Godnatt på er...

Sitter här i vårat kylskåp till hus..
Här uppe på övervåningen är det dock relativt varmt, för här har vi en värmefläkt, men där nere, herregud där är det ice cold, runt 15 grader! :O Spar på energi gör vi iaf, nu nä inga element fungerar efter byggarnas lilla förstörelse av någon propp.. :S Har eldat i brasan hela kvällen lång, mys iofs.. :D Fast nu hörde jag papi: Jag tror jag fixat det nu! Kollade igenom propp skåpet därute! Hope so.. :) Har precis kollat klart på filmen "one hour photo" med Robin Williams, den är lite psycho men ganska bra, förutom att jag kan allt utantill efter att man sätt den sisådär 3 gånger.. :P men vad ska man göra när det annars bara är crap on the TV? Hade lilla Majsing som sällskap iaf, skulle följt med på bio ikväll med några pysar från klassen, men jag hade varken råd eller tid, lite trist, taco evening at my place någon dag istället! ;) Men IKVÄLL blev det inte taco, utan sambal oelec kryddade biffar med pasta som var "ihop-geggat" med en avocadosås med honung och gräslök, min bror favvo! :D Åhh bror och jag hade SÅ kul idag, så fort jag kom innanför dörren sken han upp som en sol och vi skämtade på om vårat "kylskåp" till hus och jag fick hans grymt schnygga Fred Perry tröja: Du kan få den syrran, jag vill endå inte ha den mera..gullunge, han är bara BÄST ibland! :)

266744-388
Brasor är bra ibland..!

Var ute och gick en sväng på kvällskvisten, skönt, fast visst var det lite kallt, men jag kämpade på i ett snabbt tempo för att få upp värmen litegranna.. :P Sen lyssnade jag på samma låt i 30 minuter, bra variation man gör..höhö.. ;D Har nyss sagt godnatt till Emmsing på telefon, härligt att höra från den tjejen, vi snackade också lite om träningsvärk, jobbiga polacker, APU:en m.m. ;) Sen snackade jag även en snabbis med Fredrik, haha måste bara berätta om en sak, jo innan hade jag skrivit ett meddelande till honom från min brorsas mobil efter min sms-funktion är lite freaky, funkar typ inte.. :P då trodde han att det var mitt nya nummer eller nått, så han ringde upp min brorsas mobil och han svarar ju inte of course.. :P Istället lämnar Fredrik då ett meddelande som inledds med följande ord: B-b-b-b-b-biiaaaatch....

Erik kommer in i mitt rum och bara: Anna jag tror din kompis ringde till min mobil?
Jag: Haha va är du seriös?
Bror: Jaa, men asså jag vet inte vem det är, jag blir fan rädd, låter jättesläskigt..
Jag: Va låter det läskigt..
Bror: Ja, det låter som en galen turk..

Haha men i själva verkat var det Fredrik, sa det till honom, han bara garva å det.. :P
Hälsa din brorsa från "turken" !  :D a little bit funny..Men nu mina vänner ska nog jag ta och sova lite, imorgon blir det ingen vila, ska upp klockan 7.30 för att gå till stallet och rida, sen kommer ju även badrums-byggarna hit igen and do their thing.. :)

Godnatt ♥

Kommentarer
Postat av: Erika !

HAHA, skön brorsa där! :)

2008-04-12 @ 11:33:19
URL: http://www.eckis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0