2:a advent people!

Godermorgon små hjärtegull! <3 Hujedamej vilken natt, kunde inte sova, sen mitt i allt detta skulle mina katter invadera min säng så jag fick ligga i alla möjliga konstiga ställningar för att de skulle få plats att sussa bredvid mig, och JA de är riktiga små fatson min katter.. ;) tihi, sen är jag ju SÅ smart som ligger och biter sönder mina naglar av rädsla till en skräckfilm precis innan läggdags..såg den här'a "28 dagar senare", åhh den är bra! :) watch it people! Försökte få Freddieboy att titta på den via msn, men det enda man fick som svar va: Men jag har ju ingen TV vid datorn! Tsss, lata jävel.. :P Men idag, söndag mina vänner är det ju 2:a advent, bara två veckor kvar nu and then JULLOV, JULAFTON, NYÅR ja you named it! :) ska bli så himlans skönt med lite vila, åå hela min nacke och rygg är ju spänd som en fiolsträng av all stress och min mage är totally ur funktion, men Emmsing och jag ska ju ta igen oss på SPA på lovet, right honey? ;) känns dock som det är SÅ mkt jag vill hinna med under lovet men det slog mig att lovet bara e typ lite mer än 2 ynka veckor!? Jag som alltid när man var mindre tyckte jullovet typ var en månad eller någe, tss va fel man kan ha.. :S

Iaf, här kommer en liten lista på vad man ska hitta på för bus idag då:

- Julbaka!! Hela mitt hus kommer se ut som ett bageri och jag kommer stå med min kockmössa, med mjöl över hela ansiktet och svinga saffransdegen i luften samtidigt som jag försöker dra några moves till "Absolute Christmas" skivan..maha, skoj ska det bli!

- Promenad med någon gullunge kanske?

- Plugga, FAST jag lovade mig själv att detta skulle bli en "non plugging weekend", illa usch fy skäms..

- Friskis, måste bara vara med på passet där Ola's låt "Feel good" e med på, den får hela min kropp att "Feel good"! :D

- Bonde söker fru night at Emma's place, eftersom vi är sådana fan av dessa schteekiga bönder MÅSTE man ju även följa repriserna, haha, sen ska vi sitta och säga: "Mmm Elias I wanna feel I wanna FEEL!" xD

Ja det blir väl min dag i korthet sen vet man aldrig med mig, busen går ju som på räls här på kantarellen, right Hille? :P haha svikare numero uno! :P "Det finns ju ingen sammanhållning kvar på den gatan längre!" Tss bullshit, du ska bara veta vilket glöggparty det var här igår och vad gjorde ni då på eran "gata"? NADA i guess.. ;) haha..


Såhär kul har vi det vanligtvis på kantarellen, jag menar smittar det inte av sig, haha.. ;)

OCH jusste! Min dröm, hahahahaha, jag drömde att jag var på Rhodos med pappa typ, sen så skulle jag leta efter kort som jag skulle skicka iväg till mina goa vänner och bekanta, så jag står där på stranden och tittar på en massa kort som man kan köpa..vad är det då för motiv på ett av korten? JO på mig, Anna och Emma som står och partajar loss på beachen, haha vilken chock man fick i drömmen, fångat på ett vykort liksom, då lär man ju vara famous on that island.. :P Jaja min lilla dröm intresserar väl inte många. ;)

Nu ska jag ned och mysa in den 2:a advent..

Och jisses va du kan göra mig glad!

Pusshejhopp! ♥

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

Självklart ska vi på SPA:D det är bara att planera in:D Pusshej ÄLSKAR dig<3

2008-12-07 @ 20:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0