Japanskt i Täby och Mexikanskt i Berga!

Heeej! :) Igår red jag sista lektionen på Teddy...right det sa jag ju.. :S Jaja, men annat jag hade för mig igår var att jag var till Täby centrum mitt i den värsta julruschen för att titta på lite saker och träffa Niklas för en liten sushilunch :) trodde först att han hade glömt bort att vi skulle ses vid stadium så jag stod där ett tag och ba: Jaha har står man själv som en idiot och väntar.." haha men han dök upp, annars hade det inte blitt skoj för honom vill jag lova..skoja.. :P Iaf vi beställde en familjesushi att dela på och han var oerhört snäll som bjöd mig och allt, jisses hallå dåligt samvete liksom.. :P men det var iaf trettio bitar, dvs ungefär 15 bitar var, fast vi lämnade två stycken, skamligt I know, men vi vart seriöst proppmätta.. :P fast jisses gott var det! Sen att det fanns några udda bitar med underliga fiskföremål på hindrade inte oss att pröva, fast det var en bit som såg ut som plast och jaa, den smakade plast också, såden fick helt enkelt bli utspottad och dumpad på tallriken..sen måste jag tillägga att stackars de som skulle torka bordet efter oss, vi spillde typ soja över halva.. :S:P Efteråt kollade vi runt lite, jag hittade ett par till chinos en sjal och ett par örhängen mkt schteek, allt till mig själv liksom, medan han kämpade på med sina klappar.. :P Själv blev jag förvånad att jag inte träffade på en enda människa som kände medan han såg typ halva sin umgängeskrets.. :P nedå nu ska jag icke överdriva men typ..åkte hem med 15.52 tåget efter en trevlans dag :)

Väl på stationen gick nästa buss inte förens 16.49 och jag som skulle möta Emma tha man vid ICA ghetto Skånsta klockan 17.00!! :O Jag fick helt enkelt lägga i en växel och gå hemåt, skönt iofs..Väl hemma fick jag ett mess av Emma att hon skulle bli lite sen, så jag kunde pusta ut aningens, men sedan fick jag se henne på vägen utanför min baksida på tomten stå och vinka.. Jisses va bra tänkte jag, då går jag ut på framsidan, låser och går över tomten till baksidan! När jag kom till baksidan var Emma som spårlöst försvunnen, jag blev inte så överraskad eftersom jag var hundra på att hon hade gömt sig, så jag stod där som en mentalstörd person och skrattade samtidigt som jag upprepade: Haha men Emma sluta nu, KOM FRAM! inget svar så jag började gå beredd på att hon skulle hoppa fram och skrämma mig, men INGEN Emma...visade sig sedan att hon gått runt för att möta mig på framsidan, haha och där hade jag stått som en tönt och pratat med mig själv, hoppas hoppas att ingen såg.. ;)

Sen handlade vi och tömde alla taco varor från ICA, och jag som är en mästare på att göra bort mig skulle defenitivt lägga en vara i en annans korg för jag trodde det var Emma som kom gåendes, haha ruuligt! ;D Sen var det hem till Emma och förbereda tacon innan Flodan knackade på dörren, Janne, Flodan och Martin that's us! Hade en mkt trevlig tacokväll med SÅ mkt skratt så magen fick sig en genomkörare och tårkanalerna blev tömda på vätska.. :P haha vi har sådana sinnessjuka skämt så jag tror ingen annan skulle förstå om jag drog ett här.. :P GOD TACO OCKSÅ! :D och damn Emma börjar faktiskt hitta i sitt egna kök nu, hon visste faktiskt vart löken fanns! :) Tittade sedan på filmen Love Actually.. :) Sista tacokvällen för oss tre detta år 2008..men ett värdigt avslut! :) underbart! ♥


Emma tha man in tha kitchen! :) doing her thing!

Aww..taco-masters!

Allting näästan framdukat...but hey where is the köttfärs?

Där har vi den! :)

Stolta över den maten vi åstakommit.. :D

Sedan vältrade Flodan in i huset ;D

Och jag var lite lätt trött efter all tid man kämpade i köket, haha.. :P..

..men piggnade snabbt till! ;D

Smile for the camera! :D

I like my brothaa.. ;D haha..

Aww trion, mätta och belåtna.. :)

Här har vi oss: Janne, Flodan och Martin <3

Sen bjöd Anna upp till vals till absolute christmas skivan :D

Emma softar med en filt till filmen love actually.. :)

Från yttre rymden? Nee det tror jag inte.. ;)

Så var det Söndag idag och sista advent.. :) Ska julhandla lite idag vardet tänkt och gå lite på Friskis...annars blir det bara en lugn och mojsig dag!

Tjofrääs! ♥

Sen vill jag säga GRATTIS GRATTIS till sötaste Malin som fyller 18 år och myndig idag!! <3

Kommentarer
Postat av: mallan

aaw, tack sötaste anna! <3:D

haha vadå , något ska man väll sysselsätta personalen på resturangen med ? ^^

söta bilder :)

2008-12-21 @ 17:29:03
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0