Hemma!

JA! Så är man hemma på lite semester från Skåne och Höör! :D
Eller man kanske snarare ska säga: Tillbaka till civilasitionen! ;D Sofias och mitt tåg var försenat hem, men snälla pappa mötte upp oss, sen blev det avlämning av Sofia för att sedan bege oss hem till Åkersberga, yihhuuu det har man saknat! :D Men visst har man endå haft det ganska så bra i Skåne, men det återstår ju tre veckor i parken, så mkt bus ska man hinna med! ;) Detta är lite smågrejer som man hunnit:

- Blivit mobbad av alla skåningar för att man är 08:a, haha de är så söta med gröten i halsen + att de kallar flipflop skor för string sandaler! ;)
- Ramlat av en galen häst vid namn Felix som gjorde frivolter i luften, men ryggen min har numera återhämtat sig
- Fått ett dussinal myggbett
- Av misstag råkat dricka en två veckor för gammal mjölk så Sofia höll på att dö av andnöd i samband med skrattanfallet
- Träffat två små vänner vid namn Pontus och Martin, en skåning och en göteborgare.. :P
- Fått en kanin döpt efter sig (stolt)
- Plockat i döda kycklingar och rensat kött på slakteri
- Brottats med får
- Cyklat 5 km med två jävla ica kassar på styret
- Haft myr-invasion i stugan
- Handmatat sälar med publik :)
- Hoppat i lera och haft vattenkrig i bäverdammen
- Retats med Kalle (min handledare i Skånes djurpark), haha har blivit bra på det!
- Blivit fågelexpert efter alla mornar då man gasat runt i bilen när man vart på fågelrundan och matat fåglar med RalleKalle.. :D

Sen en massa andra saker! :D
Men vi har haft skoj, är SÅ fint i skåne med massa vacker natur, djur i massor och kolosalt mkt vitsippor! :D Men nu är man hemma och det är SÅ himla härligt! :D Haft mysmiddag med fruktcouscous, sås och kyckling samt kladdkaka till efterätt, pussat på katterna och kramat familjen! <3 Men på Söndag bär det mot Skåneland igen, så nu ska jag njuuuta av att chilla järnet här hemma! :D

See yaa! ♥ 

266744-468
Första kvällen, haha Sofia dukade fram med sitt godis och här ser vi ju även våran första deilkata middag beståendes av uppkokat frystorkad pasta carbonara med bönor, yammi!

266744-470
Vårat rosa lilla kök i stugbyn..

266744-469
Utsikt över gården från våran stuga, looks nice huuh?

Fler bilder kommer!

Jaha tydligen så blir det inte som man tänkt sig..

Alltså jag blir GALEN! :O Idag är det sista inlämningsdagen för etologistudien och JA jag blev klar igår kväll, men då strulade hotmail så mailet med mitt arbete kunde inte skickas iväg, äsch jag väntar tills imorgon, tänkte jag...men funkar det nu? NEJ, varför ska allt skita sig hela tiden, fan fan fan, MÅSTE ju skicka in det idag innan klockan 12.00 sen åker jag ju till tåget som ska ta mig till Skåne..ÅHHH just nu har jag lite lust att slå sönder datorn, men hmm jag måste behärska mig..

Ok det var inget längre, funkade tydligen nu, sorry för mitt lilla aggro utbrott.. :P då skulle ni sett mig igår när jag satt och svor på cykeln för att det blåste för mycket motvind, haha, verkar som om jag är inne i en period där jag retar upp mig på allt.. ;) Äsch det går nog över, måste vara artig i Skåne så de inte tror att Stockholmare är värsta horrible people.. :P Nej men jag ska väl ta och packa det sista nu, sen förhoppningsvis blir det en sista promenad i Berga-hood innan jag säger farväl på fem hela veckor, kommer bli lite av en snyftis I think.. :S Mmmmm...men nu väntar min "lilla" resväska, som btw var oväntat stor, ser ut som en mindre container version, men det ska nog gå bra om den inte lyckas fastna i dörröppningen på tåget dvs.. :P Men ni alla får ha det så bra under dessa fem veckor I'm away and wish me good luck! :D

Saknar alla redan ♥ 10 pussar från mig!

image467
Jag och Sofia i väntan på tåget... ;) haha...

Snart smäller det..

Sista inlägget på FEM HELA VECKOR! :O Så nu läggs min lilla blogg på isen ett tag...Nu på kvällskvisten har jag inte gjort särskilt mycket förutom två små cykelturer til loch från träningen, rena mardrömmen, gillar verkligen inte att cykla, dessutom hade man brors gamla skrotcykel som framhjulet nästan hoppat av på.. ;) men jag klarade mig finfint.. :D Tränade ett 90 minuters stationsgympa tillsammans med en massa andra och självklart Emma också som även "tvingat" dit sin papi.. :P var RIKTIGT jobbigt, men dt var bra eftersom jag nu kommer ha uppehåll med Friskis i fem veckor, hur kommer jag klara mig, men akta er skåningar för en joggandes Anna på era vidöppna fält! :P måste ju hålla igång för beach 08 :D Eller vad säger ni? ;) (och nu funkar inte msn längre heller, great!) Sötisfamiljen och jag valde att mumsa taco som en liten avslutningmiddag, gott, men jag åt way to much, vartvungen att bränna bort lite guacamole genom en promenix efteråt.. :P Kollat på filmen "Dreamgirls" riktigt svängig! Sen försökte bror tvinga i mig lite choklad, men näj inte för min del.. ;) jag valde att bränna tungan på te istället..

image466

Har även hunnit med att packa litegranna, men det är inte min starka sida, kom på mig själv när jag i en halvtimme legat i sängen och tänkt på annat medan väskan stod helt tom nedanför mig, så gott folk, bli inte förvånade om jag missar tåget imorrn! :P Sen snackade jag i exakt 46 minuter med Fredrik i telefon också, enligt han var det ett rekord, men jag venne.. :P trevligt iaf! Nu ska jag försöka skicka in min etologirapport, pussa på katterna och lyssna på musik, IMORGON SMÄLLER DET! :O Vill egentligen inte, men jag får göra det bästa av situationen! LÄNGTAR tills jag är tillbaka! :D

Puss på er alla vänner, OJ vad jag kommer sakna er!! :( Ring eller messa mig så blir jag GLAD! ♥ 

Min helande tröst



Åhh Lasse är SÅ bra! :D Längtar till han konsert på Zinken i sommar! :D

Rymdraket

Precis ätit min traditionella lördags lunchis, broccolisoppa med rågscones! :D USCH jag åt alldeles för många scones, men de vart ju helt perfekta, ni vet lite lagon degiga inuti och alldeles varma så smöret smälte, mumsa mumsa.. :D Nästan pannkaksklass på dem! ;) nääästan...Hart vart upp en sväng till stallet och ridit på Love för sista gången på närmare fem veckor, sorgligt.. :( vi busade runt en sväng i skogen och självklart ska det komma en nedrans fasan som fick Love att flyga flera meter ovanför marken.. ;P Han är totalt LIVRÄDD för fasaner, kommer ihåg en gång när jag så lungt och stilla stod och betade honom, plötsligt dök en fasan upp, Love slet sig, jag hamnade på backen och han sprang sin väg med mig, en smått panikslagen skötare efter sig, det var hemskt.. :P minns verkligen hur jag tänkte: Fan, han kommer dö, han kommer DÖ! Vad ska jag göraaa!!?? men så illa var det inte, efter tre meter stannade han eftersom han hittat en ÄNNU godare grästuva.. ;) Sötnöt. Innan jag åter igen lämnade honom i hagen fick man självklart sig en "Lycka-till-naffsning" i höften, AJ! :S :P Träffade även Amanda å Milla i stallet, alltid lika duktiga på att mocka! ;) Även Gisela mötte jag, hon ville att jag skulle skicka henne ett kort från Skåne, of course! :D Många jag ska skicka kort till, oja.

image465
Var matlista under fem veckor? Haha nej nej det får inte ske.. ;)

Sen var jag och handlade lite med papi inför morgondagen, lite basföda eller vad man ska säga, alltså: Snabbnudlar 3 sorter, "pulver" carbonara, bönor på burk osv, haha en bra start iaf! :D SEN hörreni ska jag och Sofia vara riktiga mästerkockar! :) Det kan ni ge er på, hon skulle tydligen tillaga hennes specialitet någon dag, guess what? Makaronilåda! Haha, gott. Men nu mina vännr blir det nog att skriva klart min etologistudie som ska vara inskickad imorgon, almost on the finish line! :D Sen lite senare i eftermiddag, stationsgympa med Emma! :)

Bamsekram ♥

Farväl

Att jag alltid ska vara den som startar alla dessa gråt attacker, först i nian när mina tårar sprutade för jag skulle lämna min trygghet i grundskolan med en klass man gått med i nio år, det var tungt, fast endå en blandning av tårar och skratt...sen iDAG! Gaaahh att jag ALDRIG kan hålla mina känslor tillbaka, som ni kanske vet så ska vi ju alla ut på praktik i fem veckor, jag ska fara enda ner till Skåne, sen helt plötsligt när dagen lider mot sitt slut och man ska krama alla gullungar, säga hej då och lycka till, brister det! :O Gissa vem som startar alltihopa? Jo jag! sen lyckas jag få igång Mona, Erika och Anneli lite också. Nu får jag det hela att låta som jordens undergång eller nått, men jag kommer verkligen att sakna dem, de lyser upp ens vardag liksom, de är underbara! <3 Aww hoppas det går bra för allihopa! :D En sak som är säker är iaf att skolan inte ALLS kommer vara densamma utan våran busiga klass, alla lärare kommer bärgis att dö av deprission när vi är borta och inte livar upp stämningen! ;D Men åhh jag vill inte åka längre..men lite spännande kommer det bli förstås.. ;) Fast en grej jag har tänkt på, hur kommer jag reagera i trean när vi slutar om jag reagera såhär NU? :O herregud då kommer jag väl ligga på golvet och gråta i floder.. :P

Stannade kvar ett tag i skolan och hängde med Fredrik och Niklas, men jag insåg att jag störde dem i deras arbete så jag pallrade mig hem..när jag gick en sista sväng i skolan på fem veckor kom plötsligt en passande låt upp i mp3:en, som jag gjorde om lite.. :P ni vet låten: Av längtan till dig såhär blev min version:

I en evighet levde jag som om ni inte fanns (de fem veckorn i skåne)
I alla drömmar var ni endå nära, så underbart nära
Och jag trodde jag fann er men ni var någonannanstans

Haha vilken poet man blivit, men det var kul å omvandla texten! Kommar verkligen sakna ALLA, familj som vänner! :') På vägen hem hade jag sällis av Emil, kul att snacka lite med honom, var lääängesen! :P Så bussresan blev inte så trist som den brukar vara.. :) Ätit sallad, oerhört gott, men katterna blev avis så man var tvungen att haffsa upp lite tonfisk på skålar åt dem, är det fredag så är det! :P Nu blir det en promenad i det härliga kvällsvädret för min del!

Tjingeling..

Och sen måste jag erkänna att jag idag blev kär i James Franco som spelade Tristan i filmen vi såg på svenskan! Min framtida man? Ja tack! :P Höhö..

image464
I Like! 

Ett tuggummi till tack

Sitter här i datasalen med Kamilla, Sandra H, Rose, Alex och Fredrik...Vi har nästan så precis ätit hambugare med pommes, jättegott, fast pommes fritesen var lite väl albinos och för slemmiga på något sätt, men vad gjorde det? (nu kikade Malin och Erika in här också! :D, busar som skräms och kittlas) Sen rymde vi från projektlektionen och gömde oss på toaletten, det var lite kriminellt kanske men vi hade gjort allt klart så vi såg ingen mening av att sitta i datasalen och hungra iväg, det var så våran lilla ursäkt till å fly vår kosing.. ;)

Nu har jag elektrisk hår vilket är jätteirriterande! :O Frågade Freddieboy om vax men han hade bara flux, haha, nejdå men jag får väl ta lite vatten istället.. ;) för så här kan man inte ha det, det ser ju ut som om jag har fått en elektrisk chock av ett elstängsel eller liknande.. :S blääsh.. Jusste imorse försov jag mig, thank god att pappa väckte mig, han lät inte arg på mig utan körde med våran speciella dialekt: "Neeeii men Annsingen dåååee!" Sen kom en farbror och plingade på dörren när jag endast stod i pyjamas och skulle justera något fönster i huset, kul, men han var trevlig, kollade fönstret på 5 minuter, sen stack han typ, jag fattade ingenting.. :P justerade han verkligen det där fönstret liksom? Hmm, efter att han lämnat huset hittade jag bror på toaletten (eller inte hittade men han hade låst in sig där så jag omöjlig kunde komma åt mina örhängen) stackaren hade fått magsjukan, USCH.. :( hoppas verkligen att jag håller mig frisk tills praktiken.. ;) det roliga var min brors kommentar: "Det kommer ut från båda håll" Haha lite skratt i eländet.. ;)

Idag hade vi matteprov också, fast jag var inte med, ska göra det vid ett annat tillfälle istället, slog mig till ro utanför salen vid det stora fiskakvariumet och skrev ner en liten packlista till Skåne, för på Söndag bär det ju av! :P Lite blandade känslor, ska bli spännande, men samtidigt lite jobbigt, FEM VECKOR!? Liiite to much.. :S but I will survive! ;D Kommer dock sakna alla en massa, kompisar som familj..! ♥ Nu börjar vi om en kvart och Sandra G tjatar på mig: "Är du inte klar snart, jag vill ha något att läsa!" sött :) sen ska vi på svenskan kolla på filmen "Tristan och Isolde", hoppas den är bra, annars finns risken för snark attack i bio salen.. ;)

image463
De är ju söta..

Puss på er ♥


Lång tid

OJ va dålig jag vart på att uppdatera min blogg, vart så mkt nu bara...
ÄR stressad och irriterad som sjutton, vet ej varför, har bara SÅ himla mycket att tänka på..Skåne resan, betalningar hit och dit, skolarbete, åå ja you named it.. :S Idag har det iaf vart en trevlig skoldag med pannkaksätningen med de två söta pannkaks-tokarna Malin och Sandra G, mums vi frossa pannkakor och jag även i svamp och bönor! :D Tänka sig att jag börjat digga mr.beans nu förtiden.. :D Haft utvecklingssamtal med Annika, hon är så snäll som bryr sig, gillar min over sensetive mentor.. :) matte sedan, jag och Sofia ringde Birgith i Skåne på rasten, en trevlig liten dam som babblade som bara den, tur att jag hörde trots skånskan.. ;) Sofia och jag ska få en liten welsh ponny att rida på, KUL! :D Matten gick som den gick..

Sofia och jag var väldigt vuxna av oss å läste tidningen hela vägen fram till tekniska där jag skulle hoppa av, rusade in en sväng på pressbyrån innan tåget, blev JÄTTESUR för det hade höjt priset på frukt till 7 kronor och jag hade bara 6 kronor som de kostade förut, bläää, my little fruit time at tha train försvann.. :( sen bel vjag irriterad för det blåste nått förjäkligt, måste ha pms eller vad är det här...kom hem till en hyper aktiv bror som inte gjorde min mindre irriterad han sjöng en massa jobbiga låtar som fick mig att banka knytnäven i bordet.. ;P haha gaash, var längesedan mitt humör var såhär sänkt.. :P Sen blev det bättre med lite te och ett besök av Emma tha man, snackade lite och kollade i gamla skolkataloger å självklart fick hon "ärva" min skvallerblaska.. :)

image462
Rhodos stad here we come!

RUSH till bussen, mot Friskis och VIDARE! ;D Träffade den adra Emma där, härligt, mitt humör blev även då snäppet bättre..! :) Gympade för Karin som hade ett nytt pass, inte så jobbigt tyckte vi, vältränade töser som vi är! :P Skjuts av papi hem, klassikerna korv med pommes, vitlökssås, sallad och en massa annat gott var framdukat på bordet där hemma :) sen måste jag meddela att Anna och Emma var hemma hos mig en sväng nu på kvällskvisten, gissa vad vi gjorde? Betalade in det sista av resa ntill Rhodos! :D:D YEAH KNOW IT'S  FOR REAL! :D vi kommer få det grymt down there! Sen snackade vi en massa wonderbaa minnen från gamla tiden, rivna kojor, mandarinskalande på nationella, skrattattackerna hela vägen hem, det "saltade" köttet, och en massa skoj.. :D sen tog vi en sorligt farväl, gruppkram, give-me-five och en MASSA gangastaah hälsningar, för nu får jag inte träffa dem på lååång tid, kommer sakna allihopa, ALLA! :(  Puss på er..

Men nu måste jag fixa lite grejer, stress, stress, stress och bror klagar på mig HELA tiden: "Anna det är MIN TUR NU!"  Suck.. :S

Sov gott! ♥

No air




Gillar låten och Chris Brown är bara för söt.. :D

Tisdag, pallar inte med någon "fiffig" rubrik.. ;)

Tjenixens på er alla! :D
Jaha då var det tisdag då, dagen började inte alls bra om jag ska vara ärlig, jag vaknade i tid, jag hade gott om tid å fixa allt som man gör på mornarna, mumsa välling, klä på mig, raspa nötterna, blänga på en sovandes bror osv, så nu kanske ni sitter där hemma vid era datorer och undrar vad fan det var som gick snett? :P JO det var nämligen så at tdet var lite frustrerande när man haft så gott om tid på sig och sen ska bussen OCH tunnelbanan strula så man kommer försent.. :S med fem minuter bara iofs, men vi hde ju PROV! :O Brittish så inte glad ut av min sena ankomst.. :S Btw så hade vi prov i projekt och företagande, men hallå, det var snarare ett matteprov om räntor och en massa uträkningar..nej nej ingen succe men jag klarade mig igenom provet med nöd och näppe, trots att jag var lagom irriterad över att jag ALLTID  (eller oftast) pluggar på fel saker..

Projektarbete sen, inget jubel direkt, jag å Alexjandroo kollade mest på flybiljetter till Sydafrika och diskuterade Sveriges jäkla ekonomi system...shit....det där lät vuxet.. :) för en gångs skull..Right nu kom jag på att jag ska skicka in min loggbok också, not too forget.. :P Sen var det lunchis, sallad för min del och en massa mumsiga havreknäckisar och lite lek med maten som alltid.. ;) Åhh inte att glömma Malins fina "utskärning" av den försurnade majonäs såsen i mitten av hennes soppa.. :D ett riktigt konstverk i mina ögon.. :)

Sista lektionen för dagen var djurskydd, diskuterade lite om kamphundar med Felicia och Kamilla, RIKTIGA bra grejor kom vi fram till.. :) sen innan hemfärd tog jag och Alex sönder "mossippan" boken, slet den i två delar, kul. :D Väntade snällt på Fredrik, sen visade det sig att den dumungen inte skulle åka tunnelbana, han skulle pumpa muskler på SATS, fiifan så hade jag väntat på honom, tss kommer aldrig förlåta den braten.. ;) så nu är jag hemma och sitter här med en kopp te, mys, orkar inte göra annat än å slappa right know..

Men vi hörs!
Tjohopp på er alla! ♥

image461
Och idag har det vart riktigt varmt väder, kan det vara så att sommaren är på G?


Måndag

Hooola! :)
Lite kort om dagen, för jag måste plugga! :S Tog mig en sovmorgon, skööönt.. :) satt sedan vid skåpen och hängde med Kamilla, Sandra och Alex, de jobbade på väldigt seriöst och lyssnade på lite härlig musik som Trotte tydligen dissade: Tss aa det här är inte 80-tals musik direkt... Gå och lägg dig, fast I like the 80's by the way! :P Hade sedan svenska där man inte heller gjorde mkt, Jeanbanan satt tydligen inne i lärarrummet och lekte lattjo lajban, vi andra hade också trevligt med lite snack, skratt och hämtning av lunchkuponger och lilla Erika som ALLTID ska missförstå mig, SHIT vilken stor! Aldrig sett sådan stor, har bara sett små sådana.. (om häftapparaten).. :P Haha...sen till min besvikelse hade vi djurhållning i park INNAN lunchen, blää, Thomas pratade lite om APU:n, intressant..? ;) Sen var'e lunchis, jag å Alex passade på att immitera vissa "unika" personer i skolan, gaash snacka om look-a-like vi var, prickade deras gångsätt exactly! :D Tog lite "filmmjölk", eller rättare sagt sallad i filmmjölksskål.. :P Ingen trevlig aptit fick man när galna Alex lekte med maten och spådde Kamilla i filmmjölken, men heey, ALLTID kul med lite lunchunderhållning! :P Rose var självklart framme med mobil videokameran och filmade hela spektaklet.. :P mohaa...

image459
Min APU (praktik) i 2:an, Skånes djurpark och....

image460
min APU i 3:an, Sydafrika, hmm lite skillnad maybe? :P

Jag var en sväng till kuratorn idag, jag blir verkligen som hypnotiserad av att lyssna på hennes lugna röst, ganska skönt att få snacka av sig lite.. :) Åter igen till lektionen gjorde man inte mkt, Thomas fortsatte att prata vidare och svara på våra frågor...händelserik dag.. :P Mentorstid, Annika har vunnit ett bröllop, lucky her och Sandra har fått en bebis, ROLIGT! :D vi kom på att den ska heta Sandra Junior eller why not Sandra fast baklänges Ardnas! ;P Stackars unge i sånna fall.. ;) 

Var med på omprovstillfället och gjorde ett prov om energi som jag missat, gick ganska prima om jag ska vara ärlig.. :P Hade sällis av Erika sen som skulle hoppa av vid hornstull för att schteeeka i solariet.. :P Så imorgon kommer man nog undra vem den nya afrikanen är i skolan.. :P haha nejdå.. Hem en snabbis, höll på att stressa en tant till hjärtinfarkt när jag skulle betala mitt äpple på pressbyrån för mitt tåg skulle avgå om 4 minuter.. :P sen skulle hon krångla till det med växeln och grejer.. :P men det löste sig och jag fick världens motion av att kuuuuta i trappor.. :) Yeah..Men som sagt ett senare Friskis pass på kvällen, jag och papi var sedan bekväma av oss genom att beställa sallad från Saras grill, jag GILLAR'E! :D

Nu ska jag plugga och hålla lite koll på derbyt mellan gnaget och bajen, hoppas för mitt liv att gnaget vinner så man slipper mobbas till döds av Emma tha maan.. :P btw så kommer hon bärgis riva hela råsunda.. :S bror stop her! :D Sen ere Prison Break people!

Tjingeling ♥

Bad girl

Yoo, gud va dålig jag har blivit på att uppdatera min blogg.. :S skärpning är vad som gäller..
Imorgon ska jag ta en sovmorgon, för tydligen är det så att man inte behöver gå på etologin, so why not sova lite extra? :P Idag har det vart en liten stressig dag för min del, mkt man skulle hinna med.. :P Gick upp tidigt imorse för att röra på mina påkar och bege mig till stallet.. :) Red ut en sväng på Love, HEMSK väder, piskande regn/snöblandat regn i ansiktet och alldeles för tunna vantar vilket gav mig frostskador på händera.. :S not funny honey.. :P En lättnad att komma tillbaka till stallet efter den mardrömsritten.. :P Skötte om och pysslade med pojken som tack fick man mocka upp skit i vattenspiltan samt bli naffsad i låren.. ;P Gick hem och kom hem till en galen polack och en nyvaken bror.. :) Typ hela eftermiddagen ägnade jag åt att plugga och lyssna på pappas prat om vårat framtids designade badrum.. :P vet inte om jag var till någon vidare hjälp med hans planer, men han kan nog sin grej.. :D

Klockan 16.30 var jag en sväng till "Frillan" mitt nya smeknamn på Friskis och Svettis yaa know.. :D Hade Kentan idag, han är grym, gillar hans pass verkligen, nästan som ett intensivpass! ;P Bra låtar och bra rörelser, sen så hade jag självklart oturen att ALLTID hamna vif fönstret ut till "korridoren" eller vad man ska säga.. ;P råkade en gång kolla bakåt när jag pumpade med armhävningar, så stod det en kille där och dregglade, gaaah inte så kul med publik men aja.. :S sen var jag lagom klantig att glömma min vattenflaska hemma, så emellan en paus kutade jag till omklädningsrummet för att sörpla vatten från kranen, alla bara glodde på mig som såg ut som en gnu som inte hittat sitt vattenhål på en månad.. :P Träffade sötungen Emma efter passet, hon skulle köra intensiv, fick ett happy face av att se henne! :D

266744-431
Cuties.. :)

image458
Yammit..

Blev trots allt en liten tjejmiddag at my place ikväll, var ju lite osäkert.. Jag, Emma och Anna, dvs. Rhodos brudarna! ;) HÄRLIGT att träffa dem! Emma blev dock lite besviken på att det var taco till middag: Jag som är inne i min prova-nya-maträtter-period.. Haha sorry honey! ;P men mums gott blev det trots att de två började asflabba åt min lilla konsumtion av köttfärsen.. :P haha! Vi satt och snackde lite tjejsnack i ca. 4 timmar, great! :) Sen vid 22.30 vandrade de hemåt.. :P Och vet ni, på onsdag ska vi betala in Rhodos resan for real, nu är det allvar! :D FASEN jag längtar tills tax free katalogen dunsar ned i brevlådan, mohaa! :P

Men nu mina vänner blir det pyttelite plugg och sängen..

Sov sött! ♥   

Ojsan hoppsan

Tjoo och godmorgon!
Jag skulle egentligen skrivit igår kväll, men min brur var seg med datorn så det slutade med att jag somnade i sängen med kläderna på, great! :P Vaknade upp klockan 1.00 och var tvungen å byta om och borsta tänderna, not fun.. ;) Sov sedan sött.. (nu kikade polacken in som håller på med vårat badrum, det bli fint, han har redan hunnit kakla väggarna)

Igår då, hmmm, jag var typ trött hela dagen, sov "middag" två gånger, höhö, men här är en lite snabbis lista på vad jag lyckades göra under dagen:

- Stallet red lektionen klockan 9.00 på morgonen, lite segt, but heey it's fun! ;D Dressyr på lilla Teddy, gick strålande i slutet!
- Efter lektionen stod jag och snackade med en mockandes Madde, hon ville ha min Fred Perry tröja, men den höll jag hårt om, red ut på yrvädret Love som var alldeles till sig av busighet, han håller på att tillfriskna från sitt halta ben! :)
- Gick hem, mötte Mirre, båda skrattade, gick vidare. ;)
- HEMMA, LUNCH, soppa med macka, tänkte baka egna scones men då skulle väl polacken tro att det var till honom, så jag vågade inte.. ;) Slog på TV:en det var tjorven och skrållan, yiihuu ;D
- Var ute och gick en promenad, numera är mina converse skor inte vita längre.. :P
- Kom hem, blev borttryckt i mitt egna hem, polacken was all over the place, gjorde dessutom huset till ett kylskåp igen, jag hackade tänder och bror tog hem en tjejkompis, jag satt ensam i vardagsrummet och försökte plugga med katterna liggandes över hela mig.. ;)
- Kväll, paj till middag, HELT vegetarisk, stolt!
- Sötpappa hade fixat med keso och fruktsallad till efterätt, yammi!
- Kollade på film, Capricciosa, hemsk.. :(

image457
Dagens lördagsmums..

Sådärjaa! ;D Fast jag måste berätta om bror och när han skulle skriva ett kuvert till en grej, haha han ska gå ekonomi linjen liksom och han vet inte hur man gör med ett kuvert!? HAHA LÄNGE vi skrattade åt det där! xD Jo men som ni alla kanske vet så när man ska skriva adressen på kuverten så gör man ju det längst till höger på kuvertet och sätter frimärket över texten, right? Men min bror:

Bror: Ehh, men ska skriva adressen här i mitten va (pekar på mitten av kuveret)
Pappa: Nej det är klart man inte ska, här ska du skriva (pekar på högersidan)
Jag: HAHA visste du inte det!?
Bror: Haha nää, jaha!

Går en stund, sen är det dags att sätta på frimärket:

Bror: Men frimärket ska sitta på andra kanten va? det kan ju inte sitta över texten?
Pappa: Hehe jo, men Erik har du aldrig skrivit en adress på ett kuvert förut?
Jag: HAHA och du ska gå ekonomi!? Haha..
Bror: Haha jaha men det visste jag inte, jo du Anna på min ekonomi får vi bara lära oss skicka e-mail på datorn, då håller inte vi på med sånna här gammeldagsa metoder..haha..

Vilken bortförklaring! men det var kul.. :D nu ska jag plugga!

See yaa!

  

Godnatt på er...

Sitter här i vårat kylskåp till hus..
Här uppe på övervåningen är det dock relativt varmt, för här har vi en värmefläkt, men där nere, herregud där är det ice cold, runt 15 grader! :O Spar på energi gör vi iaf, nu nä inga element fungerar efter byggarnas lilla förstörelse av någon propp.. :S Har eldat i brasan hela kvällen lång, mys iofs.. :D Fast nu hörde jag papi: Jag tror jag fixat det nu! Kollade igenom propp skåpet därute! Hope so.. :) Har precis kollat klart på filmen "one hour photo" med Robin Williams, den är lite psycho men ganska bra, förutom att jag kan allt utantill efter att man sätt den sisådär 3 gånger.. :P men vad ska man göra när det annars bara är crap on the TV? Hade lilla Majsing som sällskap iaf, skulle följt med på bio ikväll med några pysar från klassen, men jag hade varken råd eller tid, lite trist, taco evening at my place någon dag istället! ;) Men IKVÄLL blev det inte taco, utan sambal oelec kryddade biffar med pasta som var "ihop-geggat" med en avocadosås med honung och gräslök, min bror favvo! :D Åhh bror och jag hade SÅ kul idag, så fort jag kom innanför dörren sken han upp som en sol och vi skämtade på om vårat "kylskåp" till hus och jag fick hans grymt schnygga Fred Perry tröja: Du kan få den syrran, jag vill endå inte ha den mera..gullunge, han är bara BÄST ibland! :)

266744-388
Brasor är bra ibland..!

Var ute och gick en sväng på kvällskvisten, skönt, fast visst var det lite kallt, men jag kämpade på i ett snabbt tempo för att få upp värmen litegranna.. :P Sen lyssnade jag på samma låt i 30 minuter, bra variation man gör..höhö.. ;D Har nyss sagt godnatt till Emmsing på telefon, härligt att höra från den tjejen, vi snackade också lite om träningsvärk, jobbiga polacker, APU:en m.m. ;) Sen snackade jag även en snabbis med Fredrik, haha måste bara berätta om en sak, jo innan hade jag skrivit ett meddelande till honom från min brorsas mobil efter min sms-funktion är lite freaky, funkar typ inte.. :P då trodde han att det var mitt nya nummer eller nått, så han ringde upp min brorsas mobil och han svarar ju inte of course.. :P Istället lämnar Fredrik då ett meddelande som inledds med följande ord: B-b-b-b-b-biiaaaatch....

Erik kommer in i mitt rum och bara: Anna jag tror din kompis ringde till min mobil?
Jag: Haha va är du seriös?
Bror: Jaa, men asså jag vet inte vem det är, jag blir fan rädd, låter jättesläskigt..
Jag: Va låter det läskigt..
Bror: Ja, det låter som en galen turk..

Haha men i själva verkat var det Fredrik, sa det till honom, han bara garva å det.. :P
Hälsa din brorsa från "turken" !  :D a little bit funny..Men nu mina vänner ska nog jag ta och sova lite, imorgon blir det ingen vila, ska upp klockan 7.30 för att gå till stallet och rida, sen kommer ju även badrums-byggarna hit igen and do their thing.. :)

Godnatt ♥

Datasal 1

Sitter här i datasalen och "jobbar" lite aktivt med vårat lilla projekt.. :S slutar klockan 16.40 idag, det är fan taskigt, på en Fredag!? Näää not good...fast de flesta har nog, busigt nog redan gått hem för att leva livet, men njaa jag stannar väl här och håller gruppen sällis.. ;D Vart en ganska trist dag och LÅNG! :O Svenska först, analyserade någon text om Tristan och Isolde, som man verkligen hade läst, *host*.. ;) matte, Ylva fick kämpa mycket med att få tillbaka min motivation till att försöka med alla dessa mission impossible tal och god damn it, det gick faktiskt BRA! ;D Klarade ett par tal tillsammans med Sofia, lite chockad, men jag märkte att det är kul när man kan! :) Så Ylva får "tvångs-lära" mig flera gånger! :D

MAT, jag var very healthy och sa att jag skulle ha filmjölk, men plockade på mig en massa sallad, bönor, bulgur och grejer, gott, men de andra gav mig flera kommentarer på mitt äckliga matval, bara för de frossade i pizza som endast bestod av luft och tunt lager med tomatpure.. ;) Sen kom Kamilla, jag, Malin, Erika, Rose, Sandra och Alex (nån man glömt? haha) på att drottningssylten som var till pannkakorna i själva verket var drottnings Sylvias lilla "avkomma", haha äckel päckel, men det var ruuligt! :D

Djurskydd, såg på någon HEMSK film om kamphundar...Jag blir SÅ HIMLA ARG på hur vissa människor behandlar sina djur, det är HELT SINNESSJUKT!! De använder hundarna till kamp så det nästan, eller helt enkelt dör av skadorna som blir efter och de påstår att hundarna "Vill det?" Vem fan vill hetsas till att skada någon annan och dessutom få sånna svåra skador att man själv dör..!? Nää det var hemsk, nästan så man fick tårar i ögonen och gåshud.. :( blää..Sen lite "poffelipoff" med R-experten, vi hade inte kul men det funkade, jag och Sandra G försökte väcka Malin genom att skriva "Godmorgon" och "Kuckelikuu" på hennes anteckningsblock, men hon vaknade inte.. :P haha...Sen måste jag säga att jag och Sofia fått biljetterna ner till Skåne.. ;) Känns faktiskt lite bättre, ska bli ganska kul för vi ska äta ihjäl oss på sallad har vi bestämt.. :D

Nu håller alla har inne i datasalen på att kolla upp våra djurparker på nätet, jag är avis på Sandra H och Alex får de kommer ha värsta lyxarbetstiderna på deras park, gaaahh, de kommer dega järnet där nere.. :P Kul.
Nu ska jag signa ut, SLUT! ;D

Många pussar ♥

När jag ser på alla stjärnorna över himlen så önskar jag att du var här..

Nu är det kväll
Nu är det mörkt
Nu är det kallt
Nu är det ensamt
Nu kommer alla minnen och tankar tillbaka
Nu kommer tårarna

Saknar dig.♥

image456

Ice cold

Hejååhåå! ;D
Precis ätit middag, den blev senare än väntat, var nämligen så att jag vart en sväng till Friskis efter skolan och pumpat två pass, medel gympa och cor.. :D Hade sällis av Loppis och Emmsing, mkt kul att träffa de sötisarna, de fick också varsin bamsekram av määj! :D Jag var jättetaggad på båda passen och av någon anledning blev jag alldeles GLAD och log mig igenom hela passet, inte illa! :D Alla måste väl trott: Vafan tycker hon är kul egentligen!? men jag är ju sån, skrattar åt nästan allt.. :) sen hör jag illa också:

Annika (gympaledaren): Ja idag så vikarierar jag få Ylva som är och åker skidor!
Jag (viskandes till Loppis och Emma): Va!? Vad sa hon? Sa hon att hon sitter och skiter? 

Får nog köra mig en genomrensare av mina öron ikväll.. :)
Imorse var det inte kul för mig, hade ju världens sovmorgon men jag var tvungen att gå upp klockan 6.30 endå för att ta emot några byggare som ska renovera vårat badrum..Amen det blir väl ganska chill tänkte jag, en kille kommer och tittar hur det ser ut och drar..INTE!! :O Istället ramlade det in en hel arme med byggare, typ fem pers, så står man där nyduschat och ser värre ut än värst.. :S Två av dem var dessutom polacker så jag fattade nada men jag lät dem vara och låtsades läsa tidningen i hopp om att de snart skulle lämna huset.. :P Tur att min buss gick relativt tidigt.. ;)

image455
Sånt här badrum ska're blir när allt är fixat och klart! ;D då ska jag fixa lite vatten "that moves me", så blir'e lite badning av i luften varje dag, det ser väl inte helt fel ut, bara inte grannen får syn på mig svävandes i luften.. ;) haha...

Mötte upp Erika, Malin och Sandra som jag skulle joina att äta pannkakor med! :D Och en massa smaskiga pancookies blev det, yaaammi! Fast alla fick nog kvälvningar av min kombination med pannkakor, keso, majs, svamp och bönor, men jag gill'are! :D Malin och jag upptäckte även en ny bröd sort när vi var på upptäcksfärd i brödkorgen, smaskigt med russin och allt..! :D Sen hade vi matte, inte alls kul, satt mest och lyssnade på musik och kände mig lite nere..funderar på att välja bort matte B, vi ska tydligen få den möjligheten, inget jag bangar för! Erika och jag passade på att drömma oss bort till varma länder, för när vi får tid och pengar kommer vi garanterat att FLY från skit Sverige.. :) I'm going to Parga people! Sista ämnet var svenska, emellanåt hann man skämta lite med Fredrik och Alex vid skåpen, haha rooligt, rågscones, Afrikanska släktingar, bajs och en massa fånerier.. ;D Gjorde inte alls mkt på svenskan, Jean gick igenom "some stuff", sen var det SLUT, ut och SPRING! :D

Nu har tydligen bygg killarna sabbat våran elektricitet i huset, skumt, och gjort vårat hus till ett kylskåp, eftersom de haft dörren öppen halva dagen.. :O Sitter här med kofta och raggisar, kallt.. :S Lite andra småsaker: Min mobil fungerar illa, går inte att skriva sms, KUL! Sen så känner jag inte för att leka djurvårdare i Skåne längre, vill ju vara hemma, men man får väl tänka såhär: efter de fem veckorna så är det TVÅ veckor innan SOMMARLOV! :D Yihuuu..

Puss på er ♥

Äckligt.

Ähhm..
Så var det kväll på denna händelselösa dag då, inte gjort mycket än att ha gått en massa promenader i regnet..oj vilket härlig väder! Men det var skönt att röra lite på fläsket även fast det idag är min officiella vilodag :) Och visst blev det härligt med pepsi till middagen som jag sagt, Lill Lördag here we come! :D Senare blir det Top Model, yees, min onsdags drog, undrar vem som lämnar ikväll? Hoppas på att hon...ehmm...fan...jag är HOPPLÖS på namn så nevermind, jag hoppas att "hon" åker ut iaf.. :S

JUSSTE jag var vid middagen med om en jätte creepy sak, hade mumsat på en skål med ruccola, ni vet sådär till maten, Sen kom jag till botten av skålen och VAD ser man då!? En mini snigel med skal + en liten grön larv!? Gaaah och den salladen ligger numera i min mage! Ni kan ju ana hur nära jag var att stoppa fingrarna i halsen och "lägga en pizza", men pappas tröstande ord löd: Nej men herregud det är väl inge farligt, lite skit rensar magen! JO sant, men jag hoppas verkligen inte att dessa små krabater bygger bo i min tjocktarm eller liknande, då blir det rummel och rabalder.. :O Känns faktiskt lite obehagligt i magen right know, lalala få mig på andra tankar tack! Lär ju märka det snart, jag menar om det rör sig i magen..usch nej nu byter vi samtalsämne..FAN nu mår jag illa..

                image454

Jag borde egentligen inte sitta här nu, för snart får vi besök av Flodbys, så sitter jag här och ser ut som ett lik från Greveholm, njaa lite bättre kan man se ut.. ;) Men ni får ha en bra kväll everyone! :D

Pussiluss ♥

Stolt.

Ja, jag kan ju inte göra annat än att känna mig lite stolt right know.. :)
Saken är den att jag gjorde mina egna rågscones till lunch idag och mumselimums va goda de blev med lite pålägg och en varm kopp broccoli/purjolök soppa på det! ;D sparade även en liten bit scones åt pappsing som också tyckte de vart delisoius, eller så kanske han bara säger det för att vara snäll, vad vet jag? Men nevermind huvudsaken är att jag lyckades! ;) Trodde det skulle bli pannkaka av allt om man ser tillbaka på mitt projekt: "Schteeka fiber-pancakes" herregud ingen trevlig historia.. :S Totalt misslyckat, men smeten, eller rättare sagt den mosade "plätten" som det blidde slank ner.. :)

266744-452
Skapelserna precis uttagna från ugnen.. :D

266744-453
Delade, färdigbredda och fyllda med pålägg, ser'e inte gått ut? ;)

Var ute och gick en sväng i plasket också, behövde det kände jag, efter allt stillasittandes i den stenhårda datastolen och plugg.. :) Ganska skönt trots att det var lervälling all over the place och megastora droppar som töade ner från träden, inte skönt att få en sådan kall, blöt droppe rinnandes nedför pannan.. :) Pappsin och jag babblade på om orättvisorna i världen och jämförde MTV cribs med en dokumentär om sjuka människor som levde i misär i Indien, konstigt det där.. :S men våra seriösa diskussioner borde tas upp i någon debatt soffa härnäst! :P Nu ska jag kila!

Simma lungt.

 

Våren? Hallå!?

Så här eländigt och snöigt ser det ur från mitt fönster right know:

266744-451

WTF hände med våren som jag var så lycklig över att det precis anlänt? Någon som vet? Jag är så trött att ha snö, kallt och slask nu..tror det var senast i förrgår jag la märket till att de sopat bort gruset på gatorna och vägarna, TYPISKT vårtecken, jag gick där för mig själv i solen och tänkte: NU är våren här på allvar! äsch bullshit.. :( Vaknade faktiskt inatt av att jag fick för mig att kolla ut genom fönstret, vad är det min syn får bemöta då!? SNÖFLINGOR! La mig ned på kudden och somnade om..ville inte "face the truth".. ;) Appropå min natt så råkade jag somna med tänd lampa och en spelande mp3 bredvid med, hade inte ens hunnit sätta in dem i öronen innan jag tuppade av, aja.. ;) Synd att slösa el bara.. Drömde en massa, måste ha med mitt "Dröm Te" att göra som jag drack innan I went for bed..det jag drömde var bland annat att jag var inne i ett TV-spel och körde någon egen ihopsnickrad lådbil, sen kom den goda feen som egentligen var en groda som svävade i luften med en grön klänning, helmysko, får nog ge mig av till en dröm tolkare.. :D

Jusste jag är ledig idag, yiihuuuuuuu!!

Puss & Kram ♥

You'll be in my heart



Åhh så fin och stark låt, inte ett öga torrt.
"You may not be with me, but you'll always be in my heart.." ♥

Kokosnöt.

Sitter och diggar mitt huvud snurrigt till Kanye West och Estrelle, American Boy! :)
Den är faktiskt väldigt svängig, men nu får man väl som vanligt höra de falska ryktena: TITTA där är hiphop-Anna! Haha måste bli av med den där stämpeln.. ;) Btw så har jag fortfarande men efter Jannessons och min sms konversation igår när AIK torskade mot Elfsborg och bajen jävlarna vann, förlåt mitt språk, men självklart ska man få ett sms av den tönten som lyder:

Vilka leder allsvenskan då? ;) SM GULD SM GULD SM GULD!

Jag var ju självklart tvungen att försvara mig:

You can burn in hell homie! :P It's just tha begining.. ;) Bollen är rund, shit happens..!

Som vanligt ger hon sig inte:

Haha ;) pms idag eller? Jag kommer fira med tomten på sergel i oktober! ;)

image450
HAHA oj var'e stämmer!

Sen fortsatte det med några vulgära oläsbara sms till, haha we likes to "terring" each other.. :P men ibland går hon över gränsen, man blir ju förbannad.. :P Snacka skit om gnaget sådär, det är skandal! :O Jaja true homie lööve.. :D
Ikväll var det Friskis som gällde, även Elin var där för att köra lite hårdträning, gick bra, nothing more to say.. ;) Snälla papi hämtade mig, SÅ SKÖNT att slippa åka kommunalt i de sunkiga bussarna och de rökluktade fjortisarna.. :D Under hela vägen hem satt vi och diskuterade radiokanaler, vi är SÅ grymma att komma på bra samtalsämnen! :D Förrsten så är det riktigt dåligt väder, var till och med så förfärligt att det kom lite snöblandat regn!? FAN jag som trodde våren var här på allvar.. :( mungiporna kan inte göra annat än att åka nedåt.. Och hujedamej va gott det var med nylagad tonfisk lasange när man kom hem! :D Som jag och bror sa första gången vi åt den: Det smakar ju sån här...OPERA PIZZA!! och det gör det verkligen! :D You have to try..

Imorgon är jag ledig från skolan igen! :D Så glad så glad så glad, ska iofs endå försöka plugga en hel del, men självklart blir det tid över till annat också, TV-stirrande, dans framför spegeln, promenixa i skogen och skojiboj, imorrn är det lill lördag också! ;D Då blir det till att ösa i sig lite Pepsi, man måste ju ta tillfället i akt.. :) Nehee ni här kan jag ju inte sitta hela kvällen, ska nog hitta på något annat, men ikväll ska jag nog dega och mysa framför en bra film..

See yaa!
Pussiluss ♥

Stackars bruur som får stå ut med mig..

Jag är nog den trögaste människan i hela världen..

Bror:
Anna ska du ha gifflar?
Jag: Nej..
Bror: Inte några alls?
Jag: ...........
Bror: Va!?
Jag: ...........
Bror: Va!?
Jag: ...........
Bror: VAA!?
Jag: ............
Bror: VAAAAAAA!!??
Jag: Va!?
Bror: SKA DU INTE HA NÅGRA ALLS!?
Jag: Va, nej det ska jag inte..

Duddeliduu.

En liten onödig dag i skolan..
Inte visste jag att vi hade sovmorgon och bara en lektionen!?.. :P Haha jaja gjort är gjort, var inte alls många där ska jag säga, men några sötisar som hållde mig sällskap fanns det trots allt, Jenny, Sandra G, Malin och Erika sen va're några fler där också! :D Första lektionen satt man mest på en bänk utanför datasalen och stirrade, låtsades självklart också diskutera lite "frågor" som i själva verkat typ var vad man hade gjort i helgen.. :P Andra lektionen var djurskydd, den endå som man egentligen behövde gå på, svarade på lite frågor om kamphundar, very intressant, satt som en riktig datanörd och skrev klart frågorna så snabbt att nästan tangentbordet fattade eld, höhö.. :) Kom även på att jag ska önska mig en bullterrier nästagång jag fyller år, tihiii, det är ju SÅ charmiga..fast jag måste erkänna att jga inte har speciellt bra minnen från denna ras, när jag praktiserade på Hundens Hörna fanns det nämligen en sådan liten krabat vid namn Selma..hon hade en egen vilja vill jag lova! ;P När man skulle gå promenader med henne VÄGRADE hon att gå, kunde bara helt plötsligt sätta sig ned i snön, frusa baken av sig och bara glo, typ som: Nej nu har jag fått nog! Det hela slutade man att man själv fick hjälpa till att putta fram den lilla envisa tösen, haha, roligt.  

image449
Min framtida hund..! :)

Sist hade vi SH, men vi som inte hade någonting att göra gjorde ingenting, Sandra visade mig och Jenny en sida på internet där man kan skapa sin egna träningsdagbok, hell yääh att man blev medlem där! :D måste ju ha lite koll, vett å etikett.. ;D Avslutade skoldagen med lite trevlig pajlunch, very good gummissnodd! :D jag föråt mig btw på pizza sallad.. :) Sen försökte Sandra och Jenny tvinga mig att äta MCflurry, men njaa pajen hade ju svält i magen så icke att jag fick ned någe mer.. :D De skulle sedan vidare till Bagarmossen och hänga, jag åkte raka vägen hem..fick stå och vänta på bussen i tjugo minuter, höll på att frysa ihjäl, annars bra..Hade lite sällis av Amanda som också slutat tidigt.. :D

Nu är man hemma..ska snart iväg igen, ni vet, en liten tripp to da Friskis house! :D

Puss och Kram! ♥ 


Gokväller!

Sjutton sa arton när nitton blev tjugio! ;D
Love it.. nu sitter jag här med en mage som mår prima men nu är det istället halsen och näsan som är åt helsike, snart dör jag antagligen av syrebrist för för det första så känns det som om jag har en degklump i halsen och för det andra så är näsan min täppt..:S vilka tider, aja.. Blev iallfall ett Friskis pass idag, var man taggad då? Åhh nej, kändes som jag bara sprang runt som en gnu på tre ben eller nått, för gaash det kunde inte sett vackert ut.. :P sen dessa jobbiga armhävningar som fick mig att storkna, hehe but HEY i made it! Mötte upp daddy cool för att hämta bruur vid bussen, sedan åkte vi raka vägen till donken för att avnjuta lite mat..eftersom jag inte skulle få tillbaka ALLT fett som jag precis förbränt så blev det en smarrig sallad: Va? din sallad luktar JU GOTT!? Haha skulle den inte göra det eller papi? ;P Sen när vi var på väg därifrån höll vi på att krocka med en galen översittar gubbe som körde sin flashiga mercedez eller vad det nu var för "åk" han hade.. ;) In på Willys en sväng för att handla lite fika, frukt och tuggummi samt att skratta lite åt de små gourmet bananerna.. :P de ska jag ta och köpa någon dag! :P

image448

NU har jag så himla mkt på G här, terrorister på msn, nejdå det är gulliga, men jag tänkte faktiskt gå ut och ta en liten promenad right know, får se om mina luftrör vidgas litegranna iaf.. :S sen mina vänner och alla som jag känner är det de traditionella Prison Break and an english coup of te som gäller ikväll, jaråå! :D

Ha en bra kväll! ♥


Soup.

Yooo..
Min mage har faktiskt bättrat på sig, som tur är! :) och så är jag very happy right know, för jag skickade precis in mitt hemprov till Veronicaa..! :D Blev riktigt nöjd faktiskt, så nu är det bara att hålla tummarna i väntan på betyget, please give me MVG.. :) och ni vet mina fiberpannkakor som jag skulle göra blev inte av, eller erhmm..jag gjorde ju iordning smeten och allt så duktigt, men det blev liksom inga pannkakor av den, snarare ihop mosade feta plättar.. :P Gjorde EN enda sen gav jag upp, hallå tålamodet liksom? men jag åt upp den, var riktigt smaskig ju! :D Istället fick det bli broccoli soppa med klumpar i eftersom jag inte orkade vispa runt i den så länge, samt en macka.. :) Till min stor förvåning hoppade katten Moa upp bredvid mig på bordet och började, eller rättare sagt försökte, slicka i sig min soppa!? Knaskatt.. :)

266744-447

Ska försöka ge mig på ett Friskis pass ikväll också, sen ska vi äta på Mcdonalds, yihuuuu var verkligen år och dagar sen man gjorde det, looking forward to that, men det lär väl bli en sallad man anyway, sånt räknas väl kanske inte till riktigt donken mat? :P Jovisst vi säger så!

See yaa later! :D

Segt.

Ingen härlig "uppvakning" imorse...
Min mage gör ont.. :( Usch, orkade inte, så jag sjukanmälda mig från skolan idag, inte ALLS bra.. :S men jag hade verkigen ingen lust alla att knarka alvedon halva dagen, nej nej, då stannar jag hellre hemma med händerna för magen och klagar på allt.. ;) men jag saknar gullisarna i klassen, för det är så ensamt och trist här hemma.. :S Jaja tur att vädret är så pass dåligt att man inte behövder känna det dåliga samvetet att var ute iaf, kan bara vara inne och chilla hela dagen..! :D Fast nu blir det till att finslipa lite på hemprovet som ska vara inmailat till "Verran" idag, fast right know har jag fastnat lite på sista frågan, makes me confused..
Nej nu kör vi på slutspurten här! I will make it!

266744-446

Ska även idag försöka göra några fiberpannkakor till lunch åt mig själv om jag lyckas det vill säga, det värsta som kan hända är väl att pannkakorna bränner fast i stekpannan eller att jag leker "pannkaks-proffs" och försöker vända pannkakan genom att kast upp den, vilket sannerligen kommer sluta med en massa på golvet eller fina dekorationer i taket.. :) Sen innan jag avslutar måste jag önska min söta lilla vän Emmsing lycka till idag, hon ska ju vara Madicken på "plojisen".. ;D Hoppa inte nedför taket med ditt paraply bara honey!

Hörs!
Pussiluss ♥

Tänkte bara säga..

GODNATT PÅ ER ALLA..! ♥
Såg filmen flightplan ikväll, den var lite scary, men pretty good actually.. :D Som vanligt har man sörplat te och ätit en megastor apelsin, knappt så man orkade hela alltså.. :P även ett par russin slank ner, kunde inte hålla mig från dessa läckerheter.. :P En tråkig sak är att jag känt mig lite nere ikväll, värdelös på något sätt, can't descibe it, men njaa jag får sova så bli nog det bättre imorrn hoppas jag! :D Nu kallar sängen hörreni! Time to get some sleep!

Det kallas himlen
Jag har aldrig varit där

Men när jag ser på alla stjärnorna över himlen
Så önskar jag att du var här

Kom tillbaks hela världen är så underbar

image445

Kom och köp blåbär.

Goddagens.
Lite kort om dagen då, jag har kollat på Rasmus, Oscar och lilla Gunnar idag, de är stjärnor alla tre, haha, söta är de också Oscar med sina dragspelstrudilutter, Gunnar med sina mesiga bortförklaringar och Rasmus med sin lilla önskedröm att få en katt som äter potäter.. :) gulligt.

266744-444
En till liten bild på min katt, men man undrar va fan han och bananen håller på med egentligen!? CENSUR!

Gick en promenad till stallet där en dressyrtävling var i full gång. Träffade även Amanda och min gamla trogna ridvännina Milla som alltid var lika skämtsam ÄVEN fast hon dragit på sig den "spanska sjukan", haha isolering för henne.. ;) nejdåå, smittrisken är liten eftersom det är en helt ny epedemi i branschen.. :P Stod där med de två i foderkammaren och babblade på om lite allt möjligt och skrattade lite, trevligt! :) Höll nästan på att glömma bort stackars Love som stod i sin omockade box med täcket på, fy skäms på mig.. :P Men sen fixade jag allt, skötte, mockade och pussade på honom.. :) älskar att pussa på hästars mular, lena och varma, mys! ;D Ok, nu låter det som om jag hånglar med hästar varje dag, men njaa en liten mildare variant kanske.. :) Fortsatte sedan min lilla promenad till Friskis, på vägen var jag mest fixerad över hur min sjal + mitt hår låg eftersom den förbannat envisa vinden blåste som aldrig förr, var bara tvungen att ge ifrån mig lite svordomar: "Asså JÄKLA VIND!" jag är en person som HATAR när det blåser..verkar som om det gör det everyday i det här landet.. :S Träffade som vanligt Emma at Friskis house, vi var ganska så taggade inför gympapasset, men USCH va våra kroppar inte ville gympa idag, haha, kändes seriöst som om jag hade tre ton betong i benen som inte ville att jag skulle hänge med alls..hela passet var bara en pina, men vi lyckades till slut kämpa oss igenom det! Nää nu orkar inte jag någe mer, jag går ut..den tanken ploppade upp i skallen ett flertal gånger under passet ska jag säga.. ;)

Buss hem, Per körde bussen, trevligt! :D Han är en glad filur..! Men bussen blev försenad eftersom det var tre killar som vägrade visa färdbevis och de vägrade dessutom kliva av, ibland undrar man vad vissa idioter har i sina hjärnor egentligen, papper el? eller nu vet jag TRÄ, TRÄHUVUDEN! :D Snackade med Per the whole trip to my station..! :D Mums med mat härhemma, couscous och tonfisk, jag gilla're! :)
Men nu ska jag ta och skriva lite mer på hemprovet..! :D

Ha en bra kväll! ♥



 

Chill'a'bree..

266744-443

Min "lilla" katt Melvin är så tjurig på mig right know...Han har ägnat den senaste kvarten åt att smöra på mig, springa farmför mina fötter så jag nästan fallit handlöst nedför trappen samt bitit mig ett antal gånger i fötterna..ALLT detta för att få lite mat! :P den glupska busen! Tyvärr gubben, you have to wait until 12 o clock.. Nu ska jag gå ned och ge tillbaka lite genom att naffsa honom på magen, katt och matte emellan.. :)

Matvraket hälsar 

Situationen är så sjuk.



Grym låt av Veronica maggio, jag digga'ren! ;D
Måndagsbarn.

Godmorgon, vakna än?

Jag är, vet inte varför, men jag kan verkligen inte ta värsta sovmorgonen även fast det är helg.
Jag menar, det är ju meningen att man SKA sova ut på helgerna, men jag ställer klockan på sådär 8.00 och masar mig upp..är det bara jag som är en sådan morgonmänniska? Eller det kanske helt enkelt beror på att jag har så mkt för mig på helgerna som jag bara MÅSTE hinna med, stallet, Friskis, vännerna, plugg...det är därför jag kan känna att jag längtar utomlands, för där behöver man verkligen inte tänka på någonting, bara VA, schteeka på stranden, have some fun och i princip vifta på ett finger när man vill ha mat..sånt kan nog alla människor behöva ibland.. :) Mmmm jag drömmer mig bort..

image442

Är fortfarande jobbigt täppt i näsan, resten av kroppen mår prima men min elaka näsa vill inte vara frisk och kry, irriterande.. ;) Idag ska jag för det mesta PLUGGA..! :O Gaah det orkar man egentligen inte ta itu med på en söndag, men eftersom jag inte har vädret med mig idag kan jag lika gärna vara inne och fixa med allt plugg och diverse saker man har att göra.. :) Sen på eftermiddagen blir det endå en liten promenix till stallet för att pyssla med lilla Love och självklart lite Friskis med Emma today..! :D Till min stora besvikelse var det inte Wallander ikväll..ni vet det är ju min sanna "söndags-drog", men jaja, såg att de istället visade Flightplan och det är iofs en film jag länge velat se, risken är dock att jag kommer vägra sätta mig på flygplanet till Rhodos i sommar, but hell I will take that risk! :P Nu bli're plugg, så See yaa! :)

Simma lungt! :)

Rosa dröm moln

Sitter här och lyssnar på Vernica Maggio's nya låt måndagsbarn, mkt svängig.. ;)
Jag vet att Jannesson nog inte är så glad över detta låtval, med tanke på att hon inte gillar henne efter att hon "snott" Kihlen i Snook, haha kom över det nu honey! :P det blev inga skräckisar för min del, jag fegade helt enkelt ut efter första reklampausen, bra att man hann så lågt iaf.. ;) istället satt jag och glodde litegranna på utröstningen av "Körslaget", aldrig sett det men jag höll som fasen på Markoolio och Brolle, de är coolingar ju! ;) Någon vid namn Siw åkte iaf ut, intresse klubben antecknar va?

image440

Och så har jag provat på vårt nyköpta cappucino pulver, det gick faktiskt över mina förväntningar, very good gummisnood! :D Slurpade rent koppen på mindre än 5 minuter tror jag, blev lite häpen: What, är det redan slut!? men men, är man lite lördags glupsk så är man...Nu ska jag väl kanske inte skriva så mycket mer, har fått lite hjärsläpp för tillfället så det är väl bäst att man signar ut innan ni somnar med huvudet på tangentbordet eller nått..
Sen måste jag tillägga att bror inte såg skillnaden på en äppel-kärne-rensare och en potatisskalare, sorry brothaa, men sånt ingår ju in grundkursen på "kökskunskap"...

Bror: Anna, vilken är potatisskalaren då?
Jag: Du driver vet du inte det?
Bror: Va? Nej..
Jag: Gissa?
Bror: Den HÄR! (håller fram äppel-kärne-rensaren)
Jag: *suck*

Ett garanterat hopplöst fall.. ;) men han är söt ibland, men lite korkad måste jag endå medge, hade gjort vadsomhelst för att se honom desperat försöka skala potatis med den där äppel-kärne-rensaren.. xD ruuligt!
Nej nej, nu ska jag sova litegranna, drömma fina drömmar (I hope so) och ladda upp mig för morgondagen..söndag och INGEN wallander!? How will I survive..? :O

266744-441

MÅNGA GODNATT ÖNSKNINGAR FRÅN LILLA MIG! ♥

Fri som en fågel

Helooo..
Jag är helt slukörd right know..Först spinning på Friskis med en övertänd ledare som ständigt skrek: KÄNNER NI HUR HÄRLIGT DET ÄR!? NJUUUT!! WOOOHOOOO!!" haha visst blev man taggad över de där "Wohoo:en" men det andra.. :S Njut? Vad ska man njuta av? :P Jaja man uppfattar det på olika sätt kanske.. :) Sen så gick jag till stallet, klappade på lilla Love och gick hem igen, promenaden tog sammanlagt en timme, på vägen råkade man även skrämma två damer som var ute och gick med sina hundar..jag tassar tydligen på tå när jag promenerar..

Dam nr 1: HJÄLP va rädd jag blev!!
Dam nr 2: Fan schysst att säga att man blev rädd, ser hon så läskig ut..?
Dam nr 1: Nej men jag hörde ju inte..

Jag gjorde inget annat än log och småfnissade åt situationen.. :P Precis fått i sig lite mat, mkt mumsigt, kycklinggryta med champinjoner och äpple samt potatismos med persilja och gräslök, låter ju som en hemsk matchning men ni ska bara vet va gott det var! :D Ikväll bli're två japanska skräckfilmer, looking forward to that! :D

image439
Aaaahh skräckens öga.. :S

Ha en trevlig kväll folks! ♥  

Darling don't give me shit

Åhh härliga väder!
Vart ute och gått en halvtimme i skogen med mp3:en som enda sällskap, soligt och varmt, fast jag måste erkänna att det blåste en del, så lite kallt blidde det iaf, lyckades få tårar i ögonen och mittbena av "orkan" vindarna.. ;) Skogen var alldeles grön och lummig, mys, nästan så man fick lite sommar feelings och dessutom var det en massa hästhovs avtryck i marken som fick mig att längta efter en lite söt pålle att busrida i skogen med, det är wonderbart! :D Väl hemma var jag trött å tvingade bror att ta in den frysta kycklingn som vi ska ha till middagen, tänk att jag lyckades få den latmasken på benen, sucess! :D Själv glufsade jag i mig lite gröt, ni är säkert dötrötta på att höra om mitt gröt-snack, men det är gröten och jag tills döden skiljer oss åt, så'ere bara! ;) Sen märkte jag att jag under promenixen fick värsta "titta-där-är-ett-djur-noja", haha, jag trodde ALLT jag såg var djur, flygande blad uppfattade jag som fjärilar, småsten var grodor och stela pinnar som låg och skräpade på marken var ormar, hejåhåå mentalsjukhuset! ;)

266744-435
Den gröna skogen

266744-437
Aww a little hästhovs avtryck..

266744-438
Krokusar i min trädgård, härligt!

266744-436
Min kära lunch.. :)

Nej nej, nu ska jag förbereda mig mentalt för spinning/cor passet på Friskis lite senare, jag kommer troligtvis att tuppa av men jag får helt enkelt göra det till en kul grej, ni vet ta efter "Da spinning sisters" från gårdagens talangjakt 2008, haha yeah do you're thing honey.. :)

Ha en fortsatt trevlig dag vänner! ♥

Schäärlek.

266744-434

Jag och Maja är bästa vänner.
Lika trötta och gosiga på en Lördag som denna, myyys..
Hon är söt, puss på henne!

Supernatural Superserious



They are back!
Bra ny låt av REM :D

Morsning!

Jaaao, goodmorning, och vad gör man på en tidig Lördagsmorgon som denna?
JO, jag sitter här med trötta ögon och frossar i Stimorol fusion, ovanligt för er att höra att jag missbrukar tuggummi men, NU är den asken slut som man köpte igår eftermiddag, fan pinsamt.. ;) Känner mig inte i väldans form idag om man säger så, min mage envisas om att göra ont och jag har inte kunnat sova så värst mkt eftersom min näsa var igentäppt och halsen detsamma, så jag höll på att dö av syrebrist ett tag där.. :P men jag överlevde natten! Konstigt, min slemmiga hals är NU som gott som bortblåst, istället har allt slem förflyttats sig upp till näsan.. :S så nu låter man som en framavlad mops med serious problems i fejset med extra intryckt nos och rynkor alla over it.. :S trevligt. Ja ja, får väl göra som elefanten på reklamen, ta lite nässpray så "snabeln" rätas ut igen.. :)  man är inte smartare än så..

266744-432
My little drug..

Vad ska man hitta på nu, de timmar som kommer här framöver..?? JO, det blir väl lite plugg, tänkte skriva det mesta på hemprovet idag, gick ju pretty well igår så det ska nog funka primis balleriins.. :D Jusste alla i min klass kolla hit, jag har en fråga! Vet ni om man får Måndagen på sig att skriva också? Hopes that someone of yaa knows.. ;) Sen bli're lite promenader, grötfrossa, stallet, spinning and cor på Friskis.. :) sen var kvällen har att erbjuda det får vi vänta och se! :D

Nu signar jag ut...
Klart SLUT!

Min lilla kväll

266744-431

Tjo! Har precis kommit hem från Emma's place där även Anna befann sig, vilka sötungar! :) Vi snackade om en massa, allt från blodigt allvar till, konstiga pöjkar, Rhodos och lite annat oseriöst flams som fick följa med..Drack te, förutom Emma då som inte vet hur hennes egna tekokare funkar, remember dude: "Kitchen day with Anna and Anna..!" ;D Sen överfall hon de stackars vindruvorna, men sen samsades vi alla tre om dem.. :) great! Kollade på TV gjorde vi inte mkt, förutom ett par som gjorde bort sig i Talang 2008 och några toner från Brolle i så ska det låta. That's it. Men en härlig kväll med damerna! :D Like you guys.. Nu ska jag sova, herrejösses jag som ska upp i hyffsad tid, aja anyway.. :P

(Sen idag vid tacon råkade pappsing spilla ned hela bordet och sig själv med pepsi, mitt i allt upptorkande ringde Andreas och frågade hur man lagade hasselbacks potatis, haha vi fick aldrig mumsa maaat..men till slut så.)

Natti och Pussiluss på er! ♥

Jaa men hej..

Hejhopp i lingonskogen.
Idag va're skola igen, började dagen med trist engelska där man de som inte gjort klart hörövningen på nationella provet skulle göra det, var meningen att jag skulle vra med Elli och Erika, men eftersom de är så himla proffsiga på engelska så beslutade jag mig för att skippa det, haha, Ebbe blev ledsen, but I hope it went good for da girls! :D Sen var jag hos kuratorn för att prata lite, jobbigt, usch, men skönt att få ut sig lite känslor.. :) hon var en snäll tant som sa:  gumman, efter varje mening.. :P Matte, jag, Malin och Erika stod utanför och pratade halva lektionen men.. :P nejdå but we had some serious talk.. ;) Sen skrämde jag och Sandra H upp varandra också.. :P Gick faktiskt ganska så bra på matten idag och lilla jag vågade faktiskt fråga om hjälp för en gångs skull.. :D så nu är jag lite stolt måste jag medge.. :) (Nu har Rasmus börjat på TV4Film, men jag fortsätter..)

Lunch, ALLA (tror jag) blev besvikna på att det inte var qournfärs idag till lunchen, den nedrans matlistan ljuger fiifan! :S igår hade det tydligen stått pannkakor, men enligt Sandra G fick de vattniga plättar typ.. :P Jag tog endå någon veggryta, ingen succe så jag lämnade maten och frossade i betongbröd, som Alex btw förstörde genom att ösa salt över dem..charmigt.. :S :P De andra ovegeterianerna åt någon smaklös makaronilåda..Kortis mattelektion efter lunch på 40 minuter, inte alls nödvändigt.. ;) SH, där vi utvärderade kursen och kollade på olika film trailers på datan, jag och Fredrik kollade på The eye trailern minst 3 gånger och körde lite "datastols crossing" mkt kul :D Sist men minst hade vi projektarbete,var ju meningen att vi skulle gå till klockan 16.40, men snälla ni på en Fredag? Nej nej, jag och Alex skulle till Cosmonova för att göra vårat projekt där, eller inte... :P OJ vi är olydiga.. VA BRA! Då antecknar ni som galningar då? Ehe...javisst fröken! ;) Sen åkte jag hem.. 

image430
De är riktigt goda..

Köpte mig en Fruktsmoothie och ett tuggummipaket att mumsa på on the way home at da train.. ;) Hejade på Amanda och Jennie gjorde man också + att man hade sällis av gangstaah Emma på bussen hem..sen garvade vi åt min "rädda-tanten-i-nöd" insidens, ruuligt.. :P Tänkte bjuda den stackaren på taco ikväll för hon ska äta fryst pizza, från Willys och allt!? jag menar HALLÅ! :P haha...men nu hade vi tydligen ine tillräckligt med tacobröd här hemma så...another time homie.. :D Ska endå hem till henne senare med Anna och "knarka" lite vindruvor.. :P

Men nu ska jag skriva lite på hemprovet tills på måndag, titta på Rasmus, äta, och gå en promenix..! :D

Puss på'ree ♥

Vaffö gör'u på dette viset..?

Fartfyllt kväll..
Drog till Friskis med bussen klockan 17.05 efter att man stått och nördat sig vid busshållsplatsen allt för länge då bussen var lite sen.. :) men det gjorde inget för jag var glad endå! Träffade på Emma i omklädningsrummet som undrade varför jag kom så sent.. :P hihi..vi båda var grymt taggade inför Ylvas hårt pumpande medelpass och visst fixade vi det med bravuur som vanligt! :D Jag tror jag aldrig kört järnet så mkt som jag gjorde idag, fick lite av en chock av all energi: Vart kommer den ifrån..? Inte nog med det så cyklade Emma hem och jag promenerade hem från Friskis, det var häärligt FÖRUTOM att jag förfrös ena handen ganska så rejält i den isande vinden men annars givk det bra.. :) Kom mitt uppe i spånlötsvägens områdes möte eller nått också, där stod en massa folk med anteckningsböcker i händerna medans jag med ett hår som liknade en kakaduva och med en frostskadad arm kom ut från skogen, alla undrade nog vart jag, skogsmullen numero uno kom ifrån.. ;)

image429
Don't try this at home.. ;)

Middagen idag blev någon bönsallad, very smaskig, men med en hel del starka produkter i som bla. tabasco och chili. Man märkte inte först att det var starkt utan man åt på där...men sen en kvart efteråt!! :O Herregud jag trodde att mina läppar skulle frätas bort av hetta, satt med ett kallt glas för läpparna i typ en timme innan det gick över, haha never that kind of food again.. ;) Kollat på efterlyst, det var längesen, men jag gillar å se när de sätter dit brottslingar, mohaha busted! :P Sen så är Aro en klippa genom rutan.. :)

Måste också nämna att min bror är väldigt seg..för ett tag sedan frågade han mig lite snällt:

Bror: Anna vill du ha datorn?
Jag: Jaa, jag jag kan kolla lite..
Bror: Okej, mmm, jag ska bara avsluta..

Gissa hur lång tid hans "avslut" tog, jomen sådär 45 minuter, haha själv låg jag och halvslumra i sängen, men NU så! :D Imorgon blir det inte någon rolig skoldag, slutar 16.40!? På en Fredag liksom!? Jaja, det är bara att bita ihop som man säger..det positiva är iaf att vi har en liiiten sovmorgon då lektionen i djurskydd går bort, börjar alltså 9.10.. :D sen märkte jag att Rasmus på Luffen går på TV4 Film imorgon, MÅSTE ses! ;) hehe, Friiii som en fågel, friii som en fågel.. :)

Godnatt på er alla ♥  

Everybody was kung fu fighting.

Mmm, idag är man hemma..
Kände bara för det, så det fick bli så, busigt jag vet, men med tanke på att vi endå bara hade två lektioner så skadar det inte så mkt..okej vi hade ett prov men jag hade glömt ta hem papprena, såå kanske bäst om man är hemma för att få någorlunda bra resultat på det provet om biobränsle, känkraft och annat.. :S det enda jag kommer ihåg är skurts lilla sångbidrag om "Spar el".. :D men jag önskar alla pysarna lycka till..

Inte gjort så väldans mkt idag, gjort klart studien på katten, idag var hon betydligt mer aktiv: kloade sönder duken, åt upp en spindel, gav Melvin stryk, mjauade i takt med mitt vissel osv... :) så nu jäklar satsas det på ett MVG här! Eftersom man efter tre timmars stillasittande studie blir ganska trött och seg så valde jag att ta mig en uppfriskande promenad i skogen (som vanligt) men min ben hängde inte alls med på skogstigen, de var lika möra som spaghetti och det kändes verkligen som om jag gick i slowmotion.. :S så det blev ingen topp promenix direkt.. ;) Bruur min har OCKSÅ vart hemma idag, väldans tider va vi är lata, hans anledning hörde jag skulle vara ett matteprov som han inte pluggat till.. :P istället tog han hem sin lilla brat vän och skoja med.. :P Jag har faktiskt vart duktigt och dammat mitt rum, sen sprack dammsugarpåsen vid dammsugningen, men det är en annan historia.. :S så nu är mitt rum clean as hell.. :D

image428
Städa, städa stääääda!

Nu ska jag massera mig själv i axeln, för jobbigt nog känns det som om den är en meter ovanför den andra, what have I done?! måste vart när jag låg på sängen och försökte skriva en sammanställning av etologistudien, ingen bra ergonomi direkt, krampen ba frossades i armen.. :P

Tjingeling..! ♥  

Kvällsbladder

Funderar på att vara hemma imorgon..
Känner mig inte särskilt bra, vet inte vad det är, men nått skit är det iaf..slemmig i halsen och lite frussen, blää, I hopes it get's better.. :) Vi har iofs bara två ynka lektioner imorgon, så det lär inte bli värsta katastrofen om jag sjukanmäler mig.. :P då kan jag iaf fixa klart min etologistudie imorgon, man få ju bara hoppas och be att katten min är lite mer på den "hurtiga" sidan imorgon och inte bara ligger å slaggar som hon gjorde idag.. ;) Har precis kollat klart på veckans Top Model, blev lite besviken eftersom de bara var en resume över alla veckor som vart, det enda som man fick roa sig med var att se alla bråken, haha kan vara lite skoj att se hur mkt alla överreagerar på saker å ting, hur funkar vissa egentligen? :P Mitt te och äpple gjorde iaf susen!

image427
Det är vad jag kallar "perfect skin".. :)

Och jag vet inte vad som händer med min hy!? Känns som det pluppar upp finnar överallt nuförtiden.. :S Ser ju nästintill ut som en prickikorv i fejset när man tvättar bort sminket innan läggning.. :P Ok kanske inte en fullt "mogon" prickikorv men almost.. ;) är nog bara en period jag har, brukar vara så, somlig finnar kommer och går.. :P Annars får jag väl åka hem till Erika och råna hennes magiska piller för "Fin hy"..så håll utkik because here I come! :P Sen satt jag nyss och tänkte på sommarlovet, det är faktiskt inte SÅ långt kvar..Sjukt va snabbt allt gått, man blir ju nästan mörkrädd.. :P Antal veckor:

V.14: Vanlig skolvecka
v.15: Vanlig skolvecka
v.16: Vanlig skolvecka

v.17: APU i Skåne
v.18: APU i Skåne
v.19: APU i Skåne 
v.20: APU i Skåne
v.21: APU i Skåne

v.22: Vanlig skolvecka
v.23: Går bara till Torsdag den 5 Juni, sen SOMMARLOV!

image426

Sen två veckor senare åker jag och girlsen till RHODOS! ;D Det är alltså totalt bara 10 veckor kvar till sommarlovet och bara fem av dem är vanlig skolveckor, härliga tider, kommer gå snabbare än vinden.. :) Sommarlooov gräset är så grööönt..! :D Äsch då nu är det dags för sängen, känns som om jag kommer somna gott inatt, vet ej varför just have that feeling, kommer bärgis bli raka motsatsen eftersom jag säger såhär.. :S Sen har jag lite ångest över min ekonomi, MÅSTE ha ett jobb, skit att jag måste vara så feg att fråga om'ett.. :( Ska bara jobba i stallet EN endå gång till innan sommarlovet, not good not good.. :O Ska nog ringa upp "Djurfavoriterna" och fråga om de söker extrapersonalen, ett mysigt ställe som skulle passa mig prima I think.. :D Gäller bara att ta första steget.. :O

Jaja ett senare problem, nu ska vi sova! :D

Natti Natti ♥ och så saknar jag en person väldigt mycket, tänker på dig jämt, puss på dig.. ♥

Dagens Låt



Idag blev jag lite förtjust i denna härligt svängiga låt..! :)
Duffy - Mercy

Klant.

Alltså nu kommer jag låta lite egotrippad men FAN va bra jag är ibland på att laga mat! :D Jag kan inte göra annat än att känna mig lite stolt när jag nöjt mumsar i mig min matlagnings "skapelse", kock-09 nästa! Ok det kanske va lite väl att ta i men.. ;) Idag blev det lax och couscous med soltorkad tomat och basilika.. :) Fast jag måste erkänna att jag gjorde en tabbe också, var nämligen så att laxen inte var riktigt tinad när jag värmde pannan för att scchteeka den, smart Anabanana, gick ju knappast att steka dessa betongfrysta bitarna till laxar, var tvungen att tina upp dem i mikron först.. :O men sen gick det, ok one more thing...jag satte på fel platta när jag skulle koka upp vattnet till couscousen..väntade och väntade, men den jädrans plattan med kastrullen på blev ALDRIG varm..började tappa tålamodet när jag plötsligt såg hur den andra plattan bredvid lös i rött..Hmm ska den se ut sådär? tänkte jag, IQ-guldfisk, sen insåg jag mitt stora misstag, jag hade satt på FEL platta, trodde ett tag att hela spisen skulle explodera men ibland har man tur.. :P

266744-425
Såhär blev resultatet..! :)

Sen har jag vart ute och gått en sväng, upptäckte även då att jag var lite IQ-befriad då jag gick iväg i skogen med endast tygskor på fossingarna, smart det var ju typ lervälling all over the place, haha, men ja ja man kan inte alltid tänka logiskt, skönt med en promenad var det iaf, och gash va gott det luktar i skogen nu när det är vår, wonderbart! :D Träffade på en kvinna som var ute och gick med sin schäfer, som vanlig trodde jag att hunden skulle attackera mig och bita i mina ben, gick hela tiden och tänkte: Ok snäll hund nu, inte attackera stackars mig, hjälplös liten flicka i skogen.. men klart att den inte gjorde, den var ju bara glad, viftade på svansen och ville leka.. :P måste verkligen bli av med dessa fobier, om man nu kan kalla det för de.. :)

Denna kväll ska man ägna åt att plugga lite och självklart bänka sig vid TV:en klockan 21.00 då Top Model drar igång.. :D Yäääy...

Ha en bra kväll, puss från mig.. ♥ 

Besök in da Täby

Jag så gick man upp klockan 7.00 imorse, även fast man kunnat tagit värsta långa sovisen...
Men jaja jag studerade lillkatten från 7-10, gick väl bra men min katt var inte världens aktivaste om jag säger så.. :S började ganska bra men sen låg hon mest i den gråa fåtöljen i vardagsrummet och degade..ett tag trodde jag hoppet var ute för mig, men plötligt vaknade denna lilla krabat upp..! :D Yeees tänkte jag, äntilgen lite aktivitet och rörelse!! tsss, trodde jag ja, hon hoppade upp i soffan bredvid och la sig där istället, damn, men några promenader och tvättningar blev det trots allt.. :P Men Melvin då, områdets lataste katt var hela tiden uppe och gick, att man ALLTID lyckas välja fel.. :P

266744-423
Hon ville ligga mkt i mitt knä under studien, den sötnosen.. :)

Emma och jag åkte aldrig in till skolan idag för att luncha, istället drog vi en sväng till Teeeeeebyy (Täby) och shoppade lite, eller jag höll hårt om min plånbok, MÅSTE spara pengar, hjälpte istället Emma som var ute i shoppingsvängarna, blev en söt tröja för hennes del på Åhlens.. :) Sen gick vi runt och kikade lite i affärer, var även in på "Djurfavoriten" där vi planerade vårat akvarium som vi ska ha, haha, men vi kom på att spola ned döda fiskar i toaletten är nog inte riktigt vår grej.. ;) sen "nörda" vi oss genom att sno lite recept på ICA affären..folk som såg oss måste trott va var besatta av de där recepten, men vi hittade ett par kap där bland alla smarrigheter.. :) 
Åt lunch på något cafe, jag är så himla dålig på namn so I don't remember the name men anyway, Emma mumsade pastasallad och jag ett ciabata bröd med salami och brieost, sen tappade jag lite matlusten när en bebis bredvid dregglade ner hela sig själv med någon krämig tomatpure.. :P
Vi hade lite udda samtalsämnen medans vi åt, pratade om äckliga händelser med människor som har järnstänger genom kroppen, hjärnor som hänger utanför huvudet, hur vi vill föda våra barn, haha jaa ni hör ju bara, creepy I know.. ;) Tyckte väl att tanterna bakom oss var lite tysta, bärgis i chock.. :P Sen fick jag erbjudandet att följa med till Spanien i två veckor med hennes family, men typiskt då är man i Rhodos och roar sig, lite synd hade gärna hänkat.. :P om det bjuder of course.. ;) skoooja..

Sen tralla vi bara runt där i centrum och "softade" lite, visste inte riktigt vart vi skulle, men vi lyckades göra en god gärning iaf, vi höll upp dörren för en tant som hade rullator och som knappt kunde prata, förlåt men hela situationn var så rolig.. xD vi fattade först inte att det var oss hon ropade på hjälp åt, vi tänkte gå förbi..sen hörde vi att hon desperat bara skrek: "Dhjäääälp, djörren ärjj tuung..!! Men vi fattade fel så vi började trycka in henne på toaletten ISTÄLLET för att öppna dörren som egentligen menat, sen när vi finally fattade så fastnade hon med hjulet på rullatorn i dörröppningen, herregud vilken dramatik det blev där ett tag..men hon lyckades komma loss och fortsatte sin lilla "ryckiga" tur i centrum.. :P

image424
Mums jaa..

Innan vi åkte hemåt tog vi oss varsin Kaffe Latte på ett cafe, mums.. :D Enligt mig det de enda kaffet som är gott..! Hem sedan med roslagsbanan, snackade lite om våran framtid.. :P Emma som ska flytta till en lyxvilla och jag som ska bo i solna ghettot.. ;) Haha olika tycken för första gången tror jag..men sen ska vi laga mat tillsammans och jag ska bli kock! ;D Man måste planera lite vettni.. :)

TACK EMMA, KANONDAG! :D

Sen på bussen hem var det några 17-åringar som pratade om någons ben:

Tjej 1: Men vad var det som hade hänt med hans ben??
Tjej 2: Han hade en protes..
Tjej 1: Protes?????
Tjej 2: Jaa du vet, det är som ett låtsasben..
Tjej 1: Jaha..??

Ok, vem vet inte vad det är? Haha lite kul, men jaja vissa har väl inte de kunskaperna bara.. ;)
Men nu ni, nu ska jag ta en promenad i det fantastiska vårvädret!

See yaa ♥  

Only you



Mysig låt.

Russin is the shiet..

image421

Jag måste tillägga att dessa små skapelser räddade mitt liv ikväll! :) Tack små russin..! You make my day! Nu ska man väl försöka pallra sig till sängen om det går, imorgon, trots att jag inte har skola ska jag gå upp klockan halv sju för att spana in lillkatten som sagt, kommer säkert att somna mitt under studien men, bättre att försöka än att bara ligga å slagga till klockan 14.. ;) Men GODNATT på er alla, hoppas ni sover sött och drömmer fina drömmar. Jag har iaf bestämt om att jag ska drömma om en lååång vit sandstrand med stora gröna palmer, och mitt i detta paradis ska jag ligga i en hängmatta, lyssna på vågorna som brusar, känna solen mot huden och ha en svalkande drink och en bra bok inom räckhåll, det är vad jag kallar önskedröm! ;D

Hundra pussar ♥ 


Tjillevippen och go kväll!

Godkväll...
Imorgon har man ingen skola då, skööönt, ibland så gillar jag min lilla "djurskola".. :) istället ska man sitta och studera lillkatten Moa i tre timmar här hemma (håller på med en etologisk studie), det ska bli great, valde henne för att hon är den av mina katter som är inne mest och jag känner verkligen inte för att springa runt ute och klättra i träd eller ligga och trycka under altanen (her favorite place).. ;P så Moa fick bli mitt lilla offer.. :)
Sen kanske (inte säkert ännu) ska jag och Emma åka in till min skola endå och luncha lite, men som sagt vi får la' se vad som händer, annars vet jag inte vad man ska hitta på.. :P

266744-381
Imorgon börjar allvaret lilla Moa.. ;)

Idag var det jag som stod för middagen, yiihuuu, alltså betyder det att JAG fick välja maträtt.. :) Då fick de andra familjemedlemmarna stå ut med wok med grönsaker, dvs. helt vegetarisk OCH dessutom ett recept från viktväktar kokboken..mohaha va elak man kan vara.. ;) men det blev gottilott, fast jag fick lite panik där ett tag när jag helt glömde bort de stackars champinjonerna som jag var tvungen att skära upp samtidigt som ingefäran och vitlöken höll på att brännas fast i wok-pannan, men det löste sig.. :) när maten i princip var klar hörde jag bror uppefrån som satt å dega vid datorn: Behöver du hjälp Anna!? haha maybe a little too late.. ;)

Träningen sen på Friskis, pumpade lite skivstång med Emma, innan var vi inne en sväng på tempo för Emma hade tydligen fått för sig att frossa lite i frukt, blev en hel del där, vindruvor, bananer och ananas, sen hennes ordinary tops som hon tydligen inte kan vara utan.. :P
Gick priiima på träningen, men jag kände av ena knäet lite, not good, men hoppas bara att det inte är något allvarligt.. :) Håll tummarna för mig! Bussen hem 20.00, träffade Therese på bussen, vi satt och snackade om lite allt möjligt, kul! :) Sen dog hennes mobil och hon skulle av.. :P
På vägen till huset såg jag grodor everywhere!! Blev tokig på dessa varelser, snacka om att jag hade blicken i gräset när jag gick över ängen, fräscht det hade varit och trampa på en, yuuuu, bara tanken får mig att rysa.. :S


image420
Watch out little Froggy.. :P

Men nu mina vänner blir det de traditionella kvälls teet! :D Mumsfillibaba! 
Ingen läggdags utan mitt te, så'ere bara! :P

Ha en mysig kväll allesammans! ♥

Var ett tag sedan..but I'm back on track!

Jaha så fungerar bloggen som den ska igen.. :) Hoppas ni som läser min blogg inte saknat den alltför mkt.. :P hehe..
Men vad har hänt då under de senaste dagarna? JO det har bla. blivit VÅR här i stockholm, underbart att bara kunna slänga på sig sin skinnjacka med en ynka t-shirt under.. :) Slippa äckliga mössa och vantar, fast min mysse åker ju på ibland endå förstås.. :) Man har sett en massa småkryp, nyss när jag var ute och gick såg jag en skalbagge som var nära döden, låg och sprattlade upp och ned den stackaren, hade bärgis blivit påkörd av en galen cyklist.. :( sen trampade man på ett tusentals myror som flitigt jobbade men stacken, själv blev jag som tokig och hoppade lite upp och ned, för myror är en av mina värsta fasor.. :S Usch, have to many bad memories från myror, minns så väl när en pytteliten svartmyra bet sig fast i mitt finger, HERREJÖSSES va ont det kan göra och vilken kraft en liten myra kan ha, jag skakade på hela handen men den var som fastgjuten i fingret, usch aldrig igen..Sen såg jag även flera vackra små krabater, nämligen fjärilar.. :) då är det vår vill jag lova..

image418
Såg massvis av sådana fjärilar idag..! :D

För er som undrar var jag igår en sväng till Täby och shoppade loss lite, dessutom blev jag irriterad på vad jag trodde var en bebis som skrek, men i själva verket var det låten i klädesaffären..konstig musik det finns nuförtiden.. ;) Köpte mig två tröjor, örhängen och en oversize halsduk..mkt nöjd..
Tränat har man också gjort, alldeles för mycket.. :P Även ikväll blir det skivstång tillsammans med Emmsing.. :D
Och igår gott folk började PRISON BREAK igen, SÅ spännande som vanligt, man satt som hypnotiserad i soffan..

image419
Thank god that Prison Break is back.. ;)

Idag då, 1 April och första skoldagen efter lovet..ganska trevligt att träffa alla igen måste jag säga, de är bara FÖR härliga, puss på er.. :D  Haft djurskydd med Veronica som delade ut hemska hemprov till oss.. :P fast hon gjorde ett tappert försök att lura klassen eftersom det är 1 april, men njaa vi är klipska vi, oss lurar ingen så lätt..
Projekt och företagande, Fredrik, Alex och jag kunde inte hålla oss för skratt när vi pratade om "framtids-tågen", haha 800 km i timmen och en klunga med överkörda och mosade människor och en lokförare som ständigt ler, njaa I don't think so.. :P Sen hade läraren Britta inte det så lätt med sina glasögon idag märkte jag, de låg på snedden hela tiden.. ;P
Idrott, smart som jag var hade jag totalt glömt kläder.. :S Spelade lite boll med Fredrik istället och dansade min egna hemmagjorda "Anabanana-dance" den var nog uppskattad I think.. :P Lunchen var oerhört god idag, nästan det godaste jag ätit i skolan någonsin om jag ska vara ärlig.. :) Tog vegetarisk som bestod av corn fileer, bulgursallad, och någon salsa i form av ananas, majs och tomat samt keso på det + två havreknäcken, yehess..! :D 

Sällis med Fredrik till tunnelbanan, han lyckades lura mig att det fanns någon konstigt språk som hette "Moluski" eller nått, haha faaasen 1-0 till honom.. :P Sen höll han på att spela en "brat från Värmdö" hela tiden och kalla mig för ghettobrud, wtf!!?? :O:P  
Utelåst när jag kom hem, smart att man aldrig tar med nyckeln, gick på en promenad tills bror kom hem från sin skola, sen fick han inte upp låset till dörren själv så jag fick ge honom instruktioner, haha herregud vilket tvillingpar vi är, IQ ligger HÖGT upp märker man.. ;)
Nu ska jag fixa lite mat, för snart bär det av till träningen med bussen.. :D

Tjingeling..! ♥

Jag SKA lyckas lura nån..hmmm...

RSS 2.0