KAOS!

Tjollahoppa! :) Idag var jag uppe tidigt, eller rättare sagt papi väckte mig, då jag somnat om efter det att klockan hade ringt, haha smartass, vad skulle jag göra om inte papi fanns som en levande väckarklocka? ;) Iaf hann med bussen som gick 09.31, härligt! :D Ni kan ju gissa vart jag var på väg en lördags som denna? JO jag skulle nämligen brottas med lite folk inne i den stora staden och slita i kläder på den årliga, och alltid lika trevliga mellandagsrean..ehe..så jag stod ut med att puttas fram och tillbaka som en vante bland allt hysteriskt folk som ville åt kläder, skor och ja allt möjligt.. :P nu ska jag inte säga att jag inte var en av de där giriga, haha men ibland kände man sig väldigt liiiten i den tunga folkmassan.. :P Tittade runt på lite olika ställen, bara jag slapp att gå ute i kylan så var jag glad.. :) tihi..frussen e man! Måste säga att affären Zara var garanterat värst! :O bara när jag kom in dit fick jag panik och kände hur hela världen började snurra så det var ut så snabbt som möjligt som gällde :P När mitt hopp om att hitta något fint sjönk så fick jag sms från en hypersötelisötis så då vart jag på humör igen och började leta på allvar.. :) det hela slutade med: en tub tunika, ett gulligt linne och en lila tröja från topshop + en flashig leopardmönstrad tröja från JC, so Im happy, synd bara med de där asheta jeansen som jag inte pallade å leta efter men men det kommer fler tillfällen.. ;) måste också nämna att jag prövade på att köpa en Brämmhults juice med morotssmak bara för att liksom..hrmm..säger bara n sak till er därute: Köp den INTE! mina smaklökar fick sannerligen en chock :P haha..



Väl hemma möttes jag av Robban och Cameron som tittat förbi nu på kvällskvisten, trevlans! :D Lilla Cam fick sina små julklappar så det blev lite av lilla julafton.. :) han blev jätteglad, tihi busig liten unge.. ;) fick en tågräls (med tåg å grejer också of course), ett pussel, ett tiger gosedjur och en film Wall-E, fast vi upptäckte att han bara har EN film som alltid kommer vara numero uno, nämligen inge mindre än lejonkungen! :D till och med jag satt som klistrad när vi kollade på den.. :P Papi skjutsade sedan hem dem till Solna vid 21 tiden..

Nej nej nu ska jag ned och hålla papi sällis till Sagan om Ringen..och jag har ätit alldeles för många valnötter ikväll, ångeeest.. :/ hmmm...skit. OCH JUSSTE! Idag kommer världens bästa Emmsing hem! Välkommen back to Berga honey!  <3

Godkväll! ♥

Kommentarer
Postat av: Patrik Hillgren

Inte okej att du inte hängde med igår.. inte okej:(

2008-12-28 @ 01:27:22
Postat av: Emmsing:D

Tack hjärtat:D faktiskt skönt att vara hemma igen:) Pusshej ÄLSKAR dig<3

2008-12-28 @ 10:05:13
Postat av: Anabanana :D

Hille Hille Hille..jag hämnas ju bara you know..du kom inte på min taco evening förra året och jag hänger då inte med dig till krogen, that's rättvisa ;)



Wiie så lite så sweetheart! :D Pusshej ÄLSKAR dej! <3

2008-12-28 @ 14:05:45
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0