Back to Nature

Tjooo! ;D
Sitter här i datasal 3 (dvs. skolans sunkigaste datasal) och gör ingenting..Har precis haft sällskapsdjur i två timmar och skrivit ett arbete om fiskar, ciklider och något annan art tror jag att det var, bra, så har man fått minnesluckor i förtid också.. :O Snart (om en kvart) ska vi köra igång med matte B, usch fy och blä, matte is not my thing, men jag får göra mitt bästa.. :)

Jenny och Mona sitter också här bredvis och surfar runt lite på internet och förlåt Jenny att jag frossade i dina ekologiska vindruvor som du köpt, snacka om beroendeframkallande.. :P
SÅ SKÖNT med FREDAG! Var oerhört trött imorse, trots att jag gick och la mig vid 22, sov under hela bussresan och nästan på tunnelbanan också, FAST jag hade ståplats, funkar sånt? njaa.. :P

image182

Längtar till lunchen, ska bli någon smarrig pasta med tomat och basilika sås, anledningen till att jag pratar mat just nu är för att jag är SÅ himla hungrig, min mage protesterar verkligen..! :S Jobbigt läge att sitta på lektion och ha en mage som låter som ett gigantiskt vulkanutbrott.. ;)

Men nu ska jag väl sluta blogga antar jag...ska hasa mig till skåpet och hämta mina böcker, FAN kom på att jag glömt dem hemma..aja det bli väl till att låna då! ;D Men vi kanske hörs ikväll..! Får se för jag ska antagligen till Emma med Anna och buuuuusa! ;D För mamma och pappa ska ha främmande, orkar inte vara social med dem.. :)

Pussiluss..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0