Jaa men hej..

Hejhopp i lingonskogen.
Idag va're skola igen, började dagen med trist engelska där man de som inte gjort klart hörövningen på nationella provet skulle göra det, var meningen att jag skulle vra med Elli och Erika, men eftersom de är så himla proffsiga på engelska så beslutade jag mig för att skippa det, haha, Ebbe blev ledsen, but I hope it went good for da girls! :D Sen var jag hos kuratorn för att prata lite, jobbigt, usch, men skönt att få ut sig lite känslor.. :) hon var en snäll tant som sa:  gumman, efter varje mening.. :P Matte, jag, Malin och Erika stod utanför och pratade halva lektionen men.. :P nejdå but we had some serious talk.. ;) Sen skrämde jag och Sandra H upp varandra också.. :P Gick faktiskt ganska så bra på matten idag och lilla jag vågade faktiskt fråga om hjälp för en gångs skull.. :D så nu är jag lite stolt måste jag medge.. :) (Nu har Rasmus börjat på TV4Film, men jag fortsätter..)

Lunch, ALLA (tror jag) blev besvikna på att det inte var qournfärs idag till lunchen, den nedrans matlistan ljuger fiifan! :S igår hade det tydligen stått pannkakor, men enligt Sandra G fick de vattniga plättar typ.. :P Jag tog endå någon veggryta, ingen succe så jag lämnade maten och frossade i betongbröd, som Alex btw förstörde genom att ösa salt över dem..charmigt.. :S :P De andra ovegeterianerna åt någon smaklös makaronilåda..Kortis mattelektion efter lunch på 40 minuter, inte alls nödvändigt.. ;) SH, där vi utvärderade kursen och kollade på olika film trailers på datan, jag och Fredrik kollade på The eye trailern minst 3 gånger och körde lite "datastols crossing" mkt kul :D Sist men minst hade vi projektarbete,var ju meningen att vi skulle gå till klockan 16.40, men snälla ni på en Fredag? Nej nej, jag och Alex skulle till Cosmonova för att göra vårat projekt där, eller inte... :P OJ vi är olydiga.. VA BRA! Då antecknar ni som galningar då? Ehe...javisst fröken! ;) Sen åkte jag hem.. 

image430
De är riktigt goda..

Köpte mig en Fruktsmoothie och ett tuggummipaket att mumsa på on the way home at da train.. ;) Hejade på Amanda och Jennie gjorde man också + att man hade sällis av gangstaah Emma på bussen hem..sen garvade vi åt min "rädda-tanten-i-nöd" insidens, ruuligt.. :P Tänkte bjuda den stackaren på taco ikväll för hon ska äta fryst pizza, från Willys och allt!? jag menar HALLÅ! :P haha...men nu hade vi tydligen ine tillräckligt med tacobröd här hemma så...another time homie.. :D Ska endå hem till henne senare med Anna och "knarka" lite vindruvor.. :P

Men nu ska jag skriva lite på hemprovet tills på måndag, titta på Rasmus, äta, och gå en promenix..! :D

Puss på'ree ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

haha :P ja du skrämde fan ihäl mig jue! xD haha :P
Lycka till med hemprovet ;)

2008-04-04 @ 18:47:51
URL: http://sandwish.blogg.se
Postat av: Anabanana :D

Haha lustigt att man kan bli så rädd för snälla å söta Sandra alltså men men.. ;P Lycka till du med!

2008-04-04 @ 19:51:33
URL: http://annsing.blogg.se
Postat av: Erika ! :D

Ja, min brotha kanske blir kär i snowboarden, vem vet? ;)
Såg föresten att du kanske skulle sno mina piller, men ledsen lilla Anna, jag skyddar dem som en tjockis gör med sina kakor! Så det går inte, I'm sorry! :(
Och du, du kanske borde börja öva upp dina "äppelpallar-kunskaper" redan nu?Så att du är proffs när sommaren/hösten kommer? ;)

2008-04-04 @ 19:53:04
URL: http://www.eckis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0