Julstämning?

Godmorgon! :) Ingen skola för mig idag? :( ska man skratta eller gråta? you tell me! Igår kväll/natt var'e iaf bäst med en Malin som muntrade upp en och gjorde så jag blev mindre räd för alla spöken som härjade runt i rummet kring 12-slaget genom att skicka en massa skojiga videos på Björn Gustavsson, haha, vi ska bilda "Björneklubben" ÄVEN fast det låter som en jaktsällskap.. ;) sen så sötis Emil också naaw han e så duktig med sitt tal! ;D impad e man! Bästelibäst! :)

Såg som vanligt på "My super sweet sixteen" imorse när bortskämda ungar fixar VÄRSTA party partyt på sin sextonårsdag där de får flashiga bilar i födelsedagspresenter för de i princip har hotat sina föräldrar till det med att ta sitt liv eller dylikt, hujedamej! Hur skulle sådana klara sig i det "verkliga" livet, de skulle ju dö right away.. :S men iaf tjejen som hade fest idag var en som hade jättecoola jultemat, ååhhh vad jag, Anabanana hamnade i julstämning, så jag vart tvungen p tända en massa ljus härhemma.. :P haha, dock så hade det ju inte vart helt fel om några snökanoner hade placerats på min tomt som man fick en liten "white christmas" för en gång skull.. :( GE MIG SNÖ! :) tiden går ju galet snabbt nu verkligen, snart är det ju redan 3:e advent.. när man var mindre tyckte man tiden från den 1 december till den 24 december var en eviiiiighet, men nu idag 10 år senare? Nej inte det blekaste..


Eller så kanske man åker till något varmt land över jul och har en palm som julgran istället.. haha USCH på mig som dissar den svenska julstraditionen med gran, alladin, julskinka, klappar, tomte, men ibland har man lite andra drömmar.. ;) fast nää iår vill jag ha en riktig svenne jul..! :)

And guess what? idag är det faktiskt en liten speciell dag! 9 December, hmmm...min NAMNSDAG! Anna-dagen dvs! :) inte för jag brukar fira den särskilt mkt, men en klapp på axeln kan man ju gott och väl ge sig själv.. :) förra åretv ar det tydligen fest härhemma med chokladmousse och tonvis med grädde, men i dagsläget så vet jag inte, men en fruktsalad hade iofs vart mysigt.. :) fast jag hörde lite rykten igår från papis sida: "Jaha då blir det sushi imorrn då!"  Hoppas hoppas på att han var seriös, hade inte vart helt fel, men iofs..jag måste börja avvänja mig lite från allt detta sushi eating, men det är ju förbjudet gott..och vill ni veta en hemlis? Jag ska äta det imorn också med Alex tha great..pinsamt I know, men vi ska frossa i en 85 kronors buffé! :D don't wanna miss!

Nu ska jag plugga på mikrobiologi och genetik gott folk, så ha en schteekig dag! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0