Gott Nytt år på er!

Jaha bäst att säga det medsamma...GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!!!!! Jag är för tillfället SÅ seg härhemma, känner mig som ett utskitet äppelskrutt, trött, ryggvärk, mensvärk, ett kaluffs till hår som bara har lust att raka av, ångest och tjaaa hoppas verkligen detta blir bättre framåt kvällen..nej nu ska vi inte vara negativa gröna kryss här'å!

Detta år har verkligen vart upp och ned som en berg och dalbana..hemska och de mest ofattbara sakerna har hänt, men endå så har mycket fint hänt också, alla härliga stunder får man faktiskt inte glömma bort trots sorgen, det är viktigt tycker jag att man verkligen tar vara på dessa ljusa stunder då man verkligen kan säga: "Gud så bra jag mår just nu" utan att känna dåligt samvete över det.. :)

Jag vill skänka hundra pussar till alla de söta folk å fä som gjort detta år så bra trots allt som hänt, ni är mer än guld värda! :) vill inte nämn några namn, men jag tror banne mig ni vet vilka ni är..och jag bli tårögd av bara tanken av hur ni stöttat och hjälpt mig detta år, gett mig sådana viktiga ögonblick som betytt så väldans mycket!

Så nu är det snart, om 5 timmar nytt år och nya tag som gäller! 2009..jag hoppas att detta år får en bättre start än det gamla..jag vet ju att saker och ting aldrig kommer bli detsamma igen, men jag hoppas och tror att det nya året kommer bli mycket bättre än det gångna, jag vill verkligen tro det! Hejdå 2008, Välkommen 2009! :D


Skååååål!

Ha nu en hejdundrans braig kväll sötisar!

Sen vet jag exakt vad mitt nyårslöfte kommer att bli: att jag måste sluta ställa så höga krav på mig själv, måste helt enkelt bli snällare mot mig själv, man är inte mer än människa och ibland kan man inte hela tiden ligga på topp och ha orken till allt här i världen, jag måste bara lära mig att acceptera det..

Kommentarer
Postat av: malin

nyårslöfte nummer ett: känna att man duger för sig själv :P :D

verkligen in med 2009 & ut med 2008! :D:D



puss & GOTT nytt år på dig bästa annsing! <3

2008-12-31 @ 22:05:29
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Emmsing:D

GottNyttÅr hjärtat! :D Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2009-01-01 @ 10:16:24
Postat av: Emmsing:D

GottNyttÅr hjärtat! :D Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2009-01-01 @ 10:17:10
Postat av: Anabanana :D

Aw Gott nytt år på er med små älsklingar! <3 Pusshej ÄLSKAR er! <3<3

2009-01-01 @ 10:41:42
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: Sandra :)

Haha :P jooo kanske lite ;D

Hoppas du hade en bra kväll! :)

Gott nytt år! :D

2009-01-01 @ 11:26:32
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0