Skrattfnatt

Idag har jag vart jätteglad, vet inte riktigt varför, men det känns som om jag har gått runt och skrattat hela dagen i skolan idag.. :P Först fick man veta betyget på ett par arbeten man gjort i etologi fördjupning, MVG på båda, jag jubla medan alla andra kallade mig för "jävla pluggis" men jag var glad endå!! :D

Sen har man haft ett antal skrattanfall med Anneli och Alex också, grymt kul, min mage var inte beredd på sån slags träning idag...
Det vi skratta år var bl.a: När jag läste "frågespalten" i tidningen Chili och råkade tappa mitt tuggummi mitt på en bild av en tecknad naken snubbe..Sen skrattade vi åt en bild i tidningen där det var olika exempel på killkläder:

Alex: Meehh ingen av de här kläderna va snygga ju..?
Jag: Hmm jo den var väldigt fin.. (pekade på tröjan men mitt finger kom lite väl långt ned, ni vet kanske vart jag syftar på)..

Sen var skrattat igång.. xD
Får självklart inte glömma Alex och mina planer på att skicka in klagamål på godiset till företaget Malbou, man skickar in ett  tiotal helt uppätna godispåsar och klagar på att godiset var äckligt, vaddå äckligt liksom? När man har ätit upp hela innehållet.. ;P Pengar tillbaka lär man ju få iaf, det stod ju på påsen, snacka om lättförtjänta pengar.:P Va kul vi hade..
Thomas is also back on track, vi har börjar lite med hajar nu, jag blev jätteglad! :D Love sharks, så facsinerade djur! Men han kan ju aldrig låta bli att berätta om alla sina upplevelser med citronhajarna på bahamas och allt om innevånarnas knarkbekymmer.. ;P samt sina äventyr ute till havs med sjunkande båtar och grejer.. :P

image807
Läääskig... :O

Sen har man fått veta lite om Skånes djurpark idag också, där man ska tillbringa 5 veckor i vår, A-klassen hade nämligen redovisning om sina APU-platser, men det lät inte lovande när hon som vart i Skåne berättade att hon typ blivit bortglömd och grejer, thank god att man har Sofia med sig, scary to be alone..
Anneli och jag försökte också lära oss lite skånska, men tydligen sög man på det, för varje gång jag öppnade munnen och började rulla på R:en brast hon i gapskratt: "Haha Anna du är SÄMST på skånska!"

Lite serious talk har det vart i dag med mentorerna också, men bra var det..Klassen behöver nog det..
Ikväll har det vart final i bonde söker fru OCH Topmodel, mkt nöjd med resultaten och YES att Hawa vann topmodel, Margarita är ju också duktig men jag höll på Hawa anyway..! :D

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara fixa lite småsaker först..
Jusste måste nämna mammas och brors SKRATTANFALL vid maten idag, hahahaha, aldrig vart med om något så hysteriskt, det visste ju knappt var det garva åt, plötsligt lyfter bror upp pappas byxor som ligger på sängen: "Nämen har ni fått ett nytt överkast!" ok att de är stora, men lite VÄL överdrivet maybe..

image808
Och jag glömde bort Alex namnsdag också, FY skäms..GRATTIS!
Ska nog ha denna dag som min officiella "skrattdag".. xD
Och jusste imorgon blir det Lucia och temadag i skolan: Harmoni med lite yoga och massage, TREVLIGT! :D

Puss på er alla!

Kommentarer
Postat av: Karl XI

I dont want to set the world on fire. I just want to start the flame in your heart...

2007-12-14 @ 17:49:59
Postat av: Anabanana :D

OK, då vet jag.. ;P

2007-12-15 @ 23:58:47
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0