Rosa dröm moln

Sitter här och lyssnar på Vernica Maggio's nya låt måndagsbarn, mkt svängig.. ;)
Jag vet att Jannesson nog inte är så glad över detta låtval, med tanke på att hon inte gillar henne efter att hon "snott" Kihlen i Snook, haha kom över det nu honey! :P det blev inga skräckisar för min del, jag fegade helt enkelt ut efter första reklampausen, bra att man hann så lågt iaf.. ;) istället satt jag och glodde litegranna på utröstningen av "Körslaget", aldrig sett det men jag höll som fasen på Markoolio och Brolle, de är coolingar ju! ;) Någon vid namn Siw åkte iaf ut, intresse klubben antecknar va?

image440

Och så har jag provat på vårt nyköpta cappucino pulver, det gick faktiskt över mina förväntningar, very good gummisnood! :D Slurpade rent koppen på mindre än 5 minuter tror jag, blev lite häpen: What, är det redan slut!? men men, är man lite lördags glupsk så är man...Nu ska jag väl kanske inte skriva så mycket mer, har fått lite hjärsläpp för tillfället så det är väl bäst att man signar ut innan ni somnar med huvudet på tangentbordet eller nått..
Sen måste jag tillägga att bror inte såg skillnaden på en äppel-kärne-rensare och en potatisskalare, sorry brothaa, men sånt ingår ju in grundkursen på "kökskunskap"...

Bror: Anna, vilken är potatisskalaren då?
Jag: Du driver vet du inte det?
Bror: Va? Nej..
Jag: Gissa?
Bror: Den HÄR! (håller fram äppel-kärne-rensaren)
Jag: *suck*

Ett garanterat hopplöst fall.. ;) men han är söt ibland, men lite korkad måste jag endå medge, hade gjort vadsomhelst för att se honom desperat försöka skala potatis med den där äppel-kärne-rensaren.. xD ruuligt!
Nej nej, nu ska jag sova litegranna, drömma fina drömmar (I hope so) och ladda upp mig för morgondagen..söndag och INGEN wallander!? How will I survive..? :O

266744-441

MÅNGA GODNATT ÖNSKNINGAR FRÅN LILLA MIG! ♥

Kommentarer
Postat av: Elina

svar: tack så mycket! :-) mm, du får också sova gott :-)

2008-04-05 @ 22:56:38
URL: http://trefoil.blogg.se
Postat av: Erica

Svar: Tack, japp det är quinoa!

2008-04-05 @ 23:07:58
URL: http://frogsandprincess.blogg,se
Postat av: Milla

Tävla i min blogg!
Vinn en ny design eller egen signatur.

2008-04-06 @ 00:28:03
URL: http://www.amilas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0