Goodilood

Hejhå! Vart en bra kväll.. :) hittills iaf..det är ju fortfarande ca 3 och en halv timme kvar på dygnet men men..men får hoppas på att den "braiga" känslan håller i sig ett tag till iaf.. :P det enda negativa nu är att jag fryser som sjutton, ska nog ta på mig en mysig kofta och sätta mig vid brasan som far min tänt sen..få upp som body heat.. ;)

Vart och tränat ikväll, GALET mkt folk, bara för att det är gratis träning vid juletider, iaf på bussen in till centrum kände jag mig som en äkta lodare faktiskt, alla på bussen var typ uppklädda och skulle bege sig in till stan för någon fin middag eller liknande och där satt jag i mina chinos med en stor jacka, klumpiga stickade vantar och en yllemössa som täckte mitt illa tilltufsade hår, hihi.. ;) men jag bor ju endå på landet kan man säga så visst får man känna sig som en lantis ibland, bara skönt! :) Åter till den fullsmockade träningen, trots att jag hela tiden fick kämpa med att inte slå till folk med mina okontrollerande armröreslser så gick det bra, men segt var det dock, kanske beror på att man inte tränat på ett par dagar...ok hehe..det var visst i Fredags sist, men anyway.. :P skjuts hem sedan av pappsing, men innan var vi inne en sväng på kvantum för att köpa chips till bror som tjattade som bara den, jisses och han som har gårdagens ris a la malta kvar å keka upp, blir en riktig "fettucini-söndag" för han del dvs.. :) frågade pappa också:

Jag: Vad skulle du sagt om jag ringde dig och frågade om du kunde köpa en påse ostbågar till mig?
Pappa: Herregud..jag hade nog sagt: "Vem är du? Nån som ringt fel?"

Haha kanske det kanske..
Precis pratat med Emmsing i luren också, imorgon ska vi på SPA, åhh ska bli riktigt härligt (jag vet att jag nämnt detta typ 100 gånger nu, haha), frågan är om vi hittar, eller om vi kommer helt lost i Solna, äsch det löser sig alltid eller? :P Nee nu ska jag sluta, ska ta och skära upp lite exotiska frukter och ladda inför "Sagan om det två tornen" som börjar på trean klockan 21.00 ;)



Tjingeling! ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh vilken söt bild!:D Annsing<3Emmsing forever<3 SPA ska bli undebart skönt och skojigt!:D Pusshej ÄLSKAR dig<3

2008-12-28 @ 20:52:31
Postat av: Anabanana :D

Jaa den bilden e riktigt sööt! :D <3 Mm lääängtar! :D Pussej ÄLSKAR dej! <3

2008-12-28 @ 23:18:03
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha :D söt! men jao det e sant :D jag får försöka göra det bästa av situationen :D

2008-12-29 @ 22:35:03
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0