Hoppla Pålle Hoppla!

Så har man precis kommit hem från stallet...Mmm sitter här och luktar lite shiet trevligt..! :P
Har fått den där himla "Charlotte-Perelli-dialekten" på hjärnan sen igår, gaaash inte bra, när någon frågar mig något tex: Anna, vi åker och fikar med pappas jobbarkompis nu! svarar jag som henne: Jahaaaaa va kuuuul!
Måste avbehandlas, snabbt som sjutton, har till och med fått hela min familj beroende de går runt och säger tha same shieet...Så tokig det kan bli... :P

ÅKte till stallet medan all the other in my family var borta, mamma och pappa var och fikade hos Per och bror min var och jobbade som "lekfarbror" hehe poor guy..
Så när jag satt där i min ensamhet beslutade jag mig för att cykla upp till stallet. Klädde på mig värsta eskimå dressen för att klara kylan, SÅ freaking cold i Åkersberga! Brrr...Så med vantarna, halsduken och mössan på cyklade jag iväg i full fart! Märkte dock när jag kommit halvvägs att min bromsar på cykeln inte var i något vidare skick, vid sista övergångsstället höll jag nämligen på att bli överkörd av bussen eftersom bromsarna tagit strejk och mina fötter knappt nådde ned till marken pga av den höga sadeln.. :O Men med hjälp av mina smidiga tåspetsar lyckades jag få stopp på cykel eländet... :D Dock så är det inte så mkt kvar av mina skor nu men.. :P hehe jodå..

I stallet var det lungt, skönt! :D Love var redan intagen från hagen och han stod där i boxen och såg ut att ha anmält trist, men när jag gjorde my special vissel ljud lyft han på huvudet och spetsade öronen åt mitt håll..What a sötnöt! :D
Red ut en sväng på honom, längesedan, var så mysigt! :D Sjävklart ska man stöta på en massa hinder när man är ute och rider, Love den fegisen hoppade till för lite allt möjligt, allt från en cyklist till en upplöjd åker, men när vi red förbi brukhundsklubben så var det inga problem TROTS att de hade byggt fram en massa agilyty hinder och sprang runt och övade medan hundarna skällde som tokar när deras mattar letade runt i fickan efter godis, Love är en knäppis... :P Dessutom var det en hund som hade värsta skräckinjagande skallet, lät som man skulle bli attackerad av en dussintal fiksmåsar.. :P
Red förbi Loves gamla sommarstall: Smedby, märktes verkligen at han visste vart han var! Han försökte med alla knep att svänga in där, men jag avsytrde honom och sa: Men lilla Love du bor ju inte här längre..  
Mötte även Jessi som var på väga att rida någon unghäst.. :D Och flashbacks fick man när man red förbi sin gamla skola, haha oja, fattar inte hur jag kunnat gå in den där betonghistorien, men vännerna var ju de som betydde mest, så skolan brydde man sig inte om. Den såg hemsk ut, någon hade plastat in den pga av sanering av mögel, såg ut som en rymdvarelse station...E.T phoooone hooome!!!
Innan jag åter cyklade hem mockade jag rent i Loves box, skötte om honom och pussade en massa på hans söta lilla lena mule! :D goseligos..

Sen cyklade jag åter hem igen, denna gång var det som tur inte så mkt nedförsbackar så jag märkte knappt av bromsarna, istället var det dock en MASSA uppförsbackar, gash blev andfådd och lät som en storknande greyhound efter ett kapplöpningsrunda...JOBBIGT! :O Den endå gången det gick nedför var när jag cyklade över det som alla kallar mitt "majsfält" då höll jag på att flyga med huvudet före ned i gyttjan, det hade ju vart ett perfekt avslut, jo jag tackar :P (inte)

Och vad var det första jag hörde när jag kom innanför dörren? Ni kan ju gissa!?
Jo PAUL POTTS OPERA!! :O Vem satt vid datorn och lyssnade? JO PAPPA! xD Haha nu börjar det här bli LITE överdrivet. Mamma satt nere och läste en bok, vi tittadepå varandra och suckade uppgivet... :P
haha...

Men nu ska jag inte fördriva eran dyrbara tid längre! :P
Puss och kram å så vidare! ;)

image613
"Vi e på väg, vi ska gå tillsammans du och jag!"
image614
Haha het bild...han va lite sugen på gräs så jag bjussa på det!
image615
Love har fått syn på något därborta!?
image616
Wonderbar natur
image617
En skylt mitt i skogen..
image618
Min gamla skola...inte för man ser det så bra men...

Och usch vad jag är en värdelös människa ibland...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0