Tror nog..

..att jag skippar att berätta om skolan idag...men jag vill bara säga att klassisarna är grymt söta, de får en att bli glad! :) Alex med sin överfluffiga halsduk, Malin med sin söta tranbärsdryck, Sandra G med sina röda skor, Rose och Sandra H med sin flashiga redovisning, ja och ALLA andra och deras små unika drag, så härligt! :D också vill jag nämnaatt jag idag var hos "kurrisen", pinsamt nog stod jag utanför och lyssnade på när hon samtalade med några andra elever, sen hörde jag hon säga:

"Jag väntade en annan elev nu klockan 12...men jag tror nog att hon var sjuk idag..."

Jag kunde inte hålla mig så jag hoppade fram där bakom dörren:

"Nej jag är friiisk!"

De andra eleverna bara stirrade på mig och kuratorn såg helt paff ut..

"Jaha ja där var hon ja.."

Haha, men samtalet gick ganska bra, mys med tre tända ljus och allt, ville helst av allt lägga mig ned på golvet och somna in till lukten av stearin ljus.. :) julstämning..appropå julstämning så var jag i Täby en sväng efter skolan, där var det verkligen christmas feelings, varje butik körde på julåtar och på indiska hade de dekorerat med kulor och glitter, MUMS va glad jag blev! blev varm i hela kroppen! :D sen vill jag säga att denna dag har tre av mina underbara söta vänner gjort av mig lite tyngd på mitt hjärta, nämligen Anna som först messade om jag inte ville gå en promenad med henne, dock så kunde jag inte, men det messet var guld värt endå! Vi tar det en annan dag vännen! :) sen hade jag pluggning med världens bästa Emmsing i Åkersberga bibliotek, tyst och skönt, för att sedan gå på coren at Friskis house och avsluta kvällen med 12-bitars sushi at Lius :D så himla underbart, hela jag fylldes för stunden av lycka! sist men inte minst fick jag några härliga mess från Emma my homie bro, vi ska göra våran egna julkalander and save tha christmaz next year, "The crazy christmas bitches - Rhodos afterparty part 1" ska den heta, där ska vi snurra runt på våra stänger med Arne Weise med tomteluvor samtidigt som all the guys in tha club ska kasta strawberry daiqiuris på oss.. :D haha underbart, makes my laugh my niggah ass off som hon säger, haha.. :P
Dessa tre tjejor gjorde min dag idag! Ni ÄR BÄST! ♥

Nu ska jag ned och titta på "Himlen kan vänta" med min underbart söte far!

Puss på er alla! ♥


Jisses, imorrn ska mitt prov handla om detta, buddhismen, ni kan ju ge er på att jag kommer att drömma mardrömmar om denna varelse.. :S haha.

Kommentarer
Postat av: malin

hahaha guud va söt du e "jag ör frisk"! HAHA :D

2008-12-05 @ 09:43:10
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0