Hmmm...

God morgon! Sovit gott?
Ja, det har iaf jag, måste vart det där teet som satte spurt på min sömn, jag menar se bara på namnet: "Bedtime". Jag drömde sjukt konstigt, först att jag blev jagad på Gröna Lund av någon grottmänniska, men det var egentligen inte Gröna Lund utan någon hamn utomlands, sen helt plötsligt satt jag och åkte buss 24 timmar om dygnet och masserade andra passagerares händer medan de sov...? Hmm jag ska nog ta hit en drömtolkare... 

Och jag vill att pappa ska sätta upp en persienn här i datarummet, för right know så har jag solen rätt i ögonen och ser knappt skärmen.. :P hehe..så undra inte om det står lite freaky ibland..

Söndag...många brukar hela tiden tjata på hur jobbiga och tråkiga söndagar är...men det kan inte jag riktigt fatta, för jag menar: Man får sovmorgon + att man är ledig hela dagen..det kan väl endå inte vara så jobbigt? I like sundays! :D Och vad ska man hitta på denna söndag, jo: Åka till Täby, handla lite för mitt presentkort OCH en ny mascara, min nuvarande ska jag göra slut med för den vill bara klumpa och gegga ihop sig, jag behöver någon ny som är fräsch och på "hugget" .. :P Sen senare ska jag upp till stallet och sist för dagen blir det ett intensiv pass på Friskis med Emma.. :D hoppas det funkar bättre denna vecka! :) Får se om jag hinner/orkar med lite plugg också.. 

Men nu allihopa ska jag göra mig iordning för Täby-shopping, ska få skjuts av mina päron, den chansen får man inte missa! :D De ska kolla på badrums tjoffsans till vårt badrum som vi ska "flascha" om.. :)

Have a nice Sunday! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0