Finally JULLOV!

Idag då, sista dagen i skolan för min del, så nu har jag JULLOV! :D känns så himla skönt! Äntligen ett slut på all stress för tillfället..gick bra sista dagen, lite ångest dock för gårdagens lilla "break down" men det löser sig nog. Hade utvecklingssamtal med den lilla känsliga mentorn Annika som alltid får en på "gråta ut humör" haha, men men.. ;) önskade alla, eller nästan alla klassisar en god jul innan jag för sista gången detta år stängde skoldörrarna bakom mig, LÄTTNAD! ;)

Åkte till Åkersberga centrum, mötte sötis Emmsing, vi åt sushi, MUMS, sanna stammisar på Bergas sushi ställe är vi! :) Ljuuuuvligt gott och med det absolut bästa sällskapet man kan tänka sig! Efteråt körde vi ett core pass på Friskis, innan provade vi på lite unika gångsstilar i omklädningsrummet, haha de nakna tanterna i duschen undrade nog va vi sysslade med när vi gick fram och tillbaka som skadeskjutna ankor.. :P Iaf passet gick bra och vi fick ha våran favvo core ledare Helen, wiie! :D bästelibäst! Åkte sedan hemåt, fick världens huvudvärk, vilade en stund, var tvungen att ställa in Emma tha man's och min "bonde" kväll, vilket var en stor skandal.. :( men vad gör man, kollade på det härhemma, great, men jag vart galet avis på alla som bodde på lyxhotell och fick sova i värsta masterbeds och få frulle serverad på sängen och dricka drinkar på stranden, jisses GE MIG! ;)

Nu ska jag bara chillavippen, imorgon ska mitt liv ta en ny vändning, får se hur det går, har ganska mkt ångest men men..har bara lust att ställa in alltihopa men jag ska banne mig dit och se va de har att säga iaf, wish me good luck people! :)

10 Pussar! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0