In tha school yoo..!

Jag sitter i skolan. Jag har kul. Jag har precis ätit lunch, så nu mår jag illa för Alex och jag spraaang direkt efter lunchen för att vi skulle hinna till den röda dörren INNAN alla djursjukvårdare hann gå ut, och visst vi klarade det! :D Lunchen var god, fast ack så besviken jag blev att majsen var slut på salldsbordet.. :( fick tröstäta några extra tomater istället..

På morgonen har vi haft lektion i sällskapsdjur, Thomas var försenad och hade tydligen tagit sig en guidad tur runt om i Västerås för hantåg från Eskilstuna var inställt, stackars man..läste en massa artiklar, inte så vidare roande om ni vill höra min åsikt, men men..sen hade vi djurpresentation där vi lekte! :D Freddan var vikarie och vi körde någon ringlek där man skulle få sitt kort och grejer, orkar inte förklara men jag var spader iaf, och vet ni? JAG VANN! ;D tur var väl det eftersom jag är rättså dålig förlorare, ni skulle hört mig innan när han aldrig ropade upp några spader.. ;) "Men hallå varför kommer det inga spaaader!?" woops..sen hade vi lite djurcharader och charader av filmer, jag, Alex, Alex å Angelica gjorde törnrosa, mkt genialiskt.. ;) sen har vi haft prov på fåglar, gick supaah, MVG på den ni vet! :D

Nu ska jag gå bort till de andra som sitter och flashar vid Alex dator Dexter, he's back! :D Mer at tse fram emot idag då? Hmm plugga religion och träning på Friskis.. :)

Shobre! ♥

Kommentarer
Postat av: mallan

haha hantåg, finns det hontåg oxå ;)

å, vare lätt prov ? :P

2008-12-01 @ 20:39:10
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0