Pajas på timlön

Puuuh...så har man kommit tillbaka från det FÖRSTA intensiv passet på Friskis, herregud vad man är slutkörd nu...Men jag och Emma skötte oss exemplariskt på passet, som vanligt..! ;) Men det var ett par styrkeövningar som vi ba: "WHAT!? Hur ska man göra!?" komplicerade som bara den.. :P men men man lär sig.. :) Desstom fick jag en astma attack i en del av passet, trots astma medicinen och de skakiga biverkningarna, men en kort paus och jag var igång igen, like the duracell kanin.. :D
Efteråt var jag helt skakis (en blandning av trötthet och astma-medicinens biverkningar) så det kändes nästan som om jag hade parkinson eller liknande.. :O Pratade som en tok i bilen på vägen hem, haha stackars pappa fick inte en syl i vädret...GOD middag när jag kom hem, potatissallad, kyckling, sås och sallad, mamma: "Jag FÖRSTÅR inte att jag ALLTID lagar så himla god mat!?" Så sant som sagt.. :)
Ikväll har jag fixat en massa ansökningar till en mängd av olika stipendium, spännande, hoppas jag får NÅGOT iaf, Sydafrika here I come! ;) hihi..
Snart blir det hemmagjord semla och Wallander.. :) (tror den filmen gick idag iaf)..men innan ska jag plugga litegrann, prov på tisdag i "Färger och gifter hos djur"... :S

Annat man gjort idag: Vart hos Anna, vi planerade lite och smidde lite planer, ni får veta sen.. ;) Sen bjöd hennes lilla bror oss på lunch, mycket smaskigt och hennes mamma hade fullt sjå med att berätta om hennes egen designade väskor för mig, så hon glömde bort att äta, roligt.. :P Härligt att träffa Anna igen, var ett tag sedan!
Hem, var hemma i en kvart sisådär, sen satte man mp3 i öronen och motionerade till stallet för att gosa med Loverboy, han var lortig som vanligt.. :P Gick hem, pappa erbjöd sig att hämta, men äsch man gör illa naturen med avgaser och dessutom skadar inte med en promenad.. :)
Sen vet ni resten, gympa m.m...Damn vilken fullspäckad dag, är helt död right know.. :P
Nu skriker de från köket att semlan är serverad, bäst att skynda sig innan bror hunnit äta upp alla.. ;P

Puss på er..

Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

Vilken tur att ni överlevde gympapasset, var lite orolig där ett tag ;) men det ordnade ju sig, som tur var!
Gissa om min bror går runt och skryter om sin mat som han lagade och att till och med du sa att det var gott. Klarar inte av att höra hans skryt längre, men jag lär ju behöva stå ut minst en
vecka till...
Ha de bäst så hörs vi imorn, Puss å kram

2008-02-10 @ 20:48:38
Postat av: Anabanana :D

Haha ja det var tur, men jag var nära att be min sista önskan där ett tag.. :P men som sagt det funkade prima! ;) Tihi din stackare, jobbigt med sånna brorsor, jag känner igen mig.. :P Skavsår i öronen already eller? ;P Hoppas allt gick bra in da Täby.. :)

2008-02-11 @ 10:51:55
URL: http://annsing.blogg.se
Postat av: Anabanana :D

Ojdå, glömde skriva att jag hör av mig about you-know-what idag!;P Pusshej

2008-02-11 @ 14:06:12
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0