Drop it

Hello...
Idag är jag hemma från skolan, min mage var inte med mig på morgonen, mådde illa och jag ville helst inte uppleva samma sak som hände för ett år sedan ungefär när jag var på väg, illamåendes till skolan; SPY I PAPPERSKORGAR PÅ TUNNELBANE-PERRONGEN...och ja, känna sig allmänt äcklig och sunnkig? ;P
Så det beslutet var enkelt att fatta, stanna hemma! :D men nu (som vanligt) har det blivit lite bättre, men jag tänkte joba lite hemma anyway så.. :) kan ju inte chilla helt bara för man råkade ha "lite ont magen och illamående"..nej nej.. :)

Ni skulle sett min bror imorse när jag var nere för att få i mig lite frukost åtminstonde..haha..ni kan ju gissa hur han såg ut efter en natt på tegel med en hemkomst runt klockan 1.00 och att han dessutom gick upp klockan 5.00 för att åka med klassen till Romme, moha, han backfull på ett par skidor, det är nått man INTE VILL MISSA! xD men så gör man det tragiskt nog..

266744-205
Lycka till brothaa..!

Hoppas alla sötisar i klassen har det bra i skolan nu.. <3

Nu måste jag få i mig nått att äta, min mage har tydligen börjat fungera nu och tjuter efter mat, fan att den inte kan bestämma sig någongång, mat eller inte? Kan det vara så svårt lilla magelito.. :O ??
Kanske ger mig på ett Friskis pass senare om allt är bra då! :D Men Emma som nu är hemma! Vilket rim, vilket rim..! :) Poet jag vet..!

Och vet ni...I Mars kommer min lilla kissekatt Moa förlora sin kvinnlighet, vi har nu beställt en tid för sterelisering...jag som ville ha en sötis kull med kattungar, men men man kan inte få allt här i livet.. ;)

Ha det gulligt
Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0