sötaste

Hej! :D Jag bara ÄLSKAR onsdagar, för ni vet, det är då det är lill-lördag och partyy at my house..! :D Pepsi och nått gott till TV.en är det som gäller, alltid! :D Bästa dagen på hela arbetsveckan, förutom Fredag of course.. =)

Om jag ska ta och berätta om min hemska morgon..
Eller det är förresten inte så mycket att berätta för jag sov hela tiden kändes det som..Zzz inte vart så trött på länge...Fick en order av päronen att absolut INTE släppa ut katterna pga. att det skulle komma ett par och fixa våra fönster som jag sagt tidigare och då skulle mina små katter försvinna uti skogs och aldrig komma tillbaka om de fick syn på ett par muskelknuttar till fönster-uppsättare, så inne fick de vara..Men var det lugn och ro? Åhh nej, de sprang som tokar runt mina fötter, kraffsade desperat på dörren så det ekade i hela huset, hoppade efter min macka samt försökte ha ned "torka-av-tassarna-handduken" som hängde så fint innanför altandörren..
Slutade med att jag låste in mig själv på toaletten för att få lite space för mig själv..

På bussen var det idag helt öde, undrade vart alla var egentligen, inte för att jag saknade dem men.. :P Kanske hade de också crazy cats hemma hos sig? Var TRÖTT som en sengångare och verkligen kände hur huvudet bara blev tyngre och tyngre, måste sett skumt ut, för under de ögonblick jag var någorlunda vaken kände jag en blick i ögonvrån från en gammal gubbe som satt och glodde: "Tsss dagens ungdomar" tänkte han säkert.. :P
På tåget blev det inte bättre, hittade en plats som tur var, för mina ben hade inte ork att stå upp och vingla runt i alla häftiga svängar..Kom två engelskpratande personer som såg lite miffo ut och satte sig mittemot mig, vet inte vad de ville mig, men de satt och tittade som om jag vore någon utomjording från Merkurius eller nått...lättnad när de gick av så man fick sova lite för sig själv... =)

image783
Känner igen mig, trötthet...

Idag har man inte haft så speciellt roande ämnen, Projekt och företagande med den nya läraren som enligt min mening är lite läskig med sina rrrrrullande R, sen har man haft elevstöd där man mest satt och funderade över vad man skulle göra, samt bryta sig in på Fredriks PA.
Lunchen åts idag på Culinar, for the very first time.. =) Lite skoj, åt med Fredrik, Sofia, Mona och Jenny.
Jenny och jag blev lite besvikna yaa maybee know why? Var en kille bakom mig i kön som fick smeknamnet "Terminator" riktigt läskig..mattanterna va de otrevligaste jag träffat, de bara haffsade på lite mat på tallriken och mungiporna rörde sig inte EN millimeter på deras åtstramade läppar.. :S Skrattade lite tyst för mig själv åt en kille som såg ut att frysa, först en fet polotröja, sen en skjorta, sen en randig tjocktröja och över den en väst som såg ut att komma från mormors garderob som var helt ILLröd.. xD man ska inte vara taskig, men det såg bara väldigt erhmm vad ska man säga..udda ut?

NK men Jean efter den goda pyttipanna a la rislunchen.. =) Jobbade faktiskt på ganska seriöst trots att min hjärna var lite halvapatisk.. :P De två sista timmarna hade man estetisk verksamhet, själv satt man mest och klagade på att man inte kom på någon skulptur att göra i gips..måste sänka kraven på mig själv för det här funkar inte..:P Till slut började jag iaf karva lite i gipset och fick fram någon form av krater.. :O Vår lärare hade ingen kommentar..Pinsamt nog var jag helt borta när någon pratade inför klassen så jag babblade på högt om sniglar och sköldpaddor, oooj hon blev inte glad.. :O pinsamt..
Satt kvar sist med Sofia och Alex..Sofia och jag var ett moraliskt stöd till Alex som var i full färd att måla alla sina 14 muggar som han fixat till sig..till stora tjocka släkten..or what?
Sen blev man ner jagad till skåpen av Sofia som hotade mig att äta lite av den övermogna snuskiga bananen hon plockat på sig vid receptionen.. :O Jenny var dock den som blev utsatt med hennes "juckande" :O

Åkte hemåt, var tvungen att byta tåg vid T-centralen, där lämnade även Sofia, Jenny och Fredrik mig för det skulle köpa munkar och lösnaglar, härlig kombination! xP men snälla som de är vinkade de av mig när jag steg på Mörby tåget... =)
När jag stod där inne bland allt stressigt folk vinkade jag farväl till mina kära vänner, Sofia sträckte även in handen en bit innan dörrarna skulle stängas, då helt plötsligt hör jag en butter tyst röst från ena hörnet av vagnen: "Vääääldigt omoget" Vaddå för att man är glad? Blängde på den sura mannen som stod med armarna i kors med sin senapsgula fula jacka, att folk måste vara så otrevliga, måste man kommentera ALLT? Blev sur och gick till andra änden av vagnen där det var lite mer space.. =)

Åkte hem till Anna efter skolan, Emma kom också, trevligt trevligt I know.. =)
Emma fick hjälp med matten av Anna som är som värsta proffsläraren, nu skulle Emma grillas! :P
Jag satt alldeles häpen av hennes kunskap (Annas alltså) hehe..är alla som gå NV så smarta? Then I get impressed..:O Hade lite tilltugg i form av morötter och paprika som hennes bror och pappa skärt upp så FINT! :D Ohhh herregud var jag åt morötter! Imorgon när jag vaknar är jag väl helt orange i fejset.. :O:P  Dessutom blev jag tydligen helt orange i mungipan, fast mina "snälla" kompisar sa inget..haha xD
"Ni kommer ha träningsvärk i mungiporna när ni kommer hem från Grekland!" det stämmer Annas pappa, hell yääh att vi kommer så mycket som vi flabbar.. :P
Sen blev det middag, Annas pappas specialitet: Jannes korvgryta a la home made potatismos..
Men jag var oartig nog att tacka nej, vill äta min favvo måltid hemma =) men jag blev lite publik när det andra mummsade på..fast efterätten kunde jag inte tacka nej till nämligen marängswish, fast Emmas fattade inte vinken med att ha grädde till, HALLÅ huvudingrediensen juue! tsss.. ;P
Trevlig kväll med brudarna..! :D

image781 image782
GOTT..!                                                      Anna och Emma..!

Ikväll har jag inte gjort mkt, just nu håller mina ögon på att gå under, svider som satan...av trötthet of course..:O
Ska nog gå och lägga mig, imorgon slutar jag 13.40, ÅHH VA NICE! :D

Puss på er sötaste..

Kommentarer
Postat av: Miljadären

Håller med: Väldigt omoget. Men vad vet jag, jag åker inte tåg längre utan jag glider på min 200k cykel! :D

2007-12-05 @ 23:56:04
Postat av: Anabanana :D

Haha och du ska säga omoget till oss? xD Joo men det är bra! Åhh the guy with the hot bike, oh yeah I remember.. :P

2007-12-06 @ 09:28:29
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0