Inga tårar

Klockan är 23.45, ingen speciell kväll, only a mysig hemmakväll, inte illa det heller :)
Blev inte "Hajar som Hajar" istället kollade man på när Håkan Hellström och Taube sjöng visor, mkt fint där! ;) Sen blev det en nagelbitande kriminaldeckare med pappsen, kommisarie Lynley tror jag den hette, ;P inte någon vidare succe, men den dög, de flesta deckare brukar vara "förutsagtbara", om det e nån deckare jag gillar så'ere Beck, jag menar Peter Haber och Micke, säger inte det allt? ;P Jodå.

Och nyttig försökte man vara på en Lördag å allt, med te och äpple, dröjde dock inte länge innan jag hade slängt händerna över julens sista knäck, man kan ju inte låta de ligga och ruttna bort liksom, nån måste äta upp det, så pappa och jag gav järnet på att få fatet rensat, lyckades gjorde vi dock inte, blev fem stycken för min del, sen ville min mage inte ha mer sötsaker.. :O

Nu innan jag går och lägger mig ska det bli läsa av med lite skvaller, Love it! ;D

266744-846

Sen innan man finally hoppar i sängen för att sussa, blir det väl provning av lite olika kläder samt lite dans och mimning framför spegeln till NRJ:s nonstop musik, eller varför inte MTV:s partymode? Få'se vad som händer och fötter. (Älskar det ordspråket, SÅ klyschigt :P)

Go'natt på er, sov sött och dröm fina drömmar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0