Slutkörd

Det åskar och blixtrar ute...ganska mys iofs, jag gillar när det är lite kuslig stämning utomhus, men lite regn vore bra, för ni ska se våran lilla ängs plätt härutanför, snacka om gräs-brand-nästa alltså, när man går på den låter det ju som om man kliver i halm som legat och torkat ihop i x antal deciennier, helt galet.. :O så det är väl bara en tidsfråga innan hela ängen ser ut som en sönderbränd askkopp..har precis vart ute en sväng med cykeln, så jag är typ helt slutkörd right know..dessutom ska jag alltid ha turen att hamna i motvind så det känns som om jag cyklar på högsta växeln, men det funkade primus endå, har man viljan så kan mkt gå, eller vad säger ni? Jag har ju själv alltid fått höra att jag är envis som en åsna, hehe, stämmer nog ganska bra, för jag är inte direkt någon person som ger sig i första taget, man måste kämpa bra länge för att jag ska ge mig.. ;) Kommer ihåg mammas ständiga kommentar om det var någe som jag inte ville eller liknande: "Anna MÅSTE du JÄMT vara så envis!? hehe, kanske inte är så enkel dotter att handskas med trots allt.. ;) En härlig grej som hände nere i köket nyss var att jag och bror helt oväntat började köra allsång på låten "Hakuna Mattata" grymt var'e! ;D


Sen mitt i allt detta oväder så kommer helt plötsligt denna bild upp på dataskärmen, aaa *dreggel*, kan ingen komma och hämta mig så flyger vi hit? :P hehe..hade vart wonderbart juu..

Och idag är det bara: 6 dagar kvar till Emma fyller år, 9 dagar kvar till Winnerbäck, 12 dagar kvar till Göteborg, 53 dagar kvar till Skiathos, 74 dagar kvar till Sydafrika, 146 dagar kvar till julafton, 153 dagar kvar till nyårsafton, 154 dagar kvar till det nya året 2009, 180 dagar kvar till man fyller 19 år OCH 309 dagar kvar till man tar studenten!! Wiiie haha.. ;) Vilken nedräkning..

Sen börjar ju skolan om 15 dagar, ÅNGEST..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0