Fritid? Va?

Jaa ni, typ allt som jag hade planerat idag blev av förutom EN sak, som jag endå planerat mest...nämligen JULBAKET! :O Jag vet att det är illa, men jag hann helt enkelt inte, får köra på det nästa helg.. :) Tha lussebullar have to wait.. :P tar nog ingen skada då bror min fått gratis lussebullar från jobbet, lite halvt uppätna och mögelskadade men äsch lite skit rensar magen.. ;) ibland önskar man att dygnet hade 48 timmar, jajamensan! :D Iaf, det man har åstakommit under dagen är iaf en långpromenad med pappsen runt hästhagarna, så himla skönt och för en gångs skull var mina hälar MKT snälla mot mig, wiiie! :D Efter promenixen vart det en snabb lunch för att sedan bränna iväg i våran schteekiga volvo och bege oss till Arninge :) handlade lite grejsimojs och suktade efter nya mobiler och hemmbiopaket inne på expert, haha.. ;) sån e vi bra på, det kallas "ögon shoppa" för er som inte hänger med på noterna.. :P sen blev jag totally in love i en tröja, men hade man pengar med sig? Svar nej, orkade inte anstränga mig att tigga av papi då han redan vart tillräckligt generös och köpt mig ett speciell schampoo, så yesbox där fick gränsen gå.. :P "Den hänger nog kvar där ska du se, du vet...MELLANDAGSREA!!" fick man som tröstande svar.. :)

Hemma igen kastade jag i mig det absolut största päronet jag någonsin ätit, nämligen ett nashi päron från Kina, jisses samma storlek som en handboll och hur saftigt som helst, kändes som jag drack från en ihålig boll så vattnig var den..men gooood som få! sen var det bara att klä på sig ytterkläderna igen, svinga väskan över axeln och åka med bussen in till Friskis för att göra medelgympa! :) MKT folk som vanligt men jag kunde kasta runt med armar och ben hejvilt endå, haha do my thing liksom! :D


Mitt stora päron!

Klockan 18.00 knackade jag på hos Jannesson efter att jag blitt uppskrämd av en kille som tydligen kände mig eftersom han kollade på mig och mumlade fram ett konstigt hej som typ lät som en brunstig valross, anyway.. :P FUN FUN att se my homie Jannesson igen! :) Vi kollade på schteekiga bönder och snacka massa goja, härligt! Dock var jag tvungen att gå hem och äta runt 19 tiden, men hem gick jag med ett stort leende på läpparna, så är det alltid när man träffar på sköna typer :D♥ asiatisk wok hemma med en avocado till, yummi! :)

Jaha, nu har ni fått ta del av min dag, hope you enjoyd it! :) Om en timme ska man bänka sig till ännu en Wallander film, grymt ere!

Hej hopp i lingonskogen! ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0