bläääsh

ABRAKADABRA!

Idag så har man vart till mando och pratat med Jessica, om lite allt möjligt så det var skoj! :D btw så var jag av ngn anledning jätteglad på vägen in med tåget, ingen aning varför men jag satt bara och log :D aldrig fel!

Vart även lunch i täby med Pinnen, eller Johan som man också kan kalla honom :P vi åt på Sawadee, ett japanskt ställe, jag vart grymt imponerad av hans "hålla-i-pinnar-och-äta-teknik" ;D själv så hade jag världens otur med mina nedrans pinnar, haha ALLA gick fan sönder, Johan höll på att sätta cashewnötterna i halsen av skratt när jag sprang fram och tillbaka för att hämta nya pinnar :P men gott var det! Sen gick vi runt och gjorde ingenting typ :D Johan skulle jobba klockan 15, så det var typ baah goodbye dåra! ;D

Restan av dagen har jag ägnat åt typ ingenting, men imorgon ska jag ta tag i lite grejer, typ hämta ut lönen, ringa dagiset å lite annat mojs! :P ska även fika med Jenny, wiiie så längesedan man träffa den tösen! Beställde Thaimat från emil ikväll också! Världens snabbaste leverans, men den goda maten ska bli min lurre imorgon :D dessutom fick jag det billigare, snäll pojke! :)

Nu har jag druckit mitt te, äntligen har jag börja få upp ögonen för te igen, wiiie, kollat på PH också, vilka porriga människor som bor i det huset, JISSES! :O jag känner mig såååå tråkig nu så hej då.

Andra sidan



Till dig min älskling ♥ En evig tomhet, saknar dig så!

1:a ADVENT!

FÖRSTA JÄKLA ADVENT FOLKS! Jisses i gudars skymning vad tiden går snabbt! Om ungefär 26 dagar är det julafton!? vafan jag tog ju nyss studenten! Wazzaaa liksom. Iallafall så pappsen han vart duktig och satt upp alla adventsljustakar, så nu är det myspys stämning i huset :D Dock så hann jag inte med att julbaka dagen till ära, får satsa på det i veckan istället, ser SÅ mkt fram emot att "rulla snoppar" av pepparkaksdegen, like old times :D dock så har jag lite ångest över julen, tycker den är lite jobbig pga att mamma inte finns med oss längre, men vad ska man göra? vill helst av allt vinna 100.000 på en trisslott och bjuda alla på en mysig och varm solsemester istället! men men man kan inte trolla, what a shame..

 

Idag har det vart kallare än vad det brukar, var ute på en promenad på morgonkvisten, MYSPYS! lyssnade också på låten "Sparvöga" typ hundra gånger :) sedan efter promenaden grisade jag med lunch i soffan framför Rhodos filmen :D så kul att minnas dessa wonderbara stunder med flicksen, mungiporna åker upp automatiskt! ;D

På eftermiddagen trotsade jag vädret och gick utanför dörren en gång till, dock varade det inte så länge eftersom jag sedan satte mig på bussen tillsammans med Flodan - TÄBY CENTRUM MOTHAFAKAAHS! den glada busschaffören Per körde oss, hihi, vi satt och sjöng jullåtar med honom, rolig filur!

Rantade runt i täby flera timmar, kollade på skor, kläder och Flodan köpte även ett par skidstavar samt 100%:ig choklad till sin mami :D Körde även vårt adventsfika på Coffee corner med varsin kopp varm choklad med grädde samt varsin chokladboll :) pratade om alla möjliga saker, men helt ärligt så vart det en hel del killsnack ;) som vanligt dvs!

Gick även in på TM för att säga Hej till Micke, köpte mig ett USB minne, hade ingen aning om vilket som var bäst men micke lurade väl på mig den dyraste varianten I guess :D bäst för honom att det är bra nu! Otippat nog vart det även middag på Romano med pappsen, pizza för hela slanten, dock så tog jag en med FÖR mkt vitlök på, så nu luktar man väl inte mumma i munnen :P YSCH tur att man inte har en pojkvän att pussa på iaf, han vill väl inte ha vitlökspussar menar jag! :P

Lugn hemmakväll med mangote och film, nu försöker Johan lära mig hur datorer fungerar, intressant! :D

Har'e gött!


Ska det alltid vara såhär?

Åhh jag önskar att det fanns någon här nu som kunde göra mig lite gladare...redan torkat mina tårar så det räcker. Och givetvis handlar det om samma skit. skit som jag trodde var glömt för längesen. En omedveten saknad som aldrig tycks försvinna.

Urtrist och ångestfylld dag för övrigt...och det ska man kalla lördag? Blomman räddade dock situationen lite med fika i centrum, välbehövligt vill jag lova! :) Sen lagade pappa en smarrig middag på kvällen och jag, bror och Kim kollade på Twilight (ja, jag är kär, trodde aldrig jag skulle falla för detta), drack varm oboy, åt nybakta pepparkakor, lussebullar, marbouchoklad och chokladbollar, en riktigt festar fika dvs! :)

Nu ska jag somna in till Lugna favoriter.

Puss och Natti! ♥

BTW nedräkningen till Thailand  börjar idag: 52 dagar kvar! :D :D

New Moon

Jättemysig dag på stan med Kim! :D

Först gick vi runt och suktade lite i butiker, köpte lite söta kläder på monki och gick och dregglade i alla inredningsbutiker inne i NK :) Fikade på Wayne's coffe, pratade massa tjejsnack och mumsade bulle/kaka samt drack varsin latte :) Sedan vart det lite mer spring och vi övade oss på att säga olika ramsor: "Packa pappas kappsäck" vilken mest slutade i katastrof, eller iaf för min del, GUD SÅ SÄMST JAG ÄR! :P Vid 17 tiden slog vi oss till ro inne i Kungshallarna där vi åt lite sushi som uppladdning inför den mest omtalade filmen på bio nu, nämligen NEW MOON! :D Hade inga speciella förväntningar på den filmen men GUD så bra den vaaar! Och självklart skulle alla tjejer busvissla och göra lite "oväsen" När de heta varulvskillarna kom joggandes med bara överkroppar! UH LA LA! Vet inte vem jag tyckte var snyggast vampyren eller varulven Jack..Hmmmm...ögongodis iaf! Efter att filmen var slut mötte vi upp bror utanför sergel som kom från lumpen, söt! Vi slog följe hem tillsammans! Köte lite Julskum på vägen också! sen hamnade jag i kiss och bajs åldern på tåget hem också så jag och Kim fick magknip av skratt, wiiei!

Väl hemma vart det massa prat när pappsen också kom hem från jobbet, Kim och jag har även kämpat med ett korsord, vilket gick mindre bra! :P

Nu är det dags att sova! ÅHHHH vad jag vill ha en varulv till pojkvän!

Natti natti!





BRA DAG!

Fredag

Hej på er och den för tillfället bortglömda bloggen!

Men men...igår var det "Torsdagsmys" med min sötnos Emmsing! Efter träningen (som för övrigt var GRYMT jobbig igår) så styrde vi vår kosing till Lui's sushi! :) Det var så gott att vi till och med glömde bort att göra våran traditionella "äta den sista biten tillsammans" grejen :O och soppan värmde gott i vintermörkret :) alltid skönt att få lite värdefull tid med sin bästaste!

 

Idag då...har iofs inte gått så mkt av dagen..men jag hade världens sjukaste dröm kan jag börja med att säga...FYTUSAN! ska nog inte berätta hela för då kommer det ta hela dagen....men jag satt på ngt tåg som stannande, försökte springa upp för världens brantaste backe, men det kom en massa skogsmonster...sen i slutet av drömmen stängde jag in en kvinna i ett stall och tände på så hon bränn inne.. :( USCH vaddå "pyroman-anna"?? Hoppas fan inte att jag blir en sådan kall mördare...

 

Och jag har blivit kär....I ROSTAT BRÖD OCH OBOY! Natta och jag har redan planerat en "Toaster-evening" :) te och en bunt med rostade mackor, can't get any better :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av mot stan, fika, middag och bio i stan med Kim för att sedan möta upp en invalid broder som kommer direkt från lumpen, försöker just nu leta efter en rullstol som vi ska skjutsa hem honom i :D Btw på bion blir det "New moon" har iofs inte ens sett ettan, men I don't mind! :D

 

Puuuuuuuss!


:(

Fytuuusan va trött jag blir på vissa personer! :S speciellt om de inte fattar, hur svårt ska det vara egentligen? Känns som om vissa tar en som en liten leksak som man kan leka lite med en tid för att sedan låta mig ligga och damma igen i en gammal vrå, det är inte äkta, bara falskt. Är trött på detta spel hela tiden. Man känner ju en sådan stress och press hela tiden. Man leker inte med känslor. Låt mig vara. Önskar att allt kunde vara som förut.

Och JA de ringde från Espresso house igår! Men hann jag svara? NEJ! Sedan försökte jag ringa upp flera gånger men INGET SVAR! Ahhh jag blir galen, fan vilken klantskalle jag är! Håller tummarna på att de ringer idag istället! Denna chans får man inte missa!

Dagens planering, hmmm, lämna in lönerapporten, YES! :D Sedan ikväll blir det träning och sushimys med min sötnos Emmsing! :) längtar! Pappsing har fått något ryck härhemma och städar som en tok, ska nog hjälpa till lite så huset blir skinande rent, wiiie det är ju snart advent så lite jul städning passar aldrig fel! :)

Ha en mysig dag!

Onsdag va?

Jag har fortfarande inte tillgång till min dator....därför blir det tråkiga gråa inlägg.. :(

Vad hände igår då? JO Jag var och fikade med min behandlare på en mysigt fik på St.Eriksplan, så vi satt och pratade om allt möjligt, hon är verkligen gullig! :) så himla kul när hon vill veta om alla mina små problem, allt från mat, jobb till kärleksproblem, så man sitter där och kan inte sluta babbla :P Hon tog en lussebulle och jag en STENHÅRD kaka, trodde den skulle vara seg, men icke! Mina tänder fick sig en rejäl genomkörare :P höhö...

Sen måste jag berätta om en helt sjuk grej som hände! :O Ni kanske kommer ihåg när jag fick jobberbjudande på Espresso house i gallerian? Det var ju en kille som kom fram och frågade mig...sen träffade jag även på honom en gång till fast i Täby, vart förvånad redan då: "Det kan ju inte vara möjligt" men VET NI VAD? igår på det där random fiket på St.Erikplan så kommer HAN IN... :O Jag vart helt jäkla chockad, det händer ju inte?! Det måste ju helt enkelt vara ödet! Hanv art nog lika förvånad! så nu tog han mitt namn igen så jag kanske börjar jobba på Espresso house ändå! :) SJUKT LÄSKIGT!

Annars igår så lurade jag på stackars MR.JEFFERSON (red. Johan) att följa med mig på spinning, han höll på att avlida men klarade det med bravur! :D So did I! Sen laddade vi upp våra batterier igen på Golden West, sallad och kebabtallrik, bra skit! :)

Sen var jag uppe för sent och kollade på Southpark, men det var Paris Hilton avsnittet så det kunde jag inte missa! :D Idag ska jag nog bara dega och ha det allmänta ROLIGT....eller inte :P thank god att jag ska på core iaf! :D WOHO TO THA FUCKING HOOO! Bra.





SÅ JÄKLA GÓ LÅT!

Och jag har fått LÖN, YEEEES!

Hej igen!

Yoo all yaaa baboonas out there! ;D Ledsen för den kassa uppdateringen, men min dator har nog drabbats av svininfluensen eller liknande.. :(

IAF! Igår....jag, en vilsen kvinna i sina bästa år, vimsade runt på stan i jakt att hitta de dagis som jag ska börja jobba på! :) De flesta ligger i närheten av St.Eriksplan så det är ine så svårt..men pinsamt nog så hade jag med mig en hemmagjord (dvs. ett vitt papper med massa flummiga streck och punkter på) för att vara på den säkra sidan!

Efter jag, mirakulöst no hittat alla ställen så satte jag mig på ett fik och drack en latte, haha det var typ dagens belöning :D så himla mysigt att sitta och titta på allt stressat folk som irrar förbi. BTW, NYÖPPNAT ESPRESSO HOUSE VID HÖTORGETS TUNNELBANA, DRÖM! :D det var där jag var anyway..Sedan åkte jag hem å degade heeela dagen lång, skrattade mig andfådd till ett par Southpark avnsnitt osv :) När Cartman klar ut sig till roboten AWESOM-O, haha love it! :D

Idag är det full rulle! Träffa Jessica i stan för en fika, så det kommer åter igen bli orientering idag! Ska till Rörstrandsgatan, så jag hoppas jag prickar in våran mötestid, kl 15 :D Efter det ska jag "döda" stackars Johan med ett spinningspass, men han BÖR överleva, det är ju ett bas pass, jag menar HALLÅ lättsamt! ;) Efter det ska vi svulla oss lite pizza var tanken, mihi, på GW, och NEJ inte på Leif GW Persson utan på GOLDEN WEST! (jag missuppfattade det nämligen själv när han sa det!)

För övrigt har jag fixat bioplatser till.... *trumvirvel* DEN NYA SAW FILMEN! :D Trodde det skulle bli den där andra nya skräckfilmen men ICKE.. :P så jag har lyckats fått med mig Emil, en modig grabb! Vi lär ju käka kladdkaka irekt ur formen på bion också...vi kommer tas som psykiskt sjuka, men that's OK with me! :D

Och lite bilder från i Lördags, bättre sent än aldrig som man brukar säga! :D


KALLT å vänta på bussen!


Mellantutte och stortutte (red. Milla och Annsing) inne på Pilot med tequlian redo för å svepas!


Haha, den läskiga överpackade karaoke snubben! :P

TJINGTJONG!

 

Veckans tråkigaste dag, välkommen!

Yo yo yooo..!

Jag hsr inte tillgång till mina ducking bilder från Lördagens party party med Milla och Natta, men så fort I get them så ska ni få se! :) Kvällen var fylld av shots, tequila, karaoke och galen dans med Linköping bor, damn they got tha flow! Speciellt en kille vid namn Oskar, haha, vilken kung! :D berättar mer sen när jag laddat över bilderna.. :)

 

Min röst har INTE vart så jävla fräsch efter den kvällen om man säger så, hejhopp målbrottspojke liksom! :O Kan knappt prata längre och allt jag gör är att gå runt och harkla mig liksom :P men hur är det man säger: "Det är så det ska va!" Igår var det söndag...spinning med Emmsing, skjuts av bror back to lumpish och avocadosallad åp Saras grill, som ALLA amdra söndagar dvs :D alla dessa grejer är typiska söndagstraditioner nuförtiden :) PYS!

 

Idag är det TRÅKIG MÅNDAG! Tror jag DÖR! Kanske ska ta mig en tur in till huvudstaden, men jag vet inte...tänkte nämligen kolla upp vart dagisen ligger exakt så man inte blir som en förvirrad höna med värpnöd när man ska försöka hitta dit på tidiga mornar.. :P Människor hade ju säkert ringt männen i de vita rockarn om de sett mig irra runt på gatorna i storstockholm, hujedamej!

 

Men vi får se helt enkelt, now it's time for a showaaaah! :D


FEST!

Wogooo! Sitter och taggar inför en partykväll i huvudstaden tillsammans med Nattson och Milla som sagt :D Vi har banne mig skrivit upp oss på alla nattklubbar i hela Stockholm, visserligen är det 21-års gräns på de flesta ställena, men de gör fan en STOR förlust om de inte släpper in oss, mohaha! ;D Sitter just nu och lyssnar på Beyonces "Naughty Girl" - "Tonight I'll be your naughty girl" :O Man undrar ju vad jag har för tankar inför denna utekväll...haha nee men jag ska inte hitta på några rackartyg, jag är en väluppfostrad flicka :D typ.

Vad har man gjort denna soliga dag då? Tjaaa...vart på en långpromenad med pappsen, träffade på Natta och Milla som var ute och rastade pållarna, man kan ju säga att vår förfest var där på ridstigen, maha! :D Sen har det inte hänt mkt på Kantarellen..bara chillat och laddat upp...dock har jag beslutsångest vad jag ska ha på mig denna kväll...en kappa med ingenting under kanske? Okej nu spårar jag något fruktansvärt, men ni får se bilder sen! Nu ska jag strax bege mig ut i mörkret och ta en promenad med Flodan, wiie! Sen blir det till att äta klassisk sjömansbiff, bra grejer"

Ha en bra Lördag folks! ♥


SOL SOL SOL!

USCH! Jag är snuvig och äcklig! Snoret rinner, jag har ont i huvudet och ena örat....THANK GOD att solen skiner så man blir på lite gldare humör iaf! :) dessutom har jag rättså mkt träningsvärk från gårdagens gympass med pappsen på Friskis. Men jag vart lite impad över mig själv när jag nästan körde samma tyngder som pappa, höhö tror han vart liten snopen.. "Ska du verkligen köra så tungt Anna?" Men är man världens starkaste kvinna efter Pippi Långstrump så är man! ;D

Nu är bror min hemma också! Så igår kväll vart det IDOL tillsammans med papi, bror och Kim, myspys! Dessutom massvis med fikai form av delicatobollar, kanelstänger, pepparkakor och lite annat yammi :) dock så drack jag (som vanligt) FÖR mycket kaffe!

Nej vet ni vad? Detta får nästan duga för stunden, ska passa på att ta mig en promenad i solen! Man måste ju passa på när den för en gångs skull visar sig för allmänheten :) Senare blir det nog även en promenix eller något med Flodan, jisses det var längesedan man träffade den tösen! Och ikväll blir det ju även utgång med Nattson och Millut, fucking awsome! Håll utkik efter tre biatches som gör de mest underliga dansmovesen, då är et nog vi som är framme och breakar loss på mattan :D

Tjingeling!



That's us!

.....

DU ÄR EN IDIOT. DET VAR ALLT JAG TÄNKTE SKRIVA JUST NU. HEJ DÅ.

Ljuva Fredag!

HÄRLIGT! Nu sitter jag här nyduschad och fräsh och med nystylade ben, mumma! :) dock så har jag jäkligt ont i pannan av en nedrans finne..

IDAG ÄR DET FREDAG! INte för det kommer hända något speciellt idag, FÖRUTOM att min söta bror kommer hem från lumpen of course, men annars..njeee...fast imorgon blir det dock party party i huvudstaden med Milla och Nattson, vi kommer säkert skämma ut oss med våra unika moves på dansgolvet men WTF ingen känner oss endå så det är baah å köra! :D

För övrigt hade jag en jäkligt skum dröm inatt...alla min bror kompisar spammade min mobil med en massa samtal...och jag var på något upprop i någon skola där man skulle berätta om sig själv...jag typ: "JAG ÄLSKAR ATT DRICKA DRINKAR" Haha en bra sammanfattning av mig, eller? :S

Nu blir det strax lunch, pastasallad och sen ska jag faktiskt möta upp pappsen för ett gympass på Friskis, bänkpressen here I come! :D nej men det ska bli spännande, efter mina år på Friskis har jag faktiskt aldrig testat på gymmet, men idag blir det premiär! :D för övrigt har jag träningsvärk i hela kroppen från gårdagens pass :P men det är SÅ det ska va! :D

Pussiluss


Our mission is to make people smile!

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Melissa Horn och dricker kaffe med JÄVLIGT mkt mjölk i, tihi, men det är godast så! :D dock så vart konsumtionen av kaffe lite vÄL mkt kände jag nu...mår nästan illa..fast det var det värt för nu är jag pigg som en mört! :)

Idag har det vart världens tristaste väder, känns fan som om man bor på världens ände när man kollar ut genom fönstret :P GRÅTT, MULET och helt enkelt TRIST! Efter en rätt seg förmiddag så begav jag mig till centrum vid 16 tiden, passade då även på att skicka in min ansökan om belastningsregister till polisen så jag kan börja jobba på dagiset så snart som möjligt, wiie det ska bli så kul och spännande! :) Funtar även på att fortsätta i samma riktning och börja plugga till lärare, men jag får se, man kan ändra sig så snabbt! Mina framtidsplaner börja klarna lite nu...men nu har jag mest lust att jobba, tjäna pengar och resa! :D vill upptäcka världen lite mer innan man blir alltför låst..hade vart en DRÖM!



JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL IGEN!

IAF! Passade även på att möta upp trötta Johan i centrum som jobbat, han var i behov att få en fet sockerchock för att vakna till liv, så jag släpade med honom till Smöris, den nyöppnade! :) jättefint! så det vart latte, en blåbärspaj till honom och en chokladbakelse till mig, min var LUNGT godast! :D Sedan vart det träning på Friskis för min del, vart så himla glatt överraskad när min lilla Emmsing traskade in i omklädningsrummet! :D Saknat henne! så vi log nog oss igenom hela gympapasset!:)

Nu ska jag gosa ner mitt huvud i min katts feta och gosiga mage :) Imorgon blir det till att testa på gymmet med pappsing, looking forward too that, ska bli spännande! :D

Puss på er alla! ♥


Huuh?

Jag förstår mig verkligen inte på dig? Det är som om du säger en sak men menar något annat...du är så himla patetisk. Om du ändå inte vill prata med mig varför gör du det då? Eller du kan väl säga något åtminstonde, då hade det blivit lättare för mig att förstå.

Och varför måste du vara så kall, jag är ju densamma som innan? Detta speglar en sida jag aldrig sett av dig och jag vet inte om du gör så för att få mig att sluta bry mig? Men om du inte vill ha med mig att göra varför kan du inte bara säga det?! För jag tänker sluta försöka prata med dig om du fortsätter vara som en känslolös vägg som allt man säger bara stöts bort ifrån. Börjar faktiskt tröttna, men jag vill inte släppa våran vänskap. Vi har redan förlorat mycket, men detta vill jag inte ska gå till spillo. Det är DÄRFÖR jag bryr mig!

Känns som om jag bara finns där när det passar för dig.

Äsch, du är ju som en rubiks kub som inte går att lösa.

Solsken!

Ok jag mår illa...men ska inte plåga er med någon SPYGUBBE! ;D Ätit för mkt vaniljyoghurt med crunch tror jag...bläää...hmmm...men men, precis fixat ett registerbevis från polisen till mitt nya jobb som dagisfröken :D De ville kolla så jag inte hade någon bakgrund som pedofil :P haha...fan undrar va den där barnporr sidan på nätet hette nu igen? :( Haha SKOJA!

Imorse gick jag upp klockan 6, NEJ jag ljuger inte, det är helt jävla sant! Dock så var jag halvdöd på bussen in, satt och nickade som en tok med huvudet samtidigt som min mp3 spelade en massa sövande depplåtar, INGEN BRA COMBO! Anledningen till min resa in til lden stora staden var för att jag skulle på en introduktion till mitt nya jobb som dagisfröken, jag ska alltså busa med barn hela dagarna, den stora frågan är ju om inte jag är busigare än dem.. :S aja det återstår att se! Mötet var på Gästriksgatan som ligger ungefär vid S:t Eriksplan...men med mitt proffsiga lokalsinne hittade jag ju lätt som en plätt! :D dock så hade jag med mig en karta som fusk och måste sett ut som en turist från norrland eller dylikt när jag irrade runt från gata till gata :P

Jättetrevlig förskolelärare var det! Jag och en annan tjej bjöds på kaffe och vi pratade och fyllde i lite papper...dock så kändes det liiite pinsamt när den andra tjejen klämde ur sig att hon gått barnskötarlinje m.m. Åsa: "Och du Anna, har du ngt erfarenhet sen tidigare?" Var ju inte det roligaste att sitta där som en utbildat djurskötare och le, men mocka skit kan jag! :D Dock så blir det i blöjor denna gång men! same SHIT! DEN VA FYNDIG! :D Vet ni hur långt mötet var? I EN KVART! Jag hade alltså gått upp klockan 6 för att vara där i en kvart! :S Jaja det var värt det iaf! :D

Sedan köpte jag mig ett äpple på 7-eleven och tog mig en härlig promenad i ett soligt Stockholm, wiiie jag njöööt! :) kommit på att jag uppskattar mer saker här i livet än vad jag gjorde förut..gick dä i solen mitt i stan och log brett för mig själv, utan att riktigt veta varför :P HÄRLIGT VAR'E!


Aaa så här gott var'e!

Träffade på Johan i Täby innan hemfärd också, jag var sååå sugen på FET lunch, moha! Så vi åt lite big tasty och mcfeast på donken :) dock så höll vi på att garva ihjäl oss över en mening som jag hörde HELT fel, Johan sa:

Jag ska skydda dig, för hela mitt liv!

Jag trodde han sa:

Jag skyddar mig, jag har inte HIV!

Haha så knasigt det kan bli! Sen köpte jag två mössor också, myyyys!
Nu börjar jag blir trött i ögonen...så vi tar det sista lite snabbt...tränat core på kvällen, innan var tdet fika med söta pappsen på smörkransen med köttbullemacka och latte. Träningen gick tiptop!

Nu sticker det någe FRUKTANSVÄRT i näsan...ysch vad jag håller på å bli snuvig.. :( Aja, nu säger jag iaf:

Puss och Natti! ♥

Kvick

Nu kommer ett snabbinlägg:

- Jag har fått ett nytt jobb, dagis WIHOOO, ska upp klockan 6 imorgon och leka, mysigt!
- Jag är död i hela kroppen efter kvällens spinningpass, NOLL med energi efteråt vilket bidragit till att jag ätit som en häst, jatack! makaronilåda gillar vi!
- Sega ögon, gör ont när jag "vrider" på dem...nu fattar ni ingenting men..
- Vart till mando...gav Fiaplutt en present, hon vart glad å lukta mango, BODY SHOP for life!
- Kollat på andra avenyn och gråtit blod till den stackars tragiska Roland som tog på sig en tomtedräkt å söp er sig.. :(

NU BLIR DET NATTI NATTI!


Bring thaa heat

Åååhhhh!! Jag drömde att jag var utomlands, låångt lååångt borta från denna kyla och mörka tid till sol, bad och party! :D Så himla fab! Längtar tills man sitter där på arlanda igen, spänd av förväntan och lycka! :) Är iofs bara 2 månader kvar tills man är där igen!

Saknar också Rhodos. VILL DIT IGEN! Hade iofs vart fjärde gången för mig då, men jag tröttnar aldrig på denna fantastiska ö! den är perfekt helt enkelt!

Usch vad jag inte ville gå upp nu imorse...känner mig lite halvdan...slemmig i halsen och lite smått snorig...hoppas det inte är svinis på G bara...låg innan jag somnade och tänkte på den där vaccinationssprutan, många blir så himla sjuka av den, jag vettefan om jag pallar att ta den faktiskt...får se vad som händer och fötter (hade ju avlidit av själva sprutan menar jag)!

Nu ska jag raspa nötterna, bädda sängen, sno lite låtar från brors dator och dansa loss en sväng runt huset innan jag åker iväg till mötet i Danderyd.

See yaaao!



SOL OCH VÄRME!!

Fika fika fika, ovanligt!

Wiihoo! :D Johan räddade min urtrista måndag! HATAR MÅNDAGAR!

ÅKte in till espresso house i Täby och fikade lite med latte och scones/ varm choklad och kladdkaka :) ni kan ju gissa vilket som var det jag tog :D Sedan så var vi inne på The body shop och sniffade på massa body butters, jag lyckas alltid säga: "Den här SMAKEN är god" äter man body butter frågas? SVAR NEJ! Men men..tihii...

På vägen hem höll jag på att kissa på mig av garv när Johan och jag hittad på att jag skulle ha utställning av mina bindor...höhö...okej våran humor är kanske inte fullt så normal...jag lyckades till och med få fram TRE nöffningar pga allt skratt, MÅSTE vara rekord! :P Rolig dag!

Hemma vart det tacos fest med papi, mums, han hade köpt "HOT" sås så det brände rejält i munnen :P annars hardet vart en chill kväll med Paradise Hotel och lite annat smaskigt! GOTT MED LITE PRINSESSTÅRTA SOM VART ÖVER FRÅN GÅRDAGEN! :D

Puss på er alla! ♥



Ser man inte lite tantig ut? haha.. :P först tror folk att man är 15 år, och helt plötsligt ser man ut som en tant! :P vad händer?`

Och nu har jag snart ett nytt jobb! DAGIS! :D

Vilodag? Nej nej.

Det vart en mysig eftermiddag med alla bröder, papi och Kim samlade hemma hos oss, med prinsesstårta samt smarriga kakor som Kim bakat! :D det bjöds även på mycket skratt och prat! :D sedan får vi ju inte glömma lilla hunden Milton som också var med, Melvin verkade dock inte alltför förtjust över att ha hundbesök i huset, men de nosade faktiskt på varandra! :D Och nu har bror min åkt tillbaka till lumpen igen...stackarn..men han överlever, han ska vara glad att han få pannkakor varje torsdag iaf, mahaa! :D

Själv är jag helt död för tillfället...legat och halvsovit till Topmodel och dregglat ner min hjärtkudde.. ;) Har nämligen kört spinning och JISSES va trött jag blev...dessutom åt jag som en häst efteråt, räk och avocadosallad med massa bröd haha :D Dock så kan jag inte rekommendera att ladda upp med en prinsesstårtsbit INNAN ett spinningpass, trodde jag skulle spy över styret men lyckades fokusera bort illamåendet ;P

Nu blir det STRAX, okej två timmar kvar...till Paradise Hotel premiären, wiihoooo...Kul att kolla på alla oseriösa hångel "moments" :D (nu tror ni säkert att jag är avis men nej nej..)

Smell yaa lataah! ♥


Värdefullt

Igår kväll satt man på ett nattcafé i ett regnigt Stockholm, drack varm choklad med grädde och mumsade chokladboll tillsammans med min fina vän Flodan! :) det är svårslaget vill jag lova!

Vi pratade om ALLT möjligt, våra munnar gick i ett, sedan fick vi även in i traditionell "cry-out-time" också, men det är skönt att få ur sig lite sig som man går och bär inom sig! Underbar kväll och lugn gentemot Fredagens ståhej! :P





MUMS!

Igår körde man även på ett en timmes samtal med en annan underbar vän, nämligen Jannesson :) Haha jisses vi fick till ett skrattanfall i telefonen så jag vart typ tvungen att sätta mig på sängen pga av mgknip och andnöd, men det är så det ska va! :D alltid samma "dutty" humor, tihi! Nu blir det dags till att fixa sig iordning lite, snart kommer bror och hans sambo på besök till Berga ghettot :D stackars min andra bror som vart ute inatt, han kommer ju känna sig lagom pigg och fräsch när de tittar förbi! :P

Och jag blir så himla trött på vissa människor..

Tuff resa, men KLART värt det!

Oj va jag känner igen mig..

Tittar nämligen på en dokumentär på 4:an som handlar om en anorektisk flicka som hamnat på en klinik där hon ska lära sig äta igen...och allt dem säger stämmer in med hur förjävligt det verkligen kan vara att hamna i en sådan sjukdom. Jag tror folk inte riktigt förstår hur pass svårt det verkligen kan vara. Det är inte bara att äta som vissa tror, utan det är verkligen en kamp.

På dokumentären sa dem att det är som man har två sidor av sig själv, en sida som är ond och som säger åt en: "Ät inte!" Samt en god och frisk sida som verkligen VILL men hela tiden tampas med den onda. Folk kunde verkligen säga till mig: "Men Anna det är inte så svårt, det är ju bara att ÄTA!" Men så enkelt är det inte. Jag minns så väl hur jag ville äta och längtade efter godsaker och sådant jag undvikit, men varje gång jag vart erbjuden det så var det som om det var en röst i huvudet som hindrade mig...det gick helt enkelt inte hur mkt jag än ville!

Usch vad jag inte saknar den värsta tiden. ALLT, hela min vardag kretsade runt mat. All min energi gick åt att planera vad jag skulle äta, när jag skulle äta, hur mycket jag skulle äta och hur ofta jag skulle träna. Kan komma på mig själv nu efteråt hur många gånger jag försökte slippa undan måltiderna genom att hitta på att jag "mådde illa" eller "inte hade någon aptit" medan magen och kroppen egentligen skrek efter näring. Alla sömnlösa nätter när man låg och grubblade på VAD man skulle äta till frukost, om det ens vart någon frukost...och hur illa man mådde på morgonen bara för kroppen var helt utsvulten.

Man tror också hela tiden att man är stark och kan klara det på egen hand, men sanningen är: DET GÅR INTE! Jag försökte intala mig själv flera gånger: "Men fan skärp dig, det här klarar du själv Anna!" men gick det uppåt? Nej istället rasade jag bara mer i vikt och kom djupare ner i sjukdomen, räknade bort allt mer livsmedel och varje ny produkt som jag valde så tittade jag på näringinnehållet...ju mindre kalorier det innehåll desto bättre mådde jag.

Den sociala biten tog också stryk. Och hela tiden smita undan med ursäkter till varför man inte ville fika eller ta en bit efterätt när man var bortbjuden, sitta och se på när de andra pratade och njöt av allt gott. Minns så väl när jag fikade med min söta vän Emmsing, hon tog te och en kladdkaka, men jag klarade inte av att ta en bit kladdkaka....vart enbart te och jag minns verkligen när jag satt där och avundades att hon kunde äta det, men inte jag...jag ville ju SÅ gärna ha!

Det konstigaste var det att jag ändå ibland kunde inse efter dagens slut hur lite jag hade ätit och fick då ångest över det istället. Hade en period då jag kunde hetsäta på kvällarna bara för att jag var rädd att, nu låter detta hemskt, jag skulle dö när jag sov för min kropp fått så pass lite näring under dagen...dock så ledde hetsätningen till värre följder, då utbyttes min ångest från att jag haft det pga jag ätit för lite till att jag ätit för mkt och skulle gå upp i vikt....så dagen efter vart ingen rolig historia...hård träning och ÄNNU mindre mat för att ta bort ångest och kompensera upp det jag ätit dagen innan.

Det läskiga är att man själv inte ser hur man försvinner, det är bara omgivningen som gör. Jag tyckte jag var helt normal, inget fel på mig alls! Kunde t.om. tänkte: USCH vad alla äter ohälsosamt! och att jag hade ett nyttigt levnadssätt. Men till slut när jag alltmer drog mig undan från kompisar och allt omkring mig pga ren utmattning och deperisson för jag helt enkelt inte kunde klara av enkla saker i vardagen samt när jag såg den oroliga blicken hos anhöriga...då fick det vara nog. Fast det värsta var nästan det att mitt hjärta började ta stryk av svälten...minns hur jag brukade ligga på kvällarna innan jag somnade och lyssna på mitt hjärta. Det slog så extremt långsamt och jag tänkte ofta: Nej nu slutar det snart slå 

Men vägen till ett friskare liv har inte vart en dans på rosor direkt! Fast jag är så otroligt glad och tacksam att jag hoppade på denna behandling. Man har upptäckt så mycket mer i livet och jag känner knappt igen mig själv, man har fått tillbaka livet jag känner mig så social och sprudlande glad jämfört med förr. Det är så underbart och värt så himla mycket! Men det tog tid att övertala mig till denna behandling, minns hur jag satt och grät varje gång jag tvingades äta det jag ALDRIG skulle ätit innan...och hur ofta jag tittade mig själv i spegeln och mådde skit över mitt utseende...och hur illa jag mådde för min kropp inte var van...hur jag verkligen satt och pillade i maten, gömde ansiktet för att de skulle slippa se mina rödsprängda ögon...all ångest...dagar jag inte visste vart jag skulle ta vägen och alla de gånger jag försökte intala mig själv att gå tillbaka till det sjuka: JAG TÄNKER INTE ÄTA DETTA!

Men nu är jag så jävla glad att jag gjort denna resa, FYFAN vad jag ALDRIG vill hamna i det helvetet igen! Det är inte värt det för fem öre! Jag är inte helt frisk ännu, men jag längtar tills jag sitter på kliniken den dagen och skriver under papprena för friskskrivning...GUD vad jag kommer gråta av lycka!

Detta har jag nog aldrig skrivit öppet om på bloggen, men nu vet ni.

Rhodos reunion

Godmorgon alla stackars bakfulla människor som ligger och spyr i en papperskorg just nu ;)

Igår var det som sagt Rhodos Reunion fest på The Bridge inne i stan. Jag och Flodan, dvs två av tre av vårat lilla Rhodos gäng åkte in vid 21 tiden för att vara där lagom till 22...dock så är vi ALLTID FÖR tidiga, var knappt några alls där när vi kom, tihii, men vi stod och drack "Kvällens drink" I baren (som visserligen inte smakade så gott men..) och pratade samtidigt som vi spanande efter bekanta ansikten.

Bra kväll, det enda som var negativt var den dåliga musiken, jag menar VEM kan dansa till enbart housemusik?? Om man är tillräckligt full kanske...men vi höll oss mest på det lilla dansrummer där man trängdes med svettiga Rhodosraggare och dansade till Carolas - fångad av en stormvind :D man såg många av de kända bartenderna från Pacha samt en massa biljettförsäljare...en av dem va sötnosen Oskar! :D Wiiie, så himla kul att träffa han igen, så han bestämde faktiskt sushi lunch med mig nästa Lördag, looking forward to that! :) för att inte glömma så var ju även Ludde och hans lite smågalna, eller lite, rättså mkt smågalna gäng där och breakades loss..haha rättså härlig pysar :P Ludde och jag kom fram till att han hade det UNGEFÄR som på Rhodos, de bodde nämligen på ett hotell bara 5 minuter därifrån :P Sedan att hans överfulla vän CJ skulle stå på borden och dansa samt försöka dra med oss på en efterfest till någon random krog var ju en annan sak haha :D TUMMEN UPP!


Röda läppar var det här!

På den kära roslagsbanan

Kvällens drink!

Söt Flodan sörplar "saft" :D



Mattias som otippat dök upp! :P

Sötnosen Oskar

Strike a pose!

Fast det mest otippade under hela kvällen var ju när vi träffade på Mattias av alla! Han träffade vi nämligen på Rhodos 08, så JÄKLAR vad jag garva, bildbevis kommer här på bloggen för en nyfiken Jannesson ;) Kramade om ett par sötnosar innan vi åkte hemåt. Hemfärden var hemsk, eller iaf till en början, hade världens magknip, kunde knappt stå.. :( men som tur va gick det över! Sedan åkte vi med en störd busschafför osm inte stannade där vi skulle av utan åkte längre...sedan när vi sa ill henne att vi faktiskt tryckt på stannar vart hon assur och svor och hade sig, vaddå PMS? :P

Nu ska jag strax mumsa mat och ikväll blir det även lite Café60 med Flodan :)

Puss! ♥

Snart SMÄLLER DET!

Jisses...jag börja fan vli nervös inte Rhodos Reunion efterfesten som går av stapeln ikväll.. :O Vet inte varför, men det är ju lite pirrigt när man vet att man kommer träffa på bekanta ansikten som man inte sett sedan i Juni :P Helt sjukt kommer det kännas! Hungig vart man inte heller, så nu har jag bara tryckt i mig mackor med stekt ägg och gröt med lingonsylt och massa russin :P Snart ska man börja fixa sig iordning, jag och Flodan kör på ett hett tema kvällen till ära, nämligen "Black and white" med röda naglar OCH röda läppar, mumsigt och HOT! :D Första tänkte vi dock köra på de hederliga strandklänningarna, lite salt i håret, spraytan på hela kroppen (förutom bikinilinjerna förstås), lite sjögräs i pannan, Petit Palais bandet runt handlederna, pachas t-shirt inlindad på ena armen och jaaa..like old times helt enkelt! :D

Jag måste också bara tillägga att jag, bror och Kim körde lite BARN GENI i eftermiddags...haha FYFAN va kassa vi var! :P man skämdes ju nästan...Jag visste inte vad en armborst var, Kim hade aldrig hört talas om papyrus och min bror trodde Atlanten var världens största hav :P HUJEDAMEJ! Men bror vann till slut, så då vart han en kaxig unge!

Nej mina kära vänner, nu ska jag städa undan lite efter mig och börja måla min naglar sååååååå fiiiina! :D Ha en bra kväll, nu ska jag ut å shaka rooooompaas! :D


OM jag är taggad!

Jisses, jobbig jäkla deppkväll igår.

Men idag är det nya tag! :D det går ju inte att deppa när man ska till självaste The Bridge och rocka loss tillsammans med Flodan och en drös av Rhodosraggare på Rhodos Reunion efterfest! :D Jag menar det kan ju bara inte gå fel! Fast med tanke på att det idag är Fredag den 13:e så hmmm...lite läskigt..TÄNK om jag får ett drinkglas i huvudet, jag ramlar ner för trappen på väg till dansgolvet...JA VADSOM! Men nu ska jag inte tänka negativt, för det är FEST och OM jag är taggad! :D WOHOOO! Hoppas på några klassiska Rhodos-låtar också! "Alla som inte våldtar är dansbandsmän!"


Undrar om man får se någon manlig "julgran" kanske! :P

Men nu ska jag bädda min säng som ser förskräcklig ut, vad gör jag när jag sover liksom? Springer eller? Jaja, sen ska jag ringa ett läskigt telefonsamtal till en viss Åsa, ska prata med henne angående jobbet som timmis på ett dagis i stan...IIHHHH NERVÖS! Men det är lika bra att få det överstökat så man slipper tänka på det över helgen.. :)

Nee dags för en springrunda känner jag! Min bror är redan och kutar runt i spåren man kan ju INTE vara sämre än honom! Och GUD va jag ogillar Alicia Keys, hon sjunger ju FALSKT (hon är på mtv nu nämligen :P) USCH! Iofs så är väl jag inte så jävla mkt bättre men...hihi...

Puss på er alla! ♥

23.50

Jag vet vad som måste göras
ändå sitter jag kvar här
och det skrämmer mig
att jag kan nå dig vart du än är
och om jag skulle behöva förklara
den skugga som vilar i tiden
förstör inga minnen
du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder någonstans
jag vet att jag måste ta steget
ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
ändå sitter jag kvar här
i ett sista kapitel
som jag har förälskat mig i
och jag försöker att strida mot känslan
men den är rädd och spelar ett spel nu
jag får för mig att jag kan vara kvar
men vet inte hur?



Jag hatar det här.

Bra dagar!

Ingen motivation å skriva men jag måste ju berätta lite om gårdagen.. :)

Innan jag åkte till stan för att möta Flodan så var jag en sväng till Smörkransen och fikade med Johan! :) Gotteligott och jag känner mig lite stolt över honom som lärt sig dricka latte! :D wiiie! Innan så fik jag ett "litet" eller aaa ganska stort skrattanfall inne på Kicks i centrum när jag skulle köpa schampoo...Johan ska alltid skömta å hålla på så man till slut skrattar som en gris...med inlagda nöffningar! :P Han är ju typ snaggad och började demonstrera vilket schampoo han använder: Asså jag brukar köra på denna Björn Axén, väldigt bra, man för verkligen volym i håret! Jag höll på att tappa andan av skratt så vi vart tvugna och gå därifrån innan de skulle bli tvugna att kasta ut oss..hihi.

Sedan styrde jag min kosing in till stan för att möta världens bästa Flodan :) Vi åt middag påen jättemysig italiensk restaurang i gamla stan, mitt emot vårt lilla traditionella ställe, men där kan man INTE äta utan Jannesson :) båda tog någon pastarätt med lax/havets läckerheter samt en tomatsallad, MKT MUMSIGT! :D Vi vart verkligen proppmätta! Pratade om allt möjligt, tex. att kärlek kan bidra med så jävla mkt problem osv..haha ;) sedan vandrade vi vidare och åkte mot medborgarplatsen och Göta Lejon för att se Melissa Horns efterlängtade konsert! Träffade på Flodan gamla klasskompis Nina också! :) Sedan hamnade jag i trans...hehe, nej men hennes konsert var helt jävla magisk! Den bästa jag vart på, i klass med Winnerbäcks förra året på Zinkens IP...man känner igen sig så mkt i hennes låtar! Sjukt! Helt ärligt, jag vart ledsen i ögat och visst klämda jag fram en tår då och då...men det var jag nog inte ensam om! Tiden gick så fort och när det var slut svävade både Flodan och jag på moln för en stund innan vi kom ner till jorden igen!


Melissa horn!

Dock så kom en massa jobbiga tankar tillbaka, jag hatar att sakna dig! :(

Idag då, torsdag!
Åkte imorse halvdöd till Nikita hair i Täby för att styla håret lite, toppning av håret samt färga utväxten så nu är jag helblond igen! :D FINT! mötte upp Johan som skulle fixa några papper på hans jobb, åt en sarrig lunch, jag var dock glupsk och åt upp både mitt samt Johans lilla macka som han fått till lasangen.. :D han va ashungrig innan men år typ bara halva lasangebiten, knasig kille ;) Sedan bar det av mot stan, han fick dras runt med mig när jag testade en rad av olika kläder :P och FAN va han tjatade om den där svarta bodyn med nitar på, haha...vart ju tvungen å testa den, dock så tog det hundra år innan jag fick av mig den, men det är en annan femma :P Hittade dock en jättefränig "blåsa" som jag tänkte inviga imorgon på Rhodosreunion festan på The bridge, wiie kommer bli FEST till max! :D LADDA LADDA!

Nu på kvällen har det blitt träning, min fot är BÄTTRE! WIHO! :D Nu ska vi dock inte ta ut glädjen i förskott...man vet ju aldrig...

Puss på er!♥

Tisdag!

Jahaniii..

Efter mando så styrde jag min kosing till Täby....försökte hitta lite småtrams grejer samt ringde Nikita hair och bokade tid för klippning och färgning, wiiie ÄNTLIGEN! :D det roliga var dock att jag ringde dem när jag kanske var 200 meter från salongen, mahaa, här e man feg ja! :D träffade på Blomman himself i Täby också, trevlans, så vi passa på att fika när vi ändå var där och busa, varsin chokladboll med PÄRLSOCKER (lyssna nu Johan) på ;D Sedan sprang jag runt som en dåre för att hitta en mössa, men kom fram till att jag är en kräsen jävel vad gäller mössor.. :P Helt otippat träffade vi på Jonte också, han mobba mig för pepparoten...läs min historia nedan sen, så fattar ni! :D

Mellan klockan 18-19 vart det spinning för Kenneth, rolig gubbe det där! :) gick toppen me svettades som en gnu på savannen.. :P Hem och mumsa lax och couscous...smaskens! man blir hungrig som en gris efter man har tränat, helt sjukt...men kroppen är i slim iaf, damn beach 2010 here I come! :D

Inte gjort mkt nu på kvällen...bara kollat på andra avenyn och chillat.. :) myspys, känner mig så otippat trött...så min säng ser fantastisk ut! vill bara gömma mig under täcket. JUSSTE! Vet ni vad? Jag har typ fått ett nytt jobb, nämligen på ett dagis inne i stan, fabolous! :D tänk att få busa med småttingar och bygga lego dagarna långa, inte helt fyskam, dessutom är dem söta, smälter för dem! :) TACK till min behandlare!

Ikväll vart jag ledsen för en sak och glad, eller rättare sagt busig för en annan. Den ledsna var för jag nog råkade göra en person sur, helt omedvetet...så jag kommer ligga och tänka på det hela natten...en lång jävla process är detta...vill inte tänka, bara glömma, men ändå tvärtom på samma gång...så himla jobbigt att ödsla energi på något man vet aldrig kommer att hända.. :(

Sen det ROLIGA! Jag smider planer med Emil...mohahahahaha! Vi är FAN grymma! NU jävlar! :D MER SÄGER JAG INTE! :D To be continued.

Sen måste jag berätta den pinsamma historien angående pepperoten! :D JO Igår när jag och Johan va och handlade så skulle jag köpa en pepparot.

Johan: Vet du hur en pepparot ser ut?
Jag: JAMEN det är ju klart man vet hur en pepparot ser ut, ofta du inte vet!?

Vi kommer fram till grönsakerna, jag pekar på pepparoten: "DETTA JOHAN ÄR EN PEPPAROT!"

Sen imorse när jag skulle ta fram och riva min kära pepparot så tycker jag den luktar underliga och sen slår det mig: "DET ÄR FAN INGEN PEPPAROT, DET ÄR JU EN INGEFÄRA!"

Haha, jag ska iaf aldrig lära ut någon hur man lär sig känna igen grönsakerna i mataffären..hihi..

Puss och natti!


Hejåhåå..

JAG BER SÅ HEMSKT MKT OM URSÄKT FÖR GÅRDAGENS BILD! Enligt Johan så betydde det något VÄLDIGT vulgärt, så vi ska nog inte gå in på det mer, men bilden får vara kvar trots allt! ;)

Sitter nu in tha mando house och har precis ätit, kassler någonting, mkt gott, men jag fick ÄCKLIG ketchup på fingrarna efter att något kethup-lover hade kladdat på handtaget.. :O yyysch! Nu ska jag snart prata med Jessica, men det underbaraste av allt var att jag idag fick träffa min söta vän Sophia, åhh va glad jag vart! Nästan lite sentimental i ögat faktiskt! :') Vi satte genast igång med våra buserier.. :D

Neee nu ska jag nog sluta...MÅSTE berätta om en pinsam händelse sen bara, mohaha höll utkik, detta för ni inte missa, men hinner inte just nu..

Tjingtjong!


Hej måndag du är inte välkommen!

Johan är så himla snäll tycker jag! :) Han körde mig till Ica Kvantum så jag kunde handla lite mat, wiiie, det var skoj! :D Han var ingen trafikfara vill jag lova, men vi båda kom fram till att Kalle måste ha stämpeln "Trafikfara" på sitt körkort såsom han kör, blinkar åt vänster när han svänger till höger, jisses! ;D Han var min bärhjälp i affären också, vaddå lyx! :D Nu ska jag ringa Johan VARJE dag som jag ska handla ;) sen passade vi på att köpa varsitt tuggummipaket också...dock så lider jag av grovt missbruk så mitt paket e typ slut.. :(

Ätit pizza från pizzeria med bror idag också, FAN jag är fortfarande mätt och snacka om att vi vart rånade på pengar, två ynka pizzor för fan 150 spänn, är inte det väääldigt dyrt? I THINK SO! Opera som vanligt, en klassiker till pizza! Nu har jag precis breakat loss härhemma och fnissat lite åt brors mössval.. ;) ne men det var en söt mössa!

Nu ska jag nog tagga iväg på en promenad, dock så verkar det väldigt kallt ute så det blir att klä på sig väl.



IN YOUR FACE!

Söndagskväll

Tjohopp! VARFÖR ska det alltid vara skit på TV för....dock så missade jag Ensam mamma söker finalen, FAN också! :( hoppas på en repris...fast klockan 01.00 inatt går ju den svenska filmen Bang bang orangutang, orkar men se't?

Nu har btw bror kommit hem! :D han var jättestilig med värsta kostymen och baskern på huvudet, söting där! :) så vi har ikväll haft tårtkalas både för att han vart så duktig men också för att fira världens bästa papi på fars dag såklart! :D myspys!

Känner mig mörbultad i kroppen också...kan vart efter dagens spinningpass med Emmsing på Friskis, I don't know, det var banne mig kämpigt! :P dessutom var det som en finsk bastu därinne, fyfan! :) men vi överlevde, MÅSTE vart pga den smarriga chokladbollen som vi åt på smörkransen innan :) annars nu på kvällskvisten har jag vart ute på en välbehövd promenad med Flodan, jisses va vo klagade på ALLT verkligen, men vi kom båda fram till att det ibland kan vara skönt att få ur sig lite skit...

Nu ska jag boka några spinningpass på Friskis under den kommande veckan, ingen gympa på ett tag nu...min fot är INTE bra...förresten börjar jag känna mig lite öm i kroppen....AHHHH GE MIG VACCIN MOT SVININFLUENSAN LIKSOM!! :O


Stiligt brorsan!

TÅRTKALAS!

Puss å Godnatt!♥

Karlsborg

Igår cruisade jag, far och Kim till Sveriges reservhuvudstad Karlsborg för att hälsa på bror i lumpen!

Vi hämtade Kim klockan 04.30 för att sedan åka iväg...vi alla var trötta som bara den, eller hehe...mest jag iaf som bara sovit en timme men ändå! :P tur att vi fick stanna vid Statoil, där köpte jag och Kim oss varsin sockerchock, nämligen kanelbulle och varm choklad, mums en väldigt bra frukost minsann! :D det tog typ totalt fyra timmar att komma dit. Snacka om en tragisk liten stad med an massa förfallna hus, men men.. :P nu ska vi inte klaga, bara för vi är så himla bortskämda med berga hood liksom.

Iaf, det började med skitväder, regn och rusk och KALLT! som tur va sprack det upp lite senare och solen vågade till och med fram under en timme eller två.. :) Tog dock en tid innan vi hittade militären Martinsson, då vi kom helt fel från början, wohoo här fanns det mkt information om vart man skulle liksom.. ;) men till slut kom han där, gåendes med de kamouflagefärgade kläderna och med ett stort leende på läpparna, sötbror! :D Han visade oss runt lite där dem bor, faktiskt rättså mysigt om man bortser från den inpyrda lukten av gamla kläder och svett men..hehe..sådant överlever de väl.. ;) Vi fick även testa bära vapen, kika runt i olika museér och se bror som utmålad krigare, JISSES vad han såg läskig ut! Vi såg först inte ens att det var han!

Dagen avslutades med lite lunch, pannkakor och ärtsoppa, men jag tog svampsoppa för att strida mot traditionerna, ÄKTA lumpenmat..samt en cermoni där bror och några andra fick ta på sig de berömda baskrarna...jagv art nästan lite ledsen i ögat av stolthet! :') dessutom fick jag och Kim ett skratt anfall när två killar ramlade i en backe, haha VILKA vurpor! :D Sedan fick vi gå ner och krama om bror...klockan 14 var allt slut...dags att åka..men idag kommer ju han hem till Berga wiihooooo! :D Då blir det tårtfest både för honom OCH papi eftersom det är fars dag idag! ;D


FRAMME!


Leka soldat


Såhär sover det stackarna, mysigt? Jomenvisst kanske lite!


Bror visar papi hur vapnet fungerar.


Kim och jag inne på något museéum..


Cool kille!


Det är vad jag kallar RIKTIG MAT! :D


Cermonin


Stolt flickvän!


Stolt far!

Cafè60

Jisses jag har haft fullt upp, jag skyller på det!

I fredags
var jag med Milla och Natta till Café60 på sveavägen i stan, ett nattcafé som är öppet till klockan 02 if yaa wonder, snacka om DRÖM! :) Fanns ju hur mkt mumsigt att välja på som helst, dock så vart det en hederlig chokladboll, natta den stackaren vart dock besviken på sin torra lussebulle så hon fick sno lite chokladboll å bisqui av mig och Milla som så snällt bjöd :D Cafeét var dock ÖVERHETT, inte det att det fanns en massa snygga killar där som oljande in sina muskulösa kroppar med chokladsmet, NEJ NEJ utan det var VARMT med stora bokstäver, så vi kunde inte sitta där alltför länge kände vi :P

Vi cruisade vidare med Nattas fräniga bil, men innan vart jag tvingad att springa segarvarv på tomma hötorget, man skämdes man jaja.."SKRIK OCKSÅ ANNA SKRIK!" :D sen att vi hamnade i kiss och bajsåldern och fick andnöd av allt skratt av en bajskorv som stack upp från någon rumpa är en HELT ANNAN SAK...den sparar vi till Dr.mugg och hans gäng I guess..IALLAFALL! sen åkte vi vidare, Natta åkte mot enkelriktat och vi höll på att frontalkrocka, vi vart förföljda av några turrar som brände förbi i värsta porschen (vi säger att det var den bilmodellen för att göra det lite mer dramatiskt), vi sjöng allsång till "Fly on the wings of love", vi stannade även vid Fiskartorp, lekta vampyrer i skogen och kastade löv samt vid naturhistoriska och lekte inbrottstjuvar, moha! OCH Natta körde in i en stolpe när hon skulle backa, men hon körde BRA! :D Man var inte rädd en sekund..OK förutom händelsen med den enkelriktade vägen men men sådant händer väl alla! :D

BRA KVÄLL WITH MAAH HOMIES!


MUMS!


Ingen kommentar på denna.. :O


Sexy biatches.


Tittut!


Såhär nagelbitande rädd var jag när Natta satta bakom ratten..

Dock så kom jag på andra tankar när jag fick kasta lite löv i skogen, bus bus!


Wiiie kasta lööööv!


Nej Natta, jag kissar INTE! ;D


Här vet jag inte vad som händer!?


Naturhistoriska riksmuseet, fint!


Heeeeeeeej!


Natta visar upp sitt rätta element!



OBS! DÖM OSS INTE EFTER BILDERNA! VI KAN VARA RÄTT NORMALA OCKSÅ!


Godermorgon

Ameeeeeeh tjeeeena morgonfrissa och obäddad säng med ett gossedjurskanin som gömmer sig bakom täcket...



Jag är buuuuusig, ett litet frö, tihihihi!

OK nu räcker det.

Men vet ni?? Jag är taggad till MAX vad gäller nästa Fredag! Och vet nu varför? JO för det är en andra chans för de som vill vara med på Rhodos Reunion festen! ;D Så det blir ALL IN på The Bridge, efterfest! :D Ska bli så jävla skoj, kommer säkert träffa på en massa gamla Rhodos raggare! :D NI ANAR INTE HUR KUL DET KOMMER Å BLI! :D Wiiihooo..! Dock så är det ju Fredag den 13:e, så man lär få akta sig lite!

Och vad lyssnar jag på egentligen? Hela dagen igår och nu har jag suttit och lyssnat på en massa smörballader a la Sonja Aldén :P men man blir lite "Awww:ig" vet inte om det är bra eller dåligt men..jaja, vi kan säga att det kan få vara en slags terapi...typ...??

Och vet ni vart jag ska bege mig idag?? JO till Café60 med Millut och Nattson :) Vi ska svulla fika på det nattöppna cafeét, bra skit! Fast jag ska utrusta mig väl inför resan då Natta herself ska vara föraren in till stan, frågan är ju den som man vågar? Så om jag inte uppdaterar min blogg någe mer så har jag kanske dött i en bilolycka..thank god att Fredag den 13:e är NÄSTA Fredag...annars hade jag knappast gått med på't.. ;) men det blir mys...och imorn ska man gå upp vid 4-tiden för att åka med papi och Kim till bror min i Karlsborg, då gäller det att stå upp för de tuffa lumpar-grabbarna! :P

Puss och ha en mysig dag! ♥




HJÄLP vilken dag!

Nej detta har INTE vart min turdag! :O Men man får banne mig skratta åt problemen ibland.. :P Ska ta allt från början:

Som ni kanske vet så försov jag mig imorse, men fick som tur en ny tid att komma till Danderyds sjukhus. Iaf...så jag kollade upp en resväg eftersom min nya tid vart 15.30...PERFEKT tänkte jag då kunde jag åka in lite tidigare så jag hann med en fika i mörby innan jag knallade vidare till mando. Bussen jag skulle ta gick 13.43...så jag var ute i god tid och ställde mig vid hållplatsen...men kom det någon buss?? NÄÄÄÄ! Kollade på tidtabellen och där stod det att den gått 13.23, men JIPPIE liksom...så jag fick stå där i ösregnet och vänta tills nästa buss kom, nämligen en halvtimme senare..myspys..eller inte.

Väl vid stationen så var det SMOCKFULLT med människor som väntade på tåget, samt en psykopat som sprang runt och frågade "NÄR FAN GÅR TÅGET, VET DU DET VA VA VA!?" jag var LIVRÄDD! :O Stod och frös som sjutton bara pga att jag var tvungen å hålla idet nedrans paraflaxet...dock så upptäckte jag att INGEN annan hade paraply, guess why? JO FÖR JAG STOD JU BANNE MIG UNDER TAK! SMART! :P Jaja..mina förfrysna händer har numera men för livet..nothin to do anything about! Iaf...mitt tåg var som förmodat intställt...YES! :( gick sedan till bussen som gick det LÅNGA vägen till danderyd, men hade jag något annat val? Oturligt nog var det hållplatsen längst bort så jag fick skynda på...PRECIS när jag ska sätta min fot i bussen hör jag en kvinna ropa: "MEN NU KOMMER JU TÅGET!" Och visst hade hon rätt..! :O Herrejisses, jag fick kuta som en brunstig ÄLG för att hinna..med min onda fot och allt...måste ju sett ut som en SKADESKJUTEN brunstig älg mer korrekt sagt..men jag hann...helt dyngsur och kall...fy bövelen.

Till slut kom jag fram till danderyd, åkte förbi som hastigast mörby för att köpa mig en värmande latte att sörpla på..sedan vart det RUSCH till mando...mitt i denna panikartade rush så satte jag lite av latten i halsen så jag fick andnöd, då brast mitt tålamod och som ALLTID ska jag ta ut det på vädret, haha! "JÄVLA PISSHELEVETS VÄDER!" Thank god att ingen hörde! :P tror jag iaf..

Sen var det samtal på mando med Jessica, trevligt! Vi kom även in på hundar mitt i allt, jag fick se hennes drömhundras, sötnötig var den! :) Men iaf sen var det ut i ovädret som gällde igen, snöblandat regn + blåst, HEMSKT! DÅ kom nästa otur! :P här kommer det, va beredda!

Sprang jag som en galning för att hinna med 624:an vid danderyd som gick 16.55...den stod där, jag kutade som en sinnessjuk galning men så var det en jävel till chaffis som brände iväg med bussen FAST han såg mitt tappra försök...det roliga med detta var att det var en SUPERLÅNG kö av folk till buss 628:an som stod och såg mitt missöde...för att då inte skämmas så slutade jag inte springa utan jag fortsatte att springa som en dåre ner till tunnelbanan för att DÄR stanna så de inte trodde jag var på väg till bussen som jag missade haha! :D herrejisses.. :P

MEN NU ÄR JAG HEMMA! Pappa hade lagat god wook så nu är jag mätt, torr och belåten :) Nu blir det myspys till "Mammas pojkar" haha! Aldrig sett, men jag vill ge det en chans, bara skit på TV annars så :P

Hallå väckarklocka??

NU BLIR JAG ARG PÅ MIG SJÄLV!!

HUR FAN LYCKAS JAG FÖRSOVA MIG??

Aja skitsamma, nu är jag uppe iaf, men måste vänta tills klockan 15.30 på att få besöka mando istället för att få det överstökat vid klockan 11.00.. :( Låg och funderade så himla länge igår innan jag somnade..undrar vad som har hänt? Suddiga jävla värld.

Och ni anar inte vilken träningsväärk jag har i ARMARNA av alla ställen...fattar inte hur det kommer sig? Måste vara de där jäkla tyngderna och självklart ska jag styla och ta de tyngsta... "Hon är stark den där tjejen!" fick man ju höra av de övriga deltagarna på coren igår, tihiii.. :P söta. Men idag får det nog bli vila, tror jag...

OCH WIIIE JAG HAR LÄRT MIG HUR MAN GÖR EN EGEN SPELLISTA PÅ SPOTIFY!! :D Så teknisk är jag..aja, nu gäller det bara att skicka spellistan till Hille så han kan mobba mig...de e baah å gilla läget! Nee nu är jag jäkligt seg...

Ska nog kila iväg en sväng å duscha.

Puss på er!

Jul?

MUMSIG fika på smöris idag med pappsing! Han tog en prinsessbakelse och jag en chokladboll :) MUMMA! Sedan var tdet hårdträning på Friskis, två pass faktiskt...orkade inte vänta i över en timme på att coren skulle dra igång så jag hoppade in på ett medelgympa pass OCKSÅ! :D Wiiie

Men nu är jag helt död, ska kolla på bonde söker fru. Och jag har myst med min kattpojke i sängen, han är såååå söööt! :)



MYSKATT!

Och nee jag orkar inte skriva mer idag. FAST gud va kallt det har blitt, det har tom snöat idag! :P
OCH JAG BLIR GALEN PÅ ALLA JULREKLAMER! FFS DET ÄR JU LÅÅÅNG TID KVAR! Eller aaa kanske inte, men never mind..

Onsdag, typ LIll-lördag! :D

JISSES! Igår så skrev jag nästen en bok om dig. Klockan 3 på natten också, ett tips är att skriva ner era känslor, det är nästan som om man tar dem jobbiga känslorna som finns kvar och gnor i kroppen och flyttar över dem på ett papper med hjälp av en penna, rätt smart tyckte jag. Saknar dig något så sjukt.

Idag blir det iaf lite träning på Friskis, fast bara core, min fot är så jäkla DUM! :( jag var ute och gick igår och jag kunde knappt GÅ normalt.. :( inte alls kul, MÅSTE verkligen uppsöka sjukgymnast kvickt som attan...får bara köra core och spinning nu ett tag, det är ju ingen belastning på foten på samma sätt...men hur ska det gå med min löpträning nu liksom?? Blääää vill inte tänka på't! Bättre att fixa det nu än senare iaf! Men jag är så jäkla trött på träningsskador! Först var det mina benhinnor som strula, sen när dem vart bra så kom detta med foten och nu OCKSÅ höften..

Men innan träningen blir det ju som sagt fika med pappsing, looking forward to that! :D dock så är dem som jobbbar på smörkransen inte de gladaste människorna man kan träffa på, men man väl bita ihop och anstränga sig att le lite, så svårt kan det väl banne mig inte vara! :P Jag tycker de kan ge mig det jobbet istället om de ska tycka det är så pest ;)

Och nu är det någon knäppis som mailat min fb igen, alltid samma: "Jag tycker jag känner igen dig, har vi setts förut?" NEJ MEN VÄNNEN DU BOR I NORRLAND SÅ TJEEENA! Världens sämsta raggningsreplik, vet inte hur många som försökt med den. Jag faller dock inte för't!

Nej, nu fick jag lust att dansa lite, breaka loss på röda mattan som vi säger i denna familj, höhö awsome! :D och jag upptäckte till min stora förskräckelse att JORDGUBBSSYLTEN va sluuut imorse! Min filtallrik va så gått som förstörd, näää ICA SKÅNSTA HERE I COME! :O

Puss å ha en mysig dag!

Nu ska jag hitta en gammal bild på mig...hmmmm...



Wiiie detta var längesen.. :) eller njaaa...3 år sedan kanske, men här va man brunett FAN SÅ HETT! :D Eller vad säger ni, man kanske ska bli brunett igen?

Time for bed!

Det där var rätt beslut! :) Jag kan berätta mer imorgon.

Nu ska man väl ta å krypa ner i din mysiga sängen! Fast jag pratar alldeles för mkt pannkakor med blomman så jag har blitt hungrig! :P inte ens risifruttin hjälpte, bajs! Och jag håller också på att smida lömska planer angående Johans gympremiär, nu jävlar!

Min far är så söt också. Innan han gick å la sig frågade han: "Anna ska vi fika på smörkransen imorgon?" :D wiie så det blir myspysigt far och dotter fikeri! :D satsar nog på en räkmacka...men HÖR NI! så fort magen kurrar så börjar jag babbla massa mat... :P illa..

Sen..hallå?? Vart är du någonstans? Vill prata med dig.

Puss och Natti!♥

Äsch då.

Jag har lite panik, för jag vet banne mig inte om jag ska vaccinera mig mot svininfluensan eller inte :O Det kan ju vara bra med tanken på att snart ska till Thailand och busa...för det hade ju inte vart skoj om man fått det när man ska åka dit...men samtidigt är jag livrädd att man ska få bieffekter...DET ÄR JOHANS FEL! :P Han visade mig en video på youtube om en tjej som vaccinerat sig och fått värsta nervskadan..hon kunde inte gå eller prata normalt...ENDA gången hon var normal var när hon sprang och gick baklänges..?? VA? Aja..tragiskt iaf.

Jag drömde någe sjukt inatt också. Men nu kommer jag inte ihåg det, möhöö, synd för er där!

Igår var det en riktig SKITDAG.. :( usch vilken dålig dag jag hade, hoppas på att mina batterier är någorlunda laddade idag..Fytusan vilken jobbig svacka det var igår...man känner sig så himla värdelös och svag när det kommer sådana dagar...man bara gråter. HATAR DET. Sa till min chef att jag inte klarade av att jobba, eller jag gjorde ett försök, men pallade bara med en timme. Aldrig känt mig så ofokuserad i mitt liv, det var som om jag gick i dimma och jag som aldrig har svårt med att få till värsta smilbanden fick verkligen anstränga mig för att le åt kunden..nää usch, ska det behöva vara såhär? Dock så var min chef jättegullig. Tur det!

Träffade på Johan och Micke vid T-centralen. Tanken var den att jag skulle hänka med dem när de skulle äta, för de skulle senare på bio,typ Zombieland, eller vad den nu hette :P Så vi satt på donken och pratade, fast de både kom fam till att det är riskabelt att vara med mig i stan, det kommer bara fram en massa psykfall, haha! :P Inne på donken kom det fram en kärring som började kackla mot oss och på vägen hem kom det en gubbe som sa: "Här står ni jävla gubbar och kärringar!" Sen tog han Micke på huvudet och fråga: "Röker du cigaretter eller?" hehe :D

Men iaf. De var så snälla så jag fick följa med dem på bion, så man vart lite gladare! :D Filmen var rätt rolig faktiskt, fast det tog typ hundra år innan jag fattade att det var en skräckKOMEDI, så jag satt och gömde ansiktet i händerna, pojkarna tyckte nog jag var värsta mesen..men kvällen vart bra! :)

Idag ska jag jobba igen, hoppas det går bättre! :)
Ska övertala papi på en fika vid smörkransen idag tänkte jag! :D mohaha!

PUssiluss! ♥



JAG VILL HA TILLBAKA SOMMAREN!

Snart dags!

Usch nu mår jag illa....jag har "tröstätit" kladdkaka och druckit kopiösa mängder kaffe....ALLT för att dämpa min ångest. NOT GOOD BUT TRUE!

Mmm ska gå och stryka min skjorta, fixa med ett TON lager pennor så kunderna kan signera sina kvitton :) Aja...ses i dimman! Inte ör jag ska bli full, men jag lärde mig det uttrycket häromdagen! :D Wiiie!

Nu har tydligen Johan någe fuffens för sig också, spännande! Få se vad han planerar! :D Ha en mysig kväll, ni som är lediga och ligger hemma och myser! Jag är inte ETT DUGG avis! Eller..? :O

Pööööösss!

Hmm..

Äsch...du är väl inte så jävla speciell.

Eller...Jo.

Hard work work.

GODMORGON!

Jag drömde någon hemsk mardröm om jobbet, känns sådär lagom kul när man ska jobba idag också... 19-01, faktiskt en rätt nice tid, för det lär ju inte vara värsta ruschen då :) får vi hoppas på!

Dock så är jag inte det minsta taggad inför jobb...usch, men är det pengar det handlar om så funkar det väl alltid, man trycker på den där "auto-jobb-knappen" å kööör baah! Ska väl äta middag ute I guess, alltså inte ute ute på altanen eller så, men ni fattar...annars har man väl inte så mycket att hitta på idag, bara ta det lungt och ha allmänt tråkigt. Haha OJ OJ OJ va positiv och glad jag låter för tillfället känner jag...bläää...och jag har kladdkaka hemma men vill inte äta den... :( eller innerst inne vill jag ju, men det finns ett elakt spöke som sitter på min ena axel och säger att jag INTE får..

Och jag dammsög rummet igår från dunfjädrar, tror ni inte att jag pillat ut en massa nya från täcket? ÅH PÅ MIG! och en annan sak som jag måste påpeka..drick aldrig kopiösa mängder med kaffe innan läggdags! Som jag gjorde...för det första vart jag pigg som bara den och för de andra så vart jag kissnödig stup i ett.. :O

Näää hörreni, här ska jag inte sitta länge till, ska bädda sängen, duscha och busa runt lite i huset :D

Trodde det var glömt, men tydligen inte.

Nu är det inte så långt kvar till Thaliand heller, rättare sag 79 dagar! WIHOOO vad jag längtar till sol och värme!

Simma lungt folks!

 

DRÖMTIDER!



Ångest-dag.

Usch jobbiga tankar. Jag ska ALDRIG mer uttrycka mig på följande sätt: "Nej men det känns bra, helt ärligt, jag tänker inte så mycket på det!"

Hmmmhmm...Mysig dag iaf...tog en promenad till centrum med Flodan. Hon skulle tömma sitt jobbskåp på Kvantum och sedan tog vi oss varsin fika på Smörkransen, latte, räksmörgås, kärleksmums, hallonsoda med JÄTTESUGRÖR you named it! :D jättemyspysigt! Sen fortsatte dagen på en räls: träning, dock lack på min jävla höft....MÅSTE till sjukgymnasten... :( avlämning av bror i Mörby, vi ska hälsa på han i Karlsborg på Lördag, WIIE! Schteekiga lumpargrabbar tackar man ICKE nej till...bablu! Sen vart det LAT middag på Saras grill med papi...KÖTTBULLESALLAD, sött och gott! :)

Kollat på Topmodel, Ensam mamma söker och JA Oscar är en sann ögonorgasm! Sen lite film, djävulen bär Prada...och yesbox jag har ångest inför imorgon, INTE det minsta taggad för jobb! :( JAG VILL LEKA, BUSA, BLI HÖG PÅ KAFFE, men nej nej...har ska man stå och le åt sura kunder...sökte nytt jobb idag btw, på ett mysigt konditori på Odenplan. HOPPAS!

OCH IDAG FICK AIK SM-GULD! FYFAN VA NICE! Bror min cruisade till Karlsborg med gnaget halsduken runt halsen, ere fest så ere! :D

Nu ska jag mysa.

Pussiluss!

BUUUUUhu?

Igår kväll vart det Calles tacos mys med Kim, bror och papi! :) Riktigt nice om du frågar mig! Några glupska småglin knackade också på dörren lite då och då för att få sig en näve godis..vid 19.30 tiden åkte vi till kyrkogården för att tända lite ljus för mammsing och sätta dit fina blommor.. Dock så vart det lite jobbigt. inte så konstig iofs, saknar henne FÖR mycket. ♥


Bror diggar Calle's :D

Vart avsläppt hos Flodan med en fet spriteflaska i handen, FEST? Aa kanske lite! :D Senare kom även Anna L, Hanna och hennes engelska pojkvän Byron :) Alla dessa varv erkligen jätteseriösa med utklädnad medan jag själv bara hade på mig en blommig "grej" och lånade massa blomspännen att utsmycka håret med :P Första begav vi oss till en  18-årsfest i Folketshus...dock så vart vi inte så långvariga där och man kunde dessutom tro att jag å Flodan hade druckit oss redlösa såsom vi höll på att flamsla på vägen dit, men det är så det ska va! :D Kände verkligen inte igen NÅN på den där festen och dessutom var det väldigt duktiga på att spela kass musik hehe..fast när Sexy biatch kom så vart det ju några välbekanta moves :D wiiie...















Gick sedan vidare till Sandra's house där de var feeest :) trodde inte jag skulle känna igen en enda människa där men JODÅ! Sedan vart man ju lite känd som "Eriks tvillingsyster" hehe...ska man skratta eller gråta? :P Mendet var riktigt skoj att träffa på nya människor och prata lite, sedan vart jag impad av Wiks shownummer av "Eriks dans" som typ va: "Stå på ett ben och rycka lite fram och tillbaka" :P annars så gjorde jag ärldens hjälteinsats genom att hitta Jontes försvunna sko, ni skulle sett lyckan i hans ansikte, haha oförklarligt!

Sedan drog de flesta vidare till tommys, men jag Anna, Hanna och Byron valde att dra oss hemåt :) MKT trevlig kväll med härligt sällskap! :D

Nu ringde dem från jobbet också...men NEJ idag ska jag INTE jobba, Söndag = vilodag!
Ska umgås med bror och träffa Flodis, träna lite också of course! :)

Tjingpling!

OCH IDAG SKA GNAGET TA SM-GULD! DE NI!

RSS 2.0