Ojsan hoppsan

Tjoo och godmorgon!
Jag skulle egentligen skrivit igår kväll, men min brur var seg med datorn så det slutade med att jag somnade i sängen med kläderna på, great! :P Vaknade upp klockan 1.00 och var tvungen å byta om och borsta tänderna, not fun.. ;) Sov sedan sött.. (nu kikade polacken in som håller på med vårat badrum, det bli fint, han har redan hunnit kakla väggarna)

Igår då, hmmm, jag var typ trött hela dagen, sov "middag" två gånger, höhö, men här är en lite snabbis lista på vad jag lyckades göra under dagen:

- Stallet red lektionen klockan 9.00 på morgonen, lite segt, but heey it's fun! ;D Dressyr på lilla Teddy, gick strålande i slutet!
- Efter lektionen stod jag och snackade med en mockandes Madde, hon ville ha min Fred Perry tröja, men den höll jag hårt om, red ut på yrvädret Love som var alldeles till sig av busighet, han håller på att tillfriskna från sitt halta ben! :)
- Gick hem, mötte Mirre, båda skrattade, gick vidare. ;)
- HEMMA, LUNCH, soppa med macka, tänkte baka egna scones men då skulle väl polacken tro att det var till honom, så jag vågade inte.. ;) Slog på TV:en det var tjorven och skrållan, yiihuu ;D
- Var ute och gick en promenad, numera är mina converse skor inte vita längre.. :P
- Kom hem, blev borttryckt i mitt egna hem, polacken was all over the place, gjorde dessutom huset till ett kylskåp igen, jag hackade tänder och bror tog hem en tjejkompis, jag satt ensam i vardagsrummet och försökte plugga med katterna liggandes över hela mig.. ;)
- Kväll, paj till middag, HELT vegetarisk, stolt!
- Sötpappa hade fixat med keso och fruktsallad till efterätt, yammi!
- Kollade på film, Capricciosa, hemsk.. :(

image457
Dagens lördagsmums..

Sådärjaa! ;D Fast jag måste berätta om bror och när han skulle skriva ett kuvert till en grej, haha han ska gå ekonomi linjen liksom och han vet inte hur man gör med ett kuvert!? HAHA LÄNGE vi skrattade åt det där! xD Jo men som ni alla kanske vet så när man ska skriva adressen på kuverten så gör man ju det längst till höger på kuvertet och sätter frimärket över texten, right? Men min bror:

Bror: Ehh, men ska skriva adressen här i mitten va (pekar på mitten av kuveret)
Pappa: Nej det är klart man inte ska, här ska du skriva (pekar på högersidan)
Jag: HAHA visste du inte det!?
Bror: Haha nää, jaha!

Går en stund, sen är det dags att sätta på frimärket:

Bror: Men frimärket ska sitta på andra kanten va? det kan ju inte sitta över texten?
Pappa: Hehe jo, men Erik har du aldrig skrivit en adress på ett kuvert förut?
Jag: HAHA och du ska gå ekonomi!? Haha..
Bror: Haha jaha men det visste jag inte, jo du Anna på min ekonomi får vi bara lära oss skicka e-mail på datorn, då håller inte vi på med sånna här gammeldagsa metoder..haha..

Vilken bortförklaring! men det var kul.. :D nu ska jag plugga!

See yaa!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0