"Lilla Julafton" one more day to go..

HEJ! :D Snart JUL hurrni! Bra en ynka dag kvar, mysigt..!
Men jag tycker alltid att den 23 nästan går slowmotion, vet inte om jag är ensam om det? Men jag älskar uppesittarkvällar, alla är vakna liksom, mycket trevligare!

Orkar inte skriva så mkt, för hela min kropp är totalt mörbultat efter dagens stalltjänst som jag hade tillsammans med Emma. Det gick väl bra, förutom EN sak.. :O Vi råkade placera en häst i fel hage, JAHA men då förstod vi varför alla andra hästar hackade på den.. :O Vi skämdes lite, men ingen skada skett! :P
Slit och släå hela dagen, men självklart har även detta jobba sina ljusglimtar, bara att snacka med Emma och umgåss med alla söta pållar gör det ju mkt lättare att klara av den 11 och en halvtimme långa arbetspasset, sjukt långt I know, men man får iaf en liten summa pengar att köpa lördagsgodis för, hehe skoja lite, men det kunde vart LITE mer betalt.. :P Innan jag åkte hem vid 18, tog jag även hand om min lilla "kärleksgosse" Love.. =)

Hann bara vara hemma i ca två timmaroch mumsa i mig en smarrig gryta som mi mama had tillagat, sedan bar det iväg till stallet en sista gång för att kolla till alla hästar, fodra hö, samt ge vatten. Min snälla pappa som numera är van att tömma höpåsar hjälpte till :P Loves "mamma" var även där och gav mig en julklapp och pengar för stalltjänsten som vi tog över av henne.. =) Pappa blev nog lite smågalen på mig när jag, nojig som jag är, sprang fram och tillbaka och kände på varenda dörr om de var låst, ett tiotal gånger ungefär.. :P but I want to be on the säkra sidan.. =)

Nu har vi klätt våran gran, fixat lite med maten och jag har faktiskt gjort choklad-musli-godisar, ska vi se hur mitt påhittade resept smakar..  :P Lovar att det bergis bara är bror som kommer å tycka om den, han äter ALLT som är sött..hopplöst fall..
Men nu ska jag gå ner och vara lite social med min söta familj.. =)

Tacka och hej för idag, dröm sött...
GOD JUL i förskott!
  

Bilder kommer, men jag vet inte vad som hänt med min blogg.. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0