Mm vad händer?

Aaj *knak* guuud så skön, knäckte min sega rygg genom att luta mig bakåt mot ryggstödet på stolen..haha ibland så måste man ta till sådana nödlösningar.. ;) men snart så ska man iväg på en liten hälsokur så det ska bli finnemang! :D Min duktiga vän Emmsing har nämligen bokat SPA-behandling för oss den 29/12 på Sturebadet, åååhhh UNDERBART! :D Jag ska bara njuta! och sen får jag häärligt sällskap, we will have so much fun darling! <3  LÄNGTAR med stora bokstäver! :)



Dagen för övrigt har vart rätt apatisk om jag får säga mitt, men så brukar det väl vara dagen efter julafton, man har liksom ingenting alls att göra, man går runt i sina tofflor, lyssnar på musik, äter lite julenötter, löser korsord, kollar på gamla klassiska filmer som de visar varje år på julhelgen..osv...jag kunde då inte slita blicken från TV:en när de visade Emil i Lönnberga, you got 2 loove him! :D hade lite sms-kontakt med Jannesson också samtidigt, vi kom fram till att Emil is a smart kid förutom när han stoppar huvudet i soppeskålen.. :P damn not good at all..jag blir dock lite avis varje gång på hans medicin som han få för han svalt en femöring, VETEBULLAR! haha ser så gott ut när han sitter på vagnen och svullar i sig en massa vetebullar.. :P Hujedamej...eller en annan favoritscen är när han bjuder folket i fattigstugan på julkalas och gör så att kommandoran åker ned i varulvhålet med en korv som lockbete, haha..

Jag: Åhh han har bra tankar den där Emil! (lika impad varje gång you know)
Pappa: Mmm verkligen..!

Jaja nog om den förgrymmade ungen..haha..pappa och jag var ute på långpromenad, verkligen skönt! Men det verkade som om hela Åkersberga var ute och promenerade, dåligt samvete från gårdagens fest maybe? :P haha vad vet jag men aldrig har jag stött på så många människor samtidigt som är ute och promenerar.. :) Gick förbi pållarna som så gärna ville gå in och käka kraftfoder, Musse, den lilla blandningen av nordsvensk och halvblod (tror jag iaf) stod med huvudet högst i skyn och tittade upp mot stallet, typ som: "Näär kommer de?! Jag är hungrig!" Sötis..

Ikväll ska jag bege mig hemma till Emma, vi ska se sista avsnittet av "Bonde söker fru", det är now or nevaah, bönderna finale graaande! :D ska bli skoj, träffa bruur min också! :) nej nu ska jag inte sitta här och tråka!

Tjofrääs!

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

Mjo det ska bli väldigt härligt :D Längtar jag med:D Sen att jag kommer få träffa dig gör det ju bara bättre:P hahah Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2008-12-25 @ 17:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0