Kokosnöt.

Sitter och diggar mitt huvud snurrigt till Kanye West och Estrelle, American Boy! :)
Den är faktiskt väldigt svängig, men nu får man väl som vanligt höra de falska ryktena: TITTA där är hiphop-Anna! Haha måste bli av med den där stämpeln.. ;) Btw så har jag fortfarande men efter Jannessons och min sms konversation igår när AIK torskade mot Elfsborg och bajen jävlarna vann, förlåt mitt språk, men självklart ska man få ett sms av den tönten som lyder:

Vilka leder allsvenskan då? ;) SM GULD SM GULD SM GULD!

Jag var ju självklart tvungen att försvara mig:

You can burn in hell homie! :P It's just tha begining.. ;) Bollen är rund, shit happens..!

Som vanligt ger hon sig inte:

Haha ;) pms idag eller? Jag kommer fira med tomten på sergel i oktober! ;)

image450
HAHA oj var'e stämmer!

Sen fortsatte det med några vulgära oläsbara sms till, haha we likes to "terring" each other.. :P men ibland går hon över gränsen, man blir ju förbannad.. :P Snacka skit om gnaget sådär, det är skandal! :O Jaja true homie lööve.. :D
Ikväll var det Friskis som gällde, även Elin var där för att köra lite hårdträning, gick bra, nothing more to say.. ;) Snälla papi hämtade mig, SÅ SKÖNT att slippa åka kommunalt i de sunkiga bussarna och de rökluktade fjortisarna.. :D Under hela vägen hem satt vi och diskuterade radiokanaler, vi är SÅ grymma att komma på bra samtalsämnen! :D Förrsten så är det riktigt dåligt väder, var till och med så förfärligt att det kom lite snöblandat regn!? FAN jag som trodde våren var här på allvar.. :( mungiporna kan inte göra annat än att åka nedåt.. Och hujedamej va gott det var med nylagad tonfisk lasange när man kom hem! :D Som jag och bror sa första gången vi åt den: Det smakar ju sån här...OPERA PIZZA!! och det gör det verkligen! :D You have to try..

Imorgon är jag ledig från skolan igen! :D Så glad så glad så glad, ska iofs endå försöka plugga en hel del, men självklart blir det tid över till annat också, TV-stirrande, dans framför spegeln, promenixa i skogen och skojiboj, imorrn är det lill lördag också! ;D Då blir det till att ösa i sig lite Pepsi, man måste ju ta tillfället i akt.. :) Nehee ni här kan jag ju inte sitta hela kvällen, ska nog hitta på något annat, men ikväll ska jag nog dega och mysa framför en bra film..

See yaa!
Pussiluss ♥

Kommentarer
Postat av: emma

haha, ja visste att du skulle skriva om vår konversation din aik neerd ;)
btw så stämmer inte bilden alls :P

2008-04-08 @ 21:47:15
Postat av: Anabanana :D

Haha damn jag är genomskådad.. :P Johoråå bilden stämmer till 100% din hammarby tönt.. ;D

2008-04-09 @ 08:36:12
URL: http://annsing.blogg.se
Postat av: Estelle

AAAAAAIIIIIIIIIIKK!

2008-04-09 @ 20:05:51
URL: http://estelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0