Lite fynd här hemma

Jag har precis rotat igenom mitt rum lite smått sädär, hittade en massa roliga saker från den gamla tiden.. :P
Här är några av de roliga fynden:

image789
Åhh den gamla nyckelringen från Kalle Anka..! Heter Lucky number och man kan trycka ned en knapp på ovansidan som gör så man ser vilket som är ens lycko nummer..Vet inte hur många gånger man som liten med sina kompisar lekte med denna manick, hehe, eller när man slog vad om vem som kunde få den högsta siffran, gamla minnen :D

image790
Vet ni vad detta är? Jo en matlåda av världsklass...! :D Skitcool enligt mig, men har man använt den? Svar nej, den har mest stått som prydnad på hyllan, men en vacker dag så maybe.. :P Annars har jag fått den av bror i julklapp för många år sedan..

image791
Haha dagens fynd! :D Inga tvivel! En gammal minidagbok, roligt, dessutom hittade jag gamla kärlekslistor i dem som jag och min gamla bästis skrivit, gryyymt kul att läsa ska ni veta! :D Men vad som stod kan jag INTE AVSLÖJA här på bloggen, top secret! ;P

image792
Åhh leta snäckor på stranden är inte helt fel! ;P Dessa fann jag nedtryckta i en låda liggandes i en halvtrasig plastpåse, men se så fina..:P hehe tror de är ifrån Tunisien.. =) Äkta vara..!

image793
Hittade den här flaskan från resan till Tunisien 2005, som ni kanske ser är det en cocacola flaska.. :D Häftig...

image794
Åhh jag kommer verkligen ihåg när jag hade tvål-samlar-hysteri...Tvålat, tvålar och tvålar var allt jag önskade mig när jag fyllde år, haha störd? Men se idag, har man använt dem, neee.. :O Kanske ska börja... =) Många söta tvålar fanns i korgen..

Ses! och Godnatt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0