Tha school is back on track

Idag började skolan..Ska man skratta eller gråta? Visserligen var det väldigt skoj att få träffa alla pysar igen, men mindre kul att stå öga mot öga med det nya schemat, herregud från 8 till 17 varje dag i princip.. :S jag kommer inte överleva trean så enkelt är det, men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom allt, tänk va skönt det måste kännas att sedan få stå där på ett flak och sjunga: Vi har tagit studenten fyy faaaaaan va vi e braaaa!! hehe härligt det kommer att bli, men samtidigt lite sad att lämna alla i klassen..är ju lite av en trygghet att gå i skolan endå..iaf uppropet började inte förens klockan 13.00 så jag kunde ta en liten sovmorgon som tur var innan jag begav mig in till Liljeholmen..mitt i all stress vid tunnelbanan lyckades jag till min stora häpnad att fastna i spärren med min vita tröja som jag "sytt själv" så den blidde lite trasig, typiskt alltså..så hann jag även göra bort mig inför tre småtjejer också nere vid tekniska högskolan när jag väntade på tåget, de hade nämligen frågat mig om tåget som var på ingång gick förbi slussen, men jag fattade ingenting när de stod och stirrade på mig eftersom jag hade volymen på mp3:en på högsta volym och koncentrerad höll på att skala min bloodgrape som jag inhandlat på ICA, hehe när jag tilll slut insåg misstaget svarade jag dem och alla tre började skratta åt mig och gick och satte sig på en bänk längre bort, haha pinsamt Anna.. ;)


"Vi vill ha upprop!!"

I skolaulan satt redan tre från klassen och väntade nämligen Jessi, Sandra H och Alex, trevlans! :D sen ramlade en massa andra in också, alla från vår klass applåderade så fort nya B-06:or staplade in i aulan, hehe min klass är garanterat härligast på skolan.. ;) Rektorn höll ett litet kort tal och ett par nya lärare presenterade sig, sedan var det in i respektive klassrum för lite mer information av mentorn och lite chips åå cider..efteråt vart det lite prat med klassen, skåp checkning och även ett besök i djurrummet hann man med tillsammans med Malin, Fredrik och Alex, var nämligen en liten geckounge som ömsade illa.. :S hmm och eftersom Freddieboy är gecko expert fick han deala lite med problemet.. :P Åkte sedan in till stora staden och lunchade på ett sushi ställe tillsammans med Alex och Fredrik, eller Fredrik satt baa å gjorde oss sällis med musik i öronen samt en massa nynnandes på låtar, hehe.. :P Grymt gott var det iaf och Alex provade på det japanska teet som smakade nermalda skogaholmslimpor, haha.. :P sen kom vi även på lite hemmagjord japansk musik.. :P hehe skoj..Innan hemfärd blevdet även ett litet besök på Burger King vid Plattan där Fredrik avnjöt sin lunch, haha man seriöst den Buger kingen måste vara den sunkigaste i hela Sverige, kul att sitta på den uteserveringen bland alla knarkare och barkroppade munspelsmän, hehe usch då.. ;S Innan vi skildes åt blev det även lite Ramlösa inköp på pressbyrån.. :P


Haha Alex ignorerar mig och Fredrik är fullt upptagen av att njuta av sin inköpta måltid från Burger King.. :P

Trevlig uppropsdag..

Nu på kvällen har man bara tagit det lungt, skönt, inte känt mig så pigg, lite nere sådär och ont i halsen.. :( hmm..var ute och gick och funderade lite, precis vad jag behövde kände jag och en kopp te på det, mums..nu ska jag nog sova strax och drömma bra drömmar förhoppningsvis..

Puss och Godnatt ♥

Kommentarer
Postat av: Erik Keding

Vad tidigt din skola började igen? Trodde dom flesta började i veckan som kommer nu!

2008-08-16 @ 11:12:27
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: Sandra :)

Yes! vår klass e härligast! och BÄST! :D <3

2008-08-16 @ 13:00:07
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0