Something is missing in my heart

Hej! :D
Jag blev så lessen igår när mitt inlägg försvann, har inte hunnit smälta det än.. :( Men mitt internet är strulat de senaste dagrna, så det är nog därför, hoppas det är bra nu iaf, hittills har det vart nemas problemas.. =) Soo I'm happy..

Har precis ätit lunch, svampsoppa och en baugett med mozzarella, soltorkat tomat och basillika, inget går upp mot en sådan smaskig lunch.. =)
Mamma chockade mig när hon sa att vi skulle GRILLA ikväll, haha vaddå? Stå på altanen två veckor innan jul och grilla kött? det låter inte riktigt klokt, men hon var tydligen helt seriös, hoppas verkligen att jag har misstolkat henne, för annars kommer grannarna titta ut genom fönstrena och fnissa åt våran galanskap.. :O:P men sånt galet kan vara kul det med..! =)
Måste också tillägga att jag för var dag som går blir mer och mer förtjust i chokladen i chokladkalandern, mums, trots att vissa påstår att chokladen smakar kartong.. :O Men det är JUL liksom! Dock så är jag alltid så smart att jag äter chokladbiten EFTER jag borstat tänderna, hur frätande är inte det på tänderna på en skala 1-10.. :P tandtrollen frodas, om man nu tror på sånna varelser..

Idag blir det stallet, om 1 timme om jag ska vara exakt, ta hand om Love och sedan är det ju LUCIATABLÅ där idag, ska gå med Emma :D ska bli kul att för en gångs skulle titta än att vara med själv.. =) Och jag måste shoppa någon dag också, har blivit värsta shoppingsugen på senare dar..

See yaa :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0