Söndag..IGEN.. :(

Sorry guys...
men jag kunde inte skriva igår, för min data ville inte vara "vaken" äv någon konstig anledning, totalt mörker med ett blinkande vitt streck..? :O inte bra..
Åhh nej nu har grannarna börjat leka "Byggare Bob" väggen bredvid, fasen nu lär man inte få lugn och ro på hela dagen..vad är det de bygger för något egentligen? En raket som ska ta dem upp till månen eller vad? :P

Igår då...tjaaa...kommer ni ihåg att jag skrev att jag INTE skulle missa bussen till Täby för både min och Emmas skull? Vad gör man? MISSAR DEN JÄDRA BUSSEN!! Fattar inte hur jag lyckades, jag var ute i god tid (hyfsat iaf), jag sprang (för att liksom vara på den säkra sidan) och jag kollade på klockan som visade 10.08 och den skulle gå 10.12, men den hade ENDÅ ÅKT! :S Jaja jag blev arg på mig själv och jaaa...liiite på bussen då, funkaralltid att skylla ifrån sig på den..Emma var inte glad på mig, vilket jag kan fatta.. :S men vi blev glada igen när min snälla pappa kunde give us a ride till Åkersberga station och roslagsbanan.. :) så vi hann endå med det tåget vi tänkte att ta.. :)

Var ovanligt lite folk i Täby, alla låg väl hemma bakfulla kan jag gissa på..! :D Men vi strosade runt där och köpte lite presenter till Anna, sen stötte vi på Emil och hans tjej, treevligt! Sen så blev jag och Emma ledsna för det snart är Alla hjärtans dag och vi inte har någon att fira den med, inte nog med det så skulle en gubbe i en affär göra det extra smärtsamt för oss och lägga ned värsta broschyren om "Den eviga kärleken" och där det stod en massa trams om hur man skulle uppvakta sin sötaste och vad man kunde ge den, va ba. Ähh bullshit..´hehe..
Blev ingen lunch utan vi tittade lite på party toppar inför Rhodos-08, moha..sen åkta vi hem rättså snabbt för Emma skulle kolla på skidskytte och bland drinkar, haha.. ;) med fanta och citronhalvor...BARA det, lovar.. ;)

Var aldrig till stallet, pluggade och var arg på min dumma mage.. :( var dock ute och tog en promenad med mamma och pappa, härliga tider! :P
Och på kvällen, MELODIFESTIVALEN!! som pappa skämtar til det: Det är gaaaaaaalaaa!! :D
Inte så bra låtar, men min favvo var Micheal Michaloff eller vad han hette, en gammal Fame Factory deltagare, såklart man håller på honom, hand låt var BÄST! men kom han vidare? NEJ! Istället Christer Sjögren med den smörigaste låten ever, I Love Europe..what liksom? sen Amy diamond, fast hennes låt var iaf hyffsat normal.. :S Jaja och det blir likandant varje gång: Jag ska ALDRIG mer se den här skiten! sen sitter man där i soffan nästa vecka, tagad som fan! :P haha..
Björn Gustavsson var roligast: Kärlek är när Simba kommer tillbaks i Lejonkungen..HAHA xD

image222
Man måste väl endå säga GRATTIS till vinnarna!

Men nu måste jag kila, ska över till Anna, vi ska smida planer.. :)

Pusshej♥   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0