Lördag morgon

Godmorgon min sköna bönor! ;) tiihii...

Nu har jag sovit 7 timmar, schhönt det var! ;D Jag skulle egentligen berätta om igår, men jag får göra det senare idag för snart ska jag med bussen till Täby, ni vet.. ;) Jag och Emma ska hitta en trevlig present till världens bästa Flodby! :D kluuuri men mer kan jag inte säga, kan ju inte avslöja to much.. :) Sen blir det väl också en lunchpaus mitt i letandet, jag röstar på pizzerian! :D får se vilket humör Emma är på! ;)
Hoppas ju också på att se några "kändisar" i Täby,som igår på bussen bara en massa old schoolisar och två jäkla brats som snacka "östermalmiska" i mobiiiilen... ;P Haha, vilka typer..

Men hörrni nu måste jag fixa mig iordning för Emma will not be happy if I will miss the bus.. ;)
Senare blir det stallet och myys med pojken..! :)
Och ikväll blir det "Gala-evening" till MELODIFESTIVALEN! :D loove it! Hoppas man kan sjunga med i låtarna och skutta upp och ned på golvet! ;P Ska väl försöka plugga lite också, är inte direkt lockande men I have to! :) *nickar*

See yaa guys!

Just nu läser jag karamell-kungens saga på min brors godispåse:

image214

"Det sägs att någon gång för längesedan började karamellkungen sin långa vandring. Längst vägen slöt hjältarna upp; söta, syrliga, salta, sura, hårda och mjuka. Idag är de fler än karamellkungen kan räkna. Ändå är det ordning i kungariket. Tack vare en uppmuntrande och glad kung, som fått alla medborgare att kämpa för en och samma sak: Att bli dina favoriter!"

Vilken rörande historia.. :')     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0