Jag hjärta träning

JA hur gick nu mitt träningspass ikväll då? trodde verkligen det värsta, dvs att jag skulle ligga som en strandad sjöko i Friskis hallen och kipa efter andan samtidigt som musklerna är som ett stycke bandspaghetti..men hör och häpna så var icke fallet! :D Det var SÅ himla kul och aldrig i mitt liv har jag känt mig så taggad! Jag "pumpade" som aldrig förr hela passet igenom och det var så himla kul att jag inte kunde sluta le samt att alla wonderbara låtar som spelades upp gjorde så jag sjöng med..åhh ett sant halleluja moment blev det verkligen, vad vore livet utan träning? you tell me.. ;) sen att avsluta med skön stretching gör inte saken sämre..MUMS på det! :) sen som grädden på moset blev det en middag på Bergas godaste pizzeria där jag avnjöt en avocadosallad för att stilla mitt avocado beroende, jaa ni vilken kväll.. :) och om en timme blir det en långpromenad med Emma tha man och Flodan, looking forward to that.. :D


Jag gillar'e! :)

Och så här'a glad var jag innan träningen, haha.. ;)

Ha en mysig söndagskväll folk å fä!♥ 


En vanlig Söndag

Heeej! :D herregud vad jag INTE kunde sova inatt..lyssnade på musik till typ klockan 3.00 och stirrade ut på den klara stjärnhimlen, rätt mysigt iofs, men störande att inte kunna få en blund i ögonen, sen fick jag ett mess från Emilpemil som frågade hur man mådde, det var gulligt då blidde man glad ;) runt 4.30 kom min terrorist till katt in i rummet och kloade sönder mina lakan i hopp om att få liite uppmärksamhet för att jag skulle masa mig upp ur sängen och ge honom mat, but hell no den pojken fick vänta! :P elaking till matte man är...känt mig lite bättre till mods idag, vart ute ch gått, vart i Täby och efter många om och men handlat ett par passande jeans, dock fick jag lägga ut lite väl mkt pengar för att hitta the right ones, men ibland är det värt det, jag menar jeans har man ju i en evighet, förhoppningsvis.. :) Nu sitter jag och inväntar att trampa iväg på min gamla skrutt cykeln, ska nämligen till Friskis och bygga lite muskler inför Grekland i September.. ;) jag kommer troligtvis dö under passet men äsch ibland måste man ta den chansningen, haha.. ;) wish me good luck people! :D Efteråt blir det restaurang med papi och bror, mys å det!

Pusshej! ♥

Dagens..



..musikberoende blir helt klart denna fina låt med John Mayer som heter The heart of life...jag borde egentligen satsa mer på "feel-happy-låtar" men denna låt går ju bara rakt in i hjärtat..

Pain throws you heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way, it should
But I know the heart of life is good

Hoppla pålle hoppla!

Hej å håå..jag försov mig imorse till ridningen, var tänkt att jag skulle gått upp runt 7.15 för att ha god tid på mig, istället vaknade jag med ett ryck när klockan precis slagit 8..men härligt liksom en kvart på sig att fixa iordning sig, tur att det var stallet det handlade om, där kan man se ut som en påse med skit, ingen bryr sig liksom, hehe wonderbart! :D så jag satte upp håret i en slarvig knut, haffade åt mig lite frukost, satte på mig mina flashiga träningsbyxor och en luvtröja och började gå i rask takt till stallet, eller ibland blev det även några inslag av jogging faktiskt, så snacka om att man var uppvärmd innan man satte sig i sadeln på Teddy för att köra ett svettigt dressyrpass på utevolten.. :) Lilla bångstyriga Teddy var rikigt fint den första halvtimmen sen tappade dock både han och jag lite av koncentrationen vid galopparbetet, men allt kan inte alltid gå vägen, man måste ha lite motgångar också.. :) Ridläraren gav mig dock en massa beröm, alltid peppande.. :D som belöning av det goda sammarbetet fick Teddy lite små äpplen av mig efteråt och sedan ner till den stooooora gräshagen för lite semester en solig Lördag som denna.. :D men han är som sagt inte så alert på att gå till hagen, man får nästan dra honom med sig.. ;) buse.. innan promenaden back home så mockade jag lite så mina armar nästan hoppade ur led, men vackert blev det! :)


Hehe lilla Teddy..

Nu sitter jag härhemma vid datorn och solen strålar utanför, jag MÅSTE ju bara passa på att gå ut nu :) sen har jag lite beslutsångest hur jag ska göra idag, spinning på Friskis eller inte? Känner mig inte så taggad men det skulle iofs vara ganska skönt med en genomkörare, om jag överlever det passet dvs.. ;) annars kanske det blir en liten trip in till storstaden, MÅSTE ha ett par jeans verkligen, kris..men vi får se vad som händer å fötter som mamma brukade säga.. :)

Pussar ♥

Ge mig 90-talet..



Jagh ar vart nostalgiskt hela dagen idag, i skolan satt man med Alex, Fredrik och Rose och lyssnade på gamla barnprograms intro låtar, så underbart! ;D När man varje helg satt bänkad med ALLA gosedjuren till Disney dags och hade skålar fyllda med chips och godis framför sig samt drack cola i kopiösa mängder och bara njöööt av att få vara en liten busig skitunge, faaan va man vill återuppleva alla minnen nu, bli barn på nytt för ett tag, hade vart great! ;D Detta var btw ett av mina favoriter, HAJK, magnifikt! ;) 

Yummy Yummy Yummy

Skönt med Fredag, men en rikigt trög dag i skolan.. :/ trodde verkligen att allt skulle gå fort som blixten då vi endast hade tre lektioner, men icke, här pratar vi snigeltempo...livet funkar inge bra för mig right know och dessutom har jag fått spänningshuvudvärk bara för att min nacke inte vill lyda mig..hmm kanske bli sjukgymnasaten i slutänden trots allt..dagens höjdpunkt blev dock sushi at mandarin city med Alex, vi hade håltimme så vi skippade den traditionella salladslunchen och körde på sushi.. :) buffé och allt! :D vi satt typ och åt, förstummade av läckerheterna, men Alex vann på att äta mest om man säger så, hela 26 bitar!! :O GALET! själv lyckades jag trycka i mig 12 bitar, klent I know.. ;) efteråt fortsatte vi lite på det japanska temat och besökte lite japanska mataffärer, hehe så kul att strosa runt där, man hittar en massa knasiga varor, jag menar vad sägs om en chokladkaka gjort på pasta? :P eller en rulltårta som var lika grön som den gröna gubben vid övergångsställena.. :P coolers om ni frågar mig..åkte sedan tillbaka till skolan och kämpade oss igenom den sista lektionen nämligen religion med Emma..ganska skojig lektion, klassen var för en gångs skull aningens eniga vad vi tyckte va viktigast i livet, dessa stod som de 5 segrarna: Familj/vänner, djur, kärlek/uppskattning, hälsa och frihet, pretty good huuuh? ;) Jag diggar ju kärlek mest av allt, det är underbart ju! ;) eller är det inte så the beatles sjunger: All you need is love, jag gillar de pojkarna måste jag säga! :D


Dagens lunchställe.. :D

Efter skolan styrde jag min kosing in till stan för at inhandla ett par nya ridbyxor, så man slipper kallas "pösbyxan" av Milla i all framtid.. :P Hittade ett superfina par på den "billiga" delen, fast de va asfräscha, helskodda och hela köret.. :) men jag kunde inte låta bli att bli irriterad på en kvinna som också skulle köpa ett par ridbyxor, hon var lite "finare" av sig och kom bärgis från något snobbigt område på Östermalm.. ;P iaf hon gick runt där med sin väninna som plötsligt pekade på de ridbyxorna jag stod och kollade på:

Väninnan: Men ska du inte kolla på de där ridbyxorna, de är ju lite billigare?
Kvinnan: Nej, asså de är inte bra, inte alls min stil, de här lite dyrare är bättre..
Väninnan: Men är du säker på att de inte är bra?
Kvinnan: Ja jag kan sånt vet du..

Åhh bara för hon har en herrgård med 100 dressyrhästar och jag bor in tha ghetto.. :P jaja jag ska inte missunna folk, kul kul..lalala jag har inte sagt någe.. ;) suckade djupt efter betalningen då jag såg att det nästintill spöregnade ute, att jag ALDRIG lär mig att ta med mig ett paraflax, att det ska vara så svårt å trycka ned en i väskan..så jag kutade ut från affären och höll i farten på att halka ned för hötorgets ingång till tunnelbanan, kul de hade vart å stått på huvudet i rulltrappan..men så var nu inte fallet som tur var, annars hade jag aldrig velat visa mig där igen, det är en sak som är säker :P åkte sedan hem mot kära berga, min mp3 valde bara en massa kärleksballader, vilket dock var mys på en varm buss i regnet.. ;) mmm trevliga Fredag..nu ska jag kila..men ha en mysig kväll folks!

Pussiluss ♥

I just wan't you to know who I am



En låt jag aldrig kommer att tröttna på..

You make me smile for awhile

Morgonen började åt helvete..försov mig med en och en halv timme, så jag fick stressa järnet till bussen, jag som hade sett fram emot en lååång varm dusch på morgonen men oftuskoftus att man hann med dete liksom.. ;S proppat med folk på tunnelbanan, stod ihopträngd vid ett par som hela tiden pussade på varandra, hehe trevligt för dem men mindre för mig som inte kunde göra annat än att stirra ned i golvet och låtsas som ingenting.. :P när jag väl "landat" i Liljeholmen så blev det en snabb rusch till skolan, det första Ebbelito sa när jag snubblade in i salen var: You're late.. (engelska B var det já!) som om jag inte redan visste det.. :P fast jag tyckte att jag endå kämpat bra mkt då jag bara kom försent en halvtimme, åå det var ju endå ett två timmars pass..första tiden satt jag mest å läste medan jag och Alex sedan lyssnade på någon engelsk text på ett band, very intresting.. ;) vi hittade även ett nytt favorit ord nämligen: Honey pie...sen hittade vi även på egna versioner: Meat pie, frutas pie, chocholate pie, sushi pie..ja man kan sitta här i år och dar och komma på mer "pie-ord".. :P har dock inte lust med det right know..

Min goa klass var först på lunchen idag, vilket betydde ett helt orört salladsbord och mat, mums vi gillar'e! :D Alla var idag verkligen helt uppslukade av maten, satt helt tysta och vällde i oss läckerheterna.. :P haha..fast jag kunde inte låta bli att snegla på Sofies friterade aburgine som enligt mig såg ut som en ihoppressad bläckfisk som de stekt i finkornig sand eller någe.. ;) säkert jättegott iofs..Efter den utsökta måltiden hade klassen terminens första idrottslektion, först vart det mest babbel om hur man ska vara som bra ledare och hur man ska bete sig på lektionerna..sen körde vi någon lek som kallades hinderboll och som va stressig som fan, haha som Malin beskrev det: "Asså det var jättestressigt, sprang som om jag hade en våldtäcksman bakom mig..hehe gulligt..själv var man bara med på hälften sen fick jag ett litet sammanbrott, ehe..pinsamt alltså men men känslor är inte till för att döljas så..tur att alla gullungar i klassen bryr sig så mkt, love them! ♥ men ibland brister det, nothing you can do about it.. :S De två sista lektionerna var djurhållning i park där klassen diskuterade APU-platserna..seriöst jag vill ingenstans av de alternativen vi fått... :( jaja  man får vara tacksam endå kanske, sen åt jag passionsfrukt som jag så seriöst packat ned mig i väskan, hade lovat Alex att han skulle få smaka lite också, men han åt inte ens upp allt..tss otacksamma bitch, haha.. ;) sen fick vi börja tidigare på religionen och sluta tidigare, yihuuuuu! :D Ni skulle sätt hur jag och några till sprang runt i hela skolan för att leta rätt på alla andra så vi kunde börja tidigare, värsta workout-passet det där asså.. ;)


Hade ingen idé på någon bild idag, så min gosiga katt får pryda bloggen med bananen.. :P

Appropå träning så har jag idag förnyat mitt kort på Friskis och Svettis, så jag passade idag på att köra igång min lilla träningssäsong med mjukstart, nämligen en timmes core pass för Helen.. :) var SÅ great att få börja träna igen, även fast det kändes, så nu hoppas jag på att få vakna med VÄRSTA grymma träningsvärken imorrn! :D Jag måste seriöst bevisa för alla, speciellt Emil att jag faktiskt är stark, mohaa så nu jäklar ska jag visa vart skåpet ska stå, hehe.. ;) Sen vart jag stolt över pappsing som hade gjort värsta middagen som jag beställt idag, med lax, kornris, sockerärtor, bönor, paprika, purjolök och med myntasås, mumselimums på det verkligen! :D

Nu ska jag kila..
Puss allihopa! ♥

It's my party

Onsdag och Lill Lördag...det märks ju inte, jag är trött och har ont i rygg och nacke + att man gått å deppat hela dagen lång tillsammans med Malin.. ;) man känner sig helt enkelt som ett utskitet äppelskrutt om man ska vara ordagrann..:S fast dock så fick man sig några skratt med sig i bagaget även idag..lite svårt att hålla sig när vissa knasar i klassen får mina smilband att åka upp till max.. :) sötisar! ♥ hade som sagt sovmorgon till klockan 10.30, men jag åkte in tidigare för att vara lite ambitiös och plugga lite på ekologi, möttes även av en lika ambitiös Sandra som också gjorde klart ekologi läxan.. :) första lektionen var elevstöd, låter lite sär I know men ibland kan den behövas, så jag gjorde klart det jag skulle sen begav sig jag och Alex till konsum för att köpa lite mums, för mig blev det lunch och för honom blev det a lot of frutas.. :P på vägen tillbaka utbrast Alex: GUD vart kommer alla invandrare från helt plötsligt?! HAHA vi har liksom gått här i tre år och han märker det NU? ;P Jaja somliga vill väl inte inse.. ;) sen mitt i allt detta såg vi en charmig liten afrikan som lekte kull med hissdörren, han skrek någe på afrikanska å "kullade" dörren med foten, hehe vi vart tvugna å kväva vårt skratt.. :P På djurhållning i park lektionen fick vi reda på vart vi ska få möjlighet att praktisera i vår under våran 5 veckors period, nästintill ALLA vart besvikna, bara skitplatser, fanken va depp man blev, fixar hellre något eget på en fallfärdig djuraffär.. :S Jaja upp med hakan nu Anabanana har iaf Sydafrika att se fram emot.. :)


Tänk om mindre än två månader befinner man sig i detta land..OVERKLIGT!

Och appropå Sydafrika så vaknade jag med världens "träningsvärk" i armen som jag tog sprutan i, AJ gör fortfarande ont..hehe aningens pinsamt att få världens träningsvärk av en ynka spruta, frågade grabbarna hur de kände..hmm inte ett knyst tydligen, men GREAT att man har muskler iaf, now I know that I'm alive! :P Efter lunchen hade vi ekologi med "Verran", Alex öppnade alla fönster för att han tyckte det var för varmt, medan jag satt där och frös häcken av mig på stolen, hehe gåshud halva lektionen igenom, tur att Kamilla och Sofia kom till undsättning och stängde hälften av alla fönster iaf.. :P Sen hade man avslutande vis dubbelpass i sällskapsdjur till klockan 16.30.. :S Malin och jag var proffs på att räkna ut kostanden på hundfoder, yeah.. ;) sen så fick vi oss en skrattattack när hon skulle berätta vad hon och Jenny gjorde i Göteborg: "Ja så gick vi längst med gataorna.." haha lät så himla kul i den stunden för det lät precis som om de vart prostutierade eller något.. xD Sällis med Malin på tunnelbanan, berättade lite om våra "gråtstunder".. :) sen vid t-centralen skildes vi åt och jag gick och köpte mig en kalender för att fixa ihop min röriga hjärna på alla läxor som vi har.. :S hemma bjöds det på tacos, HIMMELSKT! :D nu blir det plugg med engelska glosor och lite massage för min jäkla rygg å nacke som inte vill sluta göra illa lilla mig.. :(

Puss och ha en mysig kväll! ♥

Regnpromenix with my homies

Nu har jag nästan precis kommit hem från promenaden med de oerhört coola töserna Emma och Anna.. :D Vi gick våran gamla road längst med Rugby lagets åkrar, hästhagarna och de lååånga asfaltsvägarna.. :D myspys trots att det småduggade lite, tur att man hade man Anna som alltid är lika flashigt utrustad med paraflax.. ;) vi pratade om..jaa allt som tjejer i vår ålder gör, hehe behöver inte gå in på det, NÅTT måste man få ha hemligt här i livet.. ;) fast vårat lilla möte höll på att urarta när Emma och jag drog upp gårdagens derby match mellan gnaget å bajen, herregud vilka aggressioner vi fick ut på varandra..jobbigt att man aldrig kan sluta käfta emot, man blir ju sur på söderkärringen, haha.. ;D Anna följde med en längre bit eftersom hon skulle hämta kladdkakeformen som Emma haffat åt sig i hopp om att det en vacker dag skulle bli hennes.. :P nejdå inte alls..så vi stod och pratade med vara dra under Annas paraply alla tre och skämtade om att paraplyet skulle slås ihop och vi blev fast därunder, skoj skoj, men vi hade garanterat hamnat på psyket om vi hade börjat prata under ett ihopfällt paraply.. :P inte så vidare normalt menar jag.. ;) sen MÅSTE vi börja ta tag i våra traditionella taco kvällar at Emmas place, var år och dar sedan sist and I miss it.. :( men snart så smäller det igen! :D Imorgon gott folk har jag sovmorgon! ;D ÄNTLIGEN! Visserligen går jag till klockan 16.30, men what tha fuck det är värt det, slipper gå upp klockan fem liksom, yiihuuuuu! :) Nu blir det bums i säng, ganska tidigt för att vara jag men äsch har inget annat för mig så.. ;)

Godnatt! ♥


Vi är sannerligen en het trio.. ;) Kärlek till de två brudarna längst till höger.. ;)

blablahaaa..

Ledsen att jag e så seg på att uppdatera, haft lite mkt i plugget de senaste dagarna.. :P Igår så var det en LÅNG dag, iaf för mig som efter skolan jobbade i djurrummet till klockan 17.30, men det var mys, pyssla med djuren och gå och sjunga lite i sin egna lilla värld.. ;) fast jag fick lite panik i början när nyckeln till dörren in segade..kul det hade vart om jag blitt tvungen och ringa och säga: Jag kommer inte in..! det första man gör liksom, haha men med lite våld gick det prima.. :D efterår åkte jag in till stan för att köpa lite hula hula stuff på Buttericks eftersom vi idag haft plojfota.. :D därinne mötte man även Anneli, Jenny, Rose och Alex som även de var i behov av en lite outfit.. ;) var helt slut när jag kom hem..gick en promenad med papi och tittade på video från när jag var lite plutt och drack te..sen var det godnatt..


Haha jag e hula hula....

Idag då..vart ingen sovmorgon för min del..eftersom plojfotat började tidigare än själva lektionen..hehe men det var värt det, härligt att se alla i klassen taggade till max med grymma utstyrslar, allt från pirater, playboybunnies till buddah och fransmän, hehe en salig blandning, alla var verkligen jättesöta..och mentorn Annika var cheerleeder med klassnamnet B-06 skrivet i pannan.. :P Själv var jag som sagt en hula hula girl med coconout BH, mumsigt I know, haha.. :P Annat man haft för sig denna skoldag är att springa ikapp ALLA ettorna till maten, först i kön är det som gäller yaa know.. ;) börjat en ny kurs mikrobiologi och genetik, verkar bli en jätteskojig kurs, förutom att Fredrik och Alex ska steka omelett på alla tjejernas "ägg" haha så äckligt höll seriöst på att spy vid skolbänken.. :P sen så somnade typ helva klassen i biosalen när vi såg en film, plojfoton tar verkligen på krafterna.. ;) Jag, alex och Freddieboy fick tillåtelse av EbbeEbbelito att gå från engelska B lektionen eftersom vi skulle vaccinera oss mot hepatit inför tha big South Africa trip..så nu sitter man har med ett plåster på överarmen och har skydd mot hepatit B, eller halvt iaf nästa månad blir det spruta numero dos.. :P mohaha hepatit B can't touch me.. ;) strosade runt med pojkarna en stund efteråt i stan, köpte mig en anti-frizz hårprodukt å Alex och Fredrik hittade ett antal kap på MQ, sen så gjorde jag bort mig aningens när jag trodde Alex var inne i ett provrum och provade någe, så jag gick runt där och sa med min töntigaste röst: "Aleeeeex, Aleeeex, Aleeeeeeeeex!!" sen står han lite längre bort och tittar på en tröja..haha alltid dessa pinsamheter..

nej ni nu är jag mätt på iranska köttbullar och snart blir det en traditionell tisdagspromenix med Emma tha man och Flodan.. :D

See yaa! ♥

Täby dag 2

Jaha så har man vart i Täby idag igen, fast med den andra Emma, alltså Emmsing.. :) Vi åkte in vid 13.00-tiden och var där i princip hela dagen tills stängnings dags.. :P även idag var det galet mycket folk eftersom barnens helg var inne på sin slutspurt..fasen, Mora Träsk va ju där..nu ska vi ut på tigerjakt.. en sann el classico! :D Vi var inne i alla möjliga butiker och strosade runt, hittade lite fynd här och var, för mig blev det ett par leggings å en sjal, som hittat för höstmörkret.. :P sen käkade vi fruktsallad och päron, yammi yammi.. ;) innan hemfärd blev det x antal toalettbesök och lite insmörjning av body shops mumsiga body butter, hehe eller det var mest jag som var oseriös och provade alla tester medan Emmsing köpte sig en å annan produkt.. :) vi orkade inte trängas bland folk på bussen hem så vi tog oss en liten promenix över till statiol där Emma köpte en mumsig risifrutti och jag sa "awwwww" till de söta små minipizzorna som de sålde, hehe grymt små å söta.. :) innan buss numero dos kom så körde vi lite fotografering av oss själva och jag höll seriöst på att frysa ihjäl av de kalla vindarna..sen hade vi en lite flamsig konversation när vi väl slagit oss till ro på bussen:

Emma: Men jag åker vidare...ska åka och hoppa av vid Österskär..
Jag: Jaha..inte Åkersberga station då? eller?
Emma: Jo..eller nej Österskär..
Jag: Jahaa Österskär jaa..men asså vad hände med Åkersberga station?











Jag vet, ganska många ego bilder på oss, men det är bara för att vi är så söta.. ;) tihii..

Om ni undrar så var det har oseriöst, så dumma är vi konstigt nog inte.. ;) Så Emmsing åkte vidare till Österskär och jag fick förfrysa mig ytterligare 20 minuter i vänten på nästa buss.. :P stod bredvid 4 fjortisar som blåste bollmande rök i ansiktet på mig, fybubblans vad jag är rökförgiftat right know, men men..kom hem och möttes av en busig Cameron och en glad bror, härligt med lite främmande.. :D så vi har ätit mumsig lax med couscous och kollat på Pinnochio, eller hur pojken med den långa näsan stavas, you get it.. ;) Just nu springer lilla Cam mest runt och tigger chips som aldrig förr, hehe gullig.. ;) Nej mina vänner nu blir det matteläxa och plugg..och NEJ vad jag inte orkar gå upp klockan 5 imorrn.. :S

Ha en trevlans kväll allihopa...! ♥

Och TACK Emma för en wonderbar dag at Täby! :D

Så var det Lördag..

Idag har det hänt mkt.. :) Började min morgon med att gå upp klockan 7.15 för att äta lite frulle och ta mig en morgonpromenix till stallet, för idag började ridsäsongen, yiihuuu! ;D Taggad till max va man! Träffade allt trevligt folk i min grupp samt min trogna ridvännina Milla som red istället för sin moder.. :) trevlans, men fasen vi hann ju aldrig med tha disco fevaah vid skåpen idag..men another time homie! ;D har fått ett nytt smeknamn av henne btw, nämligen "pösbyxan" haha hett verkligen, men jag MÅSTE ha nya braxor innan nästa Lördag för detta funkar ju inte, haha.. :P iaf så fick jag rida min käresta ponny Teddy för "ovanlighetens" skull.. ;) gick väldigt bra till en början, men framåt slutet när vi körde bakdelsvändningar i galopp på en fyrkant så gick det mindre bra, då både han och jag blev aningens spända..hehe så några bocksprång blidde det allt.. :P lite ringrostig efter sommarlovet, but damn det funkar! ;D Underbart att få hoppla pålle igen var det iaf..sen måste jag medge att kroppen redan fått vad den tål, hallå träningsvärk i ljumskarna liksom.. ;) efteråt var det hagutsläppning och mockning, sen en promenix hem igen, hehe men det gick inte snabbt om man säger så, rena rama snigeltempot från min sida.. :P men hem kom jag till slut! :D Kastade i mig lite lunch beståendes av fil och macka för att sedan ta en snabbdusch, fixa mig iordning och möta Emma tha man vid murklans busshållsplats för att bege oss in to tha big T, dvs. Täby... :) heerligt åå träffa my true homie, vi strosade länge runt i Täbys flashiga affärer, och jag som inte hade tänkt å köpa någe gick därifrån med två tröjor, en kofta och en t-shirt, fyskäms på mig.. :S Emma shoppade hejvilt hon, hittade ett å annat schnyggt minsann.. :) Tog en paus vid tacobar där Emma mumsa tacotallrik och jag ett STORT äpple som smakade dill från "metro".. :) sen var det barnens dag i centrum idag, barn överallt som hade ansiktsmålningar i ansiktet och ballonger i händerna, ni kunde ju bara ana hur himla avundsjuka jag och Emma vart, vi ville ju också se ut som tigrar i fejset å bära på varsin handgjort ballong som föreställde en cykel, livet är bra orättvisst.. ;) sen va Amy Diamond där och skrev autografer, men kön var för lång så FASEN vi kunde inte vänta..hmm bättre lycka nästa gång, haha.. ;) träffade några av Emmas vänner och jag fick lyxigt nog skjuts hem av papi som hade vägarna förbi.. :D


Kände att jag behövde en vanlig t-shirt, så det blidde denna, urgullig enligt mig å funkar i alla lägen, puss på söta t-shirtar.. ;)

Vart lite lata på en Lördag som denna, pappa och Erik köpte med sig varsin hämtpizza och jag en sushi take away, himmelskt som vanligt.. :D inte gjort mkt ikväll, vart så GRYMT trött och dessutom har min spänningshuvudvärk kommit tillbaka, nedrans axlar å nacke.. :( vart ute och gått, samt suttit och pratat om livet med papi, just vad jag behövde.. :D nu ska jag sussa I think...

Natti Natti ♥

Idag är det ett halvår sedan du försvann, känns som evigheter sen och jag saknar dig obeskrivligt mycket..somliga säger att tiden läker sår, men jag är tveksam till det, visst blir livet lite lättare med tiden, men det kommer alltid finnas en förlorad bit av mitt hjärta som inte kan ersättas av någon annan än dig...det finns ingen som du, älskade mamma..♥ 

Som jag hade dig förut..



Den här låten är så himla gullig, det är bara att blunda, gunga lite fram och tillbaka och sjunga med, hehe.. ;) (musiken slutar typ efter att halva videon gått, men det var den enda som fanns att välja på, såå jaa.. ;))

South Africa getting closer.. :)

FREDAG!!! :D helt underbart och en skolvecka avklarad, herrejisses va snabbt det har gått, endå satt vi idag och diskuterade hur utbränd men redan blivit liksom, haha hur ska detta gå när man har x antal skolveckor kvar att gå innan man springer mot friheten? ;) Jaja på något sätt löser det väl säg.. :P Hade trevligt sällskap på bussen imorse, nämligen av my two ladies Anna och Emma som dök upp från ingenstans, great med lite sällis på bergas sunkiga bussar.. :P sen åkte vi tre vidare mot respektive skolor...det enda sällskapet jag hade resten av vägan var av min Ramlösa och min mp3 som så snällt spelade för mig.. :P alltid en "vän" att lita på det där.. :D Började skoldagen med svenska och att analysera texter som man förstid häften av, tur att man va med Felicia som kunde en hel del, själv satt man där som ett frågetecken och nästintill låtsades diskutera så gott jag kunde.. :) Innan lunchen fick vi även påbörja en ny kurs igen, nämligen ekologi med favvo läraren Veronica :) vi fick vara små dagisbarn på nytt och rita teckningar två och två om vad vi ansåg att ekologi var...fast vi hade en hacke..vi fick inte prata med varandra.. ;) hehe jag och Alex skötte oss utmärkt med gröna kritor som vi ritade med, i slutänden blevdet en flashig teckning med hav, gubbe i båt, kossor, fiskar, grisar och ett leende träd, mums va fint! :D Finns inte så mkt att säga om lunchen, men jag fick en chock då Freddieboy INTE åt upp hela sin hambugare.. :O han som alltid e så glupsk..vad har hänt? :O
Sista timmarna hade vi religionskunskap, asså jag älskar verkligen det ämnet, SÅ himla intressant..! :) och Emma läraren vart SÅ himla överraskad över klassen "tysthet".. ;) sällan man ser henne så glad måste jag säga.. :P En jobbig sak dock som inträffat idag är att det strulat lite med inrikesflyget i Sydafrika som vi ska ta när vi åker ned på volontärarbete, men nu efter snack med Lill Lill verkar det som om det löser sig.. :S men jobbigt är det endå, rikigt vände sig i magen på mig.. :S fast vaccinationstid på Tisdag är iaf bokat! ;D så nu kan ingenting stoppa mig, Fredrik och Alex, South Africa here we come! :D ingenting speciellt hände på projektarbetet idag, vi har planerad färdigt, så jag satt mest och lallade runt på internet, kollade upp lite information, snackade med Emil på msn som var trött efter 2 ynka timmar i skolan, haha pinsamt ju.. ;) och tittade på en massa Sydafrika bilder och drömde mig bort.. :D


Paketet från volontärresor

Allt spännande som fanns i.. :)

Nu är jag hemma, ätit god mat och funderar på att gå ut en sväng och få lite frisk luft.. :) sen har jag till min stora förvåning fått hem lite material från volontärresor, ett stort kuvert med faktaböcker, information, broschyrer och en JÄTTEKARTA över Afrika, så himla härligt! :D pirrar lite i magen faktiskt.. :) Neee ni nu ska jag bege mig härifrån, imorgon är det btw säsongsstart på ridningen, yiiihuuuuu! :D och jag ska till Täby med Emma tha man och loda runt tänkte jag + uppgradera mitt Friskis kort, nu är det inga lata dagar som gäller för mig inte, träning träning åå träning! :D

Puss på er! ♥

...åå bror är på kräftskiva, GRYMT avis..

Fredag imorrn ja!

Har precis vart ute på en härlig skogspromenad och sitter nu och lyssnar på en massa 60-tals hits :) är bra trött efter att man gått upp klockan 05.00 imorse för att bege sig till skolan.. :P blev ju inte bättre av att man fick starta dagen med dubbeltimme i engelska B, visserligen är det mitt individuella val så jag ska inte klaga, men endå lite segt..vi var inte alls många på kursen bara några "hundar" + en liten tapper skara från min busiga klass.. ;) EbbeEbbelito var som vanligt på strålande humör och drack kaffe som aldrig förr, haha, vi fick göra lite "ta-reda-på-mer-om-den-personen-övningar" haha låter helmysko, men jaja orkar inte förklara mer ingående vad det var för någe, konstigt nog visste halva gruppen att jag gillar å laga mat samt har blåa ögon, how come liksom? :P Lunchen blev även idag en sallad, haha och Alex är bra knasig:

Alex: Asså jag blir verkligen inte mätt på bara sallad..
Jag: Haha men varför tar du det då?? Finns ju så mkt annat att välja på?
Alex: Meeh nej tar du sallad så tar jag också det, vill ju vara lika nyttig som du..

Hehe förstår mig verkligen inte på den pysen.. :P men imorgon blir det andra bullar får då ska jag lära honom å göra en mättsam bönsallad, de ni! :P Efter lunch var det teori i idrott, jag och Fredrik hängde knappt med alls då våra ögon höll på att kolappsa av trötthet, sen förstod man bara häften av vad idrottsläraren snackade om, var så himlans mkt att hålla reda på, bip-test hit åå bip-test dit.. ;) men det är chill..sista timmen hade vi djurhållning i park med Tomat-Thomas.. :D gick in på klickerträning för djur och han "tryckte" som vanligt ut faktablad från sin flashiga powerpoint till oss alla.. :) snällish, sen höll jag å Alex på att göra bort oss rejält när vi var sekunderna nära på att garva högt när Thomas sa fel på ordet "dreggla" han sa nämligen "dregla", låter ju stentrist men gud så skoj det lät.. ;) och att "hamra" delfiner tycker vi inte om..nu fattar ni nog ingenting men jaja, kul var det! :D synd att ni inte kunde dela upplevelserna med mig.. ;) innan hemfärd väntade vi ut regnet, mumsa äpple och dessutom kom min mentor Annika och frågade om jag hade lust att jobba i djurrummet på måndag :D Javisst liksom gosa med djur och få betalt, jag tackar INTE nej! :D

Åkte busselibuss hem men Jenny vi båda var trötta så vi satt mest och stirrade och läste innehållet på Jennys paket med nötter och frukt, haha very intresting.. :P Kom hem pratat med bror som idag började sin skola, yiihuuu nu är man inte ensam om att gå upp ottan, hehe, han berättade sin lilla historia om sin "blöta cykeltur" idag, hela badrummet är täckt av hans dyngsura kläder..mysigt.. ;) sen har man mumsat lax och tittat halvt på någon film som papi köpt på extrapris på Willys, haha härligt...sen måste jag ju bara tacka Emil som e en wonderbar pojk som verkligen lyssnar å förstår, hehe en riktig problemlösare det där, mitt självförtroende har ju redan ökat med 40%, hääärligt, thank you honey! hehe! :D (nu kan han inte klaga på att han inte e med på bloggen iaf..tihii).. ;)

Sen vill jag säga att jag är hyperstolt över min Emmsing som idag började gymnasiet med bravur, visste att allt skulle gå galant gumman! :D

Sen måste jag slänga in en bild på mina urgulliga örhängen som jag nyss köpt, just love them!



Nu ska jag ned och dricka te och mumsa vindruvor! :D Imorgon är det sovmorgon och FREDAG som gäller, jag är GLAD! :D En skolvecka avklarad! Men usch min förkylning vill jag helst slippa.. :S

Banana goes blondie..

Åhh jag orkar inte skriva.. ;) Men kort och gott om dagen...på morgonen färgade jag mitt hår sådet nästan blev vitt så nu ser jag ut som en gammal tant, nää men jag är väl ganska så nöjd.. :P sen hade man sällis av Jenny som satt och tittade på medan mitt huvud packades in i en lila färg.. :PKom dock försent till skolan men jag skyllde på "tandläkaren" : Jaha men det är helt ok!" sa Thomas, puuuh räddad! åt min "egen ihop plockade sallad" till lunch, Fredrik envisades med sin "varma mat" medan jag och Alex frossade i plaskig sallad med "kräftisar" i.. :D på lunchrasten ringde vi någon Emanuel och checkade läget inför Sydafrika resan, herregud jag kan knappt tro det att det är snart om typ bara två månader som man ska ned till självaste Sydafrika och jobba med lejon, helt galet, min DRÖM sedan lääänge, och nu slår den in!! :D Bara man inte blir borttappad på vägen, får galna malariamyggor efter sig eller blir uppäten av en inföding så är det ok.. :) Börjat med en ny kurs har man också hunnit med att göra, nämligen religion, my favorite, jagska banne mig läsa om buddhismen, grymt intressant! :) NU ska jag få MVG i ett "Emma ämne".. :P hon är ju lite snål måste jag säga, hehe.. ;) Sista timmarna hade man svårt att hålla ögonen öppna, men med lite Ramlösa balans och en frukt som man inte minns namnet på, trots att jag och Malin höll på att klura på det i en timme, höll man gnistan lite vidliv när man gick igenom foderlära om hundar.. ;) Halv fem fick man lämna skolan, helt ur och snurrig i huvudet.. :P men med ett glatt humör då alla galningar i klassen är så sköna.. :D

HAHA och min och Malins lilla misstolkning vid skåpen, när vi diskuterade ett tjejpar som var tillsammans, Malin skulle då säga att hennes mamma var lite emot sånt..men hon började med följande:

"Min mamma är en sån..."
 
Haha jag trodde då att hon menade att hennes mamma var lesbisk, fick värsta chocken innan vi båda brast i skratt och var tvugna att med hjälp av skåpen hålla oss ståendes på benen.. :P underbart att skratta! :D sen prov hoppade jag på Alexandras kryckor också, återupplevde gamla minnen när man hade ett gipsat ben.. :P Nu måste jag kila, bror vill att jag ska fotografera honom och någon tröja..tydligen någon tävling, haha I don't get it men let's do it! :D

Pussiluss ♥


Såhär blev resultatet.. ;)

Usch jag e en buse..

..för jag var jätte förkyld imorse, orkade verkligen inte masa mig ur sängen och bege mig till skolans kickoff...vad gjorde man då? JO åkte in till Globen med AnnaPanna, träffade Emma shakade bland tha frutas på hennes jobb, knarkade lite "röda gubbs", snackade skit, lodade i bajen lägenheten på söder, tittade på OS med de två härliga töserna, gick på stan med Anna och fick skavsår on my feets, åt asiatisk buffé på ett ställe vid drottningsgatan, Anna och jag hade dock oturen att hamna bredvid två grabbs som hade käkat blängsylta till frulle eller liknande, hehe störande att ha två ögon stirrandes på en hela tiden.. :) men vi frossade i den goda maten och fick lite flashbacks feelings när vi plockade på oss vattenmeloner och annat mums på fruktbuffén efteråt, vaddå Rhodos 08 liksom? ;) mysigt. Sen hjälpte jag Anna att hitta vägen tilbaka då henne lokalsinne inte vart det bästa på sistonde, haha..men vi klarade oss hela vägen till t-centralen där vi, eller jag köpte mig lite tuggummi och Anna körde på sina traditionella Läkerol split tabletter..nu orkar jag tyvärr inte skriva mera, hehe har ingen motivation left liksom, men vi tog oss hem med den underbara buss 624:an, som är en räddare i nöden måste jag säga, puss på den! Tack för en trevlans dag Emma å Anna! :D alltid lika "happy face" av att se er.. ♥

Och jag är SÄMST på att förstå skämt:

Emma: Vet ni vad Usama bin ladin badar i?
Anna: Nej..
Jag: Hmm nej...
Emma: "Irakvatten" (I rakvatten)
Anna: Hahahaha
Jag: (tror jag fattar skämtet fast jag inte gör det) Hahahahaha..
Emma: Fattar ni?
Anna: Ja, hahaha..
Jag: Hahahaha....eller....va?
Emma: Jaa "I rakvatten"...
Jag: haha jaa precis Irakvatten..haaha..
Emma: Rakvatten Anna..du vet man rakar sig..
Jag: HAHA VA!? var det SÅ DU mena!? HAHA fan va bort jag är!

Bra att man skrattar åt ett skämt som man egentligen inte fattar vitsen av.. :P
Puss på er! ♥

Lite bilder:


Emma's little frutas jobb..

Anna mumsar "minisar" ;)
 
Dagens beroende blev: Minitomater!

Anna koncentrerad på maten.. :D

obeskrivligt

Jag är SÅ glad att jag har vänner som bryr sig, lyssnar och tar mig för den jag är! Finner inga ord som kan beskriva hur mycket ni betyder för mig och hur mycket jag älskar er.... älskar er älskar er älskar er älskar er!!

Puss till er som förgyller mina dagar! ♥


Blondin diss?

Jag tror inte min bror är så väldans förtjust i blondiner:

Jag:
Erik vet du vad jag ska göra??
Bror: Nej vaddå?
Jag: Jag ska färga håret!
Bror: (Låter asglad) Jaha fan va snyggt då!
Jag: Gissa vilken färg?
Bror: Vet inte..
Jag: Blont!!
Bror: (glädjen försvinner aningens ur rösten och det blir tyst ett tag) va? jaha blont?
Jag: Ja?!
Bror: Men asså...den hårfärgen du har nu är ju också fin på dig tycker jag..

HAHA ojsan va han vart skeptisk snabbt då.. ;)

Första skoldagen

Jaha så var den första skoldagen avklarad..gick över min förväntan faktiskt.. :D förutom att jag till min stora skräck höll på att komma försent till först lektionen då det helt plötsligt blev korvstopp i tunnelbanan, men med en kvart till godo rusade jag in på konsum vid Liljeholmen för att inhandla lite frukt att överleva morgonen på samt mitt största beroende nämligen tuggummi.. ;) Hade sällskapsdjur som inledning på det nya skolåret, pratade om kursens uppläggning samt snackade en hel del om spindlar och fick se en liten kort film med en massa spider mans.. :P intressant? OJA! :D Sedan hade vi en ny kurs som började idag nämligen "Djurpresentation och guidning" är redan nervös eftersom jag är känd för min scenskräck och att prata inför folk, men blää jag ska minsann klara av detta, även fast det kommer blir en del kämpa kämpa.. :P Alex å jag garvade åt lärarens "dåliga planering" hehe: "Jag är en utbildad informatör" jomen det märks, haha.. ;) nej nu ska jag vara snäll här..sen la jag, Malin och Alex upp värsta tankeställaren hur det skulle vara att guida om en kackerlacka: "Här är...nämen fan va den hoppar, *smaaaash* oj den dog"  så får det bli! ;D Innan lunchis hade man projektarbete där det blidde en del omställningar, men det blir kanoners ska ni veta! :D På lunchen var jag och Alex i himmelriket, för med de nya restaurang ägarna för man MKT mer lyx, jag menar hur gott är det inte att plocka ihop sin egna sallad? fetaost och krätstjärtar you named it, vi ska festa på sallad VARJE dag under hela trean var så säkra på de ni! ;D Sista ämnet var matte, gick förvånadssvärt bra med den nya läraren so I happy..


Walkin' back to happiness.. :)

Och så måste jag säga att vi fått en ny klasskamrat i klassen, nämligen Malin, verkar som en trevlig tjej, så välkommen liksom! :D Efter skolan åkte jag in till Täby samt med Jenny hack i häl.. ;) vi köpte nya träningskläder, so now I'm gonna look like a pro.. ;) sen bokade jag tid för färgning av mitt hår, gissa vad det blir? Jo blont! Haha det kommer bli så skönt att få en liten ljusare variant, lighta upp livet lite.. :D det som är roligt är att alla, förutom duktiga Erika som säger att jag ska färga mörkare, haha SÅ kul att inte följa strömmen.. :P dock tänkte jag inte på att jag snart ska till Grekland, herrejisses då kommer man bärgis inte få en lugn stund.. :S aja jag får stå mitt kast..Nu under kvällen har jag vart på strålande humör!! :D vet inte vad som farit i mig, jag menar igår var jag ju depp rakt igenom, men idag: Like a whole new person! :) sen blev det inte sämre av att man fick taco till middag, det är great! Imorgon blir det underbart med dans på Emmas frutas jobb med Flodan + Italiensk middag i stan med Emmsing, wonderbart! :D

Nu ska jag och pappa gå en promenix..
Ha det mys folk! Puss ♥


Hejdå sommar..

Jag har hamnat i en depression..imorgon börjar skolan på allvar och då kommer den trista vardagen tillbaka, dvs man kommer inte hinna med något annat än skolan, man kommer trängas på tunnelbanan under tidiga mornar då man helst vill ligga och mysa i sängen, man kommer knappt ha någon fritid då ALLT kommer gå åt till läxor, inlämningar och prov, man kommer pressa sig själv och stressa dagarna i ända till ett läge där man inte orkar mer..sommaren kommer ta slut och mörkret kommer ta över dagarna..ÅH JAG VILL SPOLA TILLBAKA TIDEN! hehe det här suger verkligen, snälla sommarlovet kom tillbaka..ALLT man har längtat efter är förbi, man har redan upplevt det, saker man gått och längtat efter i månader är bara gjorda och klara, som Rhodos tex. man gick där i vintermörkret tillsammans med Emma och Anna och planerade och längtade, våren och sommaren kom och helt plötsligt stod man där med resväskorna på Arlanda terminal 5, pirriga i magen och uppspelta, man kom ned till paradiset och levde loppan i en vecka, fantastiskt, men sen så *swiiish* så var veckan slut, bara minnen kvar..och så är det med allt annat som man gjort under sommarlovet, haha åhh vad jobbig jag är, men jag har verkligen så svårt att acceptera detta...just nu är det extra segt att blicka framåt..finns för mkt saknad inom mig..blir nog bättre snart är bara början som är så grymt jobbig..



Tjohopp ha en bra kväll..

Fördomar?

Haha jag tror min kära far är lite anti-amerikan eller något, ni skulle hört när vi satt och diskuterade om underbarnet Phelps igår framför OS:

Jag:
Alltså han är ju sjuk verkligen, HELT överlägsen de andra! (menar då ordet "sjuk" på ett annat sätt, jaa you get it)

Pappa: Ja han är sjuk! Jag menar se på hur han ser ut, han ser omänsklig ut, helt oprotionelig, armarna är längre än kroppen, händerna är för långa, han ser ju ut som en apa, så visst är han sjuk..

Jag: Men alltså jag menar inte sjuk på så vis..han kan ju inte rå för att han ser ut som han gör..

Pappa: Aha nej det förstås..det jag försökte säga var bara att han är...gjord för att simma!

Hehe snällt avslut iaf..

Beroende

Godmorgon! :) Sitter här och lyssnar på min nyfunna favoritlåt, nämligen Melissa Horn och Lars Winnerbäck - som jag hade dig förut..den är jobbigt bra, hade den på repeat hela natten igår innan jag somnade...tänkte lägga ut låten här men ingen av videorna hade tillåtelse för det så lite smått irriterande...Idag är det btw ABSOLUT sista dagen på sommarlovet och det spöregnar ute, inte så trevlans, vad ska man nu hitta på liksom? Fika eller en fruktsallad i Täby någon? ;) hehe..Kollade på schemat hur det ser ut för mig imorgon och till min förvåning började jag klockan 8.15..oh no det betyder alltså att jag måste gå upp klockan 5.00 imorgon för att hinna, yees känner mig taggad till max.. ;) hehe fast jag har sällskapsdjur i två dubbeltimmar så det är lungt, rolig kurs så I don't mind.. :) nej nu blev jag lite ställd, hjärnsläpp sådär så jag ska bege mig härifrån, men innan blir det till att checka upp en hemsida som bror givit mig där det tydligen finns kvar biljetter till Coldplays konsert nu i September.. :D Härligt, måste bara hitta någon att gå med först känner jag.. :S Jaja det löser sig, annars går jag med bror min..

Och jusste tråkigt nog blev det ingen middag med Emmsing igår kväll, hon hade glömt bort att hon skull iväg, men vi tar igen det en annan gång! :D Sure we will..

Ha en mysig dag folks! ♥

Irriterande

Ett överflöd av känslor som bubblar i kroppen, detta gör mig sinnessjuk, jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Punkt slut.

Lunchis at Centrum

Idag har jag lunchat med min lilla störda unge Emmsing..haha vi båda är två störingar har vi kommit fram till, det är därför vi passar SÅ bra ihop..underbart ju! :D Tog mig en saftig promenix ned till Åkersberga centrum för att möta henne där klockan 13.00, men hon var lite sen så jag fick stå där med musik i öronen och glo på folk som sprang fram och tillbaka som stressade gnuer på vandring över savannen..perfekt beskrivning där verkligen.. :P men sedan kom hon :) Vi irrade runt ett tag med beslutsångest vart vi skulle äta..indiskt? Thai? Kinesiekt? Svenskt? Japanskt? Jaa det fanns lite allt möjligt å välja på..men det hela slutade med jaa ni kan antagligen lista ut det själva, haha börjar bli lite pinsamt att ta upp nu här på bloggen.. :P men himmelskt gott var det minsann! :) på köpet fick man också en trevlig pratstund som alltid..och jag höll på att riva hela resturangen med min osmidiga taktik att döda en slö geting.. :P men med hjälp av en ihoprullad skvallerblaska gick det galant.. :D Efter lunchen var vi inne en sväng på ICA kvantum, Emma köpte sig lite mumsigt godis och jag plockade på mig en egen liten müslibladning som ska pryda min fil imorgon..och självklart en läcker mango som jag nyss smällt i mig framför OS.. :P haha nu känner jag att nästan 90% av detta inlägg enbart handlat om mat, men det är gott liksom... nu hör jag att pappa har fått lite damp på lillkatten därnere, hehe ska gå och se efter vad som händer.. :P men TACK Emmsing gummsan för en trevlig dag i sunkiga centrum, hehe.. ♥ senare ska vi ju också busa lite på kvällskvisten, få se vad vi kan hitta på då.. :D


Emma och jag.. :)

Emma med sina fiiina skor! :D

Jag med mina schteekiga lila byxor.. :)

Emma är coolish på moppen.. ;)

Min egna ihop plockade müsli med en massa nyttigheter.. :)

Sen blir'e jobba jobba, sånt kan också va skoj! :D
Och NU har vi bokat in en tid hos Emma tha mans lilla Frutaah jobb, på Tisdag ska Anna och jag dit å shaka.. :) heerligt!

Puss på er alla! ♥

Tha school is back on track

Idag började skolan..Ska man skratta eller gråta? Visserligen var det väldigt skoj att få träffa alla pysar igen, men mindre kul att stå öga mot öga med det nya schemat, herregud från 8 till 17 varje dag i princip.. :S jag kommer inte överleva trean så enkelt är det, men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom allt, tänk va skönt det måste kännas att sedan få stå där på ett flak och sjunga: Vi har tagit studenten fyy faaaaaan va vi e braaaa!! hehe härligt det kommer att bli, men samtidigt lite sad att lämna alla i klassen..är ju lite av en trygghet att gå i skolan endå..iaf uppropet började inte förens klockan 13.00 så jag kunde ta en liten sovmorgon som tur var innan jag begav mig in till Liljeholmen..mitt i all stress vid tunnelbanan lyckades jag till min stora häpnad att fastna i spärren med min vita tröja som jag "sytt själv" så den blidde lite trasig, typiskt alltså..så hann jag även göra bort mig inför tre småtjejer också nere vid tekniska högskolan när jag väntade på tåget, de hade nämligen frågat mig om tåget som var på ingång gick förbi slussen, men jag fattade ingenting när de stod och stirrade på mig eftersom jag hade volymen på mp3:en på högsta volym och koncentrerad höll på att skala min bloodgrape som jag inhandlat på ICA, hehe när jag tilll slut insåg misstaget svarade jag dem och alla tre började skratta åt mig och gick och satte sig på en bänk längre bort, haha pinsamt Anna.. ;)


"Vi vill ha upprop!!"

I skolaulan satt redan tre från klassen och väntade nämligen Jessi, Sandra H och Alex, trevlans! :D sen ramlade en massa andra in också, alla från vår klass applåderade så fort nya B-06:or staplade in i aulan, hehe min klass är garanterat härligast på skolan.. ;) Rektorn höll ett litet kort tal och ett par nya lärare presenterade sig, sedan var det in i respektive klassrum för lite mer information av mentorn och lite chips åå cider..efteråt vart det lite prat med klassen, skåp checkning och även ett besök i djurrummet hann man med tillsammans med Malin, Fredrik och Alex, var nämligen en liten geckounge som ömsade illa.. :S hmm och eftersom Freddieboy är gecko expert fick han deala lite med problemet.. :P Åkte sedan in till stora staden och lunchade på ett sushi ställe tillsammans med Alex och Fredrik, eller Fredrik satt baa å gjorde oss sällis med musik i öronen samt en massa nynnandes på låtar, hehe.. :P Grymt gott var det iaf och Alex provade på det japanska teet som smakade nermalda skogaholmslimpor, haha.. :P sen kom vi även på lite hemmagjord japansk musik.. :P hehe skoj..Innan hemfärd blevdet även ett litet besök på Burger King vid Plattan där Fredrik avnjöt sin lunch, haha man seriöst den Buger kingen måste vara den sunkigaste i hela Sverige, kul att sitta på den uteserveringen bland alla knarkare och barkroppade munspelsmän, hehe usch då.. ;S Innan vi skildes åt blev det även lite Ramlösa inköp på pressbyrån.. :P


Haha Alex ignorerar mig och Fredrik är fullt upptagen av att njuta av sin inköpta måltid från Burger King.. :P

Trevlig uppropsdag..

Nu på kvällen har man bara tagit det lungt, skönt, inte känt mig så pigg, lite nere sådär och ont i halsen.. :( hmm..var ute och gick och funderade lite, precis vad jag behövde kände jag och en kopp te på det, mums..nu ska jag nog sova strax och drömma bra drömmar förhoppningsvis..

Puss och Godnatt ♥

Göteborg

Huuuh var ett tag sedan man skrev, men jag har att skylla på att jag inte vart hemma.. :P Jag och mina två töser Anna och Emma var nämligen nere till Sveriges baksida för att hälsa på sötungen Emil :) Gick upp klockan 04.30 på tisdagsmorgonen och mötte en halvt "neddrogad" Anna vid 624:ans busshållsplats redo att åka in till centralstationen för att åka med en buss till Göteborg som gick 08.00.. :P Anna hade som vanligt lagom packning med sig medan jag, med min flashiga "Republik Öland" rullväska och en massa frukter hade way to mkt packning.. :P men men.. ;) Gjorde en liten snabb visit at Pressbyrån också innan vi begav oss till bussen för att inhandla lite lunch till den 7 timmars långa resan..resan gick primus men självklart fick rumpan sig en genomkörare av attt sitta ned 7 timmar i sträck, men life goes on be strong liksom.. ;P ¨fördrev tiden genom att lyssna på musik, sova och skratta åt en massa tokigheter som brödsmulor innanför tröjan och Ramlösa hårinpackning till tanten framför, hehe..sen fick vi världens chock när vid vi Jönköping möttes av Emma på våran buss, hon skulle tydligen helt omedvetet byta till våran buss, haha gaash va man garva när man såg henne stå där och gangstaah sig i bussen.. :P hon åkte från Småland if yaa wonder...

Väl framme in tha big G, så spöregnade det och vi hade lite problematik att hitta Emil, men tillslut så fann vi gossen åå jag lyckades köpa på mig ett trasigt paraflax för 60 spänn, hehe men det är en annan historia.. ;P men skoj vard et att träffa pysen, jajamensan.. :D sen fick man åka spårvagn för första gången i sitt 18-åriga liv, riktigt trevlans, med en proffsig guide också, inte illa måste jag säga..bosatte oss gjorde vi i Emils bror lägenhet som han så snällt lånat ut, jag menar gratis boende? way to kind.. :) Vad gjorde man de här två dagarna då? :P eftersom vädret var kasst för det mesta så blev det bara lite smågrejer, men det va busigt endå..man spelade TP där Emma stod som segrare, jag gav upp, hehe, lagade mat, blev knäckt i ryggen av doktor Emil, hade filmkväll där man såg flightplan och 1408 tror jag den hette, handlade på världens sämsta hemköp måste det vart, hehe, besökte Ruddalen som btw är Emils himmelrike, träffade hens vän Viktor som raggade runt i sin bil till Britney låten Lucky, härligt! :P sen pratade man ju en hel del å fick veta ett å annat måste jag säga.. haha.. :P Ja en trevlans tid i Götet vart det med wonderbart sällskap! :D Åkte hem runt 14-tiden på torsdagen och kom hem runt 23.00 efter en omtumlande resa på roslagsbanan då man hade konversationer med fulla djurgårdssupportrar.. :S kan ni tänka er att JAG bjöd en Djurgårdare på tuggummi?? Herregud something is wrong.. :S

Lite bilder:


Anna innan påstigning av bussen mot Götet.. :)

Jag, aningens stelopererad.. ;)

Anna och jag on tha bus.. :D

Emma tha man tittar fram bakom sätet.. :P

Haha min ben och lite Ramlösa dryck.. :P

Anna ben med sina gröna coola leggings.. :)

Emma gör sig hemmastadd i lägenheten..

Anna rensar lite kyckling.. ;)

Ett vackert fotografi av min lagade mat..yammi.. ;)

Girls let's eat some chicken! :D

Haha våran lilla present till Emil som är en hejare på att äta vattenmelon.. :P

Doktor Emil knäcker min rygg.. :)

Emma och jag mätta och belåtna.. :P

En liten sova middagspaus.. :P

Emma och jag glada vid maten.. :P

Haha vad händer här? :P

Knäcka ryggen dag 2.. ;)

Saknar man pupiller nu också? :O

Sööta.. :P

Väntar på bussen sista dagen..

Söta alla tre.. :)

Sådärjaa! :D


Räddare i nöden

Tjenixen, hur står det till på kvällskvisten? Idag runt eftermiddagssnåret blev jag jätteglad när en viss Emmsing ringde mig för att fråga om hon kunde titta över en stund at my place, självklart liksom, var endå ensam hemma och tråkade i regnet med en bok över huvudet.. :P Så hon kom åkandes på moppen för att ägna lite av sin tid åt att prata och skratta lite med mig, underbart! :D vi pratade om allt från mat (jag blev btw grymt avis på hennes sushilunch, hehe) till knasiga personer som vill meddela hela världen att de har mens, haha, jaa vi är grymmers på att komma på intressanta samtalsämnen, don't you think? ;) sen envisades hon om någon tröja med prickar som jag tydligen skulle äga, men jag tror lilla Emmsing drömt alltsamma..för hmmm jag har ingen aning vilken grå kofta med färgade prickar på som jag skulle äga eller har ägt..detta förblir ett mysterium..vi hann även bli rädda för åskan och blixtrarna som körde en liten föreställning för oss utanför mina fönster, sen var Emma lite väl klåfingrid och ringde upp två personer av misstag från min mobil, haha..så ni som känner er träffade vet nu varför.. ;P Framåt middagsdags begav sig Emmsing hemåt och jag lagade världens middag med thaikyckling, päron och fullkornsris.. :D delicious..Tack Emmsing för den lilla pratstunden idag, precis vad jag behövde! ♥


Bästa bilden på oss ever, just love it! ♥

Men herrejösses jag måste ju snart börja packa lite inför Göteborg imorgon, Anna och jag ska åka med buss 624 som går 06.24...sicken tid va, men det är lika bra att börja öva sig inför skolstarten vettni.. :P ska bli buuuusigt kul på Sveriges baksida, fast sju timmars bussresa är man inte direkt taggad för, but damn det är värt besväret.. :D Emma tha man däremot får det lite mer bekvämt genom att hon åker ifrån Småland.. :P tsss att hon always ska få det bästa, men nu är det iaf slut med barnrabatter för hennes del, ehhe måste svida bra mkt.. :P och tack tack tack till min pappa som köpte med sig en massa rese "godis" till mig, nämligen vindruvor och en massa andra läckerheter! :D

Pussiluss ♥

Walkin' Back To Happiness

Godmorgon...eller Godförmiddag om man så vill! :D Precis återvänt hem från en uppfriskande promenad i det berömda "spåret" som numera inte är något spår men det duger bra för mig på landet i "bergahood".. ;) Under promenadens gång lyckades jag nästintill att spräcka min mp3:s högtalare då jag för full volym lyssnade på Beatles, de är verkligen musikaliska genin, synd synd att jag inte levde på den tiden de var populära och alla i bandet levde, hade SÅ gärna velat sett en konsert med dem, stå där längst framme och skrika som en galning och nästan svimma pga deras snygga kläder, frääsiga hår och söta ansikten.. :D haha..hade vart en dröm! men så är man olyckligtvis född på 90-talet, liite för långt från den tiden maybe, men seriöst 90-talet? det måste nästa vara den tråkigaste tiden att vara född på, jag menar 80-talet hade ju vart någe, men men vad kan man göra åt det nu? nej jusste ingenting.. ;) iaf tillbaka till min händelserika promenad där jag också fick hoppa över ett antal grodor som skulle korsa stigen i jakt på något gömt vattenhål eller liknande, grodor är bra söta tycker jag, med sina långa ben och knubbiga kroppar..minns en gång när jag fångade in en groda som jag trodde jag skulle ha som ett husdjur, FY va hemsk man var då, fast jag var ju liten så jag "förstod" väl inte, det är det man MÅSTE skylla på för att inte ses som en djurplågare, men iaf den grodan såg ut som en sticka när jag till slut tog det KLOKA beslutet: Nämen OJ den ser inte så frisk ut, kanske bäst att släppa ut den!? Jo det kan man väl säga, undrar hur länge den överlevde där ute innan en fågel fick syn på den stackars utmärglade kraken.. :S Usch jag skäms, men idag läser jag ju ett djurvårdar program på gymnasiet så things change! :D haha...

 
En skön Beatles låt, låttiteln passar verkligen bra idag: "Here comes the sun" och det är SOL idag! :D

Nej ni, nu ska jag äta lunch, magen börjar utveckla ett vulkanutbrott inom mig right know så mot kylskåpet! Sen MÅSTE jag verkligen hänga upp mina nytvättade jeans på tork så det inte blev som sist, de hann inte torka och jag tog på mig dem halvt blöta, så de töjdes ut till pappas storlek på jeans, ingen succé nej nej.. ;P

Må gott! ♥

Strawberry swing

Idag har det vart en äkta ha inte-ha-någonting-att-göra-dag, men det behövdes verkligen med tanke på gårdagens nattstrapatser..för ni skulle sett hur man såg ut när man vaknade imorse, haha typ världens morgonruffs i håret och med påsar under ögonen, very hot (or not).. ;) men det är ju sommarlov hörrni! :D Bara ägnat dagen åt att lyssna en massa på musik, promenera i skogen och tittat på en massa foton, hehe vilken händelserik dag tycker ni inte det? Blev lite småsur på bror idag också, jag älskar verkligen min bror, men fybubblan va han kan grisa ned och vara slarvig ibland..var nämligen så att han hade tagit den sista slurpen med yoghurt till lunch och STÄLLT den tom och inte ursköljd på bänken, så jag ropade och uppmanade honom: Erik du får skölja ur och slänga yoghurtpaketet sen! han mumlade fram ett lite smått irriterande "Ja" innan han fortsatte kolla på OS och nästintill somna i sin soffa.. :P När det gått tre timmar stod det förbaskade paketet fortfarande kvar och surnade allt mer, äsch han tar bort det snart..tänkte jag..sen helt plötsligt kanske 5 timmar senare hörde jag honom hojta "Hej då" och stänga igen dörren, skulle nämligen bege sig till Solna för att se AIK spela mot Elfsborg, men hade den pojken tagit bort yoghurtpaketet??? Svar nej..jag blev så himla irriterad att jag svor något högt och fixade det själv istället..ibland blir man bara så trött på slarviga bröder.. :S Hmmm vad ska man göra åt detta? Eller är det mission impossible kanske? Vi får hoppas att det inte é! :P


Här har vi den berömda Strawberry Daiquiris från Rhodos som jag snackar om, blev verkligen av någon anledning sugen på den i dag, mumsmums.. ;)  

Åhh jag och pappa har ätit GRYM middag idag med pastasallad blandad med hemmagjord röd pesto, balsamicolökar, salami och ruccola, det var himmelskt verkligen, fast inget kommer i närheten av sushi..haha.. ;D nej ni, jag funderar på om jag ska bege mig ut en sväng på asfaltsvägen nu, eller om man ska dega ett tag till innan man sätter på sig promenadskorna..hmm ett senare problem kanske..tänker fortfarande på gårdagens konsert, så himla underbart det var, att bara stå och blunda med armarna runt sina två vänner och sjunga med i Winnerbäcks underbara låtar, det är faktiskt lite av livskvaliteé måste jag säga..tänk va mkt skoj jag har gjort nu på sommarlovet egentligen, inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat tro att denna sommar skulle kunna bli så pass bra efter allt som har hänt under senaste halvåret..och snart händer nästa roliga grej nämligen Göteborgsresan då jag, Anna å Emma ska hälsa på Emil, ska bli buusigt skoj :D sen bestämde jag idag att vi ska göra strawberry daiquiris och våffeltårta därnere..hehe gaash va krävande människa jag kan vara.. ;) sen börjar skolan på Fredag, lite ångest but whatever, sista året nu, bara att bita ihop.. :P ska bli kul att träffa pysarna iaf.. :D

Puss på er!

Winnerbäck 08

Sitter här vid datorn, fortfarande trött i benen och med en hes stämma på rösten, ni kan ju gissa varför? JO för igår kväll var jag på Winnerbäcks konsert at Zinkensdamms IP med min två töser Anna och Emma, samt Anna's lilla vän Hampus.. :) HELT underbart bra var det, vi sjöng, dansade och kramades! Och Winnerbäck var helt magnifik, han sa till och med att han vart rörd av hur mkt publiken var engagerad SÅ tacka vet jag stämmningen där! :D Men innan hela konsertbiten var jag, Anna och Emma och lämnade av några väskor hos Emma's pappa, för imorgon åker den bruden till Småland, men självis kommer hon tillbaka too tha big Göteborg trip på Tisdag ;) sen åkte vi vidare in till T-centralen för att möta upp Hampus, en trevlig filur med MKT att prata om, haha.. ;P ena fyllehistorian efter den andre, haha men det var skoj att höra på..Tog sedan en liten snabb middag i kungshallarna, Emma och Anna körde på Mexican flavour med taco medan jag vräkte i mig en elva bitars sushi, hehe, kunde inte hålla mig som vanligt.. ;O Hampus däremot nöjde sig med en stor stark, haha..och jag failade totally med min äta-sushi-med-pinnar-teknik..jag skyllde på att sushibitarna var aningens "för lösa" haha dålig bortförklaring I know.. :S

 
Anna, Hampus och Emma mumsar mat.. :)

Jag var först med maten så jag passade på att stå upp och öva in några dansmoves inför konserten, haha skoja bara.. ;)

Efter smarrigheterna begav vi oss vidare in till Zinkensdamm, där Emma btw blev helt lyrisk: Hammarbys hemmaplan!! Vad kunde man göra annat än att hålla för öronen och hoppas att det eländiga ordet försvann.. ;P hehe..Trängde oss in på en överfull bar eftersom det började regna, det man hade "taggat" upp innan försvann lite: Inte regn liksom! men vi satt därinne i värmen ett bra tag och snackade, Anna och Hampus drack ett par öl, medan jag och Emma inte kände oss så väldans sugna på'ett så vi stod bakom och kikade in allt udda folk, allt från de bratigaste bratarna till farbröder som trodde de va 15 år med poppig klädsel och piercingar i hela ansiktet, hehe.. ;) Medan Anna och Hampus drack upp sin sista öl fortsatte jag och Emma vår lilla vandring till konsum för att köpa lite frukt och dricka, sedan var det ZINKEN som gällde.. ;) när vi gjorde entré var det Markus Krunegård som körde, underbart bra han va! :D kärlek! Sedan körde öven Miss Li några truddelutter, även det mkt bra! :D Regnet upphörde och värmen från allt folk vällde in över konsertområdet, var verkligen en lättnad, underbart! :D


Här inne var'e! :)

Awww Emma the man fryser nog aningens I think.. ;)

Jag är glad men kall, ni ser ju, man har ju axlarna enda upp till öronen, hehe.. :P

Lite svårt att se, men det är Markus Krunegård.. :D

Keep it gangstaah homie broo! haha.. :P

Senare kom även Anna och Hampus infarandes, så truppen var samlad! :D När Winnerbäck gjorde entré blev folk som galna, och som jag nämnde innan var det en magisk konsert, underbara låtar att sjunga med i och drömma sig bort.. :) Mums på det! Bäst var nog "Solen i Ögonen" eller "kom ihåg mig" haha vilket DRAG! :D Själv stod man som en tok och sjöng + hoppade med armarna om Anna och Emma.. :) aaawww de två tjejorna är verkligen underbara, kärlek till dem! ♥


Vi tre innan konserten.. ♥

Haha hela fyrmannalaget samlat! ;D



Winnerbäck! Svensk musik när den är som BÄST! :D

Efteråt fick man trängas ut så gott som det gick, fick dock x antal plastmuggar på fötterna och benen blev insvepta i plastpåsar, men det gick prima! :D Åkte hem själv då Anna stannade en stund i stan med Hampus och Emma hängde en stund med sin lite smått påverkade bror, haha för att sedan åka till sin pappas lägenhet.. :P Liiite småläskigt var det att stå själv på tunnelbanan, men whatever.. ;) Träffade endå bror på roslagsbanan sen, han var också på konserten if yaa wonder.. :P Väl hemma (ca klockan 02.00) var både trötta och hungriga, men lyckliga efter att ha sett en sådan konsert, Stående applåder till den! :D

TACK FÖR EN OFÖRGLÖMLIG DAG! :D

OH NO!

Mitt all inclusive band från Rhodos sjunger på sin sista vers.. :O Fan jag som hade tänkt att spara det på armen ända tills nästa år då jag kommer tillbaka, haha, det får bli ihoplappning med tejp helt enkelt..I will never give up! ;D



Hrrrhmm..nån som behöver måla om naglarna kanske? Hehe..

Regnfri konsert? JA tack!

God förmiddag! Idag gick jag faktiskt upp vid klockan 10.00, chock jag vet, men anledningen är att jag var tvungen att sova extra länge, äta en rejälare frulle eftersom det idag inte kommer bli någon riktig middag då insläppet till Winnerbäcks konsert börjar 17.00, så jag och mina två girls Emma och Anna ska bara äta en senare lunch på någon restaurang i stan, trevlans det med! :D Och just nu sitter jag här och är överlycklig, för det är SOL ute, vad hade vart tristare med en regning konsert liksom? :P så jag ska hålla tummarna stenhårt på att detta väder håller i sig tills ikvälll.. :) snälla ni kan väl hjälpa mig? ;) Vart ute och promenixat en sväng och har nu precis ätit upp min frukost, mums med kokt ägg och fil med mumsmums i.. ;) min katt Melvin var aningens avundsjuk när han själv satt där och stirrade ned i sin skål full med krispiga och hårda torrfoder bitar...aaaw ibland kan det inte vara lätt å vara bondkatt på kantarellen, men de brukar ju få tonfisk flera gånger i veckan, så man tycker faktiskt att de inte ska klaga.. ;) jag skulle dö för att få den delikatessen på tallriken så pass många gånger i veckan, hehe.. ;) kanske överdriver aningens eftersom jag skulle tröttna pretty fast och kalla det för "kattmat" resten av livet som min bror gör right know: "Anna, hur kan du tycka kattmat är gott?" elakingen där.. ;) Han är förresten en liten diva har jag noterat idag..han skulle nämligen spela match nu på förmiddagen och jag stod i badrummet samtidigt som honom och borstade tänderna..plötsligt tar han fram värsta geléburken samt en hårspraysflaska OCH platttång till luggen och börjar styla håret som aldrig förr: Vart ska du? undrar man ju då: Jag ska spela match.. What? krävs det att man ser ut som en fotomodell då eller när man endå ska bli svettig och utpumpad? Haha äkta diva måste jag säga, Ronaldo watch out här kommer Erik! ;)

 
Lars Winnerbäck på Zinkens IP idag, sen får man se Krunegård på köpet också! :D

Nu ska jag ta mig en lååååång varm dusch, mysigt.

7 Pussar too yaa.. ♥

Sen är jag jätteglad för Markus Krunegård är förband åt Winnerbäck idag! :D Wiiiie! JACKPOT!

Emmsing å Annsing på upptåg i stan.. :)

Jahopp så sitter man här igen efter en heldag på stan med Emmsing! :D Vi åkte in runt 11.30 tiden, var verkligen SÅ himla skoj att träffa henne igen, gått alldeles för lång tid sen sist..Vi båda kände av hungersuget redan när vi satte oss på bussen så så fort vi, efter vilsegången på den gröna tunnelbanelinjen, nått Odenplan begav vi oss till närmaste sushi restaurang.. (SÅ ovanligt verkligen att just VI väljer att äta sushi *not*). Där satt vi bra länge och bara njööööt av maten + att vi pratade om ALLT verkligen, så himla skönt att ha en vän som Emmsing som man kan prata om allt med, en sådan vän borde alla ha.. :) sen väntade vi in varandra när det endast låg en enstaka sushibit kvar på våra tallrikar, för det tar verkligen emot att äta upp den sista biten, är ju så fruktansvärt gott att man inte vill att läckerheterna ska försvinna, men vad ska man göra? de måste ju endå ned i magen förr eller senare? ;)


Emma i väntan på sushin.. :)

Här har i den, outhärdligt gott! ;D Jag menar blir man inte lite: "Jag vill ha!"

Efter den utsökta lunchen, de härliga samtalen och efter det slutat regna begav vi oss ut på en liten stadsvandring, eftersom jag inte är världens haj på vad alla gator heter i Stockholm så vet jag iaf att vi till slut kom fram till Hötorget där vi suktades åt alla mumsiga jordgubbar och annat fruktigt som låg och väntade på att bli köpte, men genom att stoppa in ett par tuggummin i munnen lyckades vi få kontroll på begäret, hehe.. ;) Var inne på H&M och köpte lite..jaa vad ska man säga kläder och...kläder? :P hehe..det är bra det, man ska inte avslöja för mycket.. :P Stackars Emma lilla fick frysa ganska mkt då hon knasigt nog inte tagit med sig någon tröja eller jacka hemifrån.. :P Trängdes med alla turister i gamla stan i jakten på ett mysigt fik att värma sig i, hittade finally ett vid slutet av gamla stan där vi slog oss ned för ännu mera tjejsnack och med varsin kopp med te och för Emma blidde det även en smarrig kladdkaka.. :D Hade våra seriösa men endå lite flummiga diskussioner om allt mellan himmel och jord.. ;) När klockan slagit runt 17.00 bagev vi oss hemåt och lämnade ett gråmulet Stockholm bakom oss..vi blev nog lite väl trött på vägen hem och skrattade åt allt å inget, hehe eller iaf Emmsing, gullunge verkligen.. :P sen var vi aningens "kriminella" som klämde fast godispapper mellan sätena och lät tuggat tuggummi ligga kvar på golvet, fy skäms på oss.. :S :P

Blev iaf en UNDERBAR dag med Emmsing! :) Thank you honey! ♥

Inte regn som faller

Morsning korsning! :) Gissa vad jag hörde när jag vaknade upp i morse? SPÖREGN..inget ovanligt right know iofs, men lite kul att säga bara.. ;) fast nu är det faktiskt uppehåll, härligt, för jag ska ju busa med Emmsing i stan i dag, fast om inte vädret är med oss är det helt enkelt fram med paraflaxen, så enkelt var'e med det :) vi kommer ha trevlans oavsett, nothing can stop us, inte ens lite sketet regn, nejnej.. :P Inatt ansåg jag mig själv lite våldsam, var nämligen så att mina två små katter ockuperad min säng, så jag fick ligga som i fosterställning för att få plats, hehe, tills slut fick min kropp dock nog och jag är rädd att jag råkade kicka till dem en eller flera gånger med fötterna..så när jag vaknade låg de båda på mattan nedanför sängen, aaaww..hoppas verkligen inte att de fått några bestående men efter den "boxningsmatchen" med mina ostyriga fötter...och jag har drömt en massa obehagligt, var till och med så att jag vaknade till och sa: "NEJ!"  haha då är det serious vill jag lova.. ;) nej nu ska jag försöka slå guiness rekord med att bädda sängen på snabbast tid sen blir det lite klädesval and some makeup innan man spurtar ut till bussen, ni vet jag är alltid ute i sista minuten.. :P måste bli en förbättring alltså.. ;) 


Aww mina söta små missar.. :)

Ha en mysig Fredag! ♥






God damn..



...you're beautiful! Underbar låt, typ lyssnat på den nonstop i ett dygn nu, hehe.. ;)

Jusste jag glömde..

..säga att jag av någon anledning just nu bara VILL VILL ha en kräftfest, med en massa galna lyktor som hänger och lyser upp i mörkret, busiga hattar som pryder varje kottes huvud, härliga människor, tända ljus, varm sommarkväll, glada sånger, och självklart en massa läckra kräftor och annat mumsmums..

Hade vart SÅ mys, så nu banne mig ska det bli av, punkt slut.
Frågan är bara när?



Så, nu har jag fått det jag ville få sagt...så vi prövar helt enkelt igen:

GODNATT! ♥

Ännu en dag har nått sitt slut..

Har precis stoppat in två Stimerol tuggummin i munnen, och sitter nu och tuggar frenetiskt på dem samtidigt som regnet smattrar på fönsterbläcket här utanför...jag som nästan blev lite hoppfull igår när solen med nöd och näppe orkade sig tränga igenom molnen en gnutta, men så sitter man här igen och hoppas att det ska sluta regna, tragiskt..jag och pappa sa det häromdagen: Det är ju höst! Och det är inte ens i mitten av Augusti! ni vet, regnigt och ruggigt + att det redan ramlat ned en massa gula löv som ligger och blåser längst med marken, njaaa inget att hurra för direkt..det blir helt enkelt till att vara inne och drömma sig bort till värmen, vad annars kan man göra? Jag har btw frusit som jag vet inte vad hela dagen idag.. :S pappa anser att det är pga att jag har för lite underhudsfett eller någe...hmm maybe maybe...men det vill jag inte tro så det problemet lämnar vi helt enkelt.. :P hehe..


Jag vill inte att sommaren ska ta slut..

Och jag måste bara säga att jag för första gången på VÄLDIGT länge åt fiskbullar  till middag idag, fast med en liten ny smaksättning med squash, kikärtor, tabasco och med bulgur till, riktigt gott! :D Minns så väl när jag var liten och åt GROTESKA mängder av fiskbullar i dillsås, tröttnade liksom aldrig, hehe varje gång mamma frågade: Vad vill ni ha till lunch? så svarade jag glatt: FISKBULLAR! Mamma sa då lite uppgivet: Tröttnar du ALDRIG på dessa fiskbullar? Haha det var tider det..men jag måste erkänna att jag fortfarande är barnsligt förtjust i det, är nog så att antingen så hatar man det eller så älskar man det, typ som men sushi om man ska ge någe exempel... :P Nehee ni nu börjar jag faktiskt bli riktigt trött här framför datan, sticker och svider i ögonen...hade verkligen härligaste diskussionen med Emma idag angående våra planer att bege oss ut i raggarsvängarna med Puppelito, äta tjockkorv, dricka pucko å leva livet liksom, haha vi får se vart detta leder.. ;) Sen längtar jag tills imorgon, då ska jag busa med Emma, fast inte den jag nämnde nyss, utan Emmsing, min lilla sushiälskare och tuggoman SAMT träningsnarkoman.. :D härligt!

Godnatt med er! ♥   

Och snart mina vänner ska jag också på Winnerbäck konsert OCH till Göteborg! :D ROLIGT! Ett värdigt avslut på det sista riktigt sommarlovet..och nu fick jag verkligen ångest här... :S en vecka kvar nu before the big allvar is starting..

Emma 18 år!

Här kommer lite foton på kvällen då vi firade Emma's 18:års dag..! :D Tårta och paketöppning at Emma's place och därefter krogen at Tegelbruket in Täby..! :D Lyckat kväll blev det! Tänker inte skriva så mkt, för hur är det man säger? : "En bild säger mer än tusen ord!"


Jag och Anna innan vi körde på våran Extreme Makeover just for Emma..! ;)

Wiiie kungakronorna på och med varsin ballong i handen, sött!

Hehe självklart MÅSTE man ha varsin "tuta" också.. :D

Den fina kladdkakan jag och Anna bakade till Emma..! :D

Och ni skulle hört en skara med barn som cyklade förbi oss när vi marscherade mot Emma i dessa utstyrslar:

"Har ni vart på FEST eller!!??"
"Nej men vi SKA!!"
"Åååååhhh vart då??"

Hehe lite söta de där'a...


Anna hos Emma, fortfarande med partyhatten på och med en smarrig tårta framför sig. :)

Jennieman med sin fräänigaste pose.. :D

Födelsedagsbarnet! :D

Emma och Jenny :)

Jag och AnnaPanna med massa mumsmums.. ;D

Anna and Jenny do there happy faces! :D

Stackars Anna hann inte äta sin matlåda, tårtan blev hennes räddare i nöden! :P

Jennieman och jag med min heta *host* stirrblick.. ;S

Samling vid busshållsplatsen efter massa stress.. :P Jag ser lagom uppgiven ut.. ;) hehe..

Jennie i väntan på bussen..

Två små söta Annor.. :)

..och vi fick typ springa till bussen, så pass sega som vi var, haha but we made it! :D


AnnaPanna passar på att ringa en litet samtal innan påstigning av bussen.. :)

Jenny och Jennie på en högljudd buss.. :P

Awww my two cute ladies Emma och Anna.. :)

Sofia och Jennie på roslagsbanan..

Sofia var'e här!

The Rhodos gang is back on track! ;D

Efter en resa på 40 minuter vandrade vi en bit för att sedan stå och köa en kortis till Tegel, but then we finally got in! ;D och då blev det skavplåsters påtagning och sedan DANS! :D


Sofia och jag är lagom glada.. :) Och Jenny därbakom döljer tydligen nått, hehe.. :P

Emma och Jenny é söta.. :)

Aaaww det är äkta schäärleek! <3

Tre coolingar: Emma tha man, Jenny och Sofia :)

Haha jag får be om ursäkt för denna bild.. :P
 
Träffade även på Karin som var där och dansade järnet, haha och bakom ser ni Annas arbetskollega, helt GALEN! ;P Och självklart ska jag visa mitt absolut bredaste leende, vaddå glad liksom? :P

Karin, Ida och Anna i full färd på dansgolvet.. :)

Emma verkar shaka på bra där, hehe Jenny ser däremot lite misstänksam ut.. :P

Hääärlig bild! Lite småcrazy sådär.. ;)

Emma och Jenny körde på lite "dirty dancing".. :P

Lite svårt att få med alla...

..men DÄR lyckades det liiite bättre! :D

Haha jag och Anna har allsång, syns det?? :P

Schteekigt..! ;)

Blev en lyckad kväll med en massa dans och UNDERBART sällskap!! :D Detta måste göras om snarast! Och en än gång: GRATTIS EMMA HONEY! :D

Puss på allt detta ♥

En brandvarnare för mycket

Herrejösses vad dagen vart seg helt plötsligt..jag har verkligen INGENTING att göra..fast det blir det ju ändring om exakt 4 timmar och 20 minuter, men det är ju en evighet innan dess ju.. ;) Vad har man då gjort i sin ensamhet? Jomen typ käkat en smarrig nektarin som jag btw höll på att tappa på golvet av min fumlighet, sen har jag töntat mig framför spegeln med lite grym musik och tagit mig en lååång och varm dusch, helt underbart, jag vill verkligen ge extra cred till denna genialiska person som uppfann duschen, jag menar tänk hur skönt det är och efteråt när man känner sig hur freeeesch som helst och luktar like a blomsteräng, haha, livskvalitet e var'e e! ;D Nu ska jag tråka vidare och förebereda lite inför kvällen, sen måste jag bara ställa frågan vad fasen alla brandvarnare har emot mig?? Jag menar igår så började ena tjuta fast det knappt va nå rök i huset och idag har den andra börjat konstra sig med att pipa varannan minut, så irriterande, nää brandvarnare och jag är verkligen inte bra polare, bara att inse.. :P och nu sitter jag här och blir plötsligt jätteförvånad: Min bror lyssnar for the moment INTE på Håkan Hellström! :O tänk va underligt livet kan vara.. :P


Såhääära glad borde man ju vara right know, men icke.. :S

Puss å må gött.. ♥

Ägghuvud

Jag drömde en MASSA helmysko drömmar inatt..visserligen gillar jag att drömma, man kan ju få till så många roliga drömmar som är mission impossible i verkligheten..bland annat så drömde jag om en massa människor som ruvade på ägg i sina sängar, äggen stod där vid kuddarna hos folk som vackra konstverk med guld och en hel del glitter på, minns bara att jag gick runt och skrattade medan de som hade äggen blev skit lacka på mig...jaa som sagt mina drömmar har inte mkt logik i sig.. ;) fast ingenting är omöjligt, visst kanske det finns folk som ruvar på ägg därhemma..? ;P IDAG är det en STOR dag för en viss person, nämligen my good homie Emma som idag fyller myndig! :D Wooohooo för henne! Jag och Anna ska ned och fira henne med en massa bus senare ikväll, kommer ju garanterat bli en succé, you will see some pictures later, promise! ;D sen ska vi ju ut till Tegel och "break the ice" som vi säger, få se hur pass roligt det blir, men antagligen blir det a lot of fun! :D Nu vet jag inte varför jag snackar så mkt engelska..kollat för mkt på engelsk TV nu på morgonen kanske..nej ni, nu blir det en liten promenad i SOLEN, jaa ni hörde rätt, det är sol här i sthlm idag, kan inte göra annat än att le, HOPPAS verkligen det blir fint väder på Lördag när man ska till Zinkens IP och sjunga till Lars winnerbäck! :) håller tummarna already.. ;)


Congraaaatz too yaa!! ;D

Nu kilar jag, pusspuss ♥

Den som dör får se

Suttit med en kopp te och lyssnat på musik..låter kanske trist trist men faktum är att det är really great, bara låta tankarna flöda och teet rinna ned och värma kroppen, riktigt mys måste jag säga.. ;) ibland kan man behöva lite avkoppling, eller vad säger ni? ;) sen var det of course lite extra skönt med tanke på den tidigare traumatiska upplevelsen med kycklingen, haha, men jag kan lugna er med att säga att den finally blev riktigt smarrig.. :P thank god for that liksom..sen var papi lite rolig nu innan han sussade in för natten:

Pappa: Anna du ser så rödblommig ut, du ser verkligen frisk ut!
Jag: Haha jaha men det kan bero på att jag precis tvättat ansiktet..
Pappa: Men OJ har du SÅ mkt smink att det döljer din naturliga färg??
Jag: Hehe men nej, vattnet gjorde så huden började rodna liksom, jag har inte haft nå smink alls på mig idag..
Pappa: Jaha så pass..

Men det där med sminket, undrar hur pass trött jag såg ut utan det egentligen, för ni skulle hört min granne tidigare idag runt 16-17 när hon plingadepå dörren:

Grannen: Nämen OJ väckte jag dig!?
Jag: Va? Nej absolut inte..

Måste sätt bra risig ut om hon trodde jag sov klockan 16.00 på eftermiddagen, haha illa verkligen men jaja.. ;P NU ska jag iaf hoppa i säng ska bli skönt, imorgon väntar en hekiskt men roolig dag med ballonger, pompa och ståt! :D

Godnattpuss ♥

Ååå så har vi btw ni fixat med betalningen till Skiathos resan, ska bli häärligt!



Ohlalala..

Bara så ni vet...

..så ska jag ALDRIG mera försöka steka ett par äckliga kycklingklubbor, FY BÖVELEN på det! Haha..Resultatet efter det blev följande: Rök i hela köket, en brandvarnare som jag INTE lyckades stänga av, äckelpäckel på hela spisen men hur var kycklingen?? JO fortfarande inte genomstekt, vad stod det på förpackningen? Stek kycklingen 15 minuter på varje sida, sedan klar för att servera! gjorde jag det? Svar JA, var den redo att serveras? Svar NEJ..så nu är fanskapet inne i ugnen för att brännas vid, NU jäklar ska den få! :P hehe..

Jag vet att jag sagt det förr men..



...jag är så ledsen att jag inte lyckas fått tag på biljetter till Coldplays konsert, hade SÅ gärna velat gå.. :( Får helt enkelt nöja mig att drömma mig bort härhemma till deras nya wonderbara skiva.. :)

Lätt å baka brö å kaka..

Precis kommit hem från Anna..vi var som sagt först en sväng till ICA, där träffade man en massa trevlig personal som pratade med en och frågade hur Rhodos resan hade vart, hehe stammis I know.. ;) vi gick runt där och körde på vårat vanliga lite oseriösa snack: Kanske lite havregryn, den här, neej, haaaavre...hehe vi knasar till det ibland, men vi inhanlade lite hemliga grejer (top secret sen igår yaa know) och jag fixade även lite ingredienser till dagens middag + mina älskade russin som jag suktat efter nu i månader.. ;) sen bar det av mot Anna's place för att baka lite yammi kladdkaka och fixa lite smågrejer, vi e så grymma på att planera! :D så får vi verkligen hålla tummarna på att hennes papi INTE vräker i sig hela kladdkakan, hade ju vart en skandal måse jag säga.. ;) Gick sedan hem runt 15.00 tiden och svor nästan hela vägen lång för vädret var så elakt..ni kan förstå hur himla skönt det var att komma innanför dörren, till värmen och sätta sig ned i soffan med en dundergod nektarin att smaska på.. :) det är grejer det! ;D Nu ska jag försöka värma mig själv så gott det går, fryser som attan.. :S


Sinnesjukt gott..

Tjingeling

Ljusblåa dagar seglar förbiiii..!

Goodmorning sweeties! Sitter här med utsikt över ängen och vägen, det verkligen ööööser ner regn i massor, hela min dagsplanering åt pipsvängen med detta väder.. :S Jaja får göra det bästa av situationen, men jag kan inte förtå hur mkt vatten som kan komma från himlen egentligen? Har regnet hela natten, non stop, hade svårt att somna eftersom det knastrade så mkt utanför av de tunga regndropparna och blåsten som slet i träden..hehe tack och lov finns det en genial människoa därute som uppfunnit mp3:en som räddade min natt måste jag påstå..lättare att somna till musik.. :) (nu skriker lill katten på mig att hon vill gå ut, vilket hon INTE kommer att göra, hon kommer stå där i dörröppningen, lukta lite för att sedan fnysa åt regnet och vända å gå in..) anyway, idag klockan 12.00 ska jag iaf pallra mig till ICA för att möta Anna, vi ska handla lite grejer och dra hem till henne för att baka lite, trevligt trevligt, vi måste verkligen börja ta tag i våra baktraditioner ;) nehee nu ska jag halka i duschen och sjunga lite innan jag gör någonting annat..


Lill katten får äran att pryda min blogg idag.. :)

Singalong! ♥

Och imorgon is it a big day! Emma tha man fyller myndig!! Wiiiie!! :D då lär helvetet brytas lös, haha ;P

Te time

Om det nya teet..det var helt galet gott måste jag säga, sen stod det följande på förpackningen: "Gör så du blir lugn och harmoniskt efter en stressig och hektisk dag"  och det måste fasen stämma, men blev verkligen alldeles lugn tro det eller ej, värmde som bomull i halsen, underbart! :D Jag är verkligen töntig med alla mina te-sorter, men det är ju barnsligt spännande att prova nya smaker.. :P och HERREGUD vad det kissas härutanför, kan det inte sluta regna nu, börjar bli lite way too much om man säger så.. :S Jag åå pappa skulle ta oss en promenix över till katten Mimmi som vi så snällt passar, våra paraplyer höll seriöst på att slitas sönder i den starka vinden, kändes ett tag som om jag var på väg att förvandlas till Mary Poppins eller liknande.. ;) när vi väl kom fram till huset då, var katten där? NEJ, så vi fick vända, haha men positivt var det att man fick röra lite på påkarna :D Nej ni, nu ska jag krypa ned under täcket och lyssna lite på musik innan John Blund kommer å strör sömnpulver i mina små ögon..


Jag är en äkta te fantast I know.. ;)

Godnatt på er alla! ♥

Burn some cash

Tjena..! Sitter här mätt och belåten efter att jag lagat mig min egna lilla middag, blev rktigt gott faktiskt, rena rama husmanskosten för en gångs skull med stuvade makaroner, morötter, broccoli, blomkål, ärtor, bönor, sockerärtor och en falukorv av allra bästa slag.. :D yammi på det! ;) fast det var första gången jag gjorde stuvade makaronas så visst blev det lite små klistrigt av det hela men huvudsaken är väl att det smakar gott, eller är det nån som tycker nå annat? ;) Blev en heldag i Täby med Anna, vi hittade en massa fynd på rean, nästan farligt att befinna sig i ett köpcenter under rea-tiden, man kan ju komma därifrån med alldeles för mycket helt enkelt.. :S dessutom köpta jag mig lite "skymnings-te" eller vad det nu kallades, så för mig blir det en riktig "te-kväll" senare, myysigt.. :) sen gjorde vi även några "hemliga" ärenden som tyvärr är top secret for the moment, ni får vänta å se..satte oss även ned för en mindre fika efter en dramatisk upplevelse på hemköp där vi virrade bort oss totallt bland den röriga ombyggnaden, hehe karta och kompass tack! ;D satt nedanför rulltrappan och mumsade samtidigt som vi roade oss åt att kolla på alla möjliga typer av människor, en härlig blandning! :P När vi båda var nöjda med våra inköp så begav vi oss hemåt med tåg och buss..kikade även i i Å-centrum för att hämta ut mitt lilla paket som jag nämnde tidigare..sen tog vi oss en lång och härlig promenad hemåt från stationen, fast hujedamej va det blåste, man såg ju ut som ett yrväder i håret när man kom hem.. :P så nu blir det nästan till att ta en dusch för att få ordning på kaluffsen.. ;)

Och jag glömde kameran som vanligt och har ingen fantasi på vilket fota man ska ta, då här kommer en bild på oss två från Rhodos i Juni, hehe vi ser ju lagom sletna ut, jag iaf.. :P



La doktetoria

Yoo..Så var man uppe i ottan imorse för att vara hurtig och ta cykeln ned till vårdcentralen, härligt, men jag fick dock känna mig skyldig till en hela snigel massaker då jag nästan aldrig lyckades slira undan cykeln och hörde det hemska "kraset" då snigelns skal krossades, huuuuh jag ryyyser..många sjuklingar fanns inne på vårdcentralen, jag satt ned och väntade lugnt och sansat på min tur, kändes faktiskt rätt drygt, sitta där och vänta i en och en halv timme, bli inkallad till doktorn, prata med honom i tio minuter, sen är det klart liksom.. :S Jaha inge mer? :P men han konstaterade att jag inte behövde vara orolig för att det skulle vara en tumör eller någe, utan han sa: "Jag är nästan säker, du behöver inte vara orolig!" Vaddå NÄSTAN!? aja jag får väl vänta å se, nu blir det iaf till å äta iprem tills muskelvärken går över.. :S Blev på lite bättre humör hemma och dansade lite till soft musik sen fick jag ett brev på posten där det stod att min tröja som jag beställt från tjallamalla kommit, wiiiiiiiiie ska hämta den senare! ;D nu måste jag kila, ska till Täbban men AnnaPanna.. ;) Må gött! ♥ 

Stockholm i mitt hjärta

Så har man vart in tha big city med papi och trängts bland alla turister, mojsanmojsan var'e! :D En riktigt trevlig far och dotter stadsvandring blev det där vi brände pengar på kläder, asiatisk mat i mängder och Ramlösa balans, hehe.. ;) sen gick vi och tittade på gallerior och suktade efter flashiga tavlor samt hängde vid kungsträdgården och tittade på när gubbarna spelade schack, härligt! :) så nu är man hemma nöjd och belåten efter dagens lilla strapats och med världens sunkigaste tåbira, hehe men det kan vi diskutera senare.. :P Har'e gött! ♥





Trevlans.

Ny dag nya tag

Godmorgon! :) Har sovit 10 timmar i natt, helt sjukt, måste vara rekord för min del.. ;P Sitter och lyssnar på Coldplay på högsta volym, så himla underbart..drömt en massa knas bla. om julafton och stallet.. :S Hmm något av det gav mig dåliga vibbar...snart ska jag bege mig in till stan och luncha med pappsing, ska bli skönt att komma på andra tankar lite..för oron knager fortfarande inom mig, jobbigt, suger verkligen..men det är bara att skjuta undan de tankarna for awhile.. :) Ha det bäst folks! ♥

Men ååååhhh....

Skit skit skit, inte ännu ett problem, orkar inte vara orolig längre...det får bli husläkaren på måndag, blää för mig och mina problem, ett jävla problembarn är vad jag är..nu är jag deperimerad och vill gå och lägga mig i sängen å dra täcket över huvudet. Godnatt. Varför finns du inte, jag vill prata..

We go togheter



Vad passar inte bättre att lätta upp den deperimernade stämningen i allt regn än denna låt? Man kan ju bara le och önska att man också levde på den tiden, mkt coolare då ju.. :)

Drippelidropp

Ååh nu är man hemma...efter en shoppingsväng i Täby..fanns dock knappt någonting som passade en liten småkräsen dam som mig, men finally hittade jag faktiskt en jättsöt vit blusaktig tröja + ett par ascoola stuprörsbyxor i färgen ljuslila, totally my style.. ;) mötte upp papi senare, han var snäll och köpte mig ett tuggummi paket, så nu blåser man bubblor för fullt härhemma, nästan iaf.. ;P Stannade vid pizzeria Arena och åt lite mums, jag körde som vanligt på en sallad, västkustsallad denna gång med massa smarriga räkor och tonfisk, så nu har cellerna fått sig en rejäl dos av fiskprotein, mkt bra! :D Pappa däremot brassa på med en pizza, men dock en vegetarisk, kanske för att göra mig lite stolt, hehe.. ;) Sen har gud kissat ned över sthlm non stop hela dagen typ.. :P bra men trist på samma gång..man kan ju inte vara ute och busa lika mkt kanske som man kan göra när solen skiner, men som sagt det finns inga dåliga väder, bara....jaa you get the rest ;) man får ju hoppas på att vädret bara är någorlunda bättre tills imorgon då man ska in till stan och vandra, hålla tummarna är allt man kan göra i dagsläget.. :P äsch nu ska jag försöka göra någon nytta av de sista 5 ½ timmarna av denna Lördag, usch det där lät riktigt deperimerande, tiden går alldeles för fort.. :S


Regniga dag..D

Puss på er alla ♥

Och jag MÅSTE sluta missbruka tuggummi..

Lite skillnad ja.. ;)


HAHA klockrenare bild får man ju leta efter! :D Ska snart bege mig till Täby, få lite motion i rulltrapporna och lite annat trevligt :) och nu har det börjat regna här också, jag som får ett ögonblick trodde att solen alltid sken här på "kantarellen".. :P ack va fel man kan ha..nu blir växterna glada! :D wiiiiie!!

See yaa later! ♥

Nojiga jag..

Gokväll! Nu har jag fått en sådan där öm och jobbig nacke/skuldra igen, aj aj aj, inte skönt överhuvudtaget, sen strålar det liksom upp emot huvudet också så man får sådan där småirriterande huvudvärk, just hate it.. :S Så är jag en sådan person som också blir så nojig över sådana saker, ni vet verkligen letar fel: Tänk om det är det här...eller, jag har hört att om man... så jag gör allt mkt större än vad det kanske är..allt jag behöver nu är nog egentligen en genomkörare med massage och spabehandling, mums det hade vart någe! :D men sånt har man ju knappt aldrig tid med...nej om det inte blir bättre snart så måste jag tyvärr nog knacka dörr hos närmaste doktor.. :( mmmm men vill inte...just nu är jag bara SÅ himla glad över mitt lilla tillfälliga botemedel, jag har sagt det förut, nämligen det genialiska tigerbalsamet, I like! :)



Lite övrigt för ikväll då, jag har sett på filmen Bombay dreams, faktiskt ganska sevärd :) och till det hade man självklart lite temagrej med ett dundergott orientiskt tee, som jag härlig nog för ha HELT för mig själv då papi hates it och bror min är mera åt kaffe-pojke-hållet.. :D so I'm happy! ;) Sen var jag ute och gick, men OJ va rök det var i luften, blev ju som jag skrev tidigare idag, en askkopp av alltihopa, nu vet jag iofs inte om det var sådan typ av rök men det var alldeles immigt i hela luften och luktade verkligen rök..nästan så jag kände behovet av syrmask där ett tag.. :O sen så måste jag berätta lite om Emmas och min lilla flashiga affärsplan här medsamma, inga hemligheter här inte, vi ska öppna en egen klubb med en massa härligheter, haha, hetare än ALLA klubbar på Rhodos barstreet togheter, de ni! ;D ok in our dreams men det är alltid kul att ha galna fantasier, eller vad säger ni? Ingen skada skedd av lite busigheter..nepphepp.. ;)

Så har jag känt mig lite nedstämd i dag, vet inte riktigt vad det kan bero på, kanske för att det finns SÅ många ögonblick, händelser och personer som jag saknar, blir lite för jobbigt för mig bara, överflöd av känslor, men det blir bättre ska ni se, alla har vi våra perioder här i livet..up and down lika a rollercoster..nej ni nu ska jag nog sova och drömma massa mys..! :) Sov sött på er! ♥     

Markus Krunegård - Samma nätter väntar alla



Tyck vad ni vill, men jag älskar den! :)

Slutkörd

Det åskar och blixtrar ute...ganska mys iofs, jag gillar när det är lite kuslig stämning utomhus, men lite regn vore bra, för ni ska se våran lilla ängs plätt härutanför, snacka om gräs-brand-nästa alltså, när man går på den låter det ju som om man kliver i halm som legat och torkat ihop i x antal deciennier, helt galet.. :O så det är väl bara en tidsfråga innan hela ängen ser ut som en sönderbränd askkopp..har precis vart ute en sväng med cykeln, så jag är typ helt slutkörd right know..dessutom ska jag alltid ha turen att hamna i motvind så det känns som om jag cyklar på högsta växeln, men det funkade primus endå, har man viljan så kan mkt gå, eller vad säger ni? Jag har ju själv alltid fått höra att jag är envis som en åsna, hehe, stämmer nog ganska bra, för jag är inte direkt någon person som ger sig i första taget, man måste kämpa bra länge för att jag ska ge mig.. ;) Kommer ihåg mammas ständiga kommentar om det var någe som jag inte ville eller liknande: "Anna MÅSTE du JÄMT vara så envis!? hehe, kanske inte är så enkel dotter att handskas med trots allt.. ;) En härlig grej som hände nere i köket nyss var att jag och bror helt oväntat började köra allsång på låten "Hakuna Mattata" grymt var'e! ;D


Sen mitt i allt detta oväder så kommer helt plötsligt denna bild upp på dataskärmen, aaa *dreggel*, kan ingen komma och hämta mig så flyger vi hit? :P hehe..hade vart wonderbart juu..

Och idag är det bara: 6 dagar kvar till Emma fyller år, 9 dagar kvar till Winnerbäck, 12 dagar kvar till Göteborg, 53 dagar kvar till Skiathos, 74 dagar kvar till Sydafrika, 146 dagar kvar till julafton, 153 dagar kvar till nyårsafton, 154 dagar kvar till det nya året 2009, 180 dagar kvar till man fyller 19 år OCH 309 dagar kvar till man tar studenten!! Wiiie haha.. ;) Vilken nedräkning..

Sen börjar ju skolan om 15 dagar, ÅNGEST..

Vet ni...

....jag vill ha tillbaka mitt långa hår...miss it very much...nu har jag min välkända propeller till hästsvans istället, haha bara inga olämpliga människor kommer med fingrarna i min sk "propeller" och påstår: "GUD du har så himla söt liten propeller till toffs, *snurr, snurr*" Haha det är underbart, not.. ;)


Rest in peace mitt långa hår, nu ligger ni slängt och dumpat i någon äcklig papperskorg hos frissan.. :(

Och jag kanske ska satsa på att skaffa röda linser, pretty hot don't you think? Hehe.. :) Äsch nu är det ner och terra bror som gäller, innan man beger sig ut på nya äventyr.. :D

Bastu

Okej så här är det...jag absolut ÄLSKAR sommaren, inga tvivel på det..värmen, solen, barfota, bada jaa you named it...men varför i hela friden ska inomhustemperaturen i huset stiga till bastu-grader..? ;S även fast man har alla fönster öppna, elemanten avstängda ska det endå vara mellan 40 grader och döden inne i mitt lilla hus..hmmm...jag har knappt fått en blund i ögonen på hela natten pga av denna stekheta temperatur som vållat in i mitt äckliga bordellrum (hehe syftar på lampan som lyser rött och som mamma alltid kallade "bordell lampan") sov liksom bara i underkläder OCH utan täcke dessutom, endå vaknar man upp mitt i natten med svetten rinnandes i pannan, ok överdriver lite där kanske but you get it.. :P funderade ett tag på att gå och lägga mig i badkaret samtidigt som jag öppnade kranen och lät vattnet dränka mig, men jag hann somna om innan jag tänkte tanken på att resa mig upp, tur var väl det.. :P hade ju vart en lagom chock för bror och papi att hitta mig ihopkurad i badkaret på morgonen...hehe och dessutom hade jag nog INTE kunnat stå upp om så hade vart fallet, så stelt och obekvämt som det lär vara där.. ;) nej tjingtjong nu ska inte jag sitta inne mer, nu blir det uuuut som gäller, myselimys... :D sen ska jag redan nu förbereda mig mentalt inför vad som komma skall, hehe nämligen Emmas lilla 18:års birthday nu på onsdag, ni vet vi ska bränna ner hennes hus och sen shaka litegranna runt den till låten don't cha, och de ni, det krävs lite mod och psykiska förberedelser ska ni veta.. :D haha..

Tjosvejs på er alla! ♥ 

RSS 2.0