Godmorgon, vakna än?

Jag är, vet inte varför, men jag kan verkligen inte ta värsta sovmorgonen även fast det är helg.
Jag menar, det är ju meningen att man SKA sova ut på helgerna, men jag ställer klockan på sådär 8.00 och masar mig upp..är det bara jag som är en sådan morgonmänniska? Eller det kanske helt enkelt beror på att jag har så mkt för mig på helgerna som jag bara MÅSTE hinna med, stallet, Friskis, vännerna, plugg...det är därför jag kan känna att jag längtar utomlands, för där behöver man verkligen inte tänka på någonting, bara VA, schteeka på stranden, have some fun och i princip vifta på ett finger när man vill ha mat..sånt kan nog alla människor behöva ibland.. :) Mmmm jag drömmer mig bort..

image442

Är fortfarande jobbigt täppt i näsan, resten av kroppen mår prima men min elaka näsa vill inte vara frisk och kry, irriterande.. ;) Idag ska jag för det mesta PLUGGA..! :O Gaah det orkar man egentligen inte ta itu med på en söndag, men eftersom jag inte har vädret med mig idag kan jag lika gärna vara inne och fixa med allt plugg och diverse saker man har att göra.. :) Sen på eftermiddagen blir det endå en liten promenix till stallet för att pyssla med lilla Love och självklart lite Friskis med Emma today..! :D Till min stora besvikelse var det inte Wallander ikväll..ni vet det är ju min sanna "söndags-drog", men jaja, såg att de istället visade Flightplan och det är iofs en film jag länge velat se, risken är dock att jag kommer vägra sätta mig på flygplanet till Rhodos i sommar, but hell I will take that risk! :P Nu bli're plugg, så See yaa! :)

Simma lungt! :)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Godmorgon! Tack, gillar också citatet - kanske just eftersom det stämmer in lite fööör bra på mig också:P Ha en riktigt bra dag!:)( skulle vara härligt att få ligga på den stranden och steka sig i dag! )

2008-04-06 @ 10:19:05
URL: http://linzo.blogg.se/?c=1207469769

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0