Så onödigt....

Varje dag läser man och ser en massa elände som händer här i Sverige och ute i världen..
Våldtäkter, mord, misshandel, djurplågeri, krig...Ja, listan kan göras lång...
Varför? vad är det som driver människor att gå så långt? Finns det något stopp för det som händer, eller är det händelser som kommer pågå i all framtid?

Vad Världen skulle bli lättare att leva i om allt detta onda någonsin kunde försvinna, vad är det för mening att göra onda handlingar? Det hjälper inte..snarare förvärrar..
Man vill inte behöva känna rädsla när man går hem på kvällarna, ständigt den där kalla kåren längst ryggen och tankarna som far runt i huvudet. Och de som utsatts för något våldsbrott? Hur känner de sig? deras liv blir ALDRIG som förr, märkta för livet...vilken börda att leva med, kan inte sätta mig in hur jobbigt det måste vara för dem...

Vill också nämna djurplågeri, som jag idag inte tycker uppmärksammas så mycket som det borde, man hör mycket om människornas problem, men djurens då? Försvarslösa djur som far illa...varför? Varför göra illa ett djur som INTE kan försvara sig, tycker det är rent utsagt förjävligt!

Skriver detta för jag är så trött på ur världen ser ut idag, måste det vara så här för alla framtid!? I sånna fall vill inte jag vara den delen av framtiden... Vem skulle inte tacka ja till en värld av fred?

image210
Peace



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0