Snygg-Erik





Tycker att min brorsa är rätt snygg klädd i Kim's nyinköpta hoodie :D
Looking for some hot stuff?

Rätt gay om ni frågar mig.

Haha!

Pannkaksfest!

Idag har jag haft myspys hos Emmsing i Flaxis! :) Fast vet ni vad jag lyckades med?? INTE ovanligt om man säger så...men jag tog FEL buss...så jag fick vänta i en timme vid stationen innan jag kunde sätta mig på bussen som gick på Flaxis, wohooo..vaddå loda runt i centrum och fönstershoppa liksom? Jaja huvudsaken var ju att jag kom dit!

Vi gräddade värsta mumsiga pannkakorna, vispade "för gammal" grädde och det var HIMMELSKT gott! Pannkakor in my heart! ;) tappade räkningen på hur många jag åt men hmm...kan det vart 6-7 stycken? Sedan ägnade vi restan av våran lilla mys-tid till att göra det vi är bra på, prata, skratta och titta upp roliga personer på facebook, haha! :P Vart en hel del sötsaker, för efter pannkakslunchen så fikade vi med Emmsing mumsiga chokladbollart som jag fick äran att smaka, samt tobleronechoklad och kaffe/té :) dock så upptäckte vi både att det inte var så smart att dricka så mkt, vi höll ju fasiken på att kissa på oss under vår promenad till busshållsplatsen där jag sedan skulle fortsätta min färd hemåt :) SÅ MYSIG DAG, TACK MITT HJÄRTA! :D ♥

Fast jag upptäckte en sak on my way home...det är fan på buss 623 som jag hör hemma, där känner jag mig trygg, hehe..

Nu är jag vrålhungrig...ysch. Ska ringa maaah brothaa from anothaa mothaaa, nämligen Jannesson :D OJOJOJ Vad vi ska prata! Har Mkt att berätta! NU JÄVLAR KÖR VI! :D typ.

Puss ♥


Jag är proffs på att vispa grädde :)


MUMS!


Hej jag heter Anna och jag är drogad.


Sötisen Emmsing!


INTE okej bild, men jag bjuder på den! :D

Nu ska jag åka iväg och hämta min broder! :)

Pannkaksmys!

Alltså jag är antingen en jävligt förvirrad människa eller så har det hänt något skumt.
Igår kväll så skulle jag nämligen sätta min mobil på laddning och jag är nästan HUNDRA på't att jag gjorde det också. Men vad ser man när man vaknar? JO en urladdad mobil som ligger och tjuter på natthurtsbordet samt en laddare som ligger slängd på bordet...Huuuuh? Fattar nada, har jag gått i sömnen eller? Aja.

Gick upp alldeles för tidigt imorse. Hade tänkt att tvätta håret, men eftersom detv ar helt PERFEKT så struntade jag i det...men vågade inte riskera att lägga mig ner igen men risken på att somna om.. :S det hade vart en mindre succé!

Nu blir det till att fixa sig inför en mardrömsbussresa med buss 622..fast det är KLART värt det med tanke på att jag ska till min gullunge och göra världens mumsigaste pannkakor, myspys, längtar redan! Och idag kommer bror hem, wiiie!!

Puss på er!



Gott? JA NÅGOT!

Ameeh TJA!

HAHA! Jag och Micke diskuterar värsta roliga grejen på Facebook :D Att jag ska ta över bros vänner under hans lumpen tid:

Erik: Pappa vart är Anna?
Pappa: Aaa..just nu är hon på Fifa-kväll hos Micke, sen skulle hon tydligen dra vidare och se på film hos Wik!

Det hade vart något! :D Idag har jag för övrigt vart på stand med Niklas, vi "Glassade" runt som vi brukar säga, kollade i massa fräna butiker, han är för övrigt en mästare på att hitta de allra märkligaste klädesbutikerna som man aldrig vart inne i förut, GREAT! :D fick oss varsitt kap, han två t-shirtar och jag en sött litet plagg från Topshop, vart annars liksom? ;) Sedan vart jag nästintill pank när vi åt lunch, en ynka räksallad för, HÅLL I ER FOLKS! 146 kronor?! ÄR inte det vansinnit? Ändå köpte man den, men lite lyx kan man unna sig ibland.. :) Kände mig dock som en kossa på grönbete när jag gluffsade i mig all grönsallad. Sen vart det även fika på Waynes och HÖR Å HÄPNA! Jag tror jag håller på att tröttna på latte.. :( blivit för många under mina fika dagar.

På kvällen vart det träning, träffade min sötnos Emmsing så vi har bestämt att det imorgon blir pannkaksmys i Flaxis! :) wiiie! Hopps även på att få smaka hennes smaskiga chokladbollar! synd bara att inte skogshuggarn Emil va hemma, jag som skulle göra en kladdkaka till honom.. :( Jaja..

Nu är det Melissa Horn som spelas på hög volym härhemma! :) underbart om ni frågar mig!
Lite kort om igår: Var på stan med söta Kim, shoppade lite kläder, åt smarrig lunch i gallerian och fikade :D Dock så fick hon världens mest smaklösa äppelpaj som smakade deg, usch då! :O Själv tog man ett säkert kort å satsade på den vanliga chokladmuffinsen, SÅ GOD! :)

På kvällen var det tacofiesta med Pinnen och Blomman, vackra smeknamn :) MUMSIGT! Fast Johan hade köpt ALLT extra HOT, salsan var av "HOT" variant. oliverna var proppade med chili och aaa, det var hett helt enkelt :P Sedan vart jag "tvingad" att visa dem Rhodos filmen, dock så tog jag bort de mesta pinsamma sekvenserna och de klagade på min klippning av filmen, baah so what!? :P Sedan höll jag fler ggr på att garva så mkt att jag höll på att kissa på mig...jisses! "Åhh va härligt det ser ut" eller när jag trodde Johan sa: "Nu ska jag hem och köpa bindor" :P bra skit. Sen kollade vi också på dejting-tips med fråga Olle, vi kom dock fram till att han är en rättså pervers jävel!

BRA DAGAR!

Nu är klockan tolv och jag har banne mig träningsvärk i hela kroppen! :P

Puss och Natti! ♥

Segobert

Aaaaaaaa....gott med filmjölk å banan.

Och nu märkte jag att solen skiner också, wiiie even better! :D Jag ska ta och berätta om gårdagen lite senare, orkar inte rabbla upp allt en "tidig höstlovsmorgon" som denna..men IDAG ska jag iaf bege mig till stan för att luncha och glassa runt lite med Nickelito, skojiboj! :) Senare blir det väl träning, fast det beror på hur min jävla fot mår...har INTE vart bra på sistonde, men man kan alltid hoppas! annars får jag börja köra spinning och styrka för att avlasta den stackaren..

Nääj nu ska jag fixa iordning mig..skogshuggar tröjan på även idag? En sann favorit efter Kims och min lilla shoppingrunda i storstaden igår :) Men smell yaa later guys!

PussåKram, cykelram! ♥

Morsning korsning!

Vet ni vilken skum dröm jag hade inatt? Jisses den var riktigt obehaglig.

Hela drömmen utspelade sig i stallet. Först var det en häst som ramlade ner i ett vattendike och drunknade, efter det så vart alla hästar som galna och sprang runt och högg efter varandra..helt plötsligt hade stallets minsta häst rymt, men vet ni vad? Det var egentligen en hamster, samma storlek...jag menar vilka får rida på den egentligen? :S Sist av allt hade de satt upp en Odd Molly utförsäljning i omklädningsrummet där det för övrigt i drömmen kryllade av stora råttor...en man som var med sin dotter dock upp råttorna och kastade på min jacka, jag vart verkligen assur och kastade tillbaka en massa råttor på honom! :P Haha jisses så man kan få till det.

Aja...nu märkte jag att jag är väldigt trött igen...hihi..men gissa vem som ligger å gottar sig i min säng? MELVIN! ;D tsss, man ska blir katt i sitt nästa liv...fast jag har tänkt på det där, fågel vore ju inte helt fel, tänk att kunna flyga, DRÖM! Men idagska jag ta mig an ett annat färdmedel, nämligen TÅG...roslagsbanan..maha! Hate it, men hur ska jag komma till Danderyd och Mando annars frågas?

Och träning ikväll, wiiiiie, mingel med muskelknuttarna är aldrig fyskam! :D

Pussiluss! ♥

Nu förstår ni hur lite sömn jag får varje natt när min katt ligger brevid mig på detta vis, vaddå tar all plats?





Fast visst är han bra go? :)

BTW fler bilder från Båstad är nu upplagda, check them out! :D

Fika gillar vi!

Ja, sanningen är ganska jobbig ibland, men man lär sig leva med det!

Idag vaknade jag och ställde in mig på den tråkigaste måndagen på år och dagar, varför MÅSTE jag vara en sådan rastlös person, inte en dag kan jag ägna åt att chilla, men sällskap kanske men inte sittandes ensam och älta en massa gamla goa westlife låtar, det är ångest för mig! Det är det enda negativa med att ha "höstlov" från jobbet.. :S

Men som tur räddades jag i sista sekund av att Johan och Blomman (vilket han hatar att jag kallar honom för men :P) som ville hänka med mig till Täby och fika, de har ju hört om mina fika-vanor! :P tihi! de är så söta som orkar sitta med mig och mumsa godsaker medan jag babblar på om allt möjigt, haha :D vart lite latte, chokladboll, muffin och läsk, det gillar vi! :D Sedan måste jag ge cred till Johan som drack latte för första gången!

Jag: Var det äckligt?
Han: Nej.
Jag: Va? Tyckte du det var gott?
Han: Nej.
Jag: Haha nehe?
Han: Det var liksom neutralt!

Bra eftermiddag!
Nu ska jag bara mysa ner mig i soffan och slå på Rhodos filmen, tänkte tillbaka till de varma dagarna med sol, bad, party och alla heltokiga stunder med Flodis och Janne! Då mår man bra! Och jisses vad man luktar gott nu efter duschen samt alla mojsiga skönhetsprodukter man använt sig av, wiie! :) like it!

Puss på er ♥



Saknar dessa stunder!

Lite skoj, lite bilder.

Aja, ny dag och ny vecka...MÅNDAG!

Jag har som ett höstlov från jobbet denna vecka vilket är very nice :) dock så vet jag ju inte om de ringer in mig, men aaa..vi får la se!  Det var äkta halleluja moment att få sova i sin egna säng inatt, ville knappt stiga upp från den, men vart så illa tvungen när min lilla katt tiggde mat som en dåre. Grötfrukost i sängen till Rachel var INTE att leka med, dock så blir jag så irriterad på mig själv när jag sitter och pillar ur alla fjädrar från duntäcket, ser ut som mitt rum är ett tortyrrum för höns för tillfället...ska man orka dammsuga?

Och det regnar ute, jippie?

Men jag hade lovat er att berätta lite om Lördagen. Först samlades alla at Jannessons hus för lite skoj. Trevlans med ihopkokade drinkar, bra musik, live-framträdande a la backstreet boys, prat, tjaffs och Emma som söp ner pojkarna under bordet med sitt kortspel "Bussresan". Jag kan säga att Ola föll offer för denna lek den kvällen, han tog sig vinglande hem utan att hänka med oss andra till Halmstad. Egentligen var det tänkt att dra till Pepes, men det var tydligen stängd av en underlig anledning, så vi styrde våran kosing mot Halmstad: Jag, Jannesson, Flodis, Ida, Fransisco, Jonas, Egon och Oscar, se så jag kommer ihåg! :D

Först kom vi inte in på något ställe, de var asstränga med åldersgränsen, så ett tag gav vi upp och satte oss ner för att halsa cider och öl innan vi gick runt halva jävla Halmstad för att slutligen hitta ett ställe,
rättså skabb var det haha, men med bra musik och härligt sällskap så har man för jäkla kul ändå och vi totalt ägde ju dansgolvet! :D dessutom önskade vi "Alla som inte dansar", en sann Rhodosklassiker! :D Bra kväll. Hemma vid 3, satt dock uppe till 4.30 pga att vi vart skyldiga grabbarna att laga nattkäk i form av makaroner och köttbullar då vi slitit dem ifrån donken för att vi var sena till taxin :P

Bra kväll och WUNDERBAR helg i Båstad! :D















Ere fest eller? :)

Hemma!

När man är ensam kommer alla jobbiga tankar. Jag förstår inte att det ska vara så svårt?

Nu är jag hemma i Stockholm efter en underbar helg i Båstad hood with maah homies Janne och Flodan! :) Man saknar verkligen våran gemenskap SÅ mkt, damn jag skulle kunna bo med de bus-nissarna hela tiden :)

Får berätta mer om Lördagens spektakel imorgon, nu är jag tröt som sjutton efter en natt med 3 timmars sömn på en solstolsdyna :P mojsakojsa! och dessutom fönsterdregglande på tåget hem, kan inte vart en vacker syn! :O Flodan och jag sovandes med öppna munnar, dregglet halvvägs ner på hakan och ja, you named it..

Nu blir det MIN EGNA SÄNG! Oj oj oj vad jag ska myyyyysa! "I know you want me, you know I want chaa!" :D

Natti puss puss! ♥







Gullungar! :)


Ere fest eller?

YO YO YO!!

En dag kvar i Båstad med Jannesson :) lite sorgligt, men Stockholms civilisationen tackar man inte nej till. Vi har för en stund sedan ätit massvis med pannkakor med grädde och sylt, smaska smaska :D vi var experter på å flippa pancakes om man säger så :) nu sitter vi och chillar på Jannessons myspysiga rum, det är KÖ till duschen och Flodan sitter och bläddrar i en skvallerblaska..nyss sträckte hon fram huvudet från tidningen och sa: Är det bloggandet eller?? Åh yeah that's right honey! ;D


Kollar efter ett bra pannkaksrecept :)

Buuuuuuus!



Tha mastaah of schteeka! ;D

MUMS med STORA bokstäver!

Igår var jag, Flodan, Janne och hennes hushomie Ida och Malin över till någon hemmafest. Haha träffade på många roliga filurer och Emma, the master of kortspel söp ner två killar, Jonas och Philip under bordet, jisses vilka fyllon de blev..haha..trevlig kväll och JA Niklas åkte ut från Idol, ni kan ju gissa vem som satt och röstade bort alla pengar på Eddie, höhö..

IKväll blir det laxmiddag och utgång till Pepes Bodega, party party! ;D Då ska vi banne mig visa dem andra how we get down in schteekarholmen, dvs, Stockholm, lär bli MKT bra grejer! :D


Dags för middag!

Schnygga tjejer!

KLART! Mumsigt right? Pasta med smulad fetaost, lax och stekta morötter, sockerärtor, tomat och rödlök, BON APETIT! ;D

Simma lungt folks! ♥

BÅSTAD HOOD

Wohooo nu sitter jag i Emma's lilla lya i Båstad hood tillsammans med henne och Flodis! :D Trion är samlad ingen, vilket är wonderbart! :D

De mötte mig vid tågstationen efter de att jag vart en sväng till gbg och ätit sushi med Emil, smaskens var det. Och jag hittade en jättesöt mössa som jag hade tänkt å lägga beslag på, men när han sa att den typen av mössa kallades något i form av björnfitta så ville jag inte ha den längre. Skoj var det att träffa den pojken!

Så nu har vi ätit frulle, flamsat runt som dårar och ska snart bege oss ut till den "stora staden" för lite lunch, GREAT! Men nu sitter jag och pumpar tungt till Pitbulls låt, hotel service :P Nee ni nu ska jag bege mig till duschen och göra mig lite fräsch :D and guess what? de har MASSAGEDUSCH här! :D vaddå 5 stjärnigt hotel, haha..

HA DET BÄST!

Musketörerna hälsar!


Kvällsbus!

Jag säger bara att det lönar sig verkligen att köpa schampoo av den dyrare sorten :)

Köpte nämligen ett "märkes-schampoo" från Åhlens idag som visserligen kostade 110 kr, men JISSES vilken skillnad på kvalitet det var! :D Känner mig som en ny människa och dessutom luktar det väldigt gott! :D man känner sig som en vandrande blomsterbukett, inte med vissna blommor dock, för den varianten finns ju också menar jag! :P Annars idag har jag sett hur latte maskinen fungerar och druckit en kopp! :D mumsa mumsa, Fika-Anna är i farten, AKTA ER! :D

Och imorgon bär det av till Båstad och Emma tha man! :D Wiiiiie, nu går INGEN människa i den pluttstaden säker när jag och Flodan gör entré :) BE PREPERED! Innan ska man träffa Emil också, skoj skoj! :)

Och jag vart lite busig sähär på kvällskvisten.







Valde dem inte alltför vulgära bilderna, vill ju inte skrämma känsliga läsare :P

Natti Pusspuss ♥

Alltså, har jag dålig humor eller är denna video rolig? Jag garvar iaf! :D


Sushibushimushi

Toppen eftermiddag/kväll! :D

Träffade en hårt pluggande Emmsing på smörkransen i centrum :) Så jag gjorde så hon fick ett litet break med alla engelskaglosor..wiieee, är man en räddare i nöden eller? Iaf..jag köpte mig en räkmacka (papi hr pratat så gott om dem, så jag var banne mig redo att testa en sådan delikatess) och visst var den smaskig! Även en latte till det och allt var perfekt.. :D Emmsing däremot firade med en chokladboll som var stenfrusen men annars god, hoppas jag! :D Och jisses vilka griniga tanter som jobbar där...funtar allvarligt talat på att ta över och stå där dagarna i ända och le som en dåre :) och ha loggan: Makes people SMILE! :D

Iaf sedan begav jag mig till Friskis som ligger precis bredvid för att pumpa musklerna på ett medelpass, bra grejer! Dock så hade jag ont i magen så jag var väl inte lika happy som jag brukar vara ;P Efter passet fyllde jag på mitt energi förråd med en sushi middag med Emmsing, som väntat på mig :) Äntligen återupptar vi våran sushi tradition igen! :) Var ju såå längesedan! Det var som vanligt supermysigt trots att vi använde alla servetter som fann och soillde miososoppa över halva bordet,, hehe :) sen hade vi "Bildlektion" genom att skriva fina saker på våra toma tallriker med soya utblandat med wasabi, vilka konstverk! :D Tack gullet för en mysig kväll! ♥ ocj visst var det smasksen med lite sushi igen efter min lilla paus :P









SÖTT!

God förmiddag!

Nattens sömn hjälpte mig på bättre humör.

Och idag går det ju bara INTE att deppa när man ska fika på smörkransen, träna och äta sushi med världens finaste vän, nämligen Emmsing! ♥ det blir mys! Och äntlligen återupptar vi våran gamla sushi tradition! wiie!

För övrigt är jag väldigt trött...och måste dessutom ta tag i att ringa chefen för typ hundrande gången eftersom jag MÅSTE ha ledigt torsd, fred och lör...men det HÄNDER INGET, och mitt tålamod är nere på noll för tillfället...igår sa han att han skulle ringa mig på kvällen, gjorde han det eller? SVAR NEJ! Så nu är jag så feed up with the whole thing.. :S

Jaja, nu ska jag försöka tagga till och bli lite piggare, jag är så otippat trött för tillfället..såg nu att mitt golv är i behov av en rejäl dammsugning då mitt täcke av någon underlig anledning läcker dunfjädrar, LÄCKERT TÄCKE JAG HAR VA!? :D Haha.

Puss suckersss..


Bajs.

Ibland är det skönt att gråta, men inte nu.

Va ute på en härlig promenad med världens bästa Flodan, då sa jag:

"Nej det är jättebra med mig nu! Var längesedan jag hade en neråt svacka!"

Det skulle jag aldrig sagt, för NU kom den.

Arg, ledsen, besviken, lättad, alla känslor trasslar ihop sig till en enda fet massa..

ALDRIG

ALDRIG 

ALDRIG IGEN!



NU SKA JAG SOVA BORT ALLA PROBLEM!
GODNATT!


SAKNAR MIN "SKÖNA BÖNA!" ♥ :'(


Hur lyckas jag?

Alltså...jag är i lite chocktillstånd...

Tror fan att John Blund gav mig en överdos av sömnpulver igår, för gissa när jag vaknade idag?? KLOCKAN 12.30!! Asså vafan det är INTE OKEJ! Speciellt inte när jag hade ett möte inbokat klockan 13.00 i Danderyd..så nu har jag blitt tvungen å flytta det mötet till klockan 16 istället..men jag fattar inte hur jag lyckades sova till den tiden?? JÄVLAR! Irrade runt som en tok i huset och upprepande följande mening typ x antal ggr: Asså jag FATTAR VERKLIGEN INTE!"

Aja...nu har jag iaf käkat en frukost/lunch, och jag sitter är och nyser som en galning.. :( Rint chefen också pga att jag ska åka iväg på utbildning till Göteborg på Onsdag, men han verkar ha glömt det där, när jag nu ringde och frågade om jag kunde vara ledig: "OJ det har jag glömt bort..ska titta på det nu så ringer jag dig ikväll" Jag blir så himla trött...tänk om jag inte får ledig liksom? Då säger jag banne mig upp mig hehe..

Nee, snart går bussen.

Pussiluss ♥

I don't believe you


Vilken natt!

Jag är tröööööööött! Tänkte släpa mig iväg till dagens söndagsträning men jag inser att min kropp nog iNTE kommer palla det, så det får bli en soft dag med massa mys istället, det bangar man inte på! :)

Igår på jobbet var det KAOS med STORA JÄVLA BOKSTÄVER! När jag var redo att stämpla in så hade jag laddat upp med 3 stycken signerings pennor (inte för att jag är värsta kändisen å ska skriva autografer till alla kunder, utan för att DEM ska skriva på kvitton) hur många hade man kvar efter en halvtimme? NOLL, ZERO, INGA! Alla vart snodda, så jag fick springa runt som en tok och be om pennor.. :S dessutom var dem i köket långsammare än de äldsta sengångarna som existerat på denna jord.. :( men de fick förstärkning senare som tur va!

Jag ska berätta om mina tre värsta kunder som jag hade under den kvällen...

1. En tjej som tydligen jobbade på donken i Hägernäs och visste hur ALLT skulle vara och skötas..dessutom gjorde hon världens mest jävla avancerade beställning och klagade på i princip ALLT! "Nu har jag väntat här i 2 minuter, nu vill jag ha en efterätt som kompensation, för så gör vi ALLTID för kunderna i Hägernäs, den donken är MKT bättre!!" Men FAN ÅK DIT OCH ÄT ISTÄLLET DÅ! Jag vart så jävla arg (men man för ej visa ilska mot kunderna) så jag kunde verkligen inte ta mer skit från den bitchen så jag gick till min chef: "Asså du får ta hand om henne, jag pallar verkligen inte"

2. En kille som bara pratade massa nonsen...han var så jävla packad så jag kunde inte höra vad han beställde..till slut vart han så irriterad på mig att han vart hotfull mot både mig och min chef: "Men vafaaan ska det va så jääva svårt att fatta bruuuuuschan??"

3. TVÅ SNORUNGAR som trängde sig i kön så det nästan vart slagsmål...tänker inte nämnde mer, för jag blir så arg bara jag tänker på dem mer.

..och en man som skulle ha 15 jävla sockerrör till sitt kaffe, man ba hallå??!



Min vackra namnbricka :) håll utkik efter den om ni vill ha den bästa servicen haha :D

Jaja...det fanns en hel del trevliga prickar också såklart, det är pga dem som man håller skenet uppe :) Såg dessutom två kända ansikten från berga hood, Philip och Emelie :) fick sluta kockan 04..hemma vid 06... Nu ska jag göra mig iordning för en fika med bror, papi och Kim, tradition innan bror åker in i lumpen igen.. :) lär dock somna med huvudet i bullen men.. :P Vi hade galet skoj vid lunchen idag, skämtade om galna flygresor..! :D

Nu såg jag att mina jobbarbyxor är i behov av tvätt, blod och chokladsås på den, freeeeesh!

Puss på er och denna ljuuuvliga, men trötta, söndag! :D

Och jag fick otippat nog ragg i går också, HAHA..en tysk som ville ha mitt telefonnummer på jobbet...han beställde nya saker hela tiden för att få prata med mig haha! :P och en supertrevliga kille som jag hade sällskap av på tunnelbanan och som ville att jag skulle hänka med honom å röka vattenpipa haha..tackade nej dock :P

NU ska jag VILA, mina ögon är pretty dead..

Så var det dags igen!

Nu sitter jag här och har ångest igen...ska snart, eller njaaa om 3 timmar åka iväg till Fridhemsplan och jobba natt igen...Det är jobbigast innan man ska åka iväg, men när man väl är där e det ju bara å köra liksom :) Fast jag måste tänka på att detta är sista jobbdagen på typ en vecka, så det blir nice att få lite uppehåll ett tag :P Sen bär det av till Götet och Båstad, wiiie! :D

Mmm..men jag vart inte så happy på jobbet idag...fick ett mess om att alla var tvugna att tömma sina skåp innan klockan 16..så jag fick åka ähela vägen enda in till stan ENBART för att tömma mitt skåp..kändes ju inte så motiverande, men vad gör man? Va trött som ett svin också, satt och dregglade på bussens/tågets fönsterruta hela vägen in OCH tillbaka :P och självklart så ska INGA bussar gå hem när man väl kommer till Berga, snälla papi erbjöd sig att hämta mig :D väl hemma däckade jag fram tills middagen typ.. :)

IDAG VAR DET TACO FIESTA TILL MIDDAG! :D
Kim och jag höll dock på att sätta allt i halsen när vi garvade åt historien när Emil stoppar upp min bror till en prydnad och drar med honom på shoppingrunder med hjälp av en vagn.. :P vilken fantasi man kan få! ;D

Nu ska jag försöka ladda lite inför jobbet. Dvs...meditation, spikmatta, japansk helig musik, rökelse, hälsote och ballerina kakor.. :) hade vart någe right? Min mage pirraroch jag fryser...backstreet boys vackra låtar får mig dock på andra tankar, tihi bra att dem finns! ;D

Puss och ha en trevlig lördag!♥

Hard work work

Det var verkligen jättekul att jobba natt igår!

Nu sitter jag inte här och ljuger, utan jag menar't! :D Guven ringde dock in mig lite tidigare så jag var väl där någongåg vid 22 istället för 23 :) mendet var skoj skoj! Allt rann på fint, förutom att min jävla kassa växel tog slut hela tiden.. :O Så himla kul att servera alla stupfulla människor, vissa flörttade verkligen hejvilt med mig som stod i kassan: "Anna...åhhh det är det vackraste namnet jag vet!" yeah right dude! :P Sedan är man ju en lite favorit hos Guven, det var till exempel bara jag som fick rast av alla, så han och jag satt inne i personalrummet drack kaffe, åt tårta och pratade :) nice nice...lite snygg är han ju också, mahaa! :P dessutom så sa han att jag var den som de anställde som låg högst upp i högen, det känns ju inte alltid fel! :)

Han ville att jag skulle stanna till 4, men som tur lät han mig gå när jag slutade min ordinarie tid, nämligen klockan 3, så jag vart en lycklig flicka! och JISSES så mkt fylla det var på vägen hem! På t-centralen tex. stod det en stackars kille och spydde i papperskorgen...han kunde knapt stå på benen! På ett sätt är det ju inte synd om honom då det egentligen är hans egna fel man ändå..dessutom kom det fram ett killgäng, från berga hood (de visste nog inte att jagv ar därifrån, men jag vet minsann vilka de är) som började ragga på mig och fråga om mobilnummer, haha! "Man skulle inte kunna få ditt nummer så vi kan höras? Vart bor du då? VA I ÅKERSBERGA, FAN VA SJUKT, JAG MED!" Sedan gick en av dem av där jag bodde, haha pinsamt! Kom hem vid 5 typ :P

Btw vet ni vem som beställde mat från mig?? SALEM AL FAKIR!! :D Han är ju fan min idol, grymt!

Nu har jag precis, eller njaa inte precis, men för en timme sen ätit frulle med papi, Kim och bror som nu är hemma :) Pratat med storebror i luren också, jisses man saknar sina storebröder det var så längesedan man såg dem! :( Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund, för inatt blir det jobb igen, klockan 00-04 denna gång, rättså soft om ni frågar mig!

Och vet ni vad jag ska önska ikväll?? TACO TILL MIDDAG! :D MUMS!

Puss på er! ♥



TITTA JAG ÄR GUL SOM EN SOL!

Jag kan inte blåsa ut ljus..! :O

Supermysig fika innan träningen idag med min Emmsing.. :) Smörkransen med chokladbakelse och latte..det var inte att leka med!

Sedan precis innan ombytet till passet var vi en sväng in på lindex och inhandlade strumpbyxor och jag en söt BH, de växer ju som fan :P haha! Iaf...träningen va lite seg för oss båda, men vi klarade det med nöd och näppe :)

Nu sitter jag här i min ensamhet...faktiskt gråtit en skvätt nyss...vet inte vad det kom ifrån..? Ska snart åka iväg med bussen in till stan...somliga tror kanske att det är party party som gäller för mig, men ICKE! Jag ska jobba natt idag...wohoooe, eller inte? Undrar hur många spyor jag får torka bort på min kassadisk? SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG! Åhh har bara lust att vara hemma och mysa.. :( Bläää...

Och Emil är bara för gulligt snäll! :)

Haha...nej nu ska jag väl börja klä på mig riktiga kläder istället för mysdressen så man lockar lite kunder, waoaoaoaa...! Ok, nu känner jag mig väldigt trött och flummig..! TÄNK på mig inatt klockan 04, när jag sitter på nattbussen hem till Berga med massa fyllesvin som sällskap, gör det! Längtar redan tills jag är hemma och ska gosa ner mig i sängen...vänta...hmm... 8 och en halvtimme KVAR! :D Jippie?

Ha en bra kväll, ät lite godis åt mig är ni snälla! ♥

Min nya söta klänning!

Var på bio med Johan ikväll! Final Desitination 3D :)

Innan åt vi på tacibar i Kungshallarna, jag tog en extra grande för att festa till det lite :P Sedan styrde vi kosingen till Sergel bion, där köpte Johan popcorn och VÄRLDENS största coca cola.. :P kunde knappt hålla mig för skratt men.. :P Sedan tog vi varsina glasögon innan filmen drog igång.. :P så himla kul för man kan ju direkt säga att de misslyckades med att skrämma folk, för man satt verkligen och asgarva när alla huvudrollpersoner dog en hemsk död, vet inte varför men alla gapskratta haha! :D Tack ska pojken ha för han bjöd mig! Först en dyr drink på Chaplins och nu detta, HALLÅ dåligt samvete :P men han fick ju sin feta Järnia lön idag så.. ;)

Bra kväll! :D

Och här är min älsklingsklänning som jag inhandlat!



NATTI NATTI nu håller jag på å stupar!

Imorrn blir'e nattjobb, hujedamej!

Uschibuschi!

Uhhhhh...jag är så seg och inte ALLS på humör för tillfället... :(

Jag har verkligen panik över en sak för tillfället, men jag ska ta tag i det imorrn, pallar inte tänka på det för tillfället...Igår var jag och köpte min älskade jacka som jag spanat in på Monki, UHH I'm in looove! <3 den är så snygg så jag venne vad! Kan visa er så småningom när kameran laddad klart, maha! :P Annars har jag blitt jättesnuvig.. :/ tappade fan räkningen på hur många ggr jag nös igår, men OJ kändes som om jag gjorde det varje minut..ändå valde jag att träna, dock inte ett intensivt gympapass, utan ett lungt core pass, excelente! Var väldigt längesedan jag var på ett sådant pass så det var ett kärt återseende av massa gamla "core-atleter" ;D

Och jag har köpt Melissa Horns nya skiva idag! Måste träna på låttexterna inför hennes konsert den 11 november som jag och Flodis ska gå på! :D Den var så bra...! Man kan verkligen känna igen sig i hennes låttexter..

Idag är jag ledig igen! Men imorn blir det nattjobb! Får se hur många spyor jag får torka upp då.. :O lär bli intressant! Sen vet jag inte om det går några tåg eller bussar hem så jag lär få prova på livet som uteliggare den natten haha! :P ÄNNU MER INTRESSANT! ;D Idag ska jag iaf gå på bio med Johan.. :D Final destination ska det bli, ni vet 3D men värsta glajjorna :P schteek säger jag!

Mmmm...men åhhh att det ska vara så svårt med vissa saker! Önskar jag kunde få någon annans hjärna för tillfället..orkar verkligen inte tänka, det gör mig bara ledsen. Att det ska vara så komplicerat, kan det inte bara funka för en gångs skull! Det hade vart för bra för att vara sant, men nu är det som det är.

De säger att det ska funka och laga det med Karlssons Klister men trust me, det funkar inte! :(


Melvin har inget med det jag skrivit att göra, men han får vara med och förgylla inlägget lite med sin snygga sovställning :D

Jag ska sakna dig imorgon.


14/10

Jadå!

Igår var det jobb för min del igen, 17-21, FAST jag fick sluta typ en timme tidigare, LYX! Fast det var en HEMSK jobbdag, kag attar verkligen inte varför de schemalägger mig under ruschen när jag är ny??? Man får ju typ ingen chans att lära sig! Så nej jag var INTE glad när jag åkte hem ötamdes på en gratis Mcfeast meny.. ;) Skönt var det att komma hem, kolla på inspelade Andra Avenyn och bara softa :)

Innan jobbet igår träffade jag btw Blomman och Pinnen, dvs Daniel och Johan! :D haha jag vet inte varför men jag skrattar så mkr när jag är med dem, haha :) gillart iofs! Satt oss ned på espresso house och jag fikade med min vanliga latte, de däremot var tråkmånsar och tog ingenting, istället laddade de upp för en måltid på Burger King när jag var tvungen å kila iväg :P

Nu sitter jag här, det är Onsdag och klockan är 10.46 på dagen :) Vaknade imorse utav att papi dammsög hela huset + att han spelade Winnerbäcks nya skiva på högsta volym, UNDERBAR blandning, eller? Lillkatten låg i mitt knä hela frukosten, gullis! Nu funtar jag på att åka in till stan och köpa den där jacan jag har spanat in, för jag MÅSTE ha en vinterjacka! Det är typ panik på den fronten! Och nu har det dessutom börjat SNÖA!! :O inte ok! Jag läängtar till Thailand redan!

Dessutom har jag åkt på en jobbig förkylning, snorig och ont i halsen...bläää...bara det inte är svininflueansen som knackar på dörren.. :O Nu kom pappsing och dammsuger mitt rum, gissar på att jag sitter lite ivägen :P

GODFÖRMIDDAG! ♥

Lyssnar på Markus krunegård, grym pojke!



Saknar sommaren redan!

♥ Och igår den 13 oktober var det ett år sedan jag, Alex och Freddieboy åkte till Sydafrika, GUD så snabbt tiden har gått! Saknart! ♥

Ingen fantasi!

ÅH VILKEN KÄMPIG HELG! MEN ROLIG!

Jag är rättså trött nu, känns som om jag egentligen vart tvungen å ha tänsstickor i ögonen får att orka hålla ögonlocken öppna idag :P Orkar inte skriva, men vi tar det lite snabbt här :P

I Lördags jobbade jag med Emmsing, hennes mamma och två till på ett bröllop i Edsberg...som servitriser, började 10.30 till ja 03.00 :O TUFFT men skoj! Men vart så himla sugen på att gifta sig själv, vart nästan tårögd och fick en "naaaw" känsla i hela kroppen när bruden och brudgummen dansade till en vacker svensk ballad.. :') servering gick bra, fast jag lyckades spilla bra mkt vin en gång, vart en stor fin RÖD fläck på den VITA duken haha :P aja..gott var det också att få provsmaka alla rätter som de också åt, vartnämligen en hel del över, MUMS! :P Och den där chokladtårtan asså...kan knappt nämna det för jag blir helt LYRISK! :P Var också kul å se alla vuxna människor dansa fulla till sexy back m.fl. vart själv danssugen :P men jag och Emmsing kom fram till att vi gärna skippade dansen då allt jobb gjort till extrem trötthet i fötterna, haha vi kunde knappt gå när dagen led mot sitt slut :P

Kom hem klockan 03.30 typ...den natten sov jag kanske 3 timmar innan det var väckning och dags för ytterligare ett jobb, nämligen donken vid Fridhemsplan, THANK god att papi var hemma å väckte mig annars hade jag nog snoozat till klockan 14 om jag fick :P men jobbet gick bra, jag tänkte inte så mkt bara KÖRDE! :P träffade mest på glada kunder, förutom en surig kärring som tyckte hon fått vänta en minut för länge, jisses somliga är ju bara way too much! :O Fast min arbetsledare är bäst, vilken sötis, alltså inte på det sättet, men HUR SNÄLL som helst!! HAHA men nu skulle sett mina trikå brallor.. :P JISSES de hade beställt fel storlek till mig nämligen...hur korta som helst och satt som ett par ridbrallor, hett eller? :P Slutade klockan 16 och då luktade man som en vandrande cheesburgare men annars vare nice! Tog mig en kopp latte på espresso house innan jag vart upphämtad av papi som samtidigt lämnade av bror i mörby...

Idag har jag vart ledig, SKÖNT! Trött som in i helvete dock..men vafan det överlevr jag! :P fikat med Flodan i gamla stan, hur mysigt som helst, vi hade lite pepptalk till varandra...SÅ himla kul när vi kom in på ämnet "relationer" vilken lättnad det var att höra varandras historier :P

HEJDÅ!


NU SMÄLLER'e!

NU TAGGAR JAG FÅR TVÅ DAGAR AV JOBB! :D SES PÅ MÅNDAG KÄRA LÄSARE! :)

GODNATT SLEEP TIGHT! ♥

Kan dock möjligtvis bli lite på söndag kväll...men förvänta er inget, jag kan ligga däckad på tunnelbaneperrongen vid Fridhemsplan eller så ligger jag på intensivvården för "grov utmattning" på Danderyds sjukhus :) LÄNGTAR redan till min lediga måndag, fucking god bless yaaa! :)

Men det ska nog bli kul! :D

Men då.

Nu kommer ännu ett aggro inlägg här!

JAG BLIR SÅ HIMLA ARG PÅ MIG SJÄLV! ALLTID FATTA FEL JÄVLA BESLUT HELA TIDEN!! MISSAR ALLA BRA CHANSER SOM FINNS, HELVETE! :(

Nee den här dagen har gått åt skogen än så länge. Ångest och usch, gråter gör man också! :( Jag som alltid är så glad, fast man måste väl inse att man inte alltid kan vara på topp, that's life...ska väl snart bege mig till täby och fika lite med Niklas..hoppas det får mig på bättre humör.



Jag: Aa drinkar upp till rummet every single day!

Flodan: Ja, Emma brukar alltid sitta här och beställa..

Emma: MEN LÄGG AV!

Härligt tjejer! ♥ Love it!

Bara för att få in lite humor i allt!
Det jobbigaste är att jag saknar så fruktansvärt mycket..inte bara personer, utan händelser, minnnen...allt möjligt, det är nästintill outhärdligt!

SPOTIFY MEN HEJ!

Va dålig jag är...jaja...

Igår var det en av de tråkigaste dagarna i livshistorien igen! ;P men jag är verkligen världens mest rastlösa människa, så så fort jag inte har något att göra en dag så är det DÖDSTRIST! :P Gjorde en massa nödvändiga saker som att maila ett par personer angående komvux och mina betyg och grejer.. dessutom är jag så himla irrtererad på min chef... :S jag har sagt att jag INTE kan jobba mellan den 21 TILL den 25 oktober för jag ska på utbildning då...vad ser jag då på mitt jobbschema? JO att han har satt upp mig på arbetspass både den 22, 23 OCH 24... jag blir så himla irriterad, dessutom är människan okontaktbar...ÅÅHHHH!! Men jag får se om jag hittar honom när jag ska jobba på söndag...jag tänker ju aldrig slänga 5000 spänn i sjön (som utbildningen kosta) bara för att han inte lyssnat...NO WAY! Så nu har jag lite ångest över det där..Annars så ägnade jag dagen åt långpromenad i solen och avskutade kvällen med ett Friskis pass, härligt! :)

Papi var jättesöt och hade tänt ljus och gjort en jättesmarrig middag som stod serverad närjag kom hem, wiiie! :) Favoriten med ajvarköttfärsbiffar och avocadopasta, mumsfillibabba! :)

Mmm idag blir det kanske fullt upp...möjligtvis fika med Nickelito...sedan kommer bror hem! HElgen blir fullspäckad med jobb och åter jobb...SKÖNT att vara ledig på måndag, för det kommer inte bli att leka med...! Men det blir nog KUL!

Och vet ni? Hille var min hjälte igår!!! Han fixade Spotify till mig!! WIHOOO! Jag är nog den sista människan i detta falukorvsland som har det men BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG! :D Så nu diggar jag varje dag till nya sköna beats! Gillart! ;D Nu vart jag påmind om att jag måste våldsgästa emil och sno hans skräckfilmer...hmmm det får jag ta och göra ngn dag snart! :)

Och nu börjar det bli jobbigt igen. VARFÖR GÅR DET INTE? Jag orkar verkligen inte ödsla energi, men åhhh jag blir bara irriterad och ledsen så jag ska sluta nu. Hej då.

 


Ojdå nu är jag vaken!

JA DET VAR LÄNGESEDAN! ;P Internet har vart kasst och jag har vart busy! Men igår så var det nya framsteg på mando, ALLA mått borttagna och fritt att välja å vraka på alla produkter, wihooo, PIZZA OCH BAKELSER HERE I FUCKING COME! :P haha nee dåå...men det var skoj! Efteråt vart det lunch i stan och fika med Flodis på gamla hederliga Wayne's :) GOTT! Var på jobbintroduktion på kvällen mellan 19-21 också, hade en HEMSK huvudvärk, trodde att jag skulle svimma på roslagsbanan på vägen hem...usch...hemskt! Dock så vart jag på lite bättre humör när jag hade sällis av snälla busschaffören Per på vägen hem...vi satt och pratade om studsmattor och han visade mig videoklipp på sin dotter m.m. hallå trafikfara liksom! :P haha..

Väl hemma tog jag en alvedon och däckade i sängen :P MYSIGT!

Idag så har det vart lite "nödvändighets-dag" hämtat mitt nya flashiga pass inför Thailand resan i Täby, hade sällis in av Paul som var irriterad på mig för jag läste horoskopet i metro tidningen :P fancy. På kvällen vart det pizza fest at Saras grill med papi, fårost pizza, gott men vart spymätt :P Tränade sedan ett pass på Friskis för schteekiga Kent, samt minglade runt lite bland alla bodybuilders :) Hade mina nya träningsshorts, så jävla fabolous är dem, man känner sig som en äkta atlet! :)

Nu har jag skrivit ner mitt jobbschema i almenackan också, känns så himla vuxet måste jag säga ;) Next time blir på söndag 10-16 rättså chill pass! :D Nu känner jag att jag är på väg att få grym träningsvärk i ryggen, ska nog sträcka ut mig lite i sängen.. :P

Puss på er!

 

ÄKTA RHODOS 2010 LÅT! :D

OCH IDAG FYLLER BÄSTA HILLEMAN ÅR!! HIPPHIPPHURRA! :D



Mästarna i minigolf var det ja!

Åhh va segt!

Det känns jättekonstigt nu. Kroppen bubblar av känslor. Vet inte om det är bra eller dåliga, känns som om det är blandat. En saliga jävla blandning helt enkelt! Det är som om en sida av mig vill stanna, stanna där jag alltid vart, inte förändra, inte glömma. Medan den andra sidan vill fortsätta framåt, lägga det andra bakom sig, finna nya möjligheter.

Fan vet inte hur jag ska göra. Känner igen mig i Melissa Horns sångtext:

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här, i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i...

Godnatt sötnosar!♥

Nej jag är inte psykiskt sjuk, jag är bara lite knasig!

Jaaaaaa ni!

Måndag, ny vecka, nya tag! Denna vecka börjar jag jobba for real, eller njaa, det är mest introduktion dagar nu som väntar, men wtf det är LÖN. PENGAR. GILLART! Men idag har jag faktiskt vart till polisen och även om Danne trodde det var pga av mitt väpnade rån mot Järnia så var det INTE det! :D Utan idag har jag faktiskt förnyat mitt pass och självklart skulle det sitta en snygging till polis i expeditionen som man fick göra bort sig för..haha..aja..jag fixade mitt nya pass iaf, det är väl ändå huvudsaken! :D Träffade på Niklas i Täby centrum också, så vi gick runt ett tag och babblade innan jag mötte upp Kim för en fika på espresso house samt lite småtitt i butiker :) Dessutom köpte hon ett par asläckra stövlar, me like! :D Fast vi fick lite jack-hysteri mitt i allt också, hittade en assnygg jacka på SALT, fas det var så himla kul, för vi tycke dem satt bra på varandra, men själv var vi inte nöjda med hur dem satt, haha, så knasigt det kan bli! :P Mysigt eftermiddag iaf! :)

Nu lyssnar jag på fjortispop igen i form av Jojo's och Bow wows - Baby it's you, samtidigt som jag skriver blogg OCH messar med Oskar, mahaa! Det är bra att vara tjej ibland, klara av att göra flera saker samtidigt! ;D



Nej men, nu ska man väl bara chilla I guess...BTW träffade på Malin på bussen hem, åhhhh vilka tider va har haft tillsammans! Saknar det! Vi bestämde att det kanske blir smörkransen någon dag när båda inte har något att göra, det hade vart någe! Prata gamla grundskoleminnen och skratta åt "min afrikanska pojkvän" som vi krockade med på torget för ett tag sedan :P haha! Men nu blir det väl lite mys framför "Svenska hollywoodfruar" :D så himla klockrent program! Egentligen rättså förnedrande men FUN! :D Och jag är fan lite småkär i Ludde från Rhodos, söööööt pojke! Haha nej men gud jag får skärpa mig! ;) Lalalala tänk på något annat, KOKOSNÖTTER I PALMER! ;D

Ha det mysigt! ♥

Bullfest!

Dagen kanelbulle avnjöts tillammans med Papi, Kim och bror i Täby centrum Coffe corner.. :) Myspys! Det börjar bli en tradition med fika tillsammans med dem på söndagar innan bror åker tillbaka till lumpen :)



Annars har kvällen bestått av hårdträning på Friskis och regn. Såg att Hot shots 2 går på TV idag, haha roligare film får man leta efter! :D

Har'e mys! ♥

Morgonmys med Melvin



Och igår var det en mycket trevlig middag hos Kim! :) God mat och trevlig sällskap, dock så fick de stackarna utstå bror och mina intern skämt.. :P Som gubben som gör breakdance på mattan fast det egentligen var ett epeliptiskt anfall :P jisses vi skratta så tårarna rann :) Gulligt var det också att se Kim som liten när hon var en minityr pippi långstrump :D Och jag diggar verkligen tunnbrödschips! MUMMA! :D

Och idag ska det fan ätas kanelbullar! KANELBULLENS DAG! GOD BLESS! ♥


Fairytales don't always have a happy ending do they?

Min pappa är så söt! Han åkte enda till Täby centrum för att jag skulle få köpa min scones som jag suktat efter, haha.. :P det kan inte vara lätt att ha en dotter som har ett sådant starkt beroende av scones..själv tog han en tosca snäcka :)

Och vad är detta för väder? FYBÖVELEN! Regn och rusk, det gillar vi INTE! :( Det är nu jag går runt och degglar efter någon sista minutenresa lååångt bort till sol, bad och fest...vart tog vuxenpoängen vägen som jag pratade om i mitt förra inlägg?? Aja.. Man ska passa på medans man är ung och inte är behöv av stödstrumpor och rullator! :O Äsch vet ni vad? Nu ska jag vila mig en stund på sängen, vart så otippat trött..måste ju vara pigg inför kvällens middag at Kim's place...hade ju vart pinsamt om man somnade i maten...kandet vart morgonens joggingtur som satte igång det trötta i mig? Don't know.

Puss på er! ♥



Jo, jag gråter ändå.

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag ere fest, men FREDAG är ändå den dagen som känns BÄST!

Tjohoppsan! :)

Härhemma spelas Winnerbäck på hög volym för tillfället, klagar INTE! :)
Men igår, Fredag var det en riktigt trevlig dag! Ska passa på att njuta av ledigheten nu innan man börjar jobba på allvar, de ringde nämligen mig idag och sa att jag fått jobbet! :D Wihoo, så på tisdag börjar jag! Nu ska stålarna rulla in, så jag kan köpa upp kläder för ALLT..haha nejdå jag skoja...spara måste man också göra!

Träffade Little Lill för ett samtal, så nu blir det seriösa grejer...ansökan till komvux och högskoleprov.. :) Känner mig taggad som in i helsike fört! Det är alltid en fördel! Hon är så himla söt också, verkligen VARJE gång säger hon: "Åhhh du ser så himla fräsch ut!" typ 1-3 ggr vid varje besök, så himla kul! Sedan begav jag mig in till stan i det fina höstvädret...kallt men ack så underbart när solen skiner och löven yr.. :) Köpte mig lite välbehövliga saker såsom vinterskor, så söta...lite "gubbaktiga" läderskor, det är ju nästan värt en applåd att jag INTE köper de vanliga conversen a usual.. :P Sedan var det lite annat som en enkel tröja, höstkjol med hög midja, och en svart body, allt på monki faktiskt! Min nya favvobutik, top notch. Hade iofs ett tillgodohetskvitto därifrån så jag passade på! :D





Typiskt mig att köpa lite knasiga kläder. Men jag tycker det är sött!

Vid 15.15 tiden mötte jag upp sötnöten Malin för en fika inne på kulturhuset och de ekologiska cafeét! SÅ HIMLA skoj att se henne igen, saknat den gullungen! Så vi drack latte/cappuchino och mumsade på varsin godsak och pratade om lite allt möjligt.. :) Sedan hade vi utsikt över plattan där en massa greenpeace ledare sprang runt med gröna mantlar och gröna kalsonger, sexigt. Tack för fikat Malin, guld värt! ♥ Btw chokladmuffins med toblerone låter inte helt fy skam right? :)

På kvällen vart det middag hos Flodan tillsammans med Nickelito och Axel :) Riktigt skoj, prat, god mat (av mästerkocken Flodan of course!) musik och skratt! Kändes verkligen som en seriös middag, vuxenpoäng tack! :D Riktigt riktigt trevligt! Sen vart det vandring hem i mörkret och kylan. Trodde alla skulle sova, men ICKE! Därhemma satt papi, bror och Kim i soffan och kollade på hockey haha :)

Helt enkelt en bra dag! ♥

För det är ingen vanlig dag för det är LOVES NAMNSDAG! :D

Sitter och pumpar tungt igen till fibes Oh fibes, med magen full av gröt. GOTT!

Somnade sent igår så nu har jag väl gigantiska påsar under ögonen...kunde inte somna verkligen och snyftade lite till Winnerbäcka vackra låtar. Fint. Men idag är det nya tag som gäller! Ska alldeles strax sätta mig på bussen in till stan och väldigt viktigt möte, fancy, hoppas på att det går bra! Efter det ska jag möta upp sötnöten Malin för en fika, wiie det ska bli mys! Sednare ikväll blir det ju även middag at Flodans place med trevligt sällskap, det blir la naaajs! :D Om man ska citera en fjortis ja.. ;)

OCH VARFÖR SATSADE JAG INTE PÅ NÅGON AV HETINGARNA PÅ RHODOS 09? FAN nu kommer jag få ångra mig livet igenom haha! ;D Mjaaaaaaoow. Man kan fortfarande drömma right?

Damn snart missar jag bussen också. Bäst att fixa sig iordning.
Ha en trevlig dag folks!

Kisses and hugs! ♥



Rhodos - här var' fest! Saknar!



Du.

Nu vart det lite jobbigt igen...

Jag önskar att allt kunde vara som förut, det är svårt att glömma...nästintill omöjligt...och vad vill jag egentligen? Vill jag glömma? Allt vackert, allt hemskt. Tveksamt. Man tror att man är stark, man reser sig upp, lyckas ta sig en bit på vägen, men faller igen. Vad finns det att göra åt det? Absolut ingenting. Livets stig är tuff, men av varje sten som man trillar över på stigen så blir man starkare. Jag är bara så rädd för farväl, det är just dem som får mitt hjärta att fyllas med ångest, ångest och sorg. Att aldrig få återse någon igen, bara ett vackert minne som lever kvar i själen, aldrig få känns personens närvaro igen, skratta, gråta, kramas, det gör mig rädd, så jävla rädd.

Eller när man en gång var någon, tjejen som var behövd, betydelsefull och älskad, man var inte en i mängden utan man var speciell. Känslan av att vara vacker. Precis som man är. När den känslan, den upplevelsen försvann, dog. Helt plötsligt var man inte den där flickan som log vart hon än gick, som dansade på moln, som kunde skratta när alla andra grät.

Man har ingen makt, jag har ingen makt, allt jag kan göra är att sitta och se på. Ridån går igen, alla vackra stunder, de betydelsefulla stunderna lägs i mörkret bakom, kvar står jag själv och frågar mig vad som egentligen hände? Kan det bli som förr? Det väntade och svidande svaret som sätter sig som en pil i hjärtat är "nej". Det finns ett tomrum i mitt hjärta. En vacker dag kommer det förhoppningsvis att fyllas, men aldrig helt. Det går inte.

Nätter av gråtande, dagar av glädje. Känslor som inte går att beskriva. Jobbiga och fina tankar på dig. Dagdrömmande bussturer. Nu orkar jag inte mer. Luften har gått ur mig, men jag förstår. Allting har en mening, det kallas ödet. Kanske var det meningen att du inte skulle följa med mig längre på livets stig, inte på det sättet. Men du är alltid med mig, oavsett. Bara på en annan plats.

Men jag vill ha dig här. Nu. Jag tänker ofta på hur det skulle vart, att ha dig som jag hade dig förut. Ville aldrig släppa din hand, du är som jag, när jag såg dig så såg jag mig själv i dina ögon. Skrämmande men vackert.

Men somliga saker går inte att ändra på, hur mycket än hjärtat skriker efter det. Jag har försökt. Men nu har jag förstått budskapet. Måste hitta en annan väg, en annan stig. Önskar du hade fått veta, alla ord och meningar som jag viskade men som du inte hörde. Nu är det som det är.

Saknar dig. Tänker på dig.

SHIT!

Jag hittade en bild på mig där man verkligen ser hur himlans blå ögon jag har! :P aldrig tänkt på det, men nu ser jag!



Lite läskigt.. :P

I'm ready steady GO!

Sitter och diggar som in i helsike till min nyinköpta skiva, nämligen Fibes OH Fibes, mkt bra grejer! :) You have to buy it to understand me, man blir som en liten glad filur och får lust att tugga mängder med hubba bubba för att blåsa gigantiska bubblor, haha..fråga mig inte varför men.. ;)

Nu börjar dessa fikastubder bli tjatiga för er läsare, men idag FIKADE jag! ;P haha...men Flodan, men varje gång vi ses blir det alltid samma fråga: "När var det vis sågs sist?" Och det blir alltid samma svar typ: "Haha men jusste det var ju i förrgår ja!" klockrent.. :) Innan vi slog oss ner på stammis stället Wayne's så gick vi runt i jakten på en väska till Flodis. :P men det var lite dött på dem måste jag säga..inte ens i sturegallerian fanns det ngt, eller jo det fanns, men inte av den sorten som hon ville ha.. :P Till slut gav vi upp och slog oss ned för lite latte/varm choklad och muffins! :D mumsa!! som vanligt vart det en liten "catch up" om vad som hade hänt under den senaste tiden, ans some real serious shit som vanligt :) Men det är alltid välbehövt! Buss hem 16.10 på den älskade 624C från Humlis som vi numera ÄLSKAR! :D

På kvällen vart det träning yo! :) Frillan my othaa home, lite tragiskt men sant! :) idag var dock Karin vikarie istället för favoriten Frida som skulle ha passet, men det fick banne mig gå, var skoj oavsett! :D Hemma gjorde jag mig en egna hälsotallrik a la coffeehouse by george :D Couscous, gravad lax, keso, tomat + morötter, mkt smaskigt! :D

Btw 1 Oktober idag! Det känns verkligen! Kallt och ruskigt huuuuh! Till och med regn idag, blä inte okej! :( men men det funkar ändå! Rättså mysigt med stora halsdukar och stickad mössa faktiskt.. :)

Nu ska jag kila..

Pussiluss! ♥



Vart lite kär i denna låt idag på Friskis.. :)

...

Jag undrar ofta HUR det hade vart?


RSS 2.0