnyggt! :D
Förälskelse: Haha ojdå, nu blev det pinsamt! :P JO min storebrorsas polare som jag pruttade i ansiktet när jag var fyra.. xD herregud att jag ens nämner det.. :O
Musik: "Brittan" yeah.. :P
Bil: Ingen egen va? I sånna fall den gamla hederliga "transiten" som var en slags minibuss för våran big family!
Kyss: Det har jag förträngt, lalala let's move on!

7 senaste:
Cigarett:
Nää usch, never in my LIFE!
Mat: Hm frullen som bestod av två rostade fullkornsmackor med lite rester av julskinkan samt en med brieost, salami och ruccola på.
Dryck: Något nyinköpt te med honung och mjölk. Tasted deliciuos!
Biltur: Igår till Solna.
Kyss: Jomen det var ett tag sedan.. :P
Spelad låt: Let me think, var nog en konstig låt som jag hörde när jag zappade till MTV..annars är det nog With you med Chris brown, tröttnar aldrig på den låten..
TV-program: Top ten at ten på MTV, what else? :P

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Hell no, eller? :O
Brutit mot lagen: Joo en gång, men då var man så liten så man förstooood inte..
Blivit arresterad: Nej det tror jag inte!
Badat naken: Vem har inte?
Varit med på TV: Haha twice, en gång på hästen Putte, märkte knappt kameran så jag höll på att rida in i den, KUL när det visades på bolibompa xD sen en annan gång i stallet med..
Kysst någon du inte känner: Nej, men in my dreams maybe ;)

5 nej tack:
Kläder:
Utsvängda byxor, njaa inte för mig tack..(menar typ JÄTTE utsvängda brallor)
Mat: Selleri, usch mår illa av bara tanken..om man tänker på en maträtt så blir det nog fläsk med rotmos, yuuuu..!
Musik: Dansband..lite FÖR ångestframkallande..
Dryck: Någon konstig dryck som vi fick dricka innan vi åkte till Tunisien, var bra för magen, USCH säger jag bara, typ nära döden upplevelse!
Personlighetsdrag: Sur över småsaker..Don't like, va glad! :D

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Knäckte nötter
Du kan höra just nu: Min bror som nynnar på en gammal dänga..
Du inte kan leva utan: SYRE! nej men annars så är det väl mina nära och kära..
Du gör när du har tråkigt: Skaffar mig sterotypa beteende som att gå runt och sjunga, eller bara störa andra.

3 personer:
Du kan berätta allt för: 
Mami, papi och mina närmaste vänner, se ere bara..
Du tycker om: Ehee ojdå, lite privat fråga..Men av mina vänner så finns det många helt underbara, svårt att välja..!
Du inte gillar: *Drar igen blixtlåset på munnen* :P

2 val:
Kaffe eller te:
ENKELT, te! :D
Vår eller höst: VÅR!

1 önskan: En? Herrugud så mkt som jag vill..men jaja, skaffa hus utomlands våre inte helt fel..!

28 December

Nu på morgonen (om man kan kalla det morgon, klockan är endå 11.00) så har man inte mkt att göra, så varför inte passa på att blogga lite..? Bara jag som är uppe och tassar anyway så..Pappa är och kör sin kära buss, mamma sover till 12 för hon ska jobba natt och min bror då? Tjaaa han ligger och sussar i sängen FORTFARANDE! :P Hmm undrar när han kom till sängs inatt då, för jag gick och la mig vid 1.00...och då lös det fortfarande utanför dörren..jaja hans ensak, I don't care..

Glömde säga en väldigt viktigt sak igår, att om EN MÅNAD fyller jag 18 år! :D Det är stort, jag menar..jag bli liksom myndig! det är inte varje dag man blir det..Häromdagen satt jag och mamma å pratade om hur fort tiden går, helt sjukt faktiskt. Kommer verkligen ihåg för ett par år sedan när jag satt och funderade på min artonårsdag, tänkte: "GUD, det är ju HUR lång tid som helst kvar innan jag fyller 18 år!"
Men nu sitter man här fyra år senare och ska fylla 18, tiden bara rinner iväg, snart är man väl pensionär också.. :O äsch så snabbt hoppas jag inte att mina "ungdomsår" går, det vore som sagt lite tragiskt.. :P

Jag har verkligen lust att göra en massa saker, gå på bio, shoppa, ja lite allt möjligt, men det blir aldrig av, fattar inte vad man gör av tiden? Man har lov och hinner med FÄRRE saker än om det skulle vart vanlig vardag, sjukt, kallas man lat då eller? :P Fast idag hade jag iaf tänkt att bege mig till Arningen och kolla om jag hittar lite kläder för mitt presentkort på H&M som jag fick i julas, så spänningen är olidlig på den fronten.. :P Inte för att Arninge är världens shopping centrum men det duger för mig just idag, orkar inte pallra iväg en då till Täby (ok det är bara en kilometer längre) men kanske så, får se vart mina fossingar bär mig..! :).

Nu mina vänner har jag inte tid att sitta här längre och slösa bort mer tid, nu är det duschen som gäller sen lite food time..! :D Ska väl kanske städa rummet också,ser ut att behövas efter alla dunfjädrar som jag pillat ut från täcket, damn it, jag är hopplös på sånt! :O:P

Min katt ligger i garderoben och stirrar på mig...jag vet inte..ser jag konstig ut?

Pussåkramåsåvidare... ;)

266744-19
Maja Sötnos på hennes favoritplats i garderoben.. :)

  

Dream land..

Somnade till för ett ögonblick och drömde mig tillbaka till Parga..Åhh vad jag längtar dit..

266744-33

Finaste platsen på jorden, hittills iaf..

Kram på er alla..

Turk the warrior..



Jag å Hille diskuterade vem som skulle klå vem i armbrytning på msn, då skickade han mig den här videon från scrubs, hehe love it, så klockren..! :D "Turk the warrior"

You make me better..

IBLAND (bara ibland) kan jag fatta när folk säger: "Anabanana skaffa dig ett liv" faktum är att jag HAR ett liv, punkt slut..slutdiskuterad om den saken..Visst finns det saker som jag skulle vela ändra på eller lägga till i mitt liv, men jag har det bra som det är..tror jag..? :S JO men det är bra..
Jag menar: Jag går i skolan (inte alla som får den chansen, i Sverige kanske men anyway), har en massa wonderbara vänner, härlig familj, lite fritidsintressen (som man btw knappt hinner med under skoltid), åå lite andra sköna grejer.. =) så jag kan hålla med om snubben som sjunger: What a wonderful world för visst är den underbar ibland? Maybe not i alla lägen men för det mesta.. för mkt orättvisor bara.. :(

Men nu vet jag inte vad jag håller på med, känner mig som värsta peace-förläsaren helt plötsligt, från mitt liv till hela världens problem aja.. :S

Gick bra att lämna lilla Cam i Solna idag, förutom att han geggade ned hela min jacka med en mosad banan som han vägrade äta upp, men den är i tvätten nu så ingen skada skedd, pinsamt var det dock att jag inte märkte den stora fläckan som banan orsakat förens jag var inne på friskis, KUL, hade man gått runt med en stor kletig gul fläck på jackan.. :P hehe..
Efter att vi lämnat Cam åkte vi förbi Antes lägenhet och hängde ut en påse med Janssons frestelse på dörrhantaget, undrar vad alla grannar tänkte.. :P han var nämligen inte hemma, utan jobbade..

Gjorde bort mig på Friskis när jag en en gång inte fattade att julgympan var gratis:

Kassörskan: Hej! Jaha vad vill du göra då?
Jag: Ehh jag ska gå på gympa..(sakta för jag pengarna fram mot disken)
Kassörskan: Jaha, ska ni gå på "prova-på-gympa eller? (är gratis)
Jag: Neee..jag...
Kassörskan: JAHA nu vet jag, ni är här för att köpa säsongsskort..!?
Jag: Nej jag ska bara gå på gympa alltså..
Kassörskan: Jaha nu bara?
Jag: Aaaa..
Kassörskan: Jaha men då är det bara att gå in, det är gratis under hela julhelgen..seså..
Jag: (spelar dum) Jahaaaaaa... 

Oojj..hade glömt toffs också så jag fick gympa i gummisnodd uppsatt i håret som mamma sprungit in och köpt på ICA i nödfall.. :P
FULLT med folk på gympan, Emma och jag fick knappt plats att röra oss, men det funkade..Jobbigt var det, men kul som vanligt, Emma och jag skrattade lite åt en man med indianhår som flängde runt som en stridslysten inka-indian på golvet, hehe, xD
TACK Emma för sälliset på gympan..! :D

Ikväll blir det sista avsnittet av August, spännande..! :D Funderar på att åka in till stan någon dag här innan nyår, måste shoppa lite, min bror var därinne idag och frågade inte om jag ville hänka, hmm känner mig lite besviken, men han är som vanligt förlåten, går inte å bli arg på honom, alldeles to kind..! :D

Mer grejer som hänt..hmm jo mamma och jag hade "rundtur" i djursholm och sa: "Woooooow!" åt alla husen.. :P Stora och lyxiga som f*n.. :P Köpte smaskiga madariner inne på ICA i Stocksund, var till farmor och farfars grav och tände ljus, lyste SÅ fint! :)

Nu ska jag ned och äta, blir någon smarrig lax-pasta idag! :D

Ha're gott! 
Pusshej..
 

Peter Bjorn & John



Tyck vad ni vill, men jag älskar den här låten! :D
Just wonderful..Paris 2004..

No one

Goodmorning..inte mkt sova idag inte, Cameron var uppe i ottan and yes the same to me then.. :D
Har PRECIS tryckt i mig lite frulle, samtidigt som jag busat med Cameron som satt bredvid och sörplade oboy, måste erkänna att jag blev lite suktat av hans oboy-drink men näää inget för mig in these days.. =) 

Drömde helsjuka grejer alltså, MÅSTE bero på att jag låg och kolla på scrubs in till midnatt, jag menar där händer ju lite knas allt, haha..låg där halvdöd i sängen och garvade för mig själv, datan fick man ju aldrig, det var bara att GE UPP, min bror (den playern!) satt där...aaa...vet inte hur länge, han är inte pigg idag iaf! :P

Nu händer en massa grejer down there, kan höra pappa: "Wiiiiiiiiiiieeee!!" något bus som jag inte får missa? Ska gå ned och checka läget...
Senare idag blir det bil till Solna där mamma och jag ska lämna Cameron till bror, sen även Friskis med Emma! :D om hon mår bättre dvs, men det får vi hoppas! =)

August serien var väl ganska bra igår btw..mamma höll nog inte med fullt ut, hon satt och halvsov i soffan, men vi lyckades hålla oss vakna genom te, glögg, apelsiner och tortilla chips..!
Och EN sak till, min katt är dum för han äter upp brödsmulorna som jag kastar ut på tomten till småfåglarna.. :O som om det lider någon nöd på honom? NOT!

Men nu går jag..

Tjingeling

266744-39
Bara en fin bild på en blomma..

Så va're kväller..

Ikväll har vi haft besök av käre storebror med Sara och Cameron.. =) Trevligt, nämligen så att vi ska vara barnvakt åt Cameron över natten för de andra två ska på middag hos "Pryllan" som han även kallas, call on me snubben ya know.. :P
Ätit lite gott, kyckling med potatis och rotfrukter i ugn samt fetaost sås, en favorit i repris! :D Cameron har busat runt och vi andra har suttit som en publik när den söta busen stojat runt och gjort alla möjliga ting: vält våran dalahäst, kastat lego, spelat piano (så man nästan var nära att ta fram isolerade öronkåpor) och an massa andra saker som tvååringar brukar göra..Min katter drog iaf direkt när det hörde Camerons ljuva stämma.. :P

Blev lite av en "lilla julafton" också, eftersom Cameron inte fått sina klappar, han fattade inte riktigt varför det var en massa papper runt varenda paket, men med lite hjälp så funkade det GALANT! :D Det han fick var: Kritor (som jag mest använde. :P), kläder (han hatar ju mjuka paket men..:P), en bok om "Våra djur" samt ett mini piano som var populärt, tänker bara på Robban som måste stå ut med det där ljudet dagarna i ända xD hehe..
Sara fick också en liten grej, nämligen halsband och örhängen och vi fick lite mumsig choklad! :D Lite till filmen ikväll alltså! :D Om det går någon bra film dvs..

Men nu ska jag gå och natt lilla Cam!

See yaa..!

266744-48
Min bruur Robban och Sara..

266744-42
Busen Cam..

Lite trams från mig

Hmm jag har börjat funderar på att ta upp mitt dagboksskrivande på allvar nu, jag menar..jag höll endå på att skriva dagbok VARJE dag i fem år, varför sluta? Det blev väl för krävande antar jag..dessutom har jag så höga krav på mig själv: "Nej det här räcker inte, måste minst skriva två sidor till, ALLT måste med!"  Måste sluta med sånt trams..inte konstigt att det blir tröttsamt efter ett tag..
Det blir kul att läsa när man är äldre, för ett tag sedan satt jag faktiskt och bläddrade i en av mina "mästerverk" till dagböcker, det GÅR inte att dölja sitt skratt, haha för jag menar hur mycket knas har man inte skrivit under sina år, sitter här nu och bara flinar av tanken..kärlekslistor och sånt.. xD Aja..som sagt kul...

Idag ska man som sagt prova ett intensiv pass på Friskis med Emma, ber till gud att det ska gå bra, men som Emma sa: "Någongång måste bli den första" och ja, hon har rätt, hur ska man kunna utvecklas om man bara fortsätter på sin "medel" nivå..så nu är det: The moment of truth.. 
....Fast nu blev det ändrat anyway, vi ska gå på medel idag och på intensiv nästa vecka, för då mår vi nog bättre..ni vet "tjej-problem"... :P Så nu ska vi till Peo och ta ut oss till 100% istället för att skämma ut oss bland en massa "intensiv-people".. :D GÅR PRIMA!

Sitter och lyssnar på skivan jag fick i julis av mina storebruushor, jag har fullkomligt blivit såld på Peter Bjorn & John, de är mer än grymma, ska lägga ut någon låt med dem här på bloggen någon dag, så ska ni få lyssna själva.. :P Supahh-trupaah..

Måste lämna stallnyckeln till stallet idag också.. :S Aja ett senare problem...

Men nu ska jag sluta, ska hitta på nått annat istället för att sitta här och ruttna bort.. :P Kanske bädda sängen, eller varför inte knäcka lite nötter, njaaa, det får bli dansa-runt-som-en-tönt-i-huset med lite musik, måste värma upp innan gympan juee... :P

Tjooo på er alla å ha en bra onsdag!

Och en sak till, nästa år vill jag inte vara i Sverige och fira en traditionell jul, då min vänner ska jag sitta på en strand under en palm med en drink i handen och njuta av värmen, i Thailand, eller någonannanstans, men helst där..Snälla år 2008 ge OSS tur i LOTTO! Jag ska vinna pengar...

266744-37
Wonderbart..

Calm Down Dearest



Jag bjuder på lite härlig musik såhär på kvällskvisten.. :D
Men nu ska man ner och se på filmen: "Tomten är far till alla barnen" Har hört att den ska vara bra så jag ska ge den en chans :D Knappra lite på beroendeframkallande valnötter lär man ju också göra..lite svårt att låta bli när det ligger en hel korg med sånna framför näsan på'en...tihii...

Ha en bra kväll!

Så var det över..

Jaha så var julfirandet över...i stort sett iaf..man festar ju fortfarande på all julmat som blitt över men det ska man snart bränna bort på Friskis....

Men igår hade man det mysigt med HELA familjen, dvs, alla tre bröderna bus, mamma och pappa och småkatterna.. =) Det är då som jag trivs som bäst...
Började morgonen med lite grötfrukost och morgonpresent av min snälla föräldrar som, som sagt var ett halvårskort på Friskis..! :D Sen fick jag och bror pengar från våran snälla faster också! :D

Framåt 11.30 kom mina andra två bröder Robban och Andreas.
Vi åt mammas julmat som SLÅR allt! :D Och självklart var äppelmoset framdukat som är ett måste på julbordet! Jag vet att det låter konstigt med äppelmos is the shiet..! :D Sen var det en massa andra godsaker som: Jansson, Skinka, köttbullar, prinskorv, ostpaj, julbröd med skagenröra, yes I named it. Snacka om att man blev "proppis" på allt det där samt julmusten som även den var mättsam. De vuxna tog nubbar och hade sig, ABSOLUT, men snart så.. :P

Traditionella Kalle Anka på Tv, oh förlåt till er alla Kalle Anka fans...men jag har seriöst börjat tröttna på den där jultraditionen, den bästa är fortfarande Askungen med sina klännings skapande möss, sött! :D
Sen självklart "Kan du vissla Johanna", massa julgodis och åter igen några groggar.. :P Jag och Erik fick smaka någon sort som var Italienskt, gott faktiskt, smakade hostmedicin med x-tra lakritssmak.. :D
Efter att vi hade suttit och snackat och bullat upp oss var det dags för klapparna, jag gillar inte att man ska öppna en å en, så alla andra sitter och studerar en när man öppnar, jobbigt enligt mig...Men självklart ska vi göra så som jag INTE vill, ni vet jag hade majoriteten emot mig, so what could I do?  

Detta fick jag (förutom friskis kortet och pengar): Ursöt Snobben-pyjamas, tofflor, Roiboos te, skiva, presentkort på HM. :D Räcker för mig..!

Sen kollade vi på lite gamla videos från när vi var små, skrattade åt Robban i trikå och solbrillor eller Antes "karate-kid-fight" med sin kompis..hehe..
TACK FÖR EN TREVLIG JUL!
Somnade gott den natten.. 

266744-50
Mamma och pappa...

266744-41
Världens bästa bröder..

266744-46
Annsing och pappsing

Idag har man mest softat, vaknade inte förens 12.30, pinsamt ju.. :O Man har mest gått runt o sina tofflor och inte gjort mkt, kan vara skönt det med..! :D ÄLSKAR LOV!
Nu ska jag snart gå ut och ta en promenad, känns som det behövs såhär vid juletider..! :P OJA..
Imorrn ska jag och Emma prova intensiv pass på Friskis, spännande, hoppas att vi klara det! :D Jag menar man vill ju inte dö såhär ung.. :P 

Pussiluss..

Lite smågodis..

 
Eftersom det är jul, måste jag bara lägga upp den bästa jullåten någonsin....


...och nu vid juletider får ni ta det lungt med glöggen och spriten hurrni! :P

Merry Christmas

266744-49
Här är en av de bilder som jag inte kunde ladda upp igår, men nu verkar det som det funkar, men det är fortfarande en massa strul med bilderna, så jag är lite ledsen.
Men NU alla söta är det JULAFTON och ingen tid till att deppa! Vaknade upp av att man fått en massa meddelande på mobilen av sina urgoa vänner, BÄST! :D Ätit grötfrukost med mammas hemgjorda julbröd, kan det bli bättre? =) Nu har vi julmusiken på och vår fina gran lyser (bilden). Men det är självklart EN sak som saknas, SNÖN! :O Alldeles grönt ute, lite trist, "I dreaming of a white christmas" kan man ju bara glömma..


Men nu ska jag gå ned och ta en "jul-dusch" innan mina bröder kommer och hälsar på!
Men ni ALLA får en en supermysig JUL! Hoppas ni vart snälla och får en massa "klappisar" av tomten..!

GOD JUL!

P.s Jag fick ett friskis och svettis kort som morgonpresent! :D GLAD! Nu ska det bli träning av! d.s

"Lilla Julafton" one more day to go..

HEJ! :D Snart JUL hurrni! Bra en ynka dag kvar, mysigt..!
Men jag tycker alltid att den 23 nästan går slowmotion, vet inte om jag är ensam om det? Men jag älskar uppesittarkvällar, alla är vakna liksom, mycket trevligare!

Orkar inte skriva så mkt, för hela min kropp är totalt mörbultat efter dagens stalltjänst som jag hade tillsammans med Emma. Det gick väl bra, förutom EN sak.. :O Vi råkade placera en häst i fel hage, JAHA men då förstod vi varför alla andra hästar hackade på den.. :O Vi skämdes lite, men ingen skada skett! :P
Slit och släå hela dagen, men självklart har även detta jobba sina ljusglimtar, bara att snacka med Emma och umgåss med alla söta pållar gör det ju mkt lättare att klara av den 11 och en halvtimme långa arbetspasset, sjukt långt I know, men man får iaf en liten summa pengar att köpa lördagsgodis för, hehe skoja lite, men det kunde vart LITE mer betalt.. :P Innan jag åkte hem vid 18, tog jag även hand om min lilla "kärleksgosse" Love.. =)

Hann bara vara hemma i ca två timmaroch mumsa i mig en smarrig gryta som mi mama had tillagat, sedan bar det iväg till stallet en sista gång för att kolla till alla hästar, fodra hö, samt ge vatten. Min snälla pappa som numera är van att tömma höpåsar hjälpte till :P Loves "mamma" var även där och gav mig en julklapp och pengar för stalltjänsten som vi tog över av henne.. =) Pappa blev nog lite smågalen på mig när jag, nojig som jag är, sprang fram och tillbaka och kände på varenda dörr om de var låst, ett tiotal gånger ungefär.. :P but I want to be on the säkra sidan.. =)

Nu har vi klätt våran gran, fixat lite med maten och jag har faktiskt gjort choklad-musli-godisar, ska vi se hur mitt påhittade resept smakar..  :P Lovar att det bergis bara är bror som kommer å tycka om den, han äter ALLT som är sött..hopplöst fall..
Men nu ska jag gå ner och vara lite social med min söta familj.. =)

Tacka och hej för idag, dröm sött...
GOD JUL i förskott!
  

Bilder kommer, men jag vet inte vad som hänt med min blogg.. :(

Uggla

Ja, det var ett tag sedan igen, men vår dumma dator "packade ihop" igen så vi fick börja om från början med systemåterställnig och allt, dessutom är vi inte en så värst data-kunnig familj heller så..maybe that's the problem?
Och JA ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV! :D Jag är glad glad glad..Dessutom är det bara 2 dagar kvar till JULAFTON! :D Makes me even more happy! =) Men vi har ingen gran ännu, man får hoppas på en imorrn.. :P

Lite kort om dagarna:

Fredag
Sista dagen i skolan, alla klagade dock på att vi fick gå en sån "sen" dag jämfört med alla våra kompisar som går på andra skolor, men vi bet ihop..
Hade inga riktiga lektioner, mest lek och bus..! :D På djurskyddet hade vi värderingsövningar där man skulle sitta i en ring och få en massa påståenden som man skulle ta ställning till. Stackars Alexandra fick sig en törn när alla klagade på hennes Canada goose jacka..Alex du ska bara vet vilken tur du hade som inte var med då med din fjällräven jacka, du hade nog blitt hackfågel numero dos..
På matten blev jag ytterst lättad av att inte behöva räkna en massa tal och krumelurer..istället tog vi och kollade på "Ja ä inte bitter" med Robert gustavsson, riktigt klockrent..! :D
Sen var det JULBORD, och ni som vet så har vi typ det bästa julbordet ever i vår skola, verkligen grymt bra, med en massa gott att välja och vraka av, dessutom ett eget efterättsbord med en massa gott, själv valde jag att frossa i den supergoda ris a la maltan.. :D Alla (eller några) av oss i klassen satt vi ett långbord och hade myyys..! :D Ni ska veta att jag tycker väldigt mkt om er alla sötisar.. <3 Speciella allihop!

Lek med Jean också, gissar-leken, hehe lite småkul, men mitt lag var inte så bra på att samarbeta, babbel i munnen på varandra HELA tiden, men VI VANN iaf! yihuuu :P Trots att vi missuppfattade lilla söta Sandra som påstod att tomten var en kvinna.. :P
Sen avslutning med våra kära mentorer som bjöd på en urgullig marsipan tårta med små isbjörnar på, eller var det grisar? Aja tolka det som ni vill..Jag åt inte min bit, den gav jag som en "julis" till Alex istället för han vart så snäll.. :P Glupske fan.. :P hehe Kramkalas blev det sedan med alla goa pysar i klassen!

Och tro det eller ej, jag satt kvar i skolan fast vi slutat och hade LOV! :O Lite av en surprise I know, men jag skulle göra klart ett arbete bara a la Boris och Bengt ni vet. Vill tacka Fredrik för han stannade och gjorde mig sällis och dessutom hittade mitt örhänge som jag tappat, aaaww :D   

Åkte inte hem emellan, utan mötte upp Anneli, Jenny, Sofia och Jessi i stan för att invänta bion som började 20.30. Innan gick vi runt i lite affärer och strosade, kikade lite på Vila, Body shop där Anneli fick testa ett läppglans som hon tyckte smakade så gott att hon nästan höll på att äta upp sina egna läppar, haha.. :P
FULLT med folk som julhandlade, kom knappt fram i gallerian, skönt att man slipper det där med klappar i år.. =)
Jag och Annlie fastnade på en julmarknad vid kungsträdgården, mkt mysigt marknad, men jag kunde inte låta bli att skratta åt älgkorvarna.. :P Sen höll jag däremot på att bli lite rökskadad av brasorna som de hade tänt.. :P

Åt på MAX, och även Rose, Alex och hans kompis Malin kom, så det var lite problematisk att få plats vid två små bord, men genom att klämma ihop sig lite extra så funkade det galant. Jag körde på nyttighetsdag idag efter det mättande julbordet och beställde en GI-hamburgare med grönsallad och ramlösa (även fast jag hatar bubbel-vatten), men gott var det!
Innan bion började gick vi runt lite på SOUK och hängde i ett par soffor, jag och Jenny drog oss in en sväng på Topshop och provade en fuskpäls som var hur hippie som helst, haha.. :P Och jag glömde en sak, att vi sniffade parfymer på Åhlens city så att jag började blöda näsblod, man undrar ju var det är i de där parfymerna egentligen.. :P
Råkade även "hälla" en test-kräm på Alex fjällräven jacka, men med lite våtservetter fixade det sig! =) Thank god, annars hade jag vart pank nu efter besöket på kemtvätten :P

Precis innan bion mötte vi upp Mona och stod på kö för att göra toalett besök, köpte oss lite gott också, jag och Anneli delade på en "Hollywood" meny, dvs, en stor popcorn med två läsk.

Han som stod i kassan: Här, ni kan ta varsin gratis klubba om ni vill!
Jag: JAAA VA SCHYSST!!
Jag: ..Men jag vill inte ha..

Det tyckte tydligen han var jättekul för han började skratta.. :P Aja kul att man kan sprida lite glädje! :P 
Sen började filmen, den hette Förtrollad btw..
Den var lite smårolig emellanåt och får klart godkänt. Anneli, jag, Rose och Alex gjorde dock bort oss ett antal gånger när vi skrattade åt saker som egentligen inte var meningen att det skulle vara kul, för ingen annan skrattade, aja, har man kul så har man! xD
Efter filmen gick några av oss skilda vägar, TACK för kvällen sötisar, BÄST! :D Jag, Sofia och Jenny hade sällis till tekniska högskolan där jag och Jenny bytte till roslagsbanan. Innan på tunnlbanan var vi lite smågalna speciellt Sofia som var skogstokig, vi hade lite dragkamp med en klubba och skrattade åt en tom kasse som låg på ett säte. Två som satt i närheten av oss smittades av vårat galanskap och började skratta de med! :D thihi..

Jenny och jag sjöng lite tyst för oss själva på roslagsbanan på väg hem, trevligt! =) traditionell allsång ni vet!
Hämtat av snälla pappa! <3

Lördag:
Idag vaknade man alltför sent..men det är endå lov så! :D
Lite kort om vad man har gjort, ehh, ja, vart på cor (mag- och ryggträning) och spinning med Emma, vi är etablerade motionärer numera, snacka om stammisar på friskis! :D Jobbigt men som alltid klarade vi det med bravuuuur! :D Skönt efteråt..Tack Emma, och god godis jag fick av dig btw! Den där med nötter i som du tyckte var äcklig.. :P
Stallet och ut och rida i minusgraderna på lilla Love, tog alldeles för tunna vantar så jag höll åter igen på att förfrysa min stackars fingrar, som är köldskadad vid det här laget.. :P Skötte om honom, smörjade, gav honom lite foder, satte på honom natt täcket så han inte skulle frysa den sötnosen..

TACO-TIME ikväll, blev frustrerad varje gång mitt tacoskal gick sönder, så jag körde på bröd istället. Alltid samma fråga ifrån pappa: "Taco är ganska nyttigt va?" Haha, mamma överväger att lägga in honom på dement boendet.. :P
Skulle gjort något med Emma och Hille ikväll men det blev inte så, Emma kom bara över en sväng för att snacka lite. Vi har nu träningsvärk i våra magar efter allt skratt, haha..tänker inte berätta vad vi skratta åt men jag kan ge er en ledtråd: Typ lite topless med jacka??! hehe..tackar tjejen för besöket, pappa bjuder på sitt skratt nästa gång också kanske..xD

Men nu måste jag sova hurni, ska upp tidigt imorrn och ha stalltjänst med Emmsing..

Puss..

Bilder kommer, det går tydligen inte just nu på bloggen, nått är fel..

I give up forever..



Satt och lyssnade på en massa låtar på youtube när plötsligt denna gamla låt kom upp i mitt huvud..
Gamla minnen kom plötsligt upp, kommer ihåg att jag brukade sitta och lyssna på den här låten i timmar utan att tröttna... Nu är det ett tag sedan, men jag tycker fortfarande att den är suverän! 
FIN text..

Kvällens sleep and dream låt..
Godnatt..

Juligt

Titta vad jag och mamma har gjort idag! :D Ett alldeles eget pepparkakshus!
Trots att vi hade lite problem med den envisa glasyren blev det ju riktigt bra tillslut!

image820

Och ni, Emma och Hille som tyckte att jag var en tönt som skulle garnera mitt kära pepparcookie house kan ta tillbaka det nu..! ;P Det är hur coolt som helst, och dessutom vem är det som kommer få smaka av denna skapelse? Aha aha inte är det ni iallafall! ;D Men om ni frågor riktigt snällt så maybe..

Ha en bra kväll!

"Titta den där schtekarn har likadan mobil som mig!"

Nu är min data sådär jäkla seg igen, jag blir galen på'et...Min brors fel bara för han är desperat att ladda ner One three hill..att han ALLTID ska göra det just när jag sitter här, inte lite frustrerande.. :S

Inte trevligt att vakna imorse ska jag säga, min näsa var helt igentäppt av en massa skit och min hals kändes tre gånger så stort än vad det brukar och min hosta var aningen förvärrad. Så jag steg upp, slängde i mig ett par halstabletter och gick ned till frukosten, sköönt att papi var upp, han hade redan plockat fram allt från kylen så JA det slapp man (inte för att det är så himla krävande men..) :P
Slängde mig in i duschen innan alltför många började klaga på min långa duschtid.. :P
Stod som vanligt med hårtorken framför spegeln och mimade till alla låtar som spelades på MTV, samt drog några av mina "snygga" moves, sedan sneglade jag ut på grannens fönster och blev tveksam på om de kommit hem eller inte..Så för att ta det säkra före det osäkra slutade jag med mitt lilla "framträdande".. xP

Pluggade på bussen, satt en kille i min ålder bredvid mig som också drog fram sina pluggpapper when I did, hehe, det blev värsta plugghörnan där bak i bussen ju! :P
Provade en ny väg från tunnelbanan till skolan idag, nämligen genom da fruit park, gick faktiskt smidigt. förutom att jag höll på att ramla och slå ihjäl mig i trappen på väg ned.. :O innan jul och allt, vågar inte tänka på vad som kunnat ske! :O
Kände mig som en uppkäftig bitch när jag av misstag råkade trycka på knappen vid övergångsstället fast det bara var en buss som kom på vägen, han stannade lite irriterad och jag småsprang över vägen upp till skolan! :P Sorry busdrivaaahh att jag gjorde så du kom försent i tidtabellen.. :O

Första ämnet var engelska och vi fick se på film, Bridget Jones dagbok, lite småkul, speciellt när Hugh grant sa: "Dirty bitch" erhmm..aa sånt tycker vissa av oss är kul ja! :P
NV, Alex och jag jobbade inte NV, vi gjorde annat.. :P vi gjorde lite på ett annat arbete, men vi tog fel data för den dissade helt vååra USB-minnen.. :O Lyssnade lite på musik också, ojaa lite Fergie och Leona. Dessutom kom vi på att vi INTE gillar de dumma paret Bodil och Bengt, de kan sticka å brinna.. :O
Svenska, kollade film även där om den skånska dialekten, haha det var lite småkomiskt när de sa: "Förut tänkte de byta ut alla skåningar i Sverige och flytta dem till baltikum länderna för att ersätta skåne med "riktiga svenskar".."
OJDÅ.. :P Man kan säga att man blev lite påverkat av den där filmen, när man sedan skulle på lunch, rullade man för sjuttsingen på R:en, rrrrrrrrrrrrriktigt rrrrrrrrrrroligt..... :P

   image819

Pannkaka med ice cream till lunch, Nanny var överglad att få servera oss mat idag, hehe så hon skrattade åt det mesta. Satt med Alex, Felicia och Sofie. Sofie berättade en jättekul historia om när hon försökte hjälpa en handikappad att komma ut från en felänmäld hiss..herreguuud va tokigt det kan bli.. xD Dessutom påstår Alex att det finns gröna russin!? Haha att de kommer från de gröna vindruvorna och att de "svarta" man äter är röda! xD Bra teori där men nää.. :P

Sista timmen hade vi prov i reptiler, gick GRYMT bra! :D Jag är SÅ glad! Nu är allt avklarat innan lovet, kan inte med ord beskriva hur skönt det är!!! :D
Hem själv, eftersom jag var så himla seg på provet, men det var skönt, helt tyst, bara musiken och jag! ;P Var dessutom helt borta när jag höll på att gå före alla i kön till bussen, trodde av någon konstig anledning att den kön tillhörde en annan buss, tur att jag märkte det innan jag fått en utskällning, då hade min dag vart förstörd.. :P Dessutom träffade jag på lite old school också, nämligen Matte och Adde, hehe lite oväntat.. :P

När jag kom hm luktade det kladdkaka till min stora förvåning! Och vem hade bakat?? MIN BROR! :O Jag blev förvånad över att hitta honom i köket med en slickepott med smet på i högsta hugg.. :P Han bakade tydligen till sin klass.. :P Synd synd, hade gärna velat smaka hans bakverk!

Nu ska jag sträcka på ryggen! :D Imorrn är det FREDAG och LOV!!! :D Wohooo I'm a happy girl!
Bio tajm imorrn också med ett par pysar från klassen, trevligt!

Pussiluss..

Hej söt..

Just nu lever jag för halstabletter och tee... :S Jag vet jag är lite småsjuk, låter ju som om jag är i målbrottet när jag pratar..hehe :P Men det är inte kul.. :(
Samtidigt som man sätter halstabletterna i halsen och ständigt bränner sig på teet försöker man plugga på provet i reptiler tills imorrn, men ärligt det går BRA! :D

Lite galna saker som hände i skolan idag då:

- Jag, Anabanana, lyckades komma försent till föreläsning om en djurkommikatör, pga av bussSTOPP på vägen, den där stresshanteringen med "andas ut genom ena näsborren och ut genom den andra" som vi lärde oss förra veckan kunde behövas vid det här laget..
- Jag drog en time out linje mellan Alex och Anneli som blev lite upprörda på varandra när de hade delade åsikter angående "att prata med djur"..hehe...
- Pluggish med Mona, Jenny och en russinkastande Sofia.. :O
- Lunch på stället culinar, TREVLIGT! Must fick man också..men:

Jag: Kan jag få en must?
Killen som servera: Va? Läsk heter det!

Haha ajaa..

- Sofia, Jenny och jag busade runt i korridorerna och råkade irritera killen med "terminator" ögat, woops!
- Råkade spetsa Jenny med pennen i hennes lår..
- Alex och jag sprang fram och tillbaka med frigolit, målade lite, prasslade med papper i bildsalen så "hästarna" fick damp och ville ut och ta en rökpaus, SKOJ! xD (det vi gjorde var att fixa en djuranläggning till kursen djuranläggningsteknik..)
- Jenny kunde LYFTA mej!
-  Jenny och jag däckade på bussen hem..

Min trevliga dag, TACK och HEJ!

image818
My LOVELY halstabletter..!




 

Tisdag

Lite snabbt inlägg här, för jag ska ner och dricka te..Har nu suttit vid datorn i två timmar och pluggat på sällskapsdjursprovet, min rygg gör ONT! ;S

Försov mig EN HEL TIMME imorse, våre det inte för att bror skulle komma in halvklumpigt i rummet och säga: "Anna klockan är halv sju!" hade jag säker vaknat när skolan slutat eller liknande...
Orkade inte stressa, hade ingen andning, min näsa var täppt som en elefant med knut på snabeln (Härm från reklamen I know)..
Kom en halvtimme försent, ooooj, idrottsläraren Fredrik som vi hade teori med såg inte direkt glad ut.. :O Andades in Sofias ruttna bananskal hela lektionen.. :S Hehe..jobbade med stresshantering.. :P
Många borta idag också..undrar var alla haft för sig idag..??

SH, diskutering av artiklar, trevligt.. (not) Alex och jag är btw Emmas favvo elever, men jag tror hon ändrar sig efter 00.00 inatt! :O keep it poppin..:O:P
Idrott, jag var med lite halvt och spelade flummig badminton med Alex, Lorena och Tiia. Idrottsläraren såg tydligen ingen skillnad på mina vanliga kläder till jämföresle med mina idrottskläder, jag som sprang runt i converse skor, leggings, örhängen, fredperry munkis, han bara efteråt när jag satt och väntade på alla andra som byte om: "Har du inte kommit längre? ska du inte byta om du också? Haha what? xD

Lunch, goood ching chong inspirerad mat, inga såg mig och Alex som fick sitta själva och äta, men vi hade kul endå, pratade lite om moneey, han är inte lite bortskämd jämfört med mig när det gäller pengar, jag: Jag öppnade kuveret som jag fått av min morbror, där i finns en......HUNDRING! Alex: Asså jag fattar inte att man bara fick 1.500 kr  av dem!
Haha skoooj..

Sista timmarna sällskapsdjur, jag var trött och helt borta...lyssnade, men orkade inte svara på frågor.. :P
Slutade tidigare, jag, Jenny, Fredrik och Alex gick upp till bildsalen, vissa målade muggar, andra tog hem 14 muggor i en klen Coop Forum påse.. hoppas den inte gick sönder!
Jenny målade en "saffransmugg" :P Jag hjälpte Alex att göra hattar eller fåglar av hönsnät, mkt fina skapelser vill jag lova!

Hann till ridningen idag, skitskoj alla pållar var pigga..
Vi hade en liten busig bana som vi skulle rida, min häst Gullene var pigg och glaaad, jag var det också för den delen tjöt lite: "Yiiihaaa" då och då..! Han bocka och stegra lite ibland..men sånt e skoj, galen som men e! :P Full fart och fläkt det gillar vi! :D Alla i gruppen var stjärnor på en sådan glammig avslutning..! :P
Kunde inte vara med på fikat, hem till allt pluggish.. :P

Nu orkar inte jag med, SALUT!
Jusste måste säga att jag lyckades blåsa Hille helt, genom att säga att jag skulle på bio med Linus, lite sött där.. :P Hehe men du ska ha ett STORT tack Hille för hans hemnummer! Kan komma till användning sometimes who knowes?? :D

Jusst får inte glömma att min bror fick lite fnatt och lekte dans koregraf, haha hej träben! xD Lite kul han gick verkligen in för yrket, undrar hur det gick för honom när han krashade in i bokhyllan förresten!? :O:P

Pusshej!

Vakna än?

Hej på er! =)
Nu ska jag snart sussa gott i min säng men innan tänkta jag skriva några rader så man kan somna gott utan tanken på att ni nattugglor inte har något nytt att läsa.. ;P *blink*
Ameehh, såg det sista avsnittet av "En spricka i kristallen" mkt nagelbitande sådan..
"NEJ hon får inte lämna honom...FAN...JA hon tar tillbaka honom! NEJ det funkade inte...JO...det blir tillsammans IGEN, och det funkar, mamman kan dra åt helvete, men pappan är snäll!" typ så var det hela tiden..! =) Mkt bra, men ett lyckligt slut lyckades de få till iaf..! JAG ÄLSKAR LYCKLIGA SLUT!

Och om ni frågar mig om samhällskunskapen gick det väl ganska bra, jag å Alex är inte riktigt klara än, men vi jobbar på'et, man kan inte säga att vi är så himla engagerade i den där dumma bodil-och-bengt frågan, helknaas..eller kärringen Mary, usch.. :P Emma gillar inte oss anyway så varför satsa det mesta vi har för den sura norrlänningen, förlåt men sanningen måste fram förr eller senare.. :P

Jag men nu på kvällskvisten har man sörplat på te så mkt att mamma gav irriterande blickar av allt "sörpel", hehe sen rotade man fram en apelsin ur kylskåpet också, mkt GOD, varken för sur eller för söt, som Lundin säger: "En blandning av sött och salt" Fast surt skulle ju kunna ersätta salt i det här läget.. :P
Planerat träningsplanerna med Emma inför jullovet, vi ska satsa på hårdträningen inför allt uppfettande av julmaten, OJA har ska förbrännas gott folk..! Ingen julskinka ska få sättas sig fast på min mage inte.. :P Så håll i er för här kommer VI! :D

image815
It's my LIFE.. ;)

Nu måste jag sätta punkt, men vi hörs imorrn! :D
Pussiluss..!

Jusste sett förberedelserna för Let's dance också å tillbaka blickar, höll på att smälta när de bl.a visade: Tobbe, Dogge, Victor, Danny och Karl-Petter, gaaash vilka STJÄRNOR! Haha..

image816

image817
Och han kommer jag isånna fall rösta på varje vecka,
haha jag vet att jag är en nörd ibland men sånt händer..!


With you

Hej! :D
Jag vet inte om jag kommer hinna skriva så mycket, för jag ska skriva klart ett arbete på samhällskunskapen, men lite om dagen i korthet:

Lät som en hes ko när jag steg upp, ont i halsen och hostig, orkade inte gå upp egentligen, men vad gör man?
min buss gick sönder på vägen till Danderyd, YES, :S var tvungen att hoppa på en överfull sunkig buss från hallstavik för att komma till Danderyd.. :P Blev försenad, men som tur var läraren på första ämnet också det, så ingen skada skedd..
Haft lite alla möjliga ämnen idag, sällskapsdjur, pof, duktiga Alex som verkligen "hjälpte" mig med våra frågor, hehe, men det är lungt pysen... :P Anneli bjöd oss på kolor, mkt goda, hennes mamma är en "kol-mästare!"
Lite djurhållning i park, jag har fått panik för nu ska vi tydligen hinna med att "skapa" två djuranläggningar till två djur på 8 lektioner! :O Man måste jobba självständigt också..! :O Vaddå aldrig hinna!? Ohh god vad jag kommer sänka mig i betyg.. :P "Tänk positivt" är det man brukar säga va?

På lunchen var vi taskiga, punkt slut, jag menar den där mannen med rullatorn kanske på riktigt tror att den uppklistrade tomten på väggen är hans pappa? :P Pyttipanna var dagens gorme-måltid btw! :D
Mentorstid med saffransbullsfika och must, Fredrik var en riktig gentleman som hämtade mer must åt lilla mig! :D Liten surprise faktiskt! :P Dessutom fick vi vårterminens nya busscards, ingen ny design där inte, lite trist.. :O men HÄR ska det ÅKAS! :P

Sofia, jag och Jenny lekte lite kurragömma på perrongen i Liljeholmen innan tunnelbanan kom.. ;P riktigt kul och motion fick man också av att springa i trappor.. =) Såg en kille med URsnyggt hår, Sofia och jag dregglade.. :P
Jag och Jenny tog roslagsbanan hem, känner mig stolt som vågar..! :P Hehe..Gick bra, ingen hyperventilation här inte! =) Men visst, man såg ett par bekanta ansikten ;)

Nu som sagt är jag hemma och ska skriva lite på SH, innan det blir dags för middag och serien "En spricka i kristallen" :D

Ha det PRIIMA! :D 
Puss..

..Och en sak till: Varför vågar jag aldrig ta chansen?
Här en en låt som jag hörde innan jag somnade igår, bläddrade bland en massa radio kanaler men hittade denna söta låt med Chris brown faktiskt.. :P

 

Byt ut "Girl" till "boy" bara så blir det BRAAA! :D:D

It's a sound that makes me cry

Inte gjort ett skit  på hela dagen..Låter skoj jag vet.. :P
Vaknade alldeles för sent också, thank god att mamma och pappa stod och pratade högljutt med grannarna i dörröppningen, annars hade väl jag sovit till sena eftermiddagen.. :P
Men jag har pluggat hela dagen typ, idrott och samhällskunskap, går väl bra, men jag orkar verkligen inte.. :P Men jag ska klara det, bara en vecka kvar i skolan nu, sen är de det efterlängtade JULLOVET! :D
Ååh vad jag ska njuuuuta..

Nyss vart ute på en promenad i området med mamma, kände att jag behövde röra lite på mig för jag kunde inte gå på gympa med Emma idag, pga. hosta och halsont.. :( trist, jag som var så taggad över de passet..!
Mamma och jag gick i rättså speedat tempo, härligt med en promenad, trots att jag inte riktigt var beredd på det kyliga vädret när jag gick barfota i skorna och med ett par freezing colda jeans.. :P

Nu ska jag göra mig iordning lite, för klockan 18.00 ska jag, mamma och pappa bege oss till min kompis Anna och hennes familj på middag, treevligt, få se vad för gott de bjuder på..! :D

Ha en bra kväll! :D

...Åhh mamma skulle sjunga lite:

Mamma: I feel it in my fingers, I feel it in my tooth..
Jag: Hehe nää det ska vara: "I feel it in my toes.."
Mamma: Ja, jag sa ju det, tooth..
Jag: NEJ, TOES..!
Mamma: Tooths..
Jag: Haha nej igen, T.O.E.S! Annars blir det att du "känner det i dina tänder"..
Mamma: Haha jaha, men du vet inte vart jag känner det någonstans, jag kanske har tandvärk?

Hehe lite småkul.. xD


Every breath I take..



Finaste låten NÅGONSIN...
Dessutom så alla vet, när jag någon gång dör, är det denna låt som jag vill ha på min begravning.. =)
Bra att veta.. ;)

23.45

image814

Min bror kollar på när Orlando Bloom och Johnny Depp leker pirater på TV, så för en gångs skull får jag hela datan för mig själv, känner mig äraaad..! :D
Kunde inte låta bli att lägga ut den här söta bilden på mig och bruur för ett antal år sedan, satt och bläddrade i ett gammalt foto album när jag hittade den, blev då inte världens bästa bild kvalitee men ni kan nog kanske om ni tittar riktigt nog se vad det förställer.. :P Min bror är BÄST så är det bara..

Vad jag har gjort ikväll? 
Tjaaaa, hostat för det mesta, men också tittat på den alltid lika roliga Shrek, kärleeek! =) Min familj är ganska så lättroad, om man kan uttrycka det så..men det är kul...
Tänkte vara lite nyttig och skippa godis också, men vem kan motstå när föräldrarna sätter fram en skål med jordnötter på bordet mitt framför näsan på en? njaa inte jag..men man får se det från den ljusa sidan, det är INTE godis iaf! :D

Och en sak till mina vänner...jag har lärt mig skriva sms med T9, jag vet jag är lite sen i utvecklingen, men lite stolt anyway.. =)

Godnatt..

*Host*

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev, men som ni vet så har allt en förklaring, nämligen att datan vart PAJ, skitdata säger jag bara, vet inte hur många gånger som vi har fått starta om skiten..:P Men nu funkar den finally.. =)
Lite kort sammanfattning om mina dagar..:

Torsdag:
Lucis på morgonen, mys, ingen höjdare direkt kanske, det sjöng inte så finstämmigt och de tappade bort sig lite då och då, men they did there best.. =) Ebbe var även med som tomte, lite av en chock..
Nästa år är det våran klass tur att stå för luciafirandet, och ni ska veta att vi redan börjar planera, vi kommer göra en liten annorlunda variation..spännande? Oja, men ni får tygla er tills dess.. :D
Mkt fika efteråt men lussebullar, pepparkakor och must, gotteligott..! :D Men ingen slog nog Alex rekord med att äta 10 lussebullar, fan helt galet juue.. :P 
Resten av dagen hade vi temadag om "Harmoni" eller vad det nu va, gjorde lite småroliga saker som: avslappning och massage (där jag gjorde bort mig då jag satt och fnissa under hela avslappningsövningen med flaskposten, men vaddå? Det lät ju Så kul när hon sa: "Så drar vi upp tårna mot huvudet"), sen var det massage, jag och Fredrik var två och två, han var inte så illa.. ;P Fast när han masserade mina händer snackade han om sin snuskiga dröm om att han stack ett hål i sin magen, yuuu, not so fresh, men det var lite småkul.. :P
Sen hade vi yoga, ehe, lite intessant, min fnissiga klass kunde inte kontrollera sig här heller.. :P Nadas med magen och ta djupa andetag var nog regel nummer ett på det yoga passet, eller att tänka: "Sat Nam, sat nam" under varje övning..
Lite andra saker vi gjorde var att ha stresshantering samt att vi lagade lite nyttig mat..kändes ärligt som man åt hela dagen: Först lussebullar, sen lunch, sen festis och äpple, sen det där vi gjorde själva.. :P Hehe vågar men ställa sig på vågen tro?

image809  image810

Fredag:
JOBBIG DAG! Höll på att somna på första lektionerna när vi gick igenom reptiler, dessutom var man tvungen att ta en hela bunt med papper och häften åt de som inte var där, mitt block var lika fet som en bibel av papper när jag gick från lektionen..
Engelskan var ingen höjdpunkt som vanligt, satt och läste i en värdelös bok, läste samma sida hela lektionen och låtsades vara intresserad, Ebbe sa: "Du blir bara underligare och underligare för varje dag!" Oj det var ingen positiv utveckling.. :P
LIte dålig stämning till slutet av dagen, men jag höll skenet uppe.. =) Diskussion om djuraktivister på djurskydd, jag fick vara med Elin och Kamilla, vi var grymma på att svara på frågorna trots att vi av någon anledning började prata om en massa religioner och hur knasiga vissa kan vara ibland, jag menar skicka ut en elefant staty till havs och börja grina? :P Aja, deras ensak.. =)
Stallet efter skolan, Love var lika naffsiga SOM vanligt.. :P Den pojken kommer aldrig att lära sig vett och etikett..
Hemma och chilla på kvällen, SKÖNT! :D Jag, mamma och bror roade oss med att kolla på filmen "Legally Blonde" riktigt rolig faktiskt, jag menar till och med bror skrattade! :D
Hemsk natt, hade typ feber och grejer..

image811

Lördag (idag):
Idag har jag inte mått så bra, förkyld och öm i hela kroppen..
Endå har jag följt med Emmsing till Täby centrum för att vara lite bärhjälp och sällis när hon shoppa julklappar.
Klumpigt nog höll jag på att missa tåget som vi skulle med, satt helt enkelt för länge vid TV:en och diggade till MTV.. :P I Täby var det jättemycket snö! :o Fattar inte för här är det nada med snö, endå så nära? Don't get it.. :S
SJUKT mycket stressigt folk som var ute och handlade klappar idag, men trängdes och puttades mellan alla folk som vill komma fram..
Gick fram och tillbaka mellan de olika affärerna, och lyssnade på en jättegullig barnkör som sjöng julvisor, SÅ söta verkligen..! :D På body shop kunde man inte låta bli att prova alla tester som fanns, alltid lika spännande..Emma köpte sig en jättefin tröja, en som jag också har, så nu är vi even more lika..! :D
Emellanåt åt vi lite lunch, sallad a la pizzeria, mkt gott men mättsamt, när vi kom gick typ allt folk och det blidde tomt, jag menar..är vi så hemska? :P
Till slut lyckades Emma inhandla alla de klappar hon behövde..så innan vi lämnade Täby köpte vi oss lite gott på Pressbyrån, Emma en marabou choklad non stop och jag en Sandwish Lussebulle för att komma in lite mer i julstämningen.. =)
Vi höll på att frysa ihjäl i väntan på tåget, ajsing bajsing för att vi har för lite kläder på oss.. ;P men vi är lite varmblodiga av oss yaa know..
Väl i Åkersberga fanns det självklart inga bussar som gick, ovanligt, så vi gick in till a-lagarna i centrum en stund för att värma oss, ringde snälla mammsing som hämtade mig, Emma skulle skicka en snabbis på Lindex. =) Tack för dagen Emma! :D<3 Trots att jag inte kände mig särskilt prima åkte jag endå upp till stallet för att pyssla och rida ut på Love..han är endå min lilla kärleksgosse så.. =) Red ut, KALLT, grusvägen hade frysit på rejält så det lät som vi gick på asfalt.. :O Förfysit mina tår och fingrar också, har inte hunnit tina upp ännu känner jag, ska kanske sätta mig vid brasan ett tag innan middagen..? Hmm yes I will..

image812
Och åhhh, min mamma har gjort knäck idag..! :D

Men ni får ha det så bra! <3 

Kung fu



Åhh den här låten har jag sjungit på hela dagen i skolan och lekt lite "Ching-Chong", hehe helt sjukt..Fast det här är ju den upp-poppade versionen men jag hittade inget bättre.. :P

Everybody was kung fu fighting, Huuu Haaaa... ;)

Skrattfnatt

Idag har jag vart jätteglad, vet inte riktigt varför, men det känns som om jag har gått runt och skrattat hela dagen i skolan idag.. :P Först fick man veta betyget på ett par arbeten man gjort i etologi fördjupning, MVG på båda, jag jubla medan alla andra kallade mig för "jävla pluggis" men jag var glad endå!! :D

Sen har man haft ett antal skrattanfall med Anneli och Alex också, grymt kul, min mage var inte beredd på sån slags träning idag...
Det vi skratta år var bl.a: När jag läste "frågespalten" i tidningen Chili och råkade tappa mitt tuggummi mitt på en bild av en tecknad naken snubbe..Sen skrattade vi åt en bild i tidningen där det var olika exempel på killkläder:

Alex: Meehh ingen av de här kläderna va snygga ju..?
Jag: Hmm jo den var väldigt fin.. (pekade på tröjan men mitt finger kom lite väl långt ned, ni vet kanske vart jag syftar på)..

Sen var skrattat igång.. xD
Får självklart inte glömma Alex och mina planer på att skicka in klagamål på godiset till företaget Malbou, man skickar in ett  tiotal helt uppätna godispåsar och klagar på att godiset var äckligt, vaddå äckligt liksom? När man har ätit upp hela innehållet.. ;P Pengar tillbaka lär man ju få iaf, det stod ju på påsen, snacka om lättförtjänta pengar.:P Va kul vi hade..
Thomas is also back on track, vi har börjar lite med hajar nu, jag blev jätteglad! :D Love sharks, så facsinerade djur! Men han kan ju aldrig låta bli att berätta om alla sina upplevelser med citronhajarna på bahamas och allt om innevånarnas knarkbekymmer.. ;P samt sina äventyr ute till havs med sjunkande båtar och grejer.. :P

image807
Läääskig... :O

Sen har man fått veta lite om Skånes djurpark idag också, där man ska tillbringa 5 veckor i vår, A-klassen hade nämligen redovisning om sina APU-platser, men det lät inte lovande när hon som vart i Skåne berättade att hon typ blivit bortglömd och grejer, thank god att man har Sofia med sig, scary to be alone..
Anneli och jag försökte också lära oss lite skånska, men tydligen sög man på det, för varje gång jag öppnade munnen och började rulla på R:en brast hon i gapskratt: "Haha Anna du är SÄMST på skånska!"

Lite serious talk har det vart i dag med mentorerna också, men bra var det..Klassen behöver nog det..
Ikväll har det vart final i bonde söker fru OCH Topmodel, mkt nöjd med resultaten och YES att Hawa vann topmodel, Margarita är ju också duktig men jag höll på Hawa anyway..! :D

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara fixa lite småsaker först..
Jusste måste nämna mammas och brors SKRATTANFALL vid maten idag, hahahaha, aldrig vart med om något så hysteriskt, det visste ju knappt var det garva åt, plötsligt lyfter bror upp pappas byxor som ligger på sängen: "Nämen har ni fått ett nytt överkast!" ok att de är stora, men lite VÄL överdrivet maybe..

image808
Och jag glömde bort Alex namnsdag också, FY skäms..GRATTIS!
Ska nog ha denna dag som min officiella "skrattdag".. xD
Och jusste imorgon blir det Lucia och temadag i skolan: Harmoni med lite yoga och massage, TREVLIGT! :D

Puss på er alla!

The world just goes away

Åhh nu är jag glad igen!
Våra nya fönster är nu färdiga och pappa har kunnat fixa upp alla adventsljusstakar och stjärnor så ÄNTLIGEN iis daa julstämning tillbaka! :D Mys..
Btw så blev fönstrena riktigt fräscha, first class.. :P fast jag har ännu inte fattat hur man gör med de jädra persiennerna, men jag lär mig väl innan jul hoppas jag.. =)

image806
Mitt fönster, med min adventsljusstake..

Åhh (märker ni hur mkt "åhh" jag säger hela tiden?) på ridningen diskuterade vi julen och jullovet, INTE ALLS långt kvar nu..! :D Det pirrar i min mage av bara tanken..jag blir bara gladare och gladare, synd bara att det inte finns någon snö ännu..men man får ju hålla tummarna.. =)
Snart kommer man känna lukten av glögg också..min mamma och pappa ska ta sig ett sup, hehe, kanske ska lära mig dricka glögg jag med, aldrig smakat denna magnifika brygd.. :P Kanske vore nått?

Men nog om allt julprat..måste behärska mig nu, det är ju endå 12 dagar kvar så..och dagen innan jul ska man jobba i stallet, känns lite segt, men man har Emma som jobbarsällis, inte illa.. :D Vi kan få det riktigt kul, men vi får hoppas på att inga sorkar slinkit in i höbalarna bara.. :O alldeles för dåliga minnen från dessa sorkar, en gång hade vi gjort påsar till ALLA 35 hästar, när vi sedan skulle hänga ut dem utanför allas boxar (för att fodra dem senare på kvällen) upptäckte vi en död sork i EN av höpåsarna..FYFAN va äckligt det var, alldeles hårigt och luktade..jaa..ni kan ju tänka er själva hur en sork som legat död i X antal dagar luktar? (fick in lite matte där också..:P).
Gissa vad vi fick göra? tömma ALLA höpåsar och börja fylla dem på nytt (nära-gråten-upplevelse), snacka om att man var nojig sen när man skulle fodra med höet på kvällen sen, jag gick runt och luktade i varenda höpåse, min pappa som hjälpte mig fick ju lite damp på mina "sork-fobier"...Så det kan gå..

Oj det var inte meningen att jag skulle berätta hela denna historia, men nu vet ni! ;)
Men Emma och jag är bäst på stalltjänst så det ska nog gå bra..hehe :D
Nu ska jag joina mamma och pappa i deras glöggdrickande, kanske sno lite mandel som vanligt och få klagomål: "Men Anna det där ska vi ju ha i våran glögg, ät inte upp alla.. :P"

Tjingeling..

Typ en vanlig tisdag?

auuutsch..vet inte vad jag har gjort, men jag har fått ont i min vänstra tinning, usch börjar bli lite orolig, vi är verkligen "klagomåls-familjen" hehe pappa med sitt knä som sedan utvecklas till vad han säger är "digerdöden" mamma med sin onda rygg och bror som känner sig stel i ryggen för för mycket sittande trots att han vet att det finns fotboll att satsa på.. :P Ohh lord..VILKA PROBLEM! ...kanske inte.. :P

Hann med ridningen idag, glaaad, fast man fick ju springa en bit när man stigit av bussen, så fort en bil kom saktade jag av: "Lalala jag går här lite lungt och sansat, strunta i om jag ser ut som en motionär i sina sämsta dar.."
Red även denna vecka Condor och barbacka dessutom, yeah here we go..gick väl ganska bra, men gissa om man verkligen gjorde allt man kunde för att INTE trilla av, ni vet, man har ju ingen lust att bjuda på tårta när det bara är två gånger kvar.. :P nee så duktig på att baka är jag inte..
Jusst måste tillägga att på bussen på vägen till stallet träffade jag Lella, mkt kul och roligt var det att hon fyllde 18 år idag också, vilken tajmning.. :P Grattis grattis, stackars Jenny försökte hänga med i våra samtal, men dränktes av den ENORMT högljudda högtalar rösten som ropade upp hållplatserna, satt några längre bort som också störde sig på ljudet: "Men kan inte kärringen hålla käften..??" hehe kan hålla med, för man satt och hoppade av rädsla varje gång som rösten kom upp igen, never prepered.. :O

Vänta...hörs som bror håller på att spela Tv-spel..!? Kan det vara sant!? måste kika efter.......
Äsch det var tydligen ett tråkigt fotbollsspel som han köpt till playstationet: "Va? visste inte du att jag hade köpt det? Jag gjorde typ det förra veckan..!" and how will I know lilla bror? ;P

Orkar nog inte berätta om skoldagen..men några saker kan jag ta upp, ni vet punktvis:

- Sovmorgon, skippade idrottsprovet, ska vänta till nästa vecka på omprovstillfället, smart drag..

- SH, Emma hotade vår busiga klass att återuppta "de bestämda platserna" men det ville vi inte, så resten av lektionen satt man knäpptyst, förutom Anneli som fick flytta fram.. :P åå sätta sig bredvid den "parfymfria"..

- Idrott, tempoboll, tänkta göra Anneli sällis på bänken, men jag tackade nej, blev då kallad "bitch"..hehe..Roligt, men lite våldsamt spelat från vissa..erhmm, Alex kanske? ;P Han har nog fått en ny ovän, gissar på Ferdinand.. xP Jag och Felicia höll på att dö av andnöd och stackars Mona fick sitt finger illa tilltygat av en våldsam Fredrik..

- Blivit förlämpad i omklädningsrummet om att Åkersberga är en liten okänd håla..börjar inse att det fan stämmer.. :P

- Lunch, fetto blomkålshuvud som de andra fick kvälvningar av medan jag glatt åt upp den.. :P

- Sällskapsdjur i två timmar, jobbade med instuderingsfrågor, kollade på två flummande Sandror, snackade om hästar med Anneli och Jenny, gjorde ifrån mig underliga pruttljud med munnen (skulle beskriva en grej).. xP

Jaaa typ så har det varit.. =)
Men nu ska jag massera min tinning och chilla litegranna..
IMORGON är det LILL-LÖRDAG gott folk, passa på att FESTA till det! :D
Själv är onsdagar en av mina officiella pluggdagar också, så det blir en blandning av fest och plugg, perfekt match making.. :P oooh yäääh...

Pusshej..

image805

And you run and you run to catch up with the sun, but its sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in the relative way, but youre older
Shorter of breath and one day closer to death

The time is gone, the song is over, thought Id something more to say..



Tänk jag drömde en natt att jag hade en katt..

Min busiga katt Melvin bara älskade att busa i IKEA-kassen, nått som bara han kan komma på att göra.. :P
Så gullig och rar kan ingen vara.. <3

image804

Nu är det Prison break om tjugo minuter, det blir väl olidligt spännande som vanligt..
Btw har jag sett en ny svensk serie idag tack vare mamma och pappa som i stort sett tvingade mig.. :P
Den hette "En spricka i kristallen" och var grymt bra, om ni vill se så går den klockan 20.30-21.30 på SVT1 på måndagar, riktigt bra faktiskt! :D

Nu ska jag se på mina nyupphängda gardiner...ska se om det är något att ha..! tihi bus..

Ses!
Kramar från mig och Melvin..


Hey yaa dagens låt..



Åhh jag blev påmind av denna galet braiga låt när min kära bror visade mig en video när en snubbe dansade till den här låten..The music makes my move my feets..!
WOHOOO..

Allvaret har börjat..

Tjenixens på er..!
Måndag, började klockan åtta, för nu har kära A-klassen kommit tillbaka från APU:n (försvinn igen tack) och då börjar typ ALLA kurser igen..tidiga mornar och sena eftermiddagar typ VARJE dag nu fram till jullovet..jag kommer DÖ! Punkt slut.. 
Gissa när man gick upp? Jomen runt 5 sådär, ååhh va segt, dessutom hade man inte kunnat sova något på hela natten, bara stirrat upp i taket och tänk: Men somna nu dååå! inte för att det hjälper.. :P Vaknade ett tiotal gånger under nattens gång och den elfte gången jag vaknade var klockan 5..Damn it, dags att masa sig upp...

Helt kolsvart och kallt i hela huset, katterna hade inte ens vaknat, då är det tidigt vill jag lova..
Gjorde iordning lite gröt, höll dock på att bränna fast gröten i skålen, för mitt tidsbegrepp på hur länge den hade vart inne i mikron funkade inte nå vidare bra.. :S Brände mig på den överheta skålen också, aj aj aj...
Blev inte särskilt road när mina små katter tillslut vaknade, stod som fånar med blicken pendlande mellan mig och dörrhantaget, grejen är den att när man väl släpper ut de små liven så sitter de endå och trycker på fönsterbrädan efter 5 minuter, hehe knasar..undrar om de verkligen är så intelligenta som Veronica påstår..?? xP
Tog en dusch, fixade håret samtidigt som jag satte på en gammal skiva och diggade medan håret blåste åt alla möjliga håll av fönen.. :P Kom på att volymen kanske var lite väl hög, när bror vaknade och steg upp som en zombie som legat inbalsamerad i en pyramid ett antal decennier... :P

Som vanligt seg till bussen, ingen nyhet direkt..
Bussresan var HEMSK! Hade alldeles för mycket kläder på mig, med mössa och halsduk och hela kittet, höll på att få värmeslag, dessutom är man så feg att man inte ville ta av sig mössan, för man kände sig så himla uttittad av alla som satt bakom en, ibland har jag bara lust att ge mig själv en käftsmäll.. :P så jag höll ut hela vägen till Danderyd där jag finally kunde får lite friska vindpustar, lite väl då hela min mössa höll på att blåsa av.. :O

Första två timmarna i skolan var det sällskapsdjur, alla var grymt trötta, gick igen om reptiler och på rasten gick vi ett gäng till schemat för att klaga lite och tycka synd om oss själva.. :P
Andra timmen samhällskunskap, TRÅKIGT, Emma skriver så himla snabbt på tavlan att man måste skriva med världens fart på anteckningspapprena, nästan så hela pennan slipas ned, snacka om att man fick skrivkramp..:S

image803
                           Börjar känna mig lite skoltrött nu...längtar efter lovet.....

Innan lunch hade vi djurhållning i park, jag och Anneli blev grymt besvikna på att Thomas vår favvo teatcher inte var där idag.. :P Istället ägnade man lektionen åt att fråga ut A-klassarna om deras APU-platser, hon som hade vart i Skånes djurpark (dit jag ska) sa att stället man bodde på inte var bra... :O känns ju inte så lockande..
På lektionen fick man även sig ett gott skratt när trötta Fredrik satt och nickade med halvöppen mun och ögonen stängda..haha sorry Freddie.. xD

Lunch, snålaste portionen pasta EVER, super-nanny (mattanten) gjorde mig besviken.. :( Istället överlevde jag, Jenny och Mona på den helt underbart goda pizzasalladen.. =) best quality.. =)
Jag och Alex slapp halva djurhållning i park lektionen som vi hade efter lunch för vi var på elevråd och åt bullar..hehe, eller det var inte det enda vi gjorde, vi skrattade lite åt saker och ting..Bra inverkan vi har på elevrådet, jadåå.. :O men några åsikter hade vi iallafall, tro det eller ej, bl.a. att göra om elevrådsrummet till en jacuzzi.. =) inte för att det förslaget kommer gå igenom men, you can always give a try som man säger.. :P

Hem, jag och Jenny åkte den SUPER-läskiga roslagsbanan.. :S HJÄLP men det gick bra, tack vare Jennys lugnande: Såjaaa Anna, ta ett djuuupt andetag.. haha xD
Nu är jag äntligen hemma och jag har duktigt nog lyckats övertala mamma att vi ska äta laxpasta idag, kom hem till mig någongång och smaka, den är SUVERÄN! :D Pappa är i full färd med att sätta upp en fönsterbräda till mina fönster.. =) Se hur det lyckas..spänningen är oliiiiidlig..

(Oj va negetiv man har låtit hela dagen, haha men jag känner mig lite seg bara, egentligen är jag väl inget som klagar särskilt mkt.. :D)

Ha're gött..
Pusshej..

image802
Åhhh jag hittade den här bilden på internet, och jag VILL vara den som får chansen att ligga i den där hängmattan, UNDERBART det hade varit, jag vill jag vill JAG VILL! :D Vackrare platser får man leta efter..
Sjukt mycket i skolan nu, behöver koppla av..

JUL



Jaa, drygt två veckor kvar till jul..Vad passar då inte bättre med den bästa jullåten ever..?
Och All I want for chritsmas is you, det stämmer bra det.. ;) hehe..

Tjoooo...! :D

Anabananas dag..

Aa tjena..!

Så var det Söndag igen, ALLT går såå snabbt...
Lite KORT om dagen. Var en sväng till Täby och Arningen med mamma, vill tacka för det tålamodet hon har med mig, som springer runt som en tok och ger smakråd när jag ska prova kläder, haha jag kan inte vara lätt att "handskas" med, hittade till slut två tröjor på H&M.. =) fina..
Hjälpt till att handla, skrattade åt provsmakningen av "majs i mugg" lite unikt där.. :O Åkte hem, hämtade pappa som slutade jobbet..

Inget stall för min del idag, som utbyte blev det gympapass med Emma och Loppis istället, KUL! :D men jag blev lite försenad och fick stressa på mig gympa kläderna som hastigast för att sedan slänga sig in i gympasalen, hehe, :P Dööjobbigt pass, våra magar fick allvarlig kramp, hallå träningsvärk..!? :P
Efteråt fick man skjuts av sina privata chafför: Pappa, vi passade på att hämta bruur från jobbet, han skulle dock vidare till sin klasskompis för att ha avskedskväll för spanjorerna som lämnar sverige imorrn, de tycker nog det ska bli skönt att komma bort från det här skitvädret och hem till värmen, de stackarna har väl bergis hunnit förfrysa ett antal kroppsdelar..:P Ååhh vi körde drive in på donken idag, FIRST TIME! :O gick ju smidigt förfan..

Mamma har bakat lussebullar också! :D jag hann inte vara med.. :( men någon dag här i veckan blir det pepparkakshus för min del.. =) längtar..! :D
Eftersom det är Anna dagen idag så fick jag efterätt, chokladmousse med vispad grädde och chokladbit.. =) MUMS! :D Tack till er alla söta som kom ihåg min namnsdag! :D Bäst..

Nu ska jag gå ned och se klart på filmen "Love actually", quite good actually.. xP

Puss och go'kväll

image800
Bakverket..

image801
"Min" mousse.. ;P


Alla tiders klassiker..

Jag och mamma ska beställa mat på Mcdonalds:

Jag: Jag ska nog ta en sån där Ceasarsallad med kyckling..
Mamma: Du kanske inte ska ta något med kyckling, hade tänkt att vi skulle äta det ikväll, så du tänker på det..
Jag: Aha äsch jag tar nog det endå..
Kassörskan: Hej! Vad ska ni ha?
Mamma: Jag tar nog en MCchicken och comapany...
Jag: Och jag tar en ceasarsallad...
Kassörskan: Var det bra så..?
Mamma: Ja tack...

Mamma betalar och vi går för att sätta oss, plötsligt sneglar hon ned på brickan:

Mamma: Men tog du kyckling endå?? Vi ska ju äta det ikväll..
Jag: Men du tog ju också kyckling..
Mamma: Va? Nee det gjorde jag väl endå inte..
Jag: Jo, MCchicken..
Mamma: Haha nämen oj det tänkte jag inte på..

HAHA xD Looove it, skrattar fortfarande av tanken.. :P
Eller åt ordet fönstershoppa..när mamma skulle förklara för pappa att vi inte köpte bullar 3 för 2:

Mamma: Ja de såg så goda ut, Anna blev helt till sig av allt gott som fanns i skyltfönstret..
Pappa: Typiskt er att inte köpa, det skulle ni gjort ju, tänk va gott det vore till kaffet.. :P
Mamma: Ja men jag brukar fönstershoppa (titta på saker i skyltfönstret men inte köpa)!
Jag: Hahahaha FÖNSTERSHOPPA!! Hahahaha.. (hela vägen från bilen och hem, aldrig hört ett roligare ord..)

image799

Mandarin

Ikväll satt jag i soffan och funderade på om jag skulle ta något kvällsfika. Eftersom jag aldrig brukar rota runt i kylskåpet i vanliga fall, tänkte jag att: Äsch let's make a try
Och där stod svaret på min fråga, nämligen grädde! Vispade iordning litegrann medan katterna jamade och strök sig mot mina ben för att tigga till sig en skvätt..När grädden var färdig tog jag fram lite mjölk som jag hällde upp i ett STORT IKEA-glas av bästa kvalitee, samtidigt som lite oboy-pulver fick smälta ned i mjölken...
In i mikron 3 minuter, mmm varm och god nästan så man brände sig på tungan...Nu var det dags för grädden att göra sitt, nästan som magi, ner med en klick grädde som sakta smälte ut som ett vitt lager i den varma chokladen och vips så har man en god hemmagjord Chockomilk med cream.. :D

image798

Det finns ju inget som är så gott som varm choklad med grädde, nästan oslagbart..! =)

Nu ska jag sussa gott folk..
Godnatt..!

"Kom igen SJUNG med"

Jaha, så har man vart i stallet och kollat på årets Luciatablå, det var väl bra, ingen höjdare direkt, med en massa avramlingar osv, men som Sofia sa: "Det är DET HÄR som är kul!" (när alla ramlade av en efter en) haha ok...Träffade en massa roliga filurer som Emma, Loppis, Amanda, Malin, Milla, Natta, m.m. =)
BÄST var ju Fridas immitation av Carola under allsången, haha fyfan va bra! :D Den tjejen vet hur man ska underhålla folk..hehe..Amanda hördes nog mest av alla i publiken med sina skrattanfall.. xD

image797
Bild från Skånstas hemsida..

Det som visades var bl.a luciatåget, lika fin som vanligt, men jag blev liite besviken på att "rudolf-hästarna" inte hade sin blinkande mule som de brukar :( julstämningen kom dock tillbaka, sen sjöng de den traditionella: "Nu släckas tusen glödlampor"  klockrent..
Sen var det lita av allt möjligt, rasuppvisning, där kommentatorn inte hördes, pinsamt allt fick tas om: "VA!? har ni inte hört ett dugg av vad jag sagt?" Nee, konstigt med den överröstande musiken.. :P Sen var det prisutdelningar, mkt jubel och härligt galet ärevarv, hästarna var som vanligt CRAZYo ch hoppade och for fram och tillbaka! :D Sen hoppningen som inte fungerade så bra pga att alla hästar ABSLOUT INTE ville hoppa över det första hindret som hade rockringar på sidorna, hehe söta små mesar.. :P
Allsång och sedan var det of course dans runt granan och tomten kom för att dela ut godispåsar, jag och Emma kände oss dock lite för stora för att hoppa med bland alla 5-åringar, så vi stod på läktarn istället och dansade lite för oss själva i smyg.. :P

Innan jag åkte hem pussade jag på Love som stod där så söt i boxen med sitt heta militär täcke.. =)
Nu, om en halvtimme ska jag roa mig med att se Eurovision Song contest Junior, alltid kul att se alla barn som sjunger lite halvtaskigt och dansar av glädje, guulligt..! :D

Puss..

image796
Hehe..

Alla som inte dansar är ......



Den här låten är helmyskoo, men jag har faktiskt börja digga den, haha tro det eller ej.. :P
Man måste ju erkänna att den är lite beroende framkallande.. :O

Btw är det inte Kihlen som sjunger?? :O

Something is missing in my heart

Hej! :D
Jag blev så lessen igår när mitt inlägg försvann, har inte hunnit smälta det än.. :( Men mitt internet är strulat de senaste dagrna, så det är nog därför, hoppas det är bra nu iaf, hittills har det vart nemas problemas.. =) Soo I'm happy..

Har precis ätit lunch, svampsoppa och en baugett med mozzarella, soltorkat tomat och basillika, inget går upp mot en sådan smaskig lunch.. =)
Mamma chockade mig när hon sa att vi skulle GRILLA ikväll, haha vaddå? Stå på altanen två veckor innan jul och grilla kött? det låter inte riktigt klokt, men hon var tydligen helt seriös, hoppas verkligen att jag har misstolkat henne, för annars kommer grannarna titta ut genom fönstrena och fnissa åt våran galanskap.. :O:P men sånt galet kan vara kul det med..! =)
Måste också tillägga att jag för var dag som går blir mer och mer förtjust i chokladen i chokladkalandern, mums, trots att vissa påstår att chokladen smakar kartong.. :O Men det är JUL liksom! Dock så är jag alltid så smart att jag äter chokladbiten EFTER jag borstat tänderna, hur frätande är inte det på tänderna på en skala 1-10.. :P tandtrollen frodas, om man nu tror på sånna varelser..

Idag blir det stallet, om 1 timme om jag ska vara exakt, ta hand om Love och sedan är det ju LUCIATABLÅ där idag, ska gå med Emma :D ska bli kul att för en gångs skulle titta än att vara med själv.. =) Och jag måste shoppa någon dag också, har blivit värsta shoppingsugen på senare dar..

See yaa :D


Om ditt hjärta någon gång brister laga det med Karlsson Klister..

Ok....FAN! Hela mitt inlägg jag hade skrivit SÅ bra försvann, tänkte ju berätta en sak, men jag får ta det imorrn.. :S Aja ikväll har jag iallafall vart hos Emma där även Anna var, ni vet vi måste fortsätta med idol traditionen ända fram och idag var det ju FINAL gott folk! :D Förlåt mamma och pappa att jag svek erat fruktfat..

Tyckte tjejerna sjöng gryyymt bra, svårt beslut...Men Anna satsade en godis på att Marie skulle vinna, och DET GJORDE HON! :D så värdig! :D Så Anna fick en godis från sin egna godispåse som hennes pappa köpt.. =)
Hille svek oss också :( Han var och promenerade i centrum av någon anledning, dessutom påstod han att jag var synsk, men kan alltid drömma.. :P

Nu är jag hemma som ni märker, att det alltid ska regna på fredagskvällar, har vant mig och har numera med mig mitt regnbågsfärgade paraply med mig till Emma.. =) man e juu smart sometimes :D
Men nu väntar vi all på att bror ska komma hem, han sitter "barnvakt" till två jämnåriga spanjorer.. xD Åhh det skulle jag vilja se.. :P  

Imorrn blir det upp klockan 08.30 som gäller, gillar inte att sova bort hela dagen.. =)
Luciatablå i stallet med Emma också! :D Looking forward to that, hoppas man får lite julstämning också på köpet! :D

image795
Grattis Marie! :D

Hejsvejs från idolnörden ;D 

Video killed the radio star



Dyrka den här låten! ;D

Lite fynd här hemma

Jag har precis rotat igenom mitt rum lite smått sädär, hittade en massa roliga saker från den gamla tiden.. :P
Här är några av de roliga fynden:

image789
Åhh den gamla nyckelringen från Kalle Anka..! Heter Lucky number och man kan trycka ned en knapp på ovansidan som gör så man ser vilket som är ens lycko nummer..Vet inte hur många gånger man som liten med sina kompisar lekte med denna manick, hehe, eller när man slog vad om vem som kunde få den högsta siffran, gamla minnen :D

image790
Vet ni vad detta är? Jo en matlåda av världsklass...! :D Skitcool enligt mig, men har man använt den? Svar nej, den har mest stått som prydnad på hyllan, men en vacker dag så maybe.. :P Annars har jag fått den av bror i julklapp för många år sedan..

image791
Haha dagens fynd! :D Inga tvivel! En gammal minidagbok, roligt, dessutom hittade jag gamla kärlekslistor i dem som jag och min gamla bästis skrivit, gryyymt kul att läsa ska ni veta! :D Men vad som stod kan jag INTE AVSLÖJA här på bloggen, top secret! ;P

image792
Åhh leta snäckor på stranden är inte helt fel! ;P Dessa fann jag nedtryckta i en låda liggandes i en halvtrasig plastpåse, men se så fina..:P hehe tror de är ifrån Tunisien.. =) Äkta vara..!

image793
Hittade den här flaskan från resan till Tunisien 2005, som ni kanske ser är det en cocacola flaska.. :D Häftig...

image794
Åhh jag kommer verkligen ihåg när jag hade tvål-samlar-hysteri...Tvålat, tvålar och tvålar var allt jag önskade mig när jag fyllde år, haha störd? Men se idag, har man använt dem, neee.. :O Kanske ska börja... =) Många söta tvålar fanns i korgen..

Ses! och Godnatt..

Torsdag

Hej! Vill börja med att säga att mitt hår har vart en KATASTROF idag..haha ok nu vet ni det, funderar på en rejäl hårinpackning för att få något styr på garnnystan till hår..fan..och min lugg då? Halleluja den vill man helst inte nämna..vet inte vad som hänt med den..?? :O someone who knowes?
Vissa stunder är jag så trött på håret att jag får lust att göra en "brittan", ni vet raka bort allt.. :P men jag är nästan säker på att jag skulle ångra mig efter ett sådant ingrepp.. :P Eller vad tycker ni? Jag kanske skulle passa i flint? hehe..

image784

Idag hade man någorlunda bra tid, gick upp klockan 06.15, eller vänta nu...njaaa inte så tidigt kanske, men min klocka var ställd på den tiden, men antagligen hade jag på något vis lyckats ignorera klockan för jag vaknade 06.40 istället.. :P
ALLA in my family var uppe, trevligt med familje frukost för en gångs skull, men mamma blev lagom irriterad när jag snodde hennes plats vid bordet så jag var tvungen att motvilligt flytta på mig.. xD Tittade genom lite i lokaltidningen och läste alla nyföddas namn, söta namn man döper sina småttingar till nuförtiden: Leo, Alma, Charlie m.m. titta på mitt namn liksom, Anna? Likadant fram som baklänges ju, trist jag som ville heta Fanny.. :P Mamma: "Men döp om dig då? du får ju det..." haha men kul att göra det efter 17 snart 18 år i livet, alla kommer endå säga fel då ju.. :P

Höll som vanligt på att falla ned i djup sömn på bussen, men lyckdes till min stora förvåning hålla huvudet uppe without any problems, idag var det bara ögonen som var trötta, sved och hade sig, så de fick vila lite.. =) På tunnelbanan hade jag sällis av Jenny och vi skrattade till varje gång vi vinglade till..ni vet man är rättså lättroad på morgonen speciellt in da tunnelbana.. :O
På gångvägen till skolan höll Jenny och jag snopet nog på att bli överkörda av en lastbil som gasade så det gnisslade i hjulen, hann precis slå om till röd gubbe när vi skulle gå över, så jag och Jenny tjöööt till greppade tag krokarm och sprang klumpigt över övergångsstället medan folk på andra sidan stod kvar och tittade irriterad på våra strapatser..:P Såg en död duva på vägen också, aww :( Vila i frid lilla duviliduvis...<3

Idag hade vi värsta softish dagen i skolan alltså, ni vet sånt händer INTE ofta i min skola.. =)
Började med Engelska där jag gjorde lite på arbetet om nationalmuseet, Elli stod för musiken i datasalen och spelade upp ett par sköna beats.. =) Ingen mobbing från Ebbes sida idag iaf..
Estetisk verksamhet, för en gångs skull gick det någorlunda bra med gipset, men jag avundades alla andra som höll på att måla muggar och skålar samt busa med smällkarameller, såg så kul ut, så satt man själv där med sin mobbade gipsklump och lekte skulptör, dessutom fick allt damm från gipset mig att nysa som aldrig förr..:S och mina svarta byxor förvandlades av någon konstig anledning till vita..det fick man höra hela dagen sen: "Men Anna, du har fortfarande fläckar på dina byxor.."  ;P

Lunch, nu måste ni kunna gissa var det var för något? Tänkt att det är Torsdag...JA det stämmer PANNKAKOR, vad annars? :P gott gott, men jag kunde inte låta bli att smaka lite av Alex paj som såg SÅ god ut och right det var den också! :D så det blev lite ihop plockad mat från lite allt möjligt.. :P Och ni skulle sätt Sofias sockerberg på pannkakorna, haha herregud vaddå sockersjukan liksom?? :P Dessutom blev jag såå avis när alla vuxna kostymknuttar (nästan alla) fick julbord! Åhh men snart vår tid också så.. :P
Sista ämnet var Svenska, allas våran favvo Jean var dock sjuk så vi fick uppgifter av Jeanette att jobba med, gick prima handlade om ungdomars språk och uttryck, ni vet slang och sånt..Slog vad med Fredrik att jag skulle klara mig på hela lektionen UTAN att säga "TYP" klarade två ynka meningar innan det där jäkla ordet kom fram igen: "Men jag vet typ inte varför jag säger typ" tihii IQ-Guldfisk.. :O

Efter skolan följde jag med Mona, Jenny och Sofia in till stan, för Mona och Jenny skulle troligtvis åka skridskor i Kungsträdgården, gulligt! =) Men det blev ingenting, för isen såg ut som en plaskig vattenpöl, men en annan gång maybe... :D Sen fortsatte Mona och Jenny in till NK på jakt efter julisar, medan jag och Sofia krokarm vandrade mot tunnelbanan för att åka hem! =)

image785
Skridskor i Kungsträdgården (gammal bild)

Hann precis med buss 621, puuuh men jag fick springa en bit med mina inte fullt så smidiga klackskor.. :O Tack och lov att jag slapp roslagsbanan iaf.. =) men den kan ju ocså vara trevlig IBLAND.. ;)
Så nu är jag hemma, imorrn är det matteprov faaan, jag vill också vara ett NV-barn ibland och kunna matte som rinnande floden, men man kan inte vara bra på allt.. :P hehe..
Jusst jag måste säga en sak som jag är lite stolt över, nämligen att jag fick MVG på djurskyddsprovet som vi hade i måndags.. =) Dagen är räddad..

Pusshej

sötaste

Hej! :D Jag bara ÄLSKAR onsdagar, för ni vet, det är då det är lill-lördag och partyy at my house..! :D Pepsi och nått gott till TV.en är det som gäller, alltid! :D Bästa dagen på hela arbetsveckan, förutom Fredag of course.. =)

Om jag ska ta och berätta om min hemska morgon..
Eller det är förresten inte så mycket att berätta för jag sov hela tiden kändes det som..Zzz inte vart så trött på länge...Fick en order av päronen att absolut INTE släppa ut katterna pga. att det skulle komma ett par och fixa våra fönster som jag sagt tidigare och då skulle mina små katter försvinna uti skogs och aldrig komma tillbaka om de fick syn på ett par muskelknuttar till fönster-uppsättare, så inne fick de vara..Men var det lugn och ro? Åhh nej, de sprang som tokar runt mina fötter, kraffsade desperat på dörren så det ekade i hela huset, hoppade efter min macka samt försökte ha ned "torka-av-tassarna-handduken" som hängde så fint innanför altandörren..
Slutade med att jag låste in mig själv på toaletten för att få lite space för mig själv..

På bussen var det idag helt öde, undrade vart alla var egentligen, inte för att jag saknade dem men.. :P Kanske hade de också crazy cats hemma hos sig? Var TRÖTT som en sengångare och verkligen kände hur huvudet bara blev tyngre och tyngre, måste sett skumt ut, för under de ögonblick jag var någorlunda vaken kände jag en blick i ögonvrån från en gammal gubbe som satt och glodde: "Tsss dagens ungdomar" tänkte han säkert.. :P
På tåget blev det inte bättre, hittade en plats som tur var, för mina ben hade inte ork att stå upp och vingla runt i alla häftiga svängar..Kom två engelskpratande personer som såg lite miffo ut och satte sig mittemot mig, vet inte vad de ville mig, men de satt och tittade som om jag vore någon utomjording från Merkurius eller nått...lättnad när de gick av så man fick sova lite för sig själv... =)

image783
Känner igen mig, trötthet...

Idag har man inte haft så speciellt roande ämnen, Projekt och företagande med den nya läraren som enligt min mening är lite läskig med sina rrrrrullande R, sen har man haft elevstöd där man mest satt och funderade över vad man skulle göra, samt bryta sig in på Fredriks PA.
Lunchen åts idag på Culinar, for the very first time.. =) Lite skoj, åt med Fredrik, Sofia, Mona och Jenny.
Jenny och jag blev lite besvikna yaa maybee know why? Var en kille bakom mig i kön som fick smeknamnet "Terminator" riktigt läskig..mattanterna va de otrevligaste jag träffat, de bara haffsade på lite mat på tallriken och mungiporna rörde sig inte EN millimeter på deras åtstramade läppar.. :S Skrattade lite tyst för mig själv åt en kille som såg ut att frysa, först en fet polotröja, sen en skjorta, sen en randig tjocktröja och över den en väst som såg ut att komma från mormors garderob som var helt ILLröd.. xD man ska inte vara taskig, men det såg bara väldigt erhmm vad ska man säga..udda ut?

NK men Jean efter den goda pyttipanna a la rislunchen.. =) Jobbade faktiskt på ganska seriöst trots att min hjärna var lite halvapatisk.. :P De två sista timmarna hade man estetisk verksamhet, själv satt man mest och klagade på att man inte kom på någon skulptur att göra i gips..måste sänka kraven på mig själv för det här funkar inte..:P Till slut började jag iaf karva lite i gipset och fick fram någon form av krater.. :O Vår lärare hade ingen kommentar..Pinsamt nog var jag helt borta när någon pratade inför klassen så jag babblade på högt om sniglar och sköldpaddor, oooj hon blev inte glad.. :O pinsamt..
Satt kvar sist med Sofia och Alex..Sofia och jag var ett moraliskt stöd till Alex som var i full färd att måla alla sina 14 muggar som han fixat till sig..till stora tjocka släkten..or what?
Sen blev man ner jagad till skåpen av Sofia som hotade mig att äta lite av den övermogna snuskiga bananen hon plockat på sig vid receptionen.. :O Jenny var dock den som blev utsatt med hennes "juckande" :O

Åkte hemåt, var tvungen att byta tåg vid T-centralen, där lämnade även Sofia, Jenny och Fredrik mig för det skulle köpa munkar och lösnaglar, härlig kombination! xP men snälla som de är vinkade de av mig när jag steg på Mörby tåget... =)
När jag stod där inne bland allt stressigt folk vinkade jag farväl till mina kära vänner, Sofia sträckte även in handen en bit innan dörrarna skulle stängas, då helt plötsligt hör jag en butter tyst röst från ena hörnet av vagnen: "Vääääldigt omoget" Vaddå för att man är glad? Blängde på den sura mannen som stod med armarna i kors med sin senapsgula fula jacka, att folk måste vara så otrevliga, måste man kommentera ALLT? Blev sur och gick till andra änden av vagnen där det var lite mer space.. =)

Åkte hem till Anna efter skolan, Emma kom också, trevligt trevligt I know.. =)
Emma fick hjälp med matten av Anna som är som värsta proffsläraren, nu skulle Emma grillas! :P
Jag satt alldeles häpen av hennes kunskap (Annas alltså) hehe..är alla som gå NV så smarta? Then I get impressed..:O Hade lite tilltugg i form av morötter och paprika som hennes bror och pappa skärt upp så FINT! :D Ohhh herregud var jag åt morötter! Imorgon när jag vaknar är jag väl helt orange i fejset.. :O:P  Dessutom blev jag tydligen helt orange i mungipan, fast mina "snälla" kompisar sa inget..haha xD
"Ni kommer ha träningsvärk i mungiporna när ni kommer hem från Grekland!" det stämmer Annas pappa, hell yääh att vi kommer så mycket som vi flabbar.. :P
Sen blev det middag, Annas pappas specialitet: Jannes korvgryta a la home made potatismos..
Men jag var oartig nog att tacka nej, vill äta min favvo måltid hemma =) men jag blev lite publik när det andra mummsade på..fast efterätten kunde jag inte tacka nej till nämligen marängswish, fast Emmas fattade inte vinken med att ha grädde till, HALLÅ huvudingrediensen juue! tsss.. ;P
Trevlig kväll med brudarna..! :D

image781 image782
GOTT..!                                                      Anna och Emma..!

Ikväll har jag inte gjort mkt, just nu håller mina ögon på att gå under, svider som satan...av trötthet of course..:O
Ska nog gå och lägga mig, imorgon slutar jag 13.40, ÅHH VA NICE! :D

Puss på er sötaste..

blomma

Heeeej!
Jag ska inte skriva så mkt, för det varken orkar eller hinner jag.. :P Klockan är redan 22.20 och jag antar att man snart blir bortkickad från datorn av min bror som nyss kommit hem från ett möte med sina spanska vänner..mohhaa.. :P
Jag är SÅ irriterad också för jag har fått "nys-sjukan" nysar tamejfan HELA tiden, tappat räkningen på hur många nysningar jag gjort denna dag, men det ligger väl uppemot 20 stycken :O Känns som om jag har en fet myrstack i näsan som kittlas..

I morse blev det btw ett antal svordomar då och då, inget gick som de skulle..Tappade bort min mobil, glömde stänga av platttången så hela rummet höll på att eldas upp, min lampa sig sönder när jag letade efter en sak, höll på att glömma gympakläderna i trappen och herregud, behöver jag ens säga mer?

I skolan har det vart chill, jag och Alex var gryyymt duktiga på matten idag, oja nobelpriset nästa! :D Vi kan bara vi vill, är det inte så man brukar säga? Men vi blev lite förvånade själva att vi fick rätt på NÄSTAN alla tal vi gjorde :D *stolt*
Idrott jobbigt nog innan lunch, höll på att svimma, men Sofias sista bröd skorpor räddade mig, tack! :D Som vanligt hade inte vår idrottslärare någon fantasi utan vi körde "som vanligt" La cross, där man SÖG på att fånga bollen, men ett par "stjärnhandlingar" var man med på iaf.. =) Gick rättå våldsamt till om man säger så..Jag ramlade omkull och råkade genom det fälla stackars Tia som fall i backen.. :O biatch fight.. :P

Mat, äcklig fisk, gav min frivilligt till Alex som tydligen tyckte att den var asgod, men själv kände jag bara smak av havstång, bläää really baad..Dessutom tappade jag aptiten över ett visst samtalsämne.. :S
Teori i idrott, trist...lekte lite med mobilen, och Alex gjorde bort mig TOTALT, gaaahh..
HAN LYCKADES RINGA AMANDA (en kompis i min kontaktlista) haha hon hann svara men jag hann lägga på, sen ringde hon upp igen och och grejer, halleljuja..:O För att göra saken värre skickade han ett meddelande till henne när jag var borta en sväng för att rota i skåpet där det stod: "Varför svarar du INTE?" damn, jag var tvungen att skicka tillbaka ett meddelande til henne och förklara: "Asså förlåt, det är bara min störda kompis.."
Never leave your mobile alone när Alex är i närheten.. :O

Jag gick tidigare för att hinna till ridningen, vilket jag också gjorde! :D LYCKA!
Sköööj å träffa alla igen, fick dock min madrömshäst Condor, mamma: "Va vem red du sa du? Kondom??!!"
Men det gick förvånadsvärt bra, riktigt ROLIGT asså! :D Han var en duktigt pojke.. =) Fast errhmm, ni skulle se hur han såg ut när jag kom, det vill jag kalla lerig, jag såg ut som ett grått moln efter en skötsel omgång med honom..:O hehe..

Emma har vart över hos mig en sväng nu på kvällskvisten, my homie yooo...
Vi satt och kolla på bilderna från Eriks fotbollscup i Tjeckien, Hille FAN va heta ni är allihopa! :D Vi höll på att dö.. ;D Nästa gång följer vi med i handbagaget! yeheess.. =)
Nu ha man kollat lite på en film med mammsing, myys, men vi insåg snabbt att vi redan hade sätt den så vi orkade inte, dessutom ska man upp tidigt imorrn och JA imorgon kommer ett par gubs och fixar våra fönster, I can't wait..! :D

Sov sött.. :D

Dagens "inte-sitta-still-låt"



Asså den här låten är så barnsligt bra att jag dör.. :D
Alla som jag har frågat säger dock att den är: "Värdelös" Men svaret är nej.. :P

The tough Alliance med Make it happen

Summertimes..far away

image780

Åhh vad den här bilden fick mig att längta tillbaka till sommaren...
Jag solandes på en klippa i skärgården, härliga sommar-07 minnen..! xD haha...
Men sommaren kom tillbaka, orkar inte vänta ett halvår till för att känna din värmande sol..
Bläää..


Fågel blå

Jaha och så var det måndag igen då..ärligt talat så känns det tungt...det blev ju inte bättre av att vi första lektionen hade prov i djurskydd, men aja, jag kommer till det sen..
Provade med en ny variation av frulle imorse, nämligen med knäckebröd, mina tänder hade dock inte hunnit vakna riktigt, så det var lite väl mkt tuggmotstånd till en början, så tacka vet jag apelsinjuice som sköljer ner de svårmalda produkterna.. :P Ajjjj..!!!! (nu mitt i allt skrivande råkade jag knäcka näsan också) fan..

Och jag kan inte förstå varför jag i slutänden ALLTID får stressa fast jag har haft god tid på mig hela tiden, får ständigt kasta på mig ytterkläderna, slänga väskan över axeln, fluffa till håret lite och låsa om mig innan jag som alltid rusar till bussen med en hög stressnivå..hur lyckas jag..?
På bussen satt jag och pluggade, men jag får hålla med om att koncentrationen inte var den bästa pga. allt störande ljud som människorna runt omkring mig förde, samt bussen som knisslade som om den inte vart ute på vägarna de senaste decennierna.. :P Till slut gav jag upp, la undan papprena, satte på min mp3 och satt och småstampade lite med fötterna i takt till musiken.. =)
Måste bara tillägga att jag på vägen till skolan höll på att bli spetsad av en mans paraply, snacka om nada control på sitt paraply, for åt alla möjliga håll och kanter.. :O
Dessutom hade man offrat sig att ta med Alex "Digievolution" spel också i min lilla miniatyr väska, ni kan ju gissa hur man skämdes när ett enormt playstations spel stack upp ur väskan när man skulle rota efter busskortet, aja han fick tillbaka den iaf, man kan säga att det blev som en för tidig julklapp, dock så ska han lämna tillbaka spelet men anyway..:P Man kan låtsas.. =)

  image778
OMG! Farliga vapen att spetsas med, men endå bra nu vid den här regniga tiden..

Som sagt så var det prov första timmen, gick rättså bra tror jag, och kan ni gissa? Jag satt kvar LÄNGST av alla, martinsson-syndromet I think.. :P
Efter det kämpiga provet var det ingen vila, istället fick man "kämpa" sig igenom ett NK pass, där Jean för övrigt var helt frånvarande och alla satt inne på sina bilddagböcker och diverse sidor..Jag hade lite problem med mina datorer, sega jävlar, erhhm, men då hade man nått att skylla på iaf... :P
Sen för att fortsätta slappa hade man projekt och företagande lektion med den nya läraren, hon verkar rätt ok och hade tydligen jobbat på Röllinby förut, lite av en surprise.. :P Vi där bak gav dock inte ett sånt bra första intryck kanske, men...kunde inte låta bli att immitera hennes "tyst-i-klassen" läppar när hon sa: "Scchyyy", hej hitta Nemo..

Lunch, köttfärslimpa, men jag och Jenny kunde bara inte låta bli att smaka från Alex vegetariska rätt som var HIMLA god! :D "Men Anna, måste du vara så nyttigh hela tiden med dina groddar?"  påpekade Rose, men I LOVE my grodds!

SEG matte efter maten, vi snodde frukt som lärarna hade ställt ut, mums, eller snodde och snodde de var till för oss..okej om sanningen ska fram så var det egentligen till 1:orna som har TÖLT-vecka denna vecka, men so what? Vi 2:or kan också bli fruktsugna sometimes.. =) På matten blev det lite jobb och lite mobilsnack, för Alex har köpt en ny mobil, eller köpt kanske inte riktigt stämmer, hur är det man säger: "Pappa betalar!"
Och det sårar mitt hjärta att hans var dyrare än min.. ;P hehe..men min är fortfarande hetare, sen om den är bättre? det kan man diskutera..:P

image777
Tutti frutti, vi var fruktsugna!

Sist men inte minst var det mentorstid, såg en film om e-mobbning, sådär lagom intressant..
Sen HEM! :D eller vänta...
Jag följde med Alex in till stan för han skulle julhandla lite, även Jenny hänka, rööligt! :D Vi ville undvika regnet så vi valde att strosa runt i gallerian, men innan skulle Alex självklart köpa sig en munk på sergels torg, där det för tillfälligt har en marknad.. =) Så vi stod där på plattan och hängde samtidigt som vi mumsade munk! :D
Sprang runt i lite butiker, prövning av alla möjliga doftande (förutom den brasilisanska nöten som luktade tant-andedräkt) cremer på Body shop, tissle och tassel på Åhlens, suktande av mobiler på The phone house och sist men inte minst leka barnsliga på Br-leksaker, eller förresten det är vi redan...Han köpte lite julklappar och jag och Jenny hjälpte  till att slå in.. :D "AnaBananas presentinslag - av hösta kvalitee" drömtanke kanske? :P
Jenny "dumpades" vid gallerian där hon skulle träffa en kompis för att gå på en hockey match vid hovet, jag och Alex fortsatte med att skratta åt en mörk man som mumlat nått om: "Flytta på dig lilla flicka"  till mig, men faktum är att det var han som höll på att meja ner mig, så det var jag som var tvungen att flytta på mig, haha vi hittade på lite ramsor om den meningen.. xD

image776
Gallerian, ojaa..

Sen hem, höll på att missa bussen när jag satt i min egna lilla värld vid Danderyd...
Bussresan gick inte som beräknat, hela vägen var avstängd typ så vi var tvugna att ta en annan väg, satt vid "dragspelet" ya know och såg inte ett skit, undrade ständigt vart vi va.. :P men det löste sig..
På vägen hem lyckades man trampa i VÄRLDENS lerpöl, så mina skor är inte en vacker syn nu direkt.. :O
Mamma och bror hade redan börjat äta när jag kom hem och det skitarna skrämde mig ordentligt, genom att säga att spanjoren som vi skulle ta emot först, men som sedan vi tackade nej till skulle KOMMA ENDÅ! :O Jag ba: "Va är ni seriösa!!?" de svarade helt allvarligt: "Ja det är klart, vad skulle vi göra?" Sen började bror asflabba och dunka mig på axeln: "HAHA skämtar ju bara med dig!" Ahhmen jättekul.. :P

Nu ska jag sträcka på ryggen om ni ursäktar, den har hunnit stelna under mina 40 minuter framför datan... :P
Prison Break ikväll, YEEES!

Pussiluss..

..och skit att jag fått "nys-sjukan", nyser hela tiden, blir galen! Bror din smittare..

image775
En bok om min snuva!? What!?

Wake up call..

Hej sötisar!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, tänkte bara säga godnatt till alla därute..
Klockan är redan 23.15, shit va snabbt tiden går när man har "roligt" eller har man haft det roligt idag..? Tveksamt...Jag har inte ens unnat mig en mockaruta..Illa.. :P Tänkte spara den till Prison Break imorrn.. =)

Pluggat hysteriskt på provet är väl det man har hunnit med nu ikväll, sitter rättså bra nu trots allt, med lite te fungerar hjärnan tiptop! :D Snälla mamma förhörde mig också..Awww..
Men nu sa jag sussa lite, måsta bara avsluta alla konversitioner på msn först, om jag lyckas.. :P

GODNATT!

image774
Släck lampan...

Potatismord..



Haha xD Nämen lek inte med maten!

Fantasiii

Sitter här och fryser, svinkallt i mitt hus verkligen, vet inte vad som hänt med värmen? :O Lost in space..
Aja nu har man pluggat på djurskydd, ORKAR verkligen inte ha prov imorrn, hmm men man gör väl det bästa av situationen antar jag.. ?
Första advent är det idag också! Yihuuu snart är det JULAFTON (bara 22 dagar kvar nu, fast det kanske ni visste men jag säger det endå..) Men är det någon julstämning? Hell no! Ingen snö, bara grått och trist dessutom är gräset FORTFARANDE grönt!? Det gåååår bara inte..Och hör och häpna men vi kan inte sätta upp några adventsljusstakar heller :( Några gubbs kommer till oss på Tisdag och ska fixa nya fönster till huset, trevligt ioförsig men...aa ni fattar, stämningen är på noll right know.. :O

image772

Min dag då...Ja det har ju inte hänt så mycket om man säger så.. :P
Plugg, promenad, stallet och lite andra småsaker som man gör på trista söndagar.. :S
Nu låter jag jättetrist men.. :P Kollat på foton från brors och hans fotbollslags resa till Tjeckien i somras, mm det är vad jag kallar hot stuff..haha :D Men jag kan ju inte sitta här och ljuga genom att säga att jag INTE gillade det, för det gjorde jag, yeees sir.. :D

Och det blir ingen spansk pojke till vårt hus heller :( blev lite förhinder..sorry too make yaa dissapointed Jannesson.. :P Nu ska jag plugga lite till, så wish me good luck! :D Hoppas alla haft en bra helg..

Ses, Puss & Kram på er alla

Åhhh..vänta jag åt risgrynsgröt idag, DET VAR iaf julstämning! Glömt bort hur gott det är! MUMS!

image773
Hehe...grötigt värre...

Come here Loverboy..!

                                           image771
                                           Nu ska jag ta mig en promenad till den här sötnosen Love.
                                           Vi får väl se vad för bus vi hittar på idag då... :D

Utan er, ingenting

Ikväll blir det Troja som gäller..
Jag vet att jag har sett den filmen ett hundratals gånger känns det som, men vad finns annars å se? Tell me...
Och jag fattar inte hur filmen Eternal sunshine of a spotless mind kunnat få högsta betyg i tidningen?! Gav den en chans förut men ärligt, jag fattade INGENTING av den filmen..vet inte, kanske är det jag som inte var tillräckligt uppmärksam eller så var filmen helt knäpp..
Den går ikväll, kanske ska ge den EN chans till...

 image768

Är grymt trött känner jag nu...
Stackars mamma känner sig dålig, inte kul.. :( Om nån i familjen känner sig sjuk blir jag lessen...
Och för alla som inte vet så är det Kattens Dag idag! :D Ååå min stackars katt får skäll för han äter för mycket, schysst familj.. :P Nää men jag tänkte faktsikt ge alla mina sötisar lite tonfisk dagen till ära! måste bara rota igenom halva kylen först..

image770
Katten, människans bästa vän..!

Nu ska jag nog dansa lite till min mp3 musik, Love it! Bli lite piggare yaaoo..
Säger bara en sak: Music is my drug
Tur det så det inte var något annat...

image769

Ha en bra kväll!
Pussiluss...

Jusste! Innan jag går måste jag ju säga att jag hittade ett test på internet om hur gammal man kommer och bli...
Jag fick tydligen ett vad som räknas som mycket bra reslutat, nämligen:

Din förväntade livslängd är: 88 år... inte så illa va? Ni får tyvärr stå ut med mig ett tag till vaaa!..

Jaja..Tjohopp humöret på topp!

Stäng fönstret

Ska plugga djurskydd nu men jag måste bara säga en sak först: USCH VAD JAG HATAR DET HÄR SKITVÄDRET! Blääää, förlåt men jag var tvungen att få ut mina aggressioner.. :O
Jag vill ha sommar och sol igen...

image767

Gick nämligen till stallet, då var det rätt ok, lite blåsigt sådär..fixade med Love sen skulle jag gå hem igen (mina föräldrar + bror åkte till Ante och man fick inte följa med) DÅ var det verkligen HEMSKT väder, dessutom blev jag typ utlåst när jag skulle gå in med skottkärran som jag tömt på gödselstacken i stallet, gissa vad som gjorde att dörren smällde igen? Blåsten of course.. :(
Gick då hem, blåste som det vore värsta tornadon på G, dessutom var det piskande regn som slog mot ansiktet, dumt nog hade man sminkat sig också, gissa hur illa man såg ut när man kom hem?! :O Och mössan då! Den fick man hålla i HELA vägen hem, för annars skulle den blåsa av skallen, inte nog med det fick jag ständigt dra bort luggen från ansiktet som blåste till "fel" ställe the whole time! :O värsta dramatiken..!
Om ni vill veta så var jag också SÅ nära att ramla i lera också, det hade verkligen vart droppen som fick bägaren att rinna över, men jag klarada mig..! ;D

Så äntligen är jag hemma...! =) Aggressionerna har hunnit sjunka en aning, men man är fortfarande lite lättretad.. :P Därför passar det inte bättre än att smaska lite mandarin och lyssna på låten som ALLTID får mig på glatt humör, still don't know why! :P Älskar när de sjunger: Vi kan bara bara dricka varm choklaaaaaad!"

Snook - Såpbubbler



Och OJA heta pojkar! *dreggel*

Och från morgon å till kväll är det bara blablabla...

HEJ!
Jag skrev inget inlägg igår, skandal..! Hehe men nu så...
Tänker inte berätta om skoldagaen igår, men jag kan nämna lite småroliga saker som att jag har lärt mig å hitta en ny funktion på datorn där man kan skriva in nått som datorn exakt uttalar =) Eller översättningar av olika ord, haha jag är tydligen lättroad.. :O:P
Ebbe var som vanligt elak mot mig när han bad Alex, Anneli, Sandra G och Erika om att spärra in mig eller kasta mig framför tåget..men vaddå? jag sa ju bara: "HEJ EBBE, TREVLIIIIG HELG!" ok att jag höjde rösten en aning men jag fattar inte.. ;P
Följde med när Anneli hade lite "olagliga" ärenden till Erika att göra.. :P under tiden hon var iväg gick vi andra in till konsum och suktades vid godis/kakhyllorna, dessutom diskuterad jag och Alex hur man kunde sno blommorna som av någon anledning stod utanför affären, smart.. xD
Erikas väska blev lite tung och vi alla åkte hem.. :P mohaa..

Var till stallet, träffade Emma <3 var längesedan ju..! =) jag skötte om lilla Loverboy, red ut en sväng, på hemvägen fick han lite små damp när han fick syn på en annan häst längre fram, det var typ den här: Hallååå, det är en kompis där framme, SPRING!! den fååår iINTE komma före mig hem!! eller så kan man tänka sig detta: HJÄLP!! Det är SÅ mörkt ute, jag är rädd, WHAT!? en polare! kan vi inte springa ifatt och få lite sällis!??
Jag har inte beslutat mig för vilken av dessa två alternativ som passar bäst... =)

Hem. mumsa med familjen på taco, köpt taco-båtar som vi kallar dem för, eller som pappa sa: "Kan jag få en sån där skopa?" haha ok, man har olika uppfattningar.. :P

   image766
Svek daa family och gick till Emma där även hennes kompis Anastasia va samt Anna och Hille, fast den skiten kom senare, men hur är det man brukar säga: "Fint folk kommer alltid sist?" börjar tro att det verkligen inte stämmer.. :P Tittade på idol, fettade i chips och choklad, pratade old times, körde sanning eller konsekvens, haha..gissa m det var NÅN som tog konka? Svar nej....men en del sanningar kom fram.. :P
OCH HILLE SLOG MIG PÅ ARMBRYTNING!! Gaahhh hämnd från 8:an eller? :P

Sällis hem med Hille, kom inte hem förens 02.00, läskigt, thank god att trum-ljudet i skogen hade försvunnit.. :O Scaryyy... GRYM kväll with old school..! :D

Idag blir det till Love som gäller, sen möjligtvis till bror..! =)
1 december är det också idag, yiiihiaa gissa vem som öppnade första luckan på chokladkalandern?? Still a child in my mind.. :P tack mamma y pappa! :D hehe..

image765
MIN!

Pööss..

RSS 2.0