Maskin

Go'kväller på er alla!
Nu är jag inte särskilt glad, min bror ska tydligen bjuda hem någon främling, gaah orkar inte.. :S Aja antar att det bara är att hålla masken och se glad ut..errhm, player.. :S

Vart till Arninge och köpt en tröja, vit å fin, samt ett halsband med guldörhängen, kanske passande till nyårsfesten!? :D Mami köpte sig två diadem..bra, då kan man alltid låna.. =) 
Hjälpte till att handla mat på Willys, mkt rogivande..hehe, men ärligt så gillar jag att gå runt och packa varor i vagnen, dessutom blir det lite extra trevligt när de har en "provsmakningsdisk" där de idag bjöd på mackor med ishavsröra, mamma och jag gled förbi disken och plockade diskret på oss lite tilltugg.. =) mums..
Oj jusste får inte glömma en sak, DET FINNS GRÖNA RUSSIN! :O Jag som mobbade Alex för hans teori om att det fanns gröna russin, men damn it det GÖR DET JU! :D sjukt..gnuggade mina ögon ett tjugotals gånger innan jag fattade att det faktiskt var GRÖNA RUSSIN! obegripligt, men nu vet man det då..

266744-32
Bildbevis: Gröna russin..

Nu ska jag bädda rent min säng, ikväll blir det faktiskt godis för första gången på länge :D Ska bli GOTT! ska fetta upp mig med lite Marabou mjölchoklad ni vet sånna där runda? Ahh ni fattar, snacka om att jag kommer njuuta!

Puss på er alla och ha en bra Fredag!

266744-35
Kunde inte låta bli att lägga ut en bild på detta fina vattenfall, ligger mellan Argentina och Brasilien..
Vill jag åka dit? Ojaa vad annars?! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0