No one

Goodmorning..inte mkt sova idag inte, Cameron var uppe i ottan and yes the same to me then.. :D
Har PRECIS tryckt i mig lite frulle, samtidigt som jag busat med Cameron som satt bredvid och sörplade oboy, måste erkänna att jag blev lite suktat av hans oboy-drink men näää inget för mig in these days.. =) 

Drömde helsjuka grejer alltså, MÅSTE bero på att jag låg och kolla på scrubs in till midnatt, jag menar där händer ju lite knas allt, haha..låg där halvdöd i sängen och garvade för mig själv, datan fick man ju aldrig, det var bara att GE UPP, min bror (den playern!) satt där...aaa...vet inte hur länge, han är inte pigg idag iaf! :P

Nu händer en massa grejer down there, kan höra pappa: "Wiiiiiiiiiiieeee!!" något bus som jag inte får missa? Ska gå ned och checka läget...
Senare idag blir det bil till Solna där mamma och jag ska lämna Cameron till bror, sen även Friskis med Emma! :D om hon mår bättre dvs, men det får vi hoppas! =)

August serien var väl ganska bra igår btw..mamma höll nog inte med fullt ut, hon satt och halvsov i soffan, men vi lyckades hålla oss vakna genom te, glögg, apelsiner och tortilla chips..!
Och EN sak till, min katt är dum för han äter upp brödsmulorna som jag kastar ut på tomten till småfåglarna.. :O som om det lider någon nöd på honom? NOT!

Men nu går jag..

Tjingeling

266744-39
Bara en fin bild på en blomma..

Kommentarer
Postat av: Röda Faran

Börjat tittat på Scrubs eller? :D! Best show ever!:D

2007-12-27 @ 14:57:26
Postat av: Anabanana :D

Jomen faktiskt!:D Really good show actually, yeah.. :D Haha rolig, typiskt din humor..!

2007-12-27 @ 18:01:50
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0