Dammbygge & Bärfisar

Yo!
Idag mår alla mkt bättre, som tur är! :D Inatt drömde jag jättemycket, helt sjukt, men det var en bra dröm så det gör inget för min del..! ;) men jag tänker inte avslöja nått för er, om ni tror det! Hehe förblir min lilla hemlighet :P Men nog om mina drömmar.... let's talk about something else! =)

Idag har jag hjälpt till med att bygga vår lilla damm som vi har gjort på tomten, den blir mkt fiin! som jag å pappsing säger: "Ernst, släng dig i väggen!" (Ernst från sommartorpet om ni vet vem de är) :P vi ägde verkligen på "Damm-arkitektur"!

         <--- Päronen helt slut efter dammbygget, tar siesta!

Den är ju långt ifrån färdig, men det går framåt! :D Keep going!
Nu när det är så härligt väder har jag även passat på att schteka lite extra i solen, men fan det blev ju lite för varmt ibland, när jag reste mig upp svartnade det nästan för ögonon, vätskebrist? :O såå jag fick iallafall en bra förklaring till varför jag var inomhus :P bus... "To hot out there"...

Men nu ska jag sätta mp3:n i öronen, gå ner å ta en bulle och läsa det nya numret av HäntExtra, måste ju veta vad som hänt ute i kändisvärlden :P haha snacka om att inte ha ett eget liv, bra där annsing! :P

Peace to all of you out there! <3
Pusshej Annsing, även kallad AnaBanana (välj själva!) :D


Kommentarer
Postat av: Monis

ååh, ska ni oxå göra en damm :D eran blir någ finast av alla där ni bor!
mohahaha! :D
pussen <3

2007-06-26 @ 23:20:15
URL: http://ex0tiiiic.blogg.se
Postat av: AnaBanana :D

Haha jaa man måste ju följa trenden :P annars blir man ju helt utmobbad bland grannarna :P haha jepp vi satsar på att göra den snyggaste! xD hehe..
Pussheeej

2007-06-26 @ 23:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0