La doktetoria

Yoo..Så var man uppe i ottan imorse för att vara hurtig och ta cykeln ned till vårdcentralen, härligt, men jag fick dock känna mig skyldig till en hela snigel massaker då jag nästan aldrig lyckades slira undan cykeln och hörde det hemska "kraset" då snigelns skal krossades, huuuuh jag ryyyser..många sjuklingar fanns inne på vårdcentralen, jag satt ned och väntade lugnt och sansat på min tur, kändes faktiskt rätt drygt, sitta där och vänta i en och en halv timme, bli inkallad till doktorn, prata med honom i tio minuter, sen är det klart liksom.. :S Jaha inge mer? :P men han konstaterade att jag inte behövde vara orolig för att det skulle vara en tumör eller någe, utan han sa: "Jag är nästan säker, du behöver inte vara orolig!" Vaddå NÄSTAN!? aja jag får väl vänta å se, nu blir det iaf till å äta iprem tills muskelvärken går över.. :S Blev på lite bättre humör hemma och dansade lite till soft musik sen fick jag ett brev på posten där det stod att min tröja som jag beställt från tjallamalla kommit, wiiiiiiiiie ska hämta den senare! ;D nu måste jag kila, ska till Täbban men AnnaPanna.. ;) Må gött! ♥ 

Kommentarer
Postat av: Erik Keding

Du får lita på att hans nästan är ett väldigt säkert nästan!



så du är en sån där snigelkiller du... jaså jaså...

2008-08-04 @ 13:51:19
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: Erika !

Oh! Tur att det inte var en! Eller ja "nästan" men äh, fatta mycket pengar du skulle få av doktorn om det visade vara en sen ju. Så du vinner ju på båda vägarna (det jag försöker vara är positiv) ;)



Ja, eller chessy är huvudbloggen om man säger så. Men det är inte så många som vet om chessy bloggen, så därför skriver jag mest där så man är lite mer anonym :)

2008-08-04 @ 14:22:27
URL: http://chessy.blogg.se/
Postat av: natta

hej hej :) när ska du rida Love ?

2008-08-04 @ 15:42:31
URL: http://nattapatta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0