You make me smile for awhile

Morgonen började åt helvete..försov mig med en och en halv timme, så jag fick stressa järnet till bussen, jag som hade sett fram emot en lååång varm dusch på morgonen men oftuskoftus att man hann med dete liksom.. ;S proppat med folk på tunnelbanan, stod ihopträngd vid ett par som hela tiden pussade på varandra, hehe trevligt för dem men mindre för mig som inte kunde göra annat än att stirra ned i golvet och låtsas som ingenting.. :P när jag väl "landat" i Liljeholmen så blev det en snabb rusch till skolan, det första Ebbelito sa när jag snubblade in i salen var: You're late.. (engelska B var det já!) som om jag inte redan visste det.. :P fast jag tyckte att jag endå kämpat bra mkt då jag bara kom försent en halvtimme, åå det var ju endå ett två timmars pass..första tiden satt jag mest å läste medan jag och Alex sedan lyssnade på någon engelsk text på ett band, very intresting.. ;) vi hittade även ett nytt favorit ord nämligen: Honey pie...sen hittade vi även på egna versioner: Meat pie, frutas pie, chocholate pie, sushi pie..ja man kan sitta här i år och dar och komma på mer "pie-ord".. :P har dock inte lust med det right know..

Min goa klass var först på lunchen idag, vilket betydde ett helt orört salladsbord och mat, mums vi gillar'e! :D Alla var idag verkligen helt uppslukade av maten, satt helt tysta och vällde i oss läckerheterna.. :P haha..fast jag kunde inte låta bli att snegla på Sofies friterade aburgine som enligt mig såg ut som en ihoppressad bläckfisk som de stekt i finkornig sand eller någe.. ;) säkert jättegott iofs..Efter den utsökta måltiden hade klassen terminens första idrottslektion, först vart det mest babbel om hur man ska vara som bra ledare och hur man ska bete sig på lektionerna..sen körde vi någon lek som kallades hinderboll och som va stressig som fan, haha som Malin beskrev det: "Asså det var jättestressigt, sprang som om jag hade en våldtäcksman bakom mig..hehe gulligt..själv var man bara med på hälften sen fick jag ett litet sammanbrott, ehe..pinsamt alltså men men känslor är inte till för att döljas så..tur att alla gullungar i klassen bryr sig så mkt, love them! ♥ men ibland brister det, nothing you can do about it.. :S De två sista lektionerna var djurhållning i park där klassen diskuterade APU-platserna..seriöst jag vill ingenstans av de alternativen vi fått... :( jaja  man får vara tacksam endå kanske, sen åt jag passionsfrukt som jag så seriöst packat ned mig i väskan, hade lovat Alex att han skulle få smaka lite också, men han åt inte ens upp allt..tss otacksamma bitch, haha.. ;) sen fick vi börja tidigare på religionen och sluta tidigare, yihuuuuu! :D Ni skulle sätt hur jag och några till sprang runt i hela skolan för att leta rätt på alla andra så vi kunde börja tidigare, värsta workout-passet det där asså.. ;)


Hade ingen idé på någon bild idag, så min gosiga katt får pryda bloggen med bananen.. :P

Appropå träning så har jag idag förnyat mitt kort på Friskis och Svettis, så jag passade idag på att köra igång min lilla träningssäsong med mjukstart, nämligen en timmes core pass för Helen.. :) var SÅ great att få börja träna igen, även fast det kändes, så nu hoppas jag på att få vakna med VÄRSTA grymma träningsvärken imorrn! :D Jag måste seriöst bevisa för alla, speciellt Emil att jag faktiskt är stark, mohaa så nu jäklar ska jag visa vart skåpet ska stå, hehe.. ;) Sen vart jag stolt över pappsing som hade gjort värsta middagen som jag beställt idag, med lax, kornris, sockerärtor, bönor, paprika, purjolök och med myntasås, mumselimums på det verkligen! :D

Nu ska jag kila..
Puss allihopa! ♥

Kommentarer
Postat av: Erika !

Äsch det händer alla ibland =)



HAHA, schysst beskrivning från Malin x)

2008-08-28 @ 20:23:53
URL: http://chessy.blogg.se/
Postat av: Sandra :)

känslor ska inte döljas ;) vi blev bara lite oroliga över om ngt hänt :/ men hoppas det blir bättre! vad det än är :)

2008-08-28 @ 20:54:02
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0