Åhh..

..sitter och lyssnar på Melissa Horn..SÅ BRA! :D Säger bara en sak: Köp hennes skiva! :) Iaf...idag var jag till skolan, var i lite bättre skick idag kände jag så bäst att passa på! :D Träffade en massa söta klassisar, man blir verkligen glad av dem! ♥ Malin och jag hade jättekul åt mitt prov som vi ska ha i buddhism, haha vi funderade nämligen på om jag luktar på rökelse och blir helt hypnotiserad och skriver provet som en tok, på bord, på stolar OCH på läraren Emma som inte hinner med att dela ut fler papper att skriva på åt mig..haha, sen när jag äntligen kommit ur hypnosen så får hon dra ut högarna med papper med en vagn från klassrummet och förvara allt i ett jättstort skåp..sen efter cirkus 10 år ringer hon mig..

"Puuuuh...NU har jag rättat färdig ditt buddhism prov Anna, du fick MVG..."

Var så himla härligt att skratta, var längesedan jag skrattat SÅ mkt, fick nästan andnöd och magknip, hihi..! ;) Lektioner vih aft idag har bla. vart elevstöd, djurhållning i park och svenska där vi knappt gjorde något, men men lite hann man med...sen var det egentligen så att jag skulle ha sällskapsdjur på hundcentret med agility och hela köret, men jag kände mig inte i så pass fullt skick för en dag till klockan 16.50.. :( så jag vart tvungen att sjukanmäla mig och åka hemåt.. :P jag och Fredrik hade skojskoj på tunnelbanan på väg hemåt, haha, vi snackade om den gången jag spillde yoghurt i en kvinnas knä när tåget råkade svänga till lite väl mkt.. :P det roliga var ju att hon aldrig märkte något, så där satt hon med en stor vit fläck på ena byxbenet, jisses, hon lär ha glänst som en stjärna på stan sedan med dessa hem designade jeans a la vanilj yoghurt.. :P Hett!

Hemm hard et bara vart plugg och plugg, matten vet jag inte om jag ska lägga ned så mkt tid på...satsar på religionen istället, SKA och VILL ha MVG på'ett, so know I'm on fire..men matten, suck, varför kunde jag inte få födas till ett mattesnille för? Livet är orättvisst.. ;) Sen har det blitt en kvällspromenad, lite mangomys och SJÄLVKLART Bonde söker fru, bögarna är söta! :D men Elias e klart ögongodiset om jag måste välja.. :P mahaa..

Nu blir det even more pluggish och sen "Säng säng säng, sova sova sova!"

Pööööss ♥


Och såhär ser jag ut nuförtiden, still going blondiie.. :D but hey I like it!

Ibland så händer det att jag ser någon som liknar dig, jag vill så gärna inbilla mig att det verkligen är du!
I mitt hjärta vill jag springa fram krama om dig, viska i ditt öra hur mycket jag tycker om dig och hur stor betydelse du har för mig...men varje gång så rasar allt samman när jag upptäcker att det i själva verket inte är du, bara ännu en främling, vem som helst i mängden...man kan riktigt känna hur de glädjerus som fyllde kroppen långsamt tyner bort och där står jag åter igen, utan dig, ensam, med en massa tankar som snurrar runt inne i huvudet...för gud va jag saknar dig, önskar att du kunde vara här hos mig igen, krama om mig och säga att allt blir bra.. <3 Tänker på dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0