Get myself on track

Så va're kväller IGEN! Måste egentligen gå och lägga mig nu, för imorrn ska man upp klockan 8.00 för att hinna med en viss buss för att sedan hoppa av vid centrum och  förmodligen gå på TVÅ pass på Friskis, ett nytt pass som är dans/konditions inspirerande samt en annat pass som kallas för "nyårsmixen", det var Emma som ringde mig nu ikväll och frågade om jag ville hänka, SJÄLVKLART liksom! :D Man måste ju hålla sig i form innan allt nyårsfirande, totally agree..! :) Så imorrn blir det upp och hoppa..!

Frysit på bra ordentligt nu på vägarna, var nämligen ute en sväng och promenerade med mami y papi och snacka om att det var glashalt på vägarna, bara TUR att man klarade sig från att halka och bryta benet lagom före nyårsfesten, puuuh, att man inte råkade ut för en sådan olycka..BRA start på det nya året det hade vart, gipsad på kryckor? Nää hallelujah att man blev skonad från nått sådant..

Minns när man var 12? kanske det var, då bröt man klantigt nog benet den 1 Januari 2003 FÖRSTA  dagen på det nya året och dagen INNAN man skulle på hoppkurs i stallet, ni kan ju gissa hur mkt jag grät, när jag hoppade på kryckor varje dag i över en månad? Dessutom skulle jag olyckligtvis krascha in i julgranen med gips och hela paketet...Ni kanske undrar hur jag bröt benet? JOMEN jag åkte bara ned för ett döbrant berg som ligger utanför mitt hus, fan smart ass.. ;) ALDRIG igen, får rysningar så fort jag går förbi det berget, minns hur det small till i benet, FY asså..

Nog om sånt tråk..
Ikväll var vi lata, vi orkade inte göra mat, utan det fick bli beställning från pizzeria instead..GOTT det med, men alla blev besvikna när inte jag tog någon pizza (vilket my hole family did) jag valde nämligen att vara nyttig och tog en köttbullesallad med vitlöksdressing, låter inte som så mkt till världen, men den var GOD som få! ;D    
Kollat på filmen "Ogifta par - en film som skiljer sig", haha den är rolig den, men man får lite panik i slutet när tomten är full, välter granen, eldar upp sina egna kängor, sätter sig på pepparkakshuset, ååå herregud, massa trams, men aja, svenska film när det är som bäst.. :)

Nu mina vänner måste jag sussa, om jag imorrn ska hinna till bussa.. (Poet jag vet! ;) not..)

GO'NATT

Right, vi (jag och mamma) har ju också gjort en GRYMT smarrig smörgåstårta tills imorrn, ojaa, rena höjdar succen, vänta tills imorrn då ska ni få se ett fota of da mästerverk! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0