200 Apor

Den här helsjuka berättelsen hittade jag på en sida på internet..haha asså jag höll allvarligt talat på att garva ihjäl mig när jag läste den xD Den är ju INTE sann, bara en historia. Den kändes först lite vulgär att ha med här och jag som går på djurgymnasiet och allt... :P men jag var tvungen att ha med den på min blogg, för den är ju såå rolig trots allt om man inte tar den på så stort allvar  =) så här kommer den:

 

"Jag gillar apor.


Den lokala djuraffären sålde ut dem för femtio öre stycket. Jag tyckte detta var lite konstigt eftersom de brukar kosta ett par tusen var, men jag bestämde mig för att inte fundera mer på det. Jag beställde 200. Jag gillar apor.


Jag tog med mig mina 200 apor hem. Jag har en stor bil. Jag lät en utav dem köra. Han hette Sigmund. Han var inte alltför smart. Faktum var, att ingen utav dem var det. De slog hela tiden på sina kulor. Jag skrattade. Då slog de på mina kulor. Jag slutade skratta.


Jag vallade in dem i mitt rum. De vande sig inte så bra med sin nya omgivning. De skrek högt, hoppade omkring på möblerna och började sedan skrikande springa in i väggen. Även om det var underhållande i början förlorade det sin glans då de hållit på med det i tre timmar.


Dagen därpå förstod jag varför varit så billiga. De dog. Allihop. Av inget speciellt skäl. De bara föll ned, lagom döda. Ungefär som när du köper en billig guldfisk som dör fem timmar senare. Fan ta billiga apor.


Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hade 200 apor som låg överallt i mitt rum, apor på sängen, apor på byrån och apor som hängde från bokhyllan. Det såg ut som om jag hade 200 skinnfällar.


Jag låtsades att jag hade en stor mängd uppstoppade djur. Det funkade bra tills de efter några veckor började lukta lite illa.


Jag försökte spola ned en i toaletten. Det funkade inte. Den fastnade. Nu hade jag en våt och 199 torra döda apor.


Jag behövde använda badrummet, men det fanns en apa i toaletten. Jag ville inte ringa rörmokaren. Jag skämdes.


Jag försökte sakta ned förruttnelsen genom att frysa in dem. Jag åt upp all mat som jag hade i frysen så att den inte skulle bli dålig. Oturligt nog fanns det bara plats för två apor åt gången i frysen, så jag var tvungen att byta dem var trettionde sekund.


Sedan försökte jag bränna dem. Föga visste jag att min säng var eldfarlig. Jag var tvungen att släcka sängelden innan jag kunde börja bränna aporna.


Nu hade jag en våt apa i min toalett, två nedfrysta apor i min frysbox samt 197 förkolnade apor i mitt rum. Lukten förbättrades inte.


Jag började känna mig uppretad över min oförmåga att bli av med aporna, eller att använda mitt badrum. Jag hivade ut några genom fönstret. Genast kände jag mig bättre.


Jag försökte slänga några i soptunnan, men sophämtaren meddelade att staden inte tog hand om döda, förkolnade primater. Jag sa att jag hade en våt. Han sa att han inte kunde ta den heller. Jag brydde mig inte om att fråga om de två nedfrysta.


Till slut kom jag fram till en lösning. Jag gav bort mina apor som julklappar. Mina vänner visste inte riktigt vad de skulle säga. De sa alla att de tyckte om dem, men jag kunde se att de ljög. Så jag slog dem på kulorna."


Jaha va tyckte ni om den? xD
Tro inte att jag är värsta aphataren nu, tvärtom! I Love Monkeys! Men som sagt jag var vara tvungen...

Ha det bäst!

image103
"Fina små apor är vi allihopa, allihopa!"

Kommentarer
Postat av: Erika ! :D

HAHAA xD sjuk berättelse men fett kul :D å nej vi tror dej anabanana! så du kan va lugn ^^

2007-07-04 @ 10:47:09
URL: http://eckis.blogg.se
Postat av: AnaBanana :D

puhh...tur att du tyckte den var rolig, fick lite ångest igår efter jag publicerat den :P HAHA xD men jag tycker också att den är sjukt kul!

2007-07-04 @ 10:53:02
Postat av: Erika ! :D

Äsch den ångesten..ta den och låt den flyga iväg med vinden, vi fattar humorn :D

2007-07-04 @ 15:14:30
URL: http://eckis.blogg.se
Postat av: jessica

HAHAHAHA! läste den här nu. Anna fy fan vad skön!
Apor för evigt liksom!
De slog hela tiden på sina kulor. Jag skrattade. Då slog de på mina kulor. Jag slutade skratta.
Oh my! å det där med en apa i toaletten och 'vågade inte fråga om dom nedfrysta' får en ju att garva högt

2007-07-11 @ 15:25:58
Postat av: AnaBanana :D

HAHA xD Yeah Monkeys For Life! :D asså jag garvade också jättehögt första gången jag läste den, den är helt sjukt roligt, aaa finns inte ord för denna berättelse! :D GRYM är den!

2007-07-12 @ 11:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0