Jagorkarinteförjagärlitetrött..menjaggörmittbästa

Lite snabbt...
Sitter i datasal 1 med alla pysar, var SÅ kul att höra allas småbabbel för att sedan helt plöstligt höra värsta höga ljudet, dvs. Alex gäspade.. :P haha... och vad gör vi då härinne? Sofia och Jessi kastar gegga på varandra, Fredrik spelar slalomspel, Fergie kom försent till lektionen och jaa lite småsaker sådär..
Men nu måste jag skriva vidare på mitt reportage, sen är det mentorstid och jag SLUTAR, måndagar, veckans absolut LYXIGASTE skoldag!

Fast om jag kanske ska sammanfatta skoldagen hittills litegrann.. :
- Sällskapsdjur första timmen, gick igenom groddjur, trött som en gnu försökte jag hålla ögonen öppna..

- Djurskydd, klassen var ovanligt pratig för att vara en "Veronica-lesson", såg en film om vargar, dvs om det är rätt eller fel att skjuta varg i Sverige...en del av filmen var helt sjuk när de visade ryssar som jagade varg bara för skojs skull och att det tyckte att det var kul att se när vargen plågades...de liksom jagade ifatt vargen med skoter, körde över den ett antal gånger, för att sedan binda fast den i tassarna och nosen och låta den ligga och plågas innan de till slut sköt den, JÄVLA SVIN!! Jag blir bara så arg...Skulle göra vad so helst för att få se dem i samma situation, hade inte vart mer än rätt..!

image250

- Lunchis, ingen hittade till min, Alex och Sandras lilla håla, men det ar gott med sojakorv fast mattanten "africa" försökte lägga på extra mkt korv på min tallrik, men det satte man stopp för illa kvickt.. :P Pratade mobiler och råttburar.. :)

- NK, blev klara snabbt med våran powerpoint redovisning, jag och Freddieboy (som Alex btw kom på en låt om: "Freddieboy you stay on my mind..." ) ni vet parodi på Beyonces låt "Baby boy".. xP sen såg vi en läskig fakta om att den mänskliga generationen för eller senare kommer bli svarta, inte för att det är nå fel med det, men lite läskigt att alla kommer gå runt som afrikaner.. :) Jeanbanan trodde dock inte på'ett, gjorde allt i sin makt för att argumentera bort det: "Men njaaa..asså jag tror inte...nää det kan inte vara möjligt, för att..."

- Och nu sitter man här..mina ögon svider också...och mina nya jeans är för tajta så jag knappt kan gå eller sitta ned.. :P haha ni skulle sett mig på bussen, såg bergis ut som en stelopererad känguru eller nått..fybubblan.. :) men man vänjer sig väl snart.. :P

A meeh nu har jag dragit över tiden, gotta gooo...
RIGHT och lilla jag snacka i sömnen inatt, vaknade med handen för örat som om jag höll i en telefon, drömde nämligen att jag pratade i telefon.. :P gaash jag har börjar drömma underligt på senare dar.. :S 

Kommentarer
Postat av: jessica

hahaha ja härliga klass, jag vill höra alex låt irl :P ;D

2008-02-18 @ 13:52:57
Postat av: Anabanana :D

Haha ja vår klass är härligt knasig! :D ask him if you can höra lite skönsjungande.. :P

2008-02-18 @ 18:12:27
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0